Без втора урна за гласуване в секциите в чужбина

В изборните секции в чужбина няма да се поставя втора урна за гласуване. Общият брой на избирателните секции в страни извън ЕС няма да надвишава 35.

Обратно в новината

Коментари - Без втора урна за гласуване в секциите в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са една велика измама. Покажете червена карта на Цецка и всички останали КаГеБешки кандидати, защото те са по червени от червените. Не задрасквайте квадратчето "Не одобрявам никого". Това е капан. Аз ще гласувам за Трайчо Трайков.

Предложението за повече от две урни "НЕ "беше подкрепено от ГЕРБ, въпреки, че беше внесено" от тях. Но го искаха само за секциите извън ЕС. Вероятно заради освиркванията на Боко в Лондон.

Оправете си грешките. ГЕРБ го внесоха, но не го гласуваха!

който иска да гласува да се прибере в София за това време. Да бе да - за зъболекар идват, а да гласуват - не. Техна си работа. Заради тях няма да ни управляват турчаля.

Споко, вееее. В Турциия не гласуват така масово за президент - това е само Фиурант (по конституция.)( А сега само си претворяват золумите за следващите избори). Те напират за друго влияние.

турция не е в Европа!!!

Който вярва на Боко е просто глупав наивник. За днес е предвидил отново да ни предава, въвеждайки постепенно увеличаване на данъците по еврогейски -- от 10% до 35% за няколко години.

Другарю, за да има помощи за такива като теб, трябва в държавата да има приходи. Като не ти отърва, бягай в Русия.

Не, не е срещу българите в Турция. Мярката е срещу ТУРЦИТЕ които смятат, че имат право да гласуват на изборите в България.

Я, от какво сте недоволни бе господа? Когато се САМООПРЕДЕЛЯТЕ като ТУРЦИ би трябвало да се радвате, че и ние ви третираме като такива. И както ние не гласуваме на избори в любимата ви Турция, искаме и вие да не гласувате на изборите тук.