Технически срив блокира границите и регистрацията на коли

Заради технически проблеми спря преминаването на камиони през границата и регистрацията на коли в КАТ в цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Технически срив блокира границите и регистрацията на коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога в тоя КАТ ще виреят чугунени мозъци ? В кой век живеем ? Един велосипед вече е по-скъп от един автомобил. Регистрацията трябва да става по ИНТЕРНЕТ отвкъщи. 50000 глупака само се въртат като мухи и отчитат дейност, докато някой от държавните лумпени не се удари по челото че трябва така да оптимизираме държавата, както и японците не могат няма да се оправим. Авгиевите обори са пълни с тор ама на ББ и сие не им стига акъла за тая работа.

Руска работа. КГБ

Това са лимонките на Орешарски взривяват ги чрез тяхни хора за да цапат безупречния образ на ГЕРБ и реформаторите пред народа . Ама няма глупаци да се хващат на комунистически провокации.

софтуерът ,,ало, танов,, блокира...??? може би ,,хардуерът,, е за смяна!!!

Боко и герб отдавна са блокирали,след Гърмен протести и в София и тиквата да си отива завинаги !

Пак ли Орешарски ще качваме ?!? :)

Как така ще правят ревизия на Лукойл? Това да не му е бащиния!

Днес бях в КАТ. Хората си казаха че просто са свършили новите талони

До сега митничарите им бяха виновни, сега излязоха с друг номер.

Рекламираме се като най-краткия път между Европа и Азия, но ни заобикалят. Хората си добавят 200 - 250 километра в пътя и една граница отгоре, за да стигнат по-бързо. Не знам защо, но само на БГ границите съм виждал такива опашки камиони. Само на нашите граници преминаването на камион, когато всичко е наред става за около денонощие. Когато сървърите се изключат трябва някъде да има резервни, които да се включат на секундата и преминаващите въобще да не разберат, че е имало проблем. Трябва да има процедура, когато електронната мрежа излезе от строя, да се продължи на тефтери и пак потока, макар и забавен да продължи да се движи. Същото трябва да е и при регистрацията на коли. Въобще трябва държавата да има готовност да функционира при всякакви технически проблеми, а не да спира и да казва "Ами чакайте ние тук да се оправим."

Къде сте бре хакери? Хакнете системата на министерствата и парламента и да закриваме Абсурдистан.

Хаха! Кой затри базата?