Синодът иска властта да забрани гей парада

Светият синод остро възропта срещу гей парада, който трябва да се проведе на 26 юни в София.

Обратно в новината

Коментари - Синодът иска властта да забрани гей парада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе синода искал да забрани гей парада,та там са най-големите педераси в синода.Хехехехе айде стига двуличие ей вие с големите бради пишете такива неща а вие какви сте бе?Лично познавам хора гаъ които с а ми разказвали такива неща за тия с брадите дето сега са в синода и ще ми дранкат глупости заклеймяват го.Само ще ви цитирам на3алото на посланието на Свети Апостол Павел до римляните.И така невменяем си ти о чпвече,какъвто и да си ти който съдиш:защтото с какъвто стд съдиш другия с него сам осъждаш и сам себе си,понеже ти,който съдиш,вършиш същото.А знаем,че Божия стд пада наистина върху ония,които вършат такива дела.Нима мислиш о,човече,че ще избегнеш Божия съд ти,който съдиш ония,що вършат такива дела,каквити и ти самия вършиш?Ей брадатите попове и небрадатите вие с расата май не сте много навътре в това?Вас ви интересуват православните бг попове единствено едните жените и парите другите с а педали и с ескасвате от чукане а сега оооооо не грях е!Я стига!!!!!!Нещастници! Тоя синод е пален с обратни ама сега се правят на праведни баси и побарканите сте!!

И още нещо- хомосексуализъм има и не само при хората. Има и научно обяснение- ако тези гени попаднат в другия пол- получава се индивид със силно изразени вторични полови белези- т.е. изключително благодатно от гледна точка за размножаването. Но ако попаднат не в този пол, за който са били "предназначени"- получава се хомосексуална ориентация. Ето това е обяснението, защо хомосексуалните гени не изчезват, въпреки, техните носители не се размножават!

Хомосексуализъм има и не само при хората. Има и научно обяснение- ако тези гени попаднат в другия пол- получава се индивид със силно изразени вторични полови белези- т.е. изключително благодатно от гледна точка за размножаването. Но ако попаднат не в този пол, за който са били "предназначени"- получава се хомосексуална ориентация. Ето това е обяснението, защо хомосекциуалните гени не изчезват, въпреки, че не се размножават!

БРАВО .... АЗ ПЯХ НА ПАРАДА,И НАУЧИХ ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДА ПО-ДОБЪР...КАТО ВИДЯХ НЕРЕЗИТЕ КОИТО РЕВЯХА ОТСТРАНИ ДОРИ ЕДИН ЛУД КАЗА ЧЕ СОФИЯ ЩЕ ИЗГОРИ КАТО СОДОМ И ГОМОР АЗ СЕРИОЗНО НАИСТИНА СЕ УПЛАШИХ,....АХАХАХ..МАКАР ЧЕ НЕ ВИКАШЕ ЙЕХОВА,А ТАНГРА...АХАХА ВСЪЩНОСТ МИСЛЯ ЧЕ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СА НАИСТИНА ЛУДИ,И НЯМАТ ДР РАБОА ОСВЕН ДА СЕ НАСЪБЕРАТ И ДА ПРАВЯТ ПРОСТОТИИ НА ПОДОБНИ НЕЩА,КУХ НАРОД,МЪРША..../ П.С НЕ СЪМ ГЕЙ

