Коментари - Борисов разговаря с Гинка Върбакова | Днес.dir.bg

Борисов разговаря с Гинка Върбакова

Премиерът Бойко Борисов провежда в момента среща с Гинка Върбакова, собственик на "Инерком", дружеството, определено за купувач на активите на ЧЕЗ в България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разговаря с Гинка Върбакова | Днес.dir.bg

Коментари

Е, няма такъв цирк! Правителството отбелязва седмицата на оскарите с евтина халтура. Толкова кичозно, че даже за чалгари не отива. Бойко Борисов кани на разговор бизнес дамата на годината, за която е чул само преди 2-3 дена. Благодарим ви за кичозния спектакъл. И зрелищата са ви толкова дървени, колкото и хляба.

Браво ти си героя ..щом тиквата те кани на разговор !!

Гинка е фактор вече трябва са се съобразяват тикварите.

Поредният зле скалъпен цирк за пред м'атряла :-)

естеството на разговора не го знаем но ,,нивото,,??? ...под ,,масата,,...!!!

стига ми само фустата да ти мириша!

ще разговаря с Гинка?

бойко, подавай по-бързо оставка, защото съвсем се оплете и ще се наложи радикално решение!

с голями връзки тая пазарджиклийка, голями...... международни банки финансират сделката.......... заради красивите й очички... МЕЖДУНАРОДНИ БАНКИ, ЧУЖДЕСТРАННИ НЕ СПИРА ДА ТРЪБИ ПО МЕДИИТЕ... тая ако не я свитнат си е оправила живота до смъртта и на наследниците

след като от един момент към друг сделката ЧЕЗ се смята като една от национално-стратегическо , вместо само оперативно значение , тогава влизат в конкуренцията с тази сделка другите такива . Какви са , какви имаме ? Изтребителят. Газов провод с Турция. Пътната инфраструктура. Делото около сага КТБ. Медийното законодателство. А за непомиримите : перката .

се затваря в СУ , защото няма студенти . Тогава , какъв е проблемът че някой купува ЧЕЗ ? Рани или късно ще потрябват да внасят инженери и техници . Или 80 годишната баба да оправи трафопостове ?

при него няма ,,национална сигурност,,... има ,,лична,, и ,,пан-европеиска,,....!!!

За големия студ, къде ще почиват, как се учат децата а? При подписан вече договор за какво ще си говорят?

Някой преброи ли лъжите на Борисов до момента по този случай?!? Уж нищо не беше подписано, уж едни документи му беше предал чешкият премиер, уж пък съвсем в началото ТОЙ нищо не знаеше... Егати падението!!!

Преди 10 мин Гинка Върбакова каза че ще се споразумее с правителството за предобиване на 35% на ЧЕЗ от държавата

""Разговорите'' с боко винаги стигат до някаква ''загриженост'' при другия дето се прави че не е рекет този ''разговор''..

Запознахме се с премиера Бойко Борисов по време на срещата. Обсъдихме обстановката, която се създаде, и притесненията, които изразяват всички. Водихме разговори, че той желае да има пълен контрол върху сделката и върху компанията, която ще придобием. Това заяви след срещата си с министър-председателят купувачката на ЧЕЗ Гинка Върбакова. Заминавам за Чехия като представител на моите компании, за да запозная продавача със създалата се обстановка и да водим преговори, каза още Върбакова. Тя бе категорична, че няма участие на български банки във финансирането. Склонна съм държавата да има участие в сделката и да прехвърля договора, който имам, стига продавачът да бъде съгласен.

Водихме разговори, че той желае да има пълен контрол върху сделката и върху компанията, която ще придобием. ========================= Кой е Той?

Герберите не се притесняват, ама хич. Нищо нередно не е станало, нищо притеснително не виждат. БСП иска да очерни успешното прецедателство на Правителството под вещото ръководство на г-н Борисов.

