Кандидатът на Черна гора за шеф на ООН се оттегли

Министърът на външните работи на Черна гора Игор Лукшич се отказа от надпреварата за генерален секретар на ООН, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът на Черна гора за шеф на ООН се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човешка самоувереность и амбиции няма граници.Черна гора е бивша част на Югославия - една от шестте.Тоест все едно една област. Дали би могъл да стане значима фигура в тогавашната Югославия? И да се навираш в ООН при това да станеш шеф и да представяш интереси на целия свет с тази незначителност просто неприлично.Може би е осъзнал или някой подсетил, но е положително решение.

Португалецът наистина е много силен кандидат - човек на Сорос, един от основните застъпници за отваряне на границите на Европа не само на бежанци, а и за всякакви мигранти. И наистина се бори те да получават привилегировано положение спрямо местното население. Поне с това съм го запомнил от изявите му през последните години.

Дано нашто комунистическо момиче спечели, ООН като организация все повече прилича на Обществото на народите преди началото на Втората световна война. Който и да е председател няма да промени нищо, и света няма изведнъж да стане по - добро място за бедните и слабите.

БОКОВА-РУСКАТА ПОДЛОГА Е СРАМ ЗА СВЕТА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Е, още 5-6 души да се откажат и ще изберат Бокова, нема да се пУашите...

Време е и др. Бокова да се оттегли от надпреварата.

Какво ли пък търси тази там? Барабар Петко с мъжете! Дали е нахалство или е лоша самоприценка, но парите са са гот!