Гигантски азиатски стършели-убийци превземат щата Вашингтон

6-сантиметровите насекоми обезглавяват пчелите, хората могат да преживеят едно или две ужилвания

Обратно в новината

Коментари - Гигантски азиатски стършели-убийци превземат щата Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ковидът го е пренесъл.

глуравите моноезични тролове се активираха по темата сащ-китай, на базата на тази статия, а в чуждестранни издания стършелите ясно са определени като японски, въпреки че може да се срещат и в други азиатски държави; пчелите в япония са намерили механизъм да се справят със заплахата, за разлика от разпространената в европа, сащ, а и като цяло - европейска медоносна пчела; проблемът е че тактиката на японските пчели е възможна при навлизане на един или може би максимум два стършела в кошера, но при няколко нещата вече отиват на изтребление

Абе направо китайците са им ги доставили:))))))че в момента те са им на мушката да спечелят някой милион ама май с пръст в гъз ще да си останат...

Пак китайците....... Ванкувър е пълен с китайци, преуспяли, богати китайци, изкупували къщи на цени, които малко канадци могат да направят това. Е, не си е сктил някой китаец стършел в гащите и го пренесъл там, на границата със Щатите, но знае ли се, може пък и да е.... ?!

"Стършелите навлизат във фаза, в която избиват пчелите, като ги обезглавяват. След това превземат кошера и го третират като свой, карат пчелите да изхранват техните малки". Точно както действат самите американци в чуждите държави, апропо също и руснаците.

Всичко китайско трябва да се отхвърли.

С вируса не успяха да докажат, че е китайски и сега пробват със китайски стършели стършели.....

Научи се да пишеш тъпанар

Стамате, когато в Китай е имало цивилизация,там не е имало и помен от КРАВАРИ!

За говедото всички хора са кравари.

Няма нужда от ваксина и лекарство за милиарди. Препоръчвам "Мухозол".

Аз

Не е истина, просто... То не бяха, вируси, то не бяха стършели... Тия китайци макята ке разплакят на горките щатяни... Тая вечер самоубийствен сарказъм е завлядял съфакупнио запад, баси... Никакво оръжие не може да се сравнява с простотията.

Оказа се че стелт технологията на стършелите е по-съвършенна от краварската. Абе тия както са ги подхванали вирусите и стършелите скоро ще трябва пак да им пращаме помощи за 4 милуарда

Когато краварите имаха цветна телевизия в България е нямало даже радиоточки , умнико.

А знаеш ли,че цветния телевизор е ицмислен от мексиканец?!?

Стана ми ясно защо трябва по малко телевизия да се гледа:)))просто затъпяваш непрестанно.....Доказателство зомбираните кравари дето вярват на някой богаташ как ''ще ги зашитава''...

Какво ще пращаш бе овчар. Бегай с овците и не давай акъл.

Hornets killers have to be spread over the communist leadership of China...

От Китай идват само вируси, стършели убийци, жълти маймуни и боклуци, заливащи света, не е ли време тази територия да бъде превърната в пустиня?

вече бяха в пустинята и какво - няколко филма и толкоз. специално това ми се гледа 'на живо', ама от поне три НЕЗАВИСИМИ телевизии

Ти явно си нямаш представа какво произвежда Китай! Това, че нашите Андрешковци и Калитковци внасят само боклуците им евтино, не значи че там няма първокласна и високотехнологична техника и продукция! Фактът, че имат квантов компютър родно производство показва, че дори в микроелектрониката вече са пред САЩ !

Бря, сега и стършели само им трябваха на краварите, та да пощръклеят съвсем! България трябва да въведе визи за англичани, американци и други жители на неблагоприятни в епидемиологично отношение и опасни, разнасящи зарази държави.

Апропо, стършелите са японски, NG има много филмчета за тях. Японските пчели са им намерили цаката. Скупчват се върху тях, пърхат с криле, прегряват стъфшелите и направо ги опичат.

не е пърл харбър в арктика, нали .....................

на нещо библейско ми намирисва, изходи, царе, египет, ама нали те си пишат 'сценариите' - да не им се бъркаме. така че - вземете пуканки и да дочакаме 'хепи' ЕНД-а на Холивуд

От ядове и стрес ше свърши рикията Малко ни е короната Ами сега и тия щъркели

Номерът на китайката.

Нема да се плашите, когато бяхме деца и живеехме на село ( оти немаше молове по градовете и на село беше по-интересно), в хралупите по върбите покрай реката беше пълно с такива стършели . И любимата игра беше да чукаме по дънера на върбите и да ги изкараме оттам и да ги гледаме как летят и бръмчат. Ама какво да правиш само един ЦУМ имаше, никакво забавление.

Уау, баси новината. Върха на БГ журналистиката--Телграф, Алоа ло, 3 възраст и тн. Пу

Китайците да не спят, а да пренесат един танкер с такива стършели в щатите. За година населението на ФАЩ ще намалее на половина, а икономиката им ще стане като тази на Сомалия.

Мале,мале колко си тъп.

Пак ли Котай? Леле тия са голяма напаст

Е дайте да видим някой от хилядите Холивудски сценарии за масово унищожение в САЩ да се сбъдне наистина? Но не - дотук единственият Холивудски сценарий, който минава за истина - поне пред овцете - е ходенето до Луната на Аполо.

Н'са ли умори да дрищиш, ватен цюкундер?

Така ли? Трябва ТИ да ми плащаш лично по 5лв на пост, неграмотен зомбяк. :) За нивото, грамотността и оригиналността, които вкарвам във всеки мой ексклузивен пост тук. Знаеш ли колко са ми плащали на страница за всичките ми издадени бестселъри?