Щом атинското пристанище Пиреа станала собственост на китайска инвестиция , щом Мерседец в Германия вече е китайското претежание , щом цвета се промени с голяма скорост , какво тогава от смява на собственост на едно ел-дружество в страна като България ? После по вече планираният ЖП-коридор Гърция-Естония ще се движат електрически влакове композиции , безпилотно автонмомно движещи се , управляван от един аутсурсингов център в една офшорна дестинация . това се нарича интернет 4-то поколение , вместо социалистическата визия на интернет "всеки километър" . че няма подготвени кадри за такава нова индустриализация , проблемът на Гинка ли е ?

сетила се мара да се побара....... за пореден път наглеците чакаха как ще реагират овцете, които стижат и даят да кръв

Министър председател Гинка ! Аз гласувам за нея .

в престижните софийски хуманитарни гимназии почват усилино да се запишат в курсове по китайски език . да живее китайският КП ! С Мао напред ! Вечна дружба .

Ако сделката е коректна, какво правим? Госпожата казва от къде са парите, няма скрито и покрито, проверявайте моля. Проверка незабавно и доказване на истината, има ли нарушение или няма. Голям вой, голямо оплюване. Много негативизъм от някой коментиращи, много злоба, едва ли не че, купувача е престъпник. Чехите не им отърват печалбите у нас и искат да се отърват от собственоста си в България, нормално, решили са и ще се я продадат, въпрос на време. В този обществено политически строй всяка собственост е пред последна, беше то по-рано в онези соц. времена когато беше държавно.

И от ъкде са парите? Толкова банки се споменаха,те отрекоха,а тя сутринта заяви,че били международни,но имена не споменава. И от кдъе на къде бг енерго ще се държи от чужда банка?

Коя е тази банка, която дава 100% пара?

е фирмата на гинка ли, създадена в края на 2017 година с цел покупката на чез е най-добрата????? в коя сфера работи тази фирма, има ли опит и квалификации в енергийния сектор... просто пада от небето и купува тока на половин булгаристан на доган..... жалки и смешни са всички..... смятат ни за неграмотни баламурници и напълно промити мозъци... 1984 ряпа да яде, булгаристанците надминахме романа стократно

Боко ПАК привика подлогите си за инструктаж преди да ходят в Парламента и както винаги след ''среща'' с него''' веднага ги избива на ''загриженост и принципност''...Главаначев, теменужка и още ''знайни незнайни'' дето паднаха в напъните да защитят името боково:((((((

Цялата схема ми напомни как Софийска община развали договор за няколко линии, защото били неизгодни за превозвача. И вместо превозвача да ги развали и да плати неустойки, то това направи общината. Тук доколкото разбирам вместо да се разследва до колко законно е продаден ЧЕЗ, то веднъж го продадоха, онези ни клатеха не знам колко години и сега ще го откупуваме. Колко пъти ще си плащаме нещо наше?!

Бацето привика гинчето и съобщи че иска пълен контрол над предприятието. Типично по Сикаджииски.

За мен всичко, което е било държавно и е продадено или дадено на концесия е НЕЗАКОННО. Защото никой не е питал реалните собственици, от които са взети парите за построяването им - данъкоплатците, дали може да се продава или дава на концесия! Незабавно трябва да се потърси сметка, на извършилите сделката. Ако не знаете за ЕРП-тата кой е, то спокойно може да арестувате онзи мадритския, титулуващ се за цар, който скоро се возеше в разни БГ делегации!

И според конституцията е незаконно,защото там пише,че всички ресурси са на народа.