Защо всички "нормални" смятат, че разбират смисъла на парада? Предполагам идва от интерпретацията на думата "парад" и си мислят оттам, че става дума за "парадиране"! Аз съм ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА. Казвам го това първо, за да не наскачат вкички моралисти и засегнати на национално честолюбие сега, като кажа, че живея в чужбина и да не давам акъл! Аз няма да давам, само ще кажа, че тук имам хомосексуални приятели и те са най-нормални хора- имат си работа, жилище, приятели, парнтьор в живота. Единственото им различие е, че препочитат този партньот да е от техния пол. А аз честно НЕ МОГА да разбера, заще се пенят толкова много "нормалните", като това е СЪЩОТО като да речем, аз предпочитам да пия чай, макар че повечето предпочитат кафе!?? Или, че те обичат синия цвят, а аз зеления да речем!?? Това е само РАЗЛИКА В ПРЕДПОЧИТАНЕТО. И този т.нар парад (лош избор на думи- директно преведен от английски!) си е само една ДЕМОНСТРАЦИЯ. Хората просто демонстрират понеже се чувстват дискриминирани и отхвърлени (и нищо чудно като чета всичките тези коментари...). Те не парадират и не налагат на никого техните ПРЕДПОЧИТАНИЯ! А нима и може някой дето пие кафе, като иде на демострация на улицата да ми наруши правата, като ми навира кафето си в лицето ;-) и да ме накара да се откажа от чая и да почна да пия кафе, ако аз не искам!??? Или път обичащите син цвят да ме накарат и аз да го предпочета пред зеления!?? Разберете, че да се пенявите толкова пред едно предпочитание е глупаво и безсмислено! Никой, нищо не ви налага! Тези хора искат да ги приемете за нормални, защото те просто са. И с тази публична демонтрация показват, че не се срамуват от различното си предпочитание. Ако можете просто ги погледнете с чисти и неизкривени от предразсъдъци очи и ще видите, че те са... най-обикновени хора. Възползвайте се от шанса просто да ги погледнете по време на този парад и ще видите, че НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ! Наистина! Нищо няма да ви налагат, нито да развратят децата ви (ако детето ви просто види тъмнокож, тъмнокож ли ще стане???!). Моля, ви ЗАЩО е тази злоба и най-вече СТРАХ. Просто НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ от хора с различни сексуални ПРЕДПОЧИТАНИЯ. На тях в България не им е лесно и те просто искат да бъдат приемани, Както всяко човешко същество...

Муцка, щом ми говориш, че това е като предпочитанието към чая или кафето, значи, че въобще не стопляш за какво иде реч, или си от организаторите на тези антихуманнни престъпления, т.е. гей парадите. Та нали целият заинтересован запад финансира тази гадост - отдавна съвсем официално си казаха, че "Джемини" получава парите си от Холандското правителство, на сегашното мероприятие си признаха, че в кюпа са и Норвегия, и ... почти целия загнил капиталистически ЕС. Като как ще ми обясниш тяхната "загриженост" за нас и обществото ни???

аз предлагам шествие на хетеросексуалните. пълна програма до дупка. по този начин педалите ще разберат колко са смешни.

И как точно ви нарушават правата? Един - два часа в годината тези хора демонстрират, че са различни, но това не ги прави втора категория човеци. Заявяват, че ги има и че не искат да се крият от вас. На мен не ми пречат. Глупостта и тесногръдието са болести, хомосексуализмът- не.

Какво летище за педерасти ще им отваряме, бе ? Ти или си педераст също като тях или ни бъркаш нас с педерастите. Тук бой е вързан в кърпа на всички не в ред с морала или главите. Уродите и крадците не са желани, ако не искат да видят шопи със сопи !

Ей това ледеругите са по-нагли от наглите бе.Да ходят на бонсови поляни да парадират с Гучи и Армани да си вземат и Станиш ей така де за декиш.А на Гоце за адет да му врътнат и ...ет.

Защо в сайта на Организацията за обществена Самозащита "Едно" (ООСЕ) не виждам да е обявено споменатото мероприятие? Предлагам да инициират подписка в интернет срещу противообществени прояви като ИЗЛАГАНЕ пред очите на гражданите на голи тела и сексуални отклонения. Не говоря за правото на предпочитание, а за натрапването и ПАРАДирането.

Какъв ще е този ден - с шествие на различните, или парад на хомосексуалните? Ако е шествие в защита на свободата да сме различни, нека излезем масово на него и да манифестираме за свободата и разнообразието!!! Но да се ДЕМОНСТРИРАТ /хомо/сексуалните ни предпочитания е пошло, грозно и неприемливо! Ако не сте съгласни - значи трябва да се демонстрира и мазохизъм, нудизъм, ... Нека уважаваме различието БЕЗ да го НАТРАПВАМЕ и ДЕМОНСТРИРАМЕ!!!

Драги ЛВ, ами, ако някое от децата ти и внуците се случи да е хомо? А някои от синодалните старци са педофилии сигурно има и гейове по манастирите! Нека не се назлобяваме! Колкото за Природата-тя не прави грешки, тя само ни учи да бъдем по-търпаливи с различните от нас! А Галилей е казал и за Земята: " И все пак тя се върти"! Не спираите никой роден да живее както поиска! Само да няма убийства и насилия-всеки по своя ред да си замине с добро към всички родени! Беше ми трудно да приема тези правила, но те са Природните! Поклон на майката Природа!

