Антиимигрантска партия печели популярност в Швеция

Подкрепата за популистката партия "Шведски демократи" се засилва вече трети пореден месец, показва социологическо проучване, цитирано от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Антиимигрантска партия печели популярност в Швеция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли не съм изненадан ?!

всички отхвърлят социалистите, но българите ги избират, сигурно им е къса паметта

Меркел не е социалистка, а е от ХДС, член на ЕНП, доколкото знам? Борисов казваше "правим каквото кажат началниците в Брюксел" (и Берлин. Така че социалисти, демократи - в момента тези понятия са размити! Има една политическа класа ("естаблишмънта"), която се бори със зъби и нокти да остане на власт, даже ако цената е саморазрушаване на държавите, които управляват...

Това е, защото Путин финансира тези партии, за да разедини и отслаби Европа!

Навсякъде по света се вижда- Социалистите са опасни за живота на народите.

В Германия "социалистът" Шрьодер ("видна мурзилка -:)) проведе най-мащабните дясно-ориентирани икономически реформи в Германия, които решиха много икономически проблеми. Меркел обра лаврите след това и реше да раздаде част от спестените с труд пари на "бежанците", което ще има смъртоносни последици за Германия в дългосрочен план. Е... Кой е "десният" и кой - "социалистът"?

На власт е все още толерасткото писане, затова журналистите все още наричат патриотичните партии "крайно десни" и "популистки". Интересно ако се запази тенденцията от края на статията и както е тръгнало, след време тези партии станат първа политическа сила, дали журналята ще продължат да ги наричат популисти или ще обърнат палачинката в услуга на новата власт? ;)

Това е само началото. Ако не се вземат бързи мерки, ще има голямо нарастване не само в Швеция. И тук гласуването беше срещу политиката на ГЕРБ, особено за послушанието към Меркел и Юнкер, и емиграцията.

Ама не бе - Дончев каза, че било заради "социалното неравенство" и кандидатурата на стрина Сталина.

Tакива като дончев бълват простотии.

Логично и правилно. Ще видите какво ще стане и в останалите държави в Европа, особено Германия. Поне се надявам.

Ей соросояди, тази дума "полулист" ви е като добър ден. Нещастници

Мислят за обезпаразитяването на Европа! Макар че като се замислиш - тях какво ги бръсне, да ги оставят една зима без печки, и печките са история...

Популисти са на Сорос Отрепките и НПОтата. Нещастници

А къде е българската антиимигрантска партия?

ОСЛУШАЙ СЕ!!! А АКО НЕ СИ Я ВИДЯЛ И РАЗПОЗНАЛ-ГРЕШКАТА Е В ТВОЯ ТЕЛЕВИЗОР!!!

Дай Боже. Искрено се надявам Европа вече да се събуди и да измете в канала всичките либералистки, глобалистки, мултикултуралистки и тем подобни ла*на с които им пълният главите от няколко десетилетия насам.

Искам да попитам , защо на Партии подържани от мнозинството на Суверена ги наричат Популиски Партии ? Ако определението е вярно тогава в България всички Партии са Популиски защото нищо не правят за народ и Държава , а чакат от Посолството на САЩ и няколко Посолства на ЕС какво да им кажат да вършат , както се изразява един до вчера управляващ ,ще чакаме каквото кажат големите , а ние сме го избрали!

че ще оставиш Щерефф, трите чавки, Дада и още няколко глиста без работа!

Може би, шведите да си имат достатъчно лекари, инженери, архитекти, учители... и да не им трябват толкова много колкото на снимката.

Аз не разбирам как журналистите определиха партията като "популистка"? Все пак има сериозна подкрепа сред народа... И освен да се констатира факта, би било интересно да прочетем и някакъв анализ, например ЗАЩО тази партия печели популярност?

Кой не скача, е "червен". Кой не слуша Обонго, е "диктатор". Кой не е сляп и луд, е "мурзилка", "рубладжия", "путЕнофил"... А пък който има грижа за интересите на народа си, е "популист". Щом съдейства за ислямизацията на Европа, тогава това е "верен на евроатлантическите ценности" политик.

NADIA

Ами като погледнеш стадото човекоподобни на снимката, можеш само да се чудиш къде им беше досега умът на шведите. Тепърва има да четем такива новини от цяла Европа. Добре, че американците гласуваха правилно. Ще спасят от ордите ислямисти не само себе си, но и Европа.