КАК МОЖЕ БОРИСОВ ДА ДОГОВАРЯ ЗАКУПУВАНЕ НА АКТИВИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА БЕЗ ДА Е НАЯСНО с обстоятелстата свързани с задлъжнялостта на ЧЕЗ?!! Вие бихте ли договорили с някого покупката на имот без да сте наясно дали той е ОБРЕМЕНЕН С ТЕЖЕСТИ?! НЕ БИХТЕ НАЛИ?! ЗНАЧИ БОРИСОВ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО ГО КАРАТ! А ТЕ БЪРЗАТ !! БЪРЗАТ ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ СМЕТКИТЕ ИМ ДА БЪДАТ БЛОКИРАНИ СЛЕД ПРОИЗНАСЯНЕТО НА ТРЪМП ПО ЗАКОНО МАГНИТСКИ. Произнасянето е по дело в което обвиняеми са ЦАЦАРОВ и ПЕЕВСКИ! Сега ще блесне чии човек е БОРИСОВ !! ПРЕДАТЕЛ или СПАСИТЕЛ на народа си!! ТЕЖЪК КРЪСТ БАТКА! ИЗБОРА Е ТВОЙ! СЕГА Е ВРЕМЕ ДА НАКАЖЕШ ГАДОВЕТЕ

Дали бързането е само заради Тръпм. По-скоро е заради това, че ще започне да изтича информация кой БГ олигар има сметки в Швейцария и какви. Нали вече няма банкова тайна ЕС- Швейцария!

Направо ме изумихте с незнанието си че на боко всичко му е ясно, че боко е във всяка далавера ама с такива калинки, че като стане напечено гледа кой бушон да изгърми преди главния..Само за няколко дни толкова лъжи изприказва само за чез че и най глупавия българин не би могъл да ги наприкава..

Гинче, ти си грешката на живота ми! Сега в огледалото вече виждам двойно! Теб и Делян!

Т'ва веке не фата дикиш...!!! Т'ва са 'стърка фейкално, и фекално...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Баце, вместо да харизваш ЕРП-то на задкулисието, излез публично, помоли Чехия да спре сделката и изпрати покани на читави чужди, западни инвеститори, прозрачни и с опит в сектора да участват в нов търг за продажбата. Ще е от полза и за България и за ЧЕЗ/Чехия.

Няма такова животно читави западни инвеститори. Осоено в колония.

Хората му обясняват, че и в най-развитите икономики ЕРП-то е държавна собственост или под държавен контрол, а то иска да си продава своето!

Или даваме ЧЕЗ на Пееф или правителството пада!

ЧЕЗ е най-крадливото предприятие влизало в България. Изпраха милиарди, като надписваха смяна на оборудване. И ниКОй в тази държава - нито прокуратура, нито КЕВР, нито ДАНС, могат да потвърдят това или отрекат. На всичкото отгоре евреите на Европа, както са известни чехите ще набутат и няколко милиарда задължения на друеството, което продават. България има един плет, който да брани от чужденци, но отам нататък е разграден двор. Вместо, като клозет на ЕС трябваше да ни изрисуват, като пералня (за пране на пари)!

Тука перем в клозета.

Колкото повече си приказват този и онзи, как да се измъкнат сухи от водата, толкова повече се убеждавам, че нито знаем кой е реалния купувач, нито откъде идват парите. За които остава силно съмнение, че са генерирани от престъпен бизнес и надлежно изпрани. Иначе банката, която обезпечава кредита, сама щеше да се похвали, че финансира такава сериозна сделка.

И ко прайм ся?

А кой ще прибере 100-те милиона, които се плащат над пазарната цена на ЧЕЗ. Това ли беше част от далаверата

Къде мериш ЧЕЗ, от който зависи половин България, с някаква фирма, от която никой не зависи?

Гинка е зелено-червена джендърка ,зад гърба и са кървавите кинти на мафията на рада дълбоката и курнела импексовата , докато не се изтребят до корен тези гадове,няма да има благодат и берекет в китна България!

аа тази опорна точка няма да мине! Кой се прави на дръж ми шапката докато не стана скандал?

Държавата в 2018г.пое функциите на улично чейнч бюрю,,Магурата" с ЧЕЗ ,Гинка ,Горанов и Дончев.В ролята на Васко Черепа от ,,Магурата"-1992г.в този манипулативен цирк ,,Магурата-2018г."с ЧЕЗ и Гинка днес се включи и Бойко опитният кадър на СИК.Успех в ам ам ам и правене на гушки.