Killer bees

SKiller bee

Преди 4-5 години имаше предаване за тия стършели. Брутални са. Ужилване по главата може да убие въздастен човек. В япония стършел влиза под маската на моторист, ужилва го и моториста загива. Имаше и инцидент във Франция ... неприятна гад. Гледайте да видите какви касапи са: Hornets from Hell https://www.youtube.com/watch?v=GbMLzSMJ12U

Хайде пак,китайците са виновни....

Една новина,която ме зарадва.

До колкото знам виетнамците са внесли хлебарките, Въпрос на време е китайците да ги внесат стършелите и в БГ и Европа,

Докато разни импостори се борят за короната на избраните , светът ще върви все така. Вуе.

Нещо много случайности станаха - случаен вирус, случайно пренесени стършели! И колко защитници на китайската ККП тук. Молете се да не инвестират у нас, щото китец да ти е работодател си е живо робство. Път на коприната ли, път на зависимост и заробване.

Няма да се плашиш ! Да заповядат. Ние с нашият мързел разбихме КПСС, та една ККП ще ни уплаши ! ЕС да му мисли !

Козяците са на работа. Яко тролят

Бай Доньо подготви иск за 1,5 милярда долара срещу Китай заради коронавирусът. Но има напечатани 3 трилиона тоалетни долара, които са без покритие. Затова сега заради китайските стършели ще има нов иск за 1 милиард. Очаква се ново идиотско обвинение. Европа да не мисли, че ще и се размине !

Ти бай си Доньо не го мисли, защото тези зад него знаят какво правят. Фокусирай се върху бай ти Ганьос, щото от него и мафията зад него зависиш.

Да бе ! Бай Доньо е цъфнал и вързал! В САЩ умират с хиляди, излизат с оръжие по улиците, а Доньо ги черпи с белина! ББ май ти е бръкнал отзад та само той ти е в устата !

Братовчеда го ужили едно подобно покрай Дунава . Викаха доктор да му бие антидот ,за малко да пукне . Беше поне 5 пъти по тежко насекомо от обикновенна оса . Нещо страшно ,тръпки да те побият . Има ли данни какви стършели има в България и да не би и ние вече да имаме от тези мутанти ?

Има ги от повече от 10г. В София. Но не са агресивни. Идват вечер на лампата на терасата и ги пребивам с чехъла.

Ето кой избива врабчетата

И аз съм утрепал няколко, само се чудя защо нощно време. Предполага се да са дневни насекоми А че нападат пчелите - нападат ги. Те и осите се въртят около кошерите, задигат умрели пчели обикновенно. Със здрав кошер не могат да се справят, виж стършелите са друга работа...

Да, има. Те се появиха с НАТО.

Не бе, това са F-16

lCAK

Това на снимката е японски стършел.Прочети за него!Убил съм няколко, но едно го разполових и след това тази част с главата обикаля повече от два часа въпреки, че отвреме на време го удрях с една метална лопатка.Не съм сигурен дали има противоотрова за това насекомо.

Айде бе ! Ако блъскаш половин час с метална лопатка ти ще избиеш цялото НАТО бре !

си клал блондинка, да видиш колко дни обикаля МОЛ-а без глава ?

Ах те зи китайци, ох тези китайци, мръсни китайци, убийте тези китайци, пак тези китайци и т.н. ! Престани бе, трол малоумен !

Коронавируса отшумява и идват гигантски, страховити, всемогъщи, смъртоносни азиатски стършели-убийци и превземат щата Вашингтон.

Пак ли Азия бре, на тия измикяри американците все азия им е в устата !

Kalin

Сигурно и те са китайски все пак половин Азия е китайска

Нещо добро да е дошло от Китай или Азия? НЕ

Приличат ми на F-16!

МРЪСНА КИТАЙСКА СГАН

от тез китайци!

Аман от тия китайци бе!

започна втора фаза на хибридната война на Китай срещу САЩ. Всички сме чули, че ако изчезнат пчелите ще изчезнат и хората от глад. След САЩ китайците ща нападнат Франция, Германия, Русия, Австралия и Канада. Виждате, че вече падат и цените на петрола. Значи удариха Русия и арабите. Ей много умни тези китайц и и много гадни. Шегичка.

Ами гадни са... без шегичка.

просто продължават наглите нападения на китайската ком. партия това е нищо чудно няма, докато не се приключи веднъж за винаги с нея това ще ескалире

Този ме изправари докато си пишех горната тъпотия. Ставам пророк на тема лунатици.

внимавай като ходиш в банята да не изпуснеш сапуна, че китайската ком. партия дебне изотзаде

И НА МЕН НЕ МИ Е ЯСНО КАК СА СТИГНАЛИ ТАМ, НО ВСЯКО БЕДСТВИЕ ЗАСТИГНАЛО КРАВАРНИКА МЕ РАДВА

на китайската ком партия не и дреме дали е америка или европа или другаде дехния план за дестабилизиране на света си работи

И бай Дончо го знае - давате им да пият белина и са готови.

От Ухан?! Редакцията, уточнете!!! Да стяга Дончо и доклада за стършелите!!!

Тези стършели са бежанци (преследвани са заради вида си!), редно е САЩ да им дадат политическо убежище!

Ей, няма угодия... до вчера ревяха че "африканизираните" пчели убийци настъпват на Север а сега се жалват че стършелите, които ги ядат, са тръгнали на Юг;)

Щат Вашингтон, не град...

Има спасение и всеки го знае - японските пчели.От предаван на поколенията опит се справят майсторски с тях като пърхат с крилете си край тях и след повишаване на температурата им над 43 по Целзий стършелите предават Богу дух.

Това важи само за разузнавачите - така прегряват единични стършели с цел да ги убият, за да не могат да се върнат в рояка им, като маркират пътя. Дойде ли кохортата, пчелите нямат шанс.