Предлагам да се забрани църквата, защото пречи на свободата на словото и така или иначе половината от поповете в страната са комарджии, алкохолици и т.н. :) Хора вразумете се :) Сега сме 2010 година!!! "Били ги убивали с камъни преди години" - вие съвсем полудяхте :) Има харта за правата на човека - хайде първо я прочетете и после пишете глупости! :) "Прост народ - слаба държава"

Да им отворят летището на Божурище и да си правят "парада"там. Защо ще "дефилират по столичните улици? Кой ще дезинфекцира улиците след тях. Госпожа кметицата има ли пари за дезинфектанти?

Първото Ви тъпо изказване във форумите на дир, жалко ...за Вас, много жалко.

повечето коментари, които изчтох само доказват, че българинът изключително много се вълнува от това кой с кого прави секс и как точно ? Който не го вълнува да не ходи. Голям прас, че ще излезнат някакви млади хора да се забавляват и да си правят шествие. Чудо невиждано та всички комлексари се изсипаха да се възмущават от нещо дето хич и не ги бърка

Защо всичко ненормално в природата българина трябва да го защитава!Закрилят мошенниците,убийците,а сега и гей парад щели да правят!Преди години с камъни са ги трепали!Ние ли сме най-долната нация!Защо не се надигнете и да направите парад за нещастните сираци!Затова Господ бяга от нас!Влезте в правия път болни хора!

Ние, старите хора, не приемаме гейовете и особено техните изяви! Но, нека са живи и здрави всички младежи, независимо от сексуална си ориентация, етнос, цвят и религия! И ето тук не се съгласявам със Синода- ние, антихристите, не желаем изявите на Синода, Мюфтийството и останалите религии, както и на Гей Парадите, но трябва да се търпим, защото само Природата може да реши, кой е прав и кой крив от нас! Нека са живи и здрави всички хора, така както ги е създала Природата! И нека сме добри и търпеливи, дори с различните от нас!

Аз също имам доста жизнен опит и не мога да се съглася с теб! Първо - не става въпрос за търпение и толерантност. Няма парад на хетеро сексуалните, за да е търпим опозиционен парад на хомосексуални! Второ -Парада на хомосексуалистите е АГРЕСИЯ! Ние, природонормалните,търпим (няма в тези времена закон, забраняващ хомосексуалността, за разлика от други векове) сексуално различните, но това не означава, че те трябва да празнуват това като победа над нас! Агресивните не сме ние, а ТЕ! Аз нямам желание да крия детето си в къщи, за да избягвам обяснението, какви са тези изроди, демонстриращи разюзданост! Толерантен съм към такива като теб, за които Галилей е казал: 'О, свещена простота"! Аз съм атеист, но в случая подкрепям Синода, защото все от някъде трябва да започне съпротивата срещу замозабравилите се! В случая се нарушават МОИТЕ ПРАВА, на продължителя на човешкия род, а не на изключенията и грешките на природата!

ТИ СИ КУХ,НЕ СИ АТЕИСТ...ХАХА,

щом се гордеят със "сексуалната си ориентация"да поканят родителите си на парада ! да видят колко от тях са горди с чедата си!!!