Ой, Гинке, Гинке ле, моя единствена, чуй мойта песен, чуй моя глас. Вече хич не те обичам аз...

34 процента от сделката не променя ситуацията. Гинка си остава собственик на 67% а има участие с 4% от капитала собствени средства. Огромен банков дълг ще остава да виси и ние да плащаме за него.

Всеки път едно и също. По-простата част от населението пишат, пишат, тропат по масата, а накрая духат супата.

Може ли някой да ми обясни следното: Според кой закон и правомощия някой продава нещо, което е построено с парите на хората - сиреч те са собствениците. Продава го на фирма от чужда държава. И после тя кара същите тези собственици да си плащат за да си ползват собствеността! Все едно да продам колата на съседа и да му искат наем за да си я ползва.

Добре де, защо са тези страсти в форума? С какво тази Гинка ви е по-лоша от ЧЕЗ? Не помня некой да се е нервил когато цялата ни електроразпределителна мрежа беше харизана на чужденци. Напротив тогава това беше нормално, пазарно, европейско.

..... на кого се присмива ГИНКА...... няма такава държава..... да конфискува готова сделка. Държавата е "никоя", Гинка е собстеник на сделката..... Какво ще каже сега БАБИШ.......

Някой се крие зад Гинка , някой използва Гинка , някой иска да остане скрит зад Гинка .Кой ??? Явно не са му чисти намеренията ! Борисов има само един верен ход - да развали сделката на Кой !

Премиера: - Гинке, защо ти мирише п.....та? Гинка: - Г-н премиер в къщи няма ток да загрея вода да се подмия! И взех си купих ЧЕЗ, за да си имам ток!

КО БОРИСОВ СЕ СЪГЛАСИ НА ЧАСТИЧНО ЗАКУПУВАНЕ НА АКЦИИТЕ НА ЧЕЗ , гинкитите кредитори ще преодолеят проблема с ОМРАЗНИЯ ДЪЛГ защото ще има ДЪРЖАВНА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ. ЗА НАС ПЕЧЕЛИВШ ХОД Е или 100% държаван ЧЕЗ или липса на ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ!! ОСТАНОЛОТО Е превръщането ни в длъжници на ГИНКИНИТЕ БАНКИ !! Няма да плащаме себестойност на услугата доставка на ток , а ЛИХВИ и ГЛАВНИЦИ по заем в който ще ни вкарат без да ни питат ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ!!!!

Каза й, че за ЧЕЗ вече не става, ама ше я вземе за министър.

пак хварлиха прах в очите на хората ще купували 3з% вместо да я вземат цялата а гинка заминава за прага както щраус си заравя главата мисли си че щесе скрие и избегне неудобните въпроси и тези от герб я пазят прах не дават да падне на нея,краино време е да се спре наглоста на тя изедници и гадове

За да я обявявате за собственик, трябва вече да е платила, според мен. Иначе е само в процес на извършване на сделка. Да разбираме ли, че офшорките са превели парите на ЧЕЗ?

Дрънкайте си тука - Гинка жилетката, Гинка ошфорката, а аз пък си я харесвам Гинчето и бих и подарил една незабравима нощ еротични фантазии и безумия.

В такива държави хората с милиони диктуват какво се случва. Не си мислете, че някой с чиновническа заплата ще диктува на тях.

Ники

Гинчето пак ли е отишла на срещата обута със спортно-зимни боти наричани по соцвремената "пиринки"? Ще й викаме Гинка-Пиринка. И дрешките пак сигурно са тип "кварталногаражен бутик".

400 USD бизинес модели се оказват неспособни за сключване на частна сделка по размер и ранг равно с държавни дела . Май, политическата ни класа губи не само позиция , а се оказва и без правилна визия . Но шоуто върви !

Коментари - Борисов разговаря с Гинка Върбакова | Днес.dir.bg

Борисов разговаря с Гинка Върбакова

Премиерът Бойко Борисов провежда в момента среща с Гинка Върбакова, собственик на "Инерком", дружеството, определено за купувач на активите на ЧЕЗ в България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разговаря с Гинка Върбакова | Днес.dir.bg

Коментари

Е, няма такъв цирк! Правителството отбелязва седмицата на оскарите с евтина халтура. Толкова кичозно, че даже за чалгари не отива. Бойко Борисов кани на разговор бизнес дамата на годината, за която е чул само преди 2-3 дена. Благодарим ви за кичозния спектакъл. И зрелищата са ви толкова дървени, колкото и хляба.

Браво ти си героя ..щом тиквата те кани на разговор !!

Гинка е фактор вече трябва са се съобразяват тикварите.

Поредният зле скалъпен цирк за пред м'атряла :-)

естеството на разговора не го знаем но ,,нивото,,??? ...под ,,масата,,...!!!

стига ми само фустата да ти мириша!

ще разговаря с Гинка?

бойко, подавай по-бързо оставка, защото съвсем се оплете и ще се наложи радикално решение!

с голями връзки тая пазарджиклийка, голями...... международни банки финансират сделката.......... заради красивите й очички... МЕЖДУНАРОДНИ БАНКИ, ЧУЖДЕСТРАННИ НЕ СПИРА ДА ТРЪБИ ПО МЕДИИТЕ... тая ако не я свитнат си е оправила живота до смъртта и на наследниците

след като от един момент към друг сделката ЧЕЗ се смята като една от национално-стратегическо , вместо само оперативно значение , тогава влизат в конкуренцията с тази сделка другите такива . Какви са , какви имаме ? Изтребителят. Газов провод с Турция. Пътната инфраструктура. Делото около сага КТБ. Медийното законодателство. А за непомиримите : перката .

се затваря в СУ , защото няма студенти . Тогава , какъв е проблемът че някой купува ЧЕЗ ? Рани или късно ще потрябват да внасят инженери и техници . Или 80 годишната баба да оправи трафопостове ?

при него няма ,,национална сигурност,,... има ,,лична,, и ,,пан-европеиска,,....!!!

За големия студ, къде ще почиват, как се учат децата а? При подписан вече договор за какво ще си говорят?

Някой преброи ли лъжите на Борисов до момента по този случай?!? Уж нищо не беше подписано, уж едни документи му беше предал чешкият премиер, уж пък съвсем в началото ТОЙ нищо не знаеше... Егати падението!!!

Преди 10 мин Гинка Върбакова каза че ще се споразумее с правителството за предобиване на 35% на ЧЕЗ от държавата

""Разговорите'' с боко винаги стигат до някаква ''загриженост'' при другия дето се прави че не е рекет този ''разговор''..

Запознахме се с премиера Бойко Борисов по време на срещата. Обсъдихме обстановката, която се създаде, и притесненията, които изразяват всички. Водихме разговори, че той желае да има пълен контрол върху сделката и върху компанията, която ще придобием. Това заяви след срещата си с министър-председателят купувачката на ЧЕЗ Гинка Върбакова. Заминавам за Чехия като представител на моите компании, за да запозная продавача със създалата се обстановка и да водим преговори, каза още Върбакова. Тя бе категорична, че няма участие на български банки във финансирането. Склонна съм държавата да има участие в сделката и да прехвърля договора, който имам, стига продавачът да бъде съгласен.

Водихме разговори, че той желае да има пълен контрол върху сделката и върху компанията, която ще придобием. ========================= Кой е Той?

Герберите не се притесняват, ама хич. Нищо нередно не е станало, нищо притеснително не виждат. БСП иска да очерни успешното прецедателство на Правителството под вещото ръководство на г-н Борисов.

