17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИНАГИ! Как иначе да разбера, че гласът ми е преброен правилно.

Който не гласува, гласува за ДПС.

Ей сега ще гласувам, за да осигуря на някакви тарикатски свини, педали и травестити по 10000 евро чиста месечна заплата.

Срещу €5000 месечно ще гласувам !!!!

за Радан Кънев. За първи път от 30 години насам, вотът ми се оказа успешен?!

Не съм гласувал. С всеки изминал ден след изборите се убеждавам,че съм постъпил АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО.

Защо смяташ, че е правилно. Като не гласуваш, нямаш прави да критикуваш. Така или иначе не си правиш труда да правиш каквото и да е , поне си мълчи.

разбира се за Бойко

"Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели не е жертва. Съучастник е." - Джордж Оруел.

Гласувах за Станишев с преференция! След 13 юни обмислям да стана член на БСП.

Ние гласувахме преференциите за Александър Йорданов. Е, докарахме до такъв висок резултат с малко помощ и от тези, които броят гласовете. Вярно, че АлЙо като посланик във Варшава имаше байганьовски изпълнения за много келепирец, като прибираше парите от наем в дипломатическите апартаменти, продаваше фалшиво вино и др. подобни. Уж се проведе разследване за финансови злоупотреби и се заведе дело, но къде ли потъна?! Роднините на жена му и самата тя също бяха в "играта". Как да не е, като баща й беше военен соц. генерал, който намери топло местенце на зетя в Института по литература, щото с неговото педагогическо образование от Шумен до никъде нямаше да стигне. Навремето изигра роля за освобождаването ан Луканов от ареста и "другарЕте" му се отблагодариха, като гласуваха за него да стане председател на Народното събрание. Иначе уж е изявен антикомунист и русофоб, щото това беше тренда. Т.е. сега трендът е друг, но плюенето му го прави много "полезен" в политиката.

За мен урна е мръсна дума и единствено бих я ползвал за тоалетна нужда. Нека ония се самоизбират не ми дреме. Те не са легитимни !

Гласувах машинно, много лесно и бързо. Обаче на следващият ден като погледнах в сайта на ЦИК, преференциите на моето семейство не бяха отразени коректно в протокола и няма на кой да се оплачеш. В СИК тази година и оттук нататък, ще бъде пълна анархия. За мен това е подмяна на вота на семейството ми и не само ние сме пострадали от тази фалшификация, но и много други избиратели. Машината е направена за олигофрени, елементарно е, но условие на ЦИК, за да участваш в комисия е да говориш български език. ЦИК са пълна мафия и супер некадърни комисии!!!!

Щеше да има смисъл, ако негласуването ти им намаляваше заплатата. Така обаче, единствено си оставил избора на този, който купи повече отлежал кубински вермут.

Който не гласува в България, спестява субсидиите за партиите! Още 2016 г. над 2.5 млн. от нас на референдума на Слави гласуваха за субсидия от 1 лев на глас, но това и до сега не се изпълни от властимащите и законодателите. И не само не отмениха най-високата относителна субсидия за глас в ЕС, но и нарушиха собствения си закон, като финансовият министър преразпределиха още 6.5 млн. лева годишно, включително и гласувалите с "Не избирам нито един от предложените". (колкото примерно струва една детска градина).

Хайде без простотии.

Няма да се уморя да казвам-има само 3 варианта да НЕ гласувам: -да съм с влязла в сила осъдителна присъда,т.е. пандизчия!! -да съм с отнето Българско гражданство! -да съм доволен от управлението на България!

Аз пък гласувах за партия, и не знаех, че имало и преференциален вот. Дадоха ми един огромен лист и ми казаха да отбележа партията и аз това направих. На едно и също място, в този ли лист са и личностите, за които да се гласува с преференции, защото аз не видях такива ? А само изброени номерата на бюлетините на партиите и с х отбелязваш за коя гласуваш...

В какво се състои това машинно гласуване, някой би ли обяснил подробно ?!

ама не говорете, а четете