нормално е да има различни мненя ,но по една такава щекотлива тема ,няма и немоjе да има толкова разнопосочни ,та дори безразлични мненя ,граничещи сас шега ,поради причината че парадирането на тази мерзост ,не би трябвало да се толерира ,като една обикновенна соziaлна проява на модерното общество ,таи като тази мерзост е една от големите лаjи на противника на Bог и човека които е самiят сатана ,които се стреми по всякакaв начин да измами човчеството ,с наи различни налоjени като нормални поведеня ,и то в деликатна сфера като тази ,и ако бадат критикyвани или заклеимени то те веднага пледират за нарyшени човешки права ,и то сас иaвна непрязан и дори агресiя ,голяма част от тях са последователи на този перверзен модел ,савсем сазнателно и zеленасочено и това няма нищо общо сас някакав вид заболяване или подобно ,много от тези хора са зависими подобно на наркоманите ,влезли един пат в омагиосаня краг кадето са и замесени и подвластни на общата клика от проповядващи този модел ,които е противен на всякакви и човешки природни морални и наи вече на изнаcалните полоjени от Tвореzа ,zенности и закони ,за своите сазданя и нормалноста на взаимоотношенята ,мегдy хората а и начина по които да се вазпроизвеjдат и отдават онова което моjе да се даде само в едно нормално саздадено и лубящо семеiство меjдy маj и jена ,а всичко останало е записано вав извечното боjие слово кадето има отговор по всички вапроси стига да се обращаме с благоговение и без предраzсадаzи за да намерим истината ,с която Bог сатвори вселената ,а и самите хора като ги саздаде маj и jена а не от един пол ,от тyк оше трябва да се замислим ,кое е нормалното и кое не а това че ние хората не сме били послyшни на нашя Tвореz и човечеството е yпотребило свободната си воля на избор неправилно ,не виновен никои ,а самите ние и един ден ще си отговаряме пред онзи които саздаде ,колкото и да не им се иска на някои да вярват на това ,и че са безнаказани ,ще го разберем като застанем лиzе в лиzе сас Bсемогащя Tвореz които доiде и yмря на краста ,за всеки един грешник и очисти и yми всеки един грях ,но ваjното да приемем тази jертва на господ Iicyc Xристос и така имаме вазмоjност и да се спасим ,ето и още нещо коетo казва ,свиaтото слово за тази мерзост ,и така нареченото модерно свободомислие zитирам директно: намира се в посланието кам римляните от апостол павел 1гл.ст.25 и надолy - те като замениха истинскя Bог с лаjлив и предпочетоха да се кланят и слyjат на jивотното,а не на Tвореzа ,които е благословен до века амин .26 затова Bог ги предаде на срамотни страсти ,като и jените им измениха естествното yпотреблние на тялото си в противоестествено.27 така и маjете ,като оставиха естественото yпотребление на jенскя пол,разjегосаха се в страста си един кам дрyг ,стрyваики безобразие ,маjе с маjе и пиемаха в себе си заслyjеното ваздаяние на своето нечестие .28 и понеjе отказаха да познаят Bога Bог ги предаде на развратен yм да варшат което не е прилично 29 изпалнени сас всякакав вид неправда ,нечестие,лакомство ,омраза,пални сас завист,yбиства,крамола,измама и злоба.и т.н така че някои които се мачи да толерира или заhтитава тази мерзост защитава не един а много грехове които произтичат от това нечестие ,а това че се парадира за свободна лъбов ,и че всички имали право на лубов ,е самата изама на сатана ,които води кам погибел всеки подмамил се .истинската и палноzенна лъбов ни е описана и тя произхоjда единствено и само от Tвореzа Gоспод Bог Iicyc Xристос,да се замислим

Според мене трябва да забранят и гей-парадите, и синодите. И двете са с гибелни последствия за психичното здраве.

След, като някой приветстват гей парада , и сме демокрация , тогава би следвало да се възстанови и военният парад на 09.09.1944 г. Привет на Александър- много добър коментар. Тук не става въпрос за злоба , както някой коментират , тук става впрос за морал и бъдещата младеж на България , която един ден ще води тая страна и ще е представлява по света , стига тая Западна мода , и стига тия простотии, гейовете трябва да се лекуват, ПРИРОДАТА СИ Е КАЗАЛА ДУМАТА.

приемам хората ...но не и това да казваме на нищо което не е добре ..че е добре... гейовете в много голямата си част развиват черти в кофтия смисъл които и една жена няма. просто се огледайте...и още нещо ако едно пълнолетно гей-другарче исак да другарува със сина ви ,който не е пълнолетен да не кажа малолетен ....вие симпатизанти свободомислещи- за ли ще бъдете?

Светият синод призовава властимащите да забранят провеждането на това Содомско сборище, а гражданите - да не участват в тази "мерзост на запустението"! ОК! и аз съм християнче, но не съм от "светата инквизиция", нито йезуит! Гнусни са ми, защото се губят готини мъже, извратяват се, излизат от "употреба". но да се решават тези неща не е приоритет на властта! в Библията пише че в последните времена Бог ще даде възможност на хората всеки да прояви свободно правото си на избор и така да "си натрупа дивиденти" - де за спасение, де за осъждение - всеки както си иска. Свободна воля, хора! сега им гледайте сеира, после ще им гледате позора! само не се гневете, не си хабете нервите, не можете да ги промените!