Щом атинското пристанище Пиреа станала собственост на китайска инвестиция , щом Мерседец в Германия вече е китайското претежание , щом цвета се промени с голяма скорост , какво тогава от смява на собственост на едно ел-дружество в страна като България ? После по вече планираният ЖП-коридор Гърция-Естония ще се движат електрически влакове композиции , безпилотно автонмомно движещи се , управляван от един аутсурсингов център в една офшорна дестинация . това се нарича интернет 4-то поколение , вместо социалистическата визия на интернет "всеки километър" . че няма подготвени кадри за такава нова индустриализация , проблемът на Гинка ли е ?

сетила се мара да се побара....... за пореден път наглеците чакаха как ще реагират овцете, които стижат и даят да кръв

Министър председател Гинка ! Аз гласувам за нея .

в престижните софийски хуманитарни гимназии почват усилино да се запишат в курсове по китайски език . да живее китайският КП ! С Мао напред ! Вечна дружба .

Ако сделката е коректна, какво правим? Госпожата казва от къде са парите, няма скрито и покрито, проверявайте моля. Проверка незабавно и доказване на истината, има ли нарушение или няма. Голям вой, голямо оплюване. Много негативизъм от някой коментиращи, много злоба, едва ли не че, купувача е престъпник. Чехите не им отърват печалбите у нас и искат да се отърват от собственоста си в България, нормално, решили са и ще се я продадат, въпрос на време. В този обществено политически строй всяка собственост е пред последна, беше то по-рано в онези соц. времена когато беше държавно.

И от ъкде са парите? Толкова банки се споменаха,те отрекоха,а тя сутринта заяви,че били международни,но имена не споменава. И от кдъе на къде бг енерго ще се държи от чужда банка?

Коя е тази банка, която дава 100% пара?

е фирмата на гинка ли, създадена в края на 2017 година с цел покупката на чез е най-добрата????? в коя сфера работи тази фирма, има ли опит и квалификации в енергийния сектор... просто пада от небето и купува тока на половин булгаристан на доган..... жалки и смешни са всички..... смятат ни за неграмотни баламурници и напълно промити мозъци... 1984 ряпа да яде, булгаристанците надминахме романа стократно

Боко ПАК привика подлогите си за инструктаж преди да ходят в Парламента и както винаги след ''среща'' с него''' веднага ги избива на ''загриженост и принципност''...Главаначев, теменужка и още ''знайни незнайни'' дето паднаха в напъните да защитят името боково:((((((

Цялата схема ми напомни как Софийска община развали договор за няколко линии, защото били неизгодни за превозвача. И вместо превозвача да ги развали и да плати неустойки, то това направи общината. Тук доколкото разбирам вместо да се разследва до колко законно е продаден ЧЕЗ, то веднъж го продадоха, онези ни клатеха не знам колко години и сега ще го откупуваме. Колко пъти ще си плащаме нещо наше?!

Бацето привика гинчето и съобщи че иска пълен контрол над предприятието. Типично по Сикаджииски.

За мен всичко, което е било държавно и е продадено или дадено на концесия е НЕЗАКОННО. Защото никой не е питал реалните собственици, от които са взети парите за построяването им - данъкоплатците, дали може да се продава или дава на концесия! Незабавно трябва да се потърси сметка, на извършилите сделката. Ако не знаете за ЕРП-тата кой е, то спокойно може да арестувате онзи мадритския, титулуващ се за цар, който скоро се возеше в разни БГ делегации!

И според конституцията е незаконно,защото там пише,че всички ресурси са на народа.

КАК МОЖЕ БОРИСОВ ДА ДОГОВАРЯ ЗАКУПУВАНЕ НА АКТИВИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА БЕЗ ДА Е НАЯСНО с обстоятелстата свързани с задлъжнялостта на ЧЕЗ?!! Вие бихте ли договорили с някого покупката на имот без да сте наясно дали той е ОБРЕМЕНЕН С ТЕЖЕСТИ?! НЕ БИХТЕ НАЛИ?! ЗНАЧИ БОРИСОВ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО ГО КАРАТ! А ТЕ БЪРЗАТ !! БЪРЗАТ ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ СМЕТКИТЕ ИМ ДА БЪДАТ БЛОКИРАНИ СЛЕД ПРОИЗНАСЯНЕТО НА ТРЪМП ПО ЗАКОНО МАГНИТСКИ. Произнасянето е по дело в което обвиняеми са ЦАЦАРОВ и ПЕЕВСКИ! Сега ще блесне чии човек е БОРИСОВ !! ПРЕДАТЕЛ или СПАСИТЕЛ на народа си!! ТЕЖЪК КРЪСТ БАТКА! ИЗБОРА Е ТВОЙ! СЕГА Е ВРЕМЕ ДА НАКАЖЕШ ГАДОВЕТЕ

Дали бързането е само заради Тръпм. По-скоро е заради това, че ще започне да изтича информация кой БГ олигар има сметки в Швейцария и какви. Нали вече няма банкова тайна ЕС- Швейцария!

Направо ме изумихте с незнанието си че на боко всичко му е ясно, че боко е във всяка далавера ама с такива калинки, че като стане напечено гледа кой бушон да изгърми преди главния..Само за няколко дни толкова лъжи изприказва само за чез че и най глупавия българин не би могъл да ги наприкава..

Гинче, ти си грешката на живота ми! Сега в огледалото вече виждам двойно! Теб и Делян!

Т'ва веке не фата дикиш...!!! Т'ва са 'стърка фейкално, и фекално...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Баце, вместо да харизваш ЕРП-то на задкулисието, излез публично, помоли Чехия да спре сделката и изпрати покани на читави чужди, западни инвеститори, прозрачни и с опит в сектора да участват в нов търг за продажбата. Ще е от полза и за България и за ЧЕЗ/Чехия.

Няма такова животно читави западни инвеститори. Осоено в колония.

Хората му обясняват, че и в най-развитите икономики ЕРП-то е държавна собственост или под държавен контрол, а то иска да си продава своето!

Или даваме ЧЕЗ на Пееф или правителството пада!

ЧЕЗ е най-крадливото предприятие влизало в България. Изпраха милиарди, като надписваха смяна на оборудване. И ниКОй в тази държава - нито прокуратура, нито КЕВР, нито ДАНС, могат да потвърдят това или отрекат. На всичкото отгоре евреите на Европа, както са известни чехите ще набутат и няколко милиарда задължения на друеството, което продават. България има един плет, който да брани от чужденци, но отам нататък е разграден двор. Вместо, като клозет на ЕС трябваше да ни изрисуват, като пералня (за пране на пари)!

Тука перем в клозета.

Колкото повече си приказват този и онзи, как да се измъкнат сухи от водата, толкова повече се убеждавам, че нито знаем кой е реалния купувач, нито откъде идват парите. За които остава силно съмнение, че са генерирани от престъпен бизнес и надлежно изпрани. Иначе банката, която обезпечава кредита, сама щеше да се похвали, че финансира такава сериозна сделка.

И ко прайм ся?

А кой ще прибере 100-те милиона, които се плащат над пазарната цена на ЧЕЗ. Това ли беше част от далаверата

Къде мериш ЧЕЗ, от който зависи половин България, с някаква фирма, от която никой не зависи?

Гинка е зелено-червена джендърка ,зад гърба и са кървавите кинти на мафията на рада дълбоката и курнела импексовата , докато не се изтребят до корен тези гадове,няма да има благодат и берекет в китна България!

аа тази опорна точка няма да мине! Кой се прави на дръж ми шапката докато не стана скандал?

Държавата в 2018г.пое функциите на улично чейнч бюрю,,Магурата" с ЧЕЗ ,Гинка ,Горанов и Дончев.В ролята на Васко Черепа от ,,Магурата"-1992г.в този манипулативен цирк ,,Магурата-2018г."с ЧЕЗ и Гинка днес се включи и Бойко опитният кадър на СИК.Успех в ам ам ам и правене на гушки.

Ой, Гинке, Гинке ле, моя единствена, чуй мойта песен, чуй моя глас. Вече хич не те обичам аз...

34 процента от сделката не променя ситуацията. Гинка си остава собственик на 67% а има участие с 4% от капитала собствени средства. Огромен банков дълг ще остава да виси и ние да плащаме за него.

Всеки път едно и също. По-простата част от населението пишат, пишат, тропат по масата, а накрая духат супата.

Може ли някой да ми обясни следното: Според кой закон и правомощия някой продава нещо, което е построено с парите на хората - сиреч те са собствениците. Продава го на фирма от чужда държава. И после тя кара същите тези собственици да си плащат за да си ползват собствеността! Все едно да продам колата на съседа и да му искат наем за да си я ползва.

Добре де, защо са тези страсти в форума? С какво тази Гинка ви е по-лоша от ЧЕЗ? Не помня некой да се е нервил когато цялата ни електроразпределителна мрежа беше харизана на чужденци. Напротив тогава това беше нормално, пазарно, европейско.

..... на кого се присмива ГИНКА...... няма такава държава..... да конфискува готова сделка. Държавата е "никоя", Гинка е собстеник на сделката..... Какво ще каже сега БАБИШ.......

Някой се крие зад Гинка , някой използва Гинка , някой иска да остане скрит зад Гинка .Кой ??? Явно не са му чисти намеренията ! Борисов има само един верен ход - да развали сделката на Кой !

Премиера: - Гинке, защо ти мирише п.....та? Гинка: - Г-н премиер в къщи няма ток да загрея вода да се подмия! И взех си купих ЧЕЗ, за да си имам ток!

КО БОРИСОВ СЕ СЪГЛАСИ НА ЧАСТИЧНО ЗАКУПУВАНЕ НА АКЦИИТЕ НА ЧЕЗ , гинкитите кредитори ще преодолеят проблема с ОМРАЗНИЯ ДЪЛГ защото ще има ДЪРЖАВНА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ. ЗА НАС ПЕЧЕЛИВШ ХОД Е или 100% държаван ЧЕЗ или липса на ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ!! ОСТАНОЛОТО Е превръщането ни в длъжници на ГИНКИНИТЕ БАНКИ !! Няма да плащаме себестойност на услугата доставка на ток , а ЛИХВИ и ГЛАВНИЦИ по заем в който ще ни вкарат без да ни питат ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ!!!!

Каза й, че за ЧЕЗ вече не става, ама ше я вземе за министър.

пак хварлиха прах в очите на хората ще купували 3з% вместо да я вземат цялата а гинка заминава за прага както щраус си заравя главата мисли си че щесе скрие и избегне неудобните въпроси и тези от герб я пазят прах не дават да падне на нея,краино време е да се спре наглоста на тя изедници и гадове

За да я обявявате за собственик, трябва вече да е платила, според мен. Иначе е само в процес на извършване на сделка. Да разбираме ли, че офшорките са превели парите на ЧЕЗ?

Дрънкайте си тука - Гинка жилетката, Гинка ошфорката, а аз пък си я харесвам Гинчето и бих и подарил една незабравима нощ еротични фантазии и безумия.

В такива държави хората с милиони диктуват какво се случва. Не си мислете, че някой с чиновническа заплата ще диктува на тях.

Ники

Гинчето пак ли е отишла на срещата обута със спортно-зимни боти наричани по соцвремената "пиринки"? Ще й викаме Гинка-Пиринка. И дрешките пак сигурно са тип "кварталногаражен бутик".

400 USD бизинес модели се оказват неспособни за сключване на частна сделка по размер и ранг равно с държавни дела . Май, политическата ни класа губи не само позиция , а се оказва и без правилна визия . Но шоуто върви !