БЕ ТИ КО ЦИТИРАШ ТАЗИ БИБЛИЯ,ДЕТО СЪМ Я ИЗЯЛ С КОРИЦИТЕ КАТО УЧЕХ ЗА ПОП,И ТЯ Е НАПИСАНА ОТ ХОРА... И ПОПРАВЕНА ОТ ТАКИВА МЪДРИ ТИКВИ КАТО ТЕЯ ГЛУПЦИ В СИНОДА...НИМА ВЯРВАШ В ТЕЯ ГЛУПОСТИ ИЗПИСАНИ В СТАРИЯ ЗАВЕТ,ЧОВЕК ПРОЧЕТИ ГО МАЛКО ПО-ДОБРЕ И ЩЕ СЕ ОТВРАТИШ ЗА КАЪВ РАЗВРАТ И УБИЙСТВА СТАВА ДУМА ТАМ...КАК ПРИМЕРНО ЛОТ И СЕМЕЙСТВОТО МУ ДАВАТ ДЪЩЕРИТЕ СИ НА ТЪЛПАТА ДА ГИ....НАЛИ...ЗА ДА ПРЕДАПАЗИ "АНГЕЛИТЕ"КОИТО ВЛЕЗЛИ В КЪЩАТА МУ,КАК РАЗБОЙНИКА КОЙТО СТАВА ЦАР НА ИЗРАИЛ ПО КЪСНОО ДАВИД КОЛИ И УБИВА ХОРАТА ОТ ДР ПЛЕМЕНА,И ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА Е МОРАЛНИЯ КОДЕКС ЗА МЕН?КОЙТО УЖ КАЗВА НЕ УБИВАЙ,НЕ КРАДИ....И ЧЕ ГОСПОД ТЕ БИЛ ОБИЧАЛ,ТОЯ ГОСПОД ДА СИ ГО ЗАВРАТ ОТЗАД,МОЯ Е ДРУГ...ТОЯ НА СИНОДА Е ТОЯ..СЪЩИЯ КОЙТО КАЗВА ЧЕ ТР ДА СЕ ИОЗБИЕ ДО КРАК И ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ДА СЕ ОТМЪЩАВА,ЕБАЛ СЪМ ГО В СИНОДАЛНИЯ ГОСПОД,АЗ ВЯРВАМ В ХРИСТОС...И ХРИСТОС БИ КАЗАЛ СЪЩОТО СЯ НА ТЕЯ БЕЛОКОСИ ПЕДЕРУНГЕЛИ/НЕ ГЕЙОВЕ/

Някои имат интерес да насъскват непрекъснато българите един срещу друг,като творят особен вид демокрация,за да се поизбият или да се изселят от България,а в този Земен рай да се настанят те.

Според мен, самото желание да излагаш на показ сексуалните си предпочитания е вид болест. Нещо като ексхибиционизм. Не съм съгласен, общината да насърчава подобни отклонения.

Абсолютно съм съгласен! Нямам спомен някъде по света да е било организирано шествие на хетеросексуалните. А педерастите (да, точно така се наричат!) намират за уместно да се накичат с пера и кожени садо-мазо дрешки и да излязат на улицата, лигавейки се пред очите на целокупното човечество. Обществените им мероприятия са си за забрана, няма какво...!

Ами защо не си организирате такова шествие? И какво ще манифестирате? Че сте байганьовци , комплексари и ...а, да, мъжаги - плювате по улиците, псувате цветисто и отвреме навреме побийвате жените си, за не забравят кой командва.

Не съм религиозна. Но в случая, синодът изказва и моето мнение. Не ме интересува, кой с кого си ляга, но и не обичам крайностите. Не одобрявам хората с крайности да парадират на обществени места! Преди да се разрешат подобни паради, общината трябва да се допита до гражданите. Така се чувствам дискриминирана заради волята на шепа гейове-политици.

Да се забрани парада. Защо да се показват, защо да се крият. Какво ме интересува техната сексуална ориентация. Да това е грях и господ няма да им го прости. Те са белязани, наказани, най-вероятно заради греха на предците им, но и те с нищо не се покойват. Напротив демонстрират извратеността си и ненормалността си. Господ е казал - дърво, което не ражда плод се отсича. Да се забрани парада. Това не е пример за подражание за децата ни. Има десет божи заповеди, всички ни учат на добро, и на това, как да живеем по - добре. Подкрепям изцяло църквата. искам да се забрани парада.

Наказана си ти - в главата. И господ нищо не е казал, казали са го човеци, които за съжаление не са били с нищо по напред от тебе. Също така ако обичаш ти и твоите религиозни приятели да не подхождате с презумпцията че всички сме религиозни лумпени, защото не сме. Както и си го набиите в главите - има закон и според закона парада е легален, ако не ви изнася на религиозните и искате нещата да стават с еднолични забрани - заминавайте в КНДР. Добре дошла в 21 век.

Закон не се НАБИВА в главата, а се прави да е справедлив,да носи прогрес и тогава да се разбере и уважава. Набиват в главите куки и фанатици,ти от кои си- хибрид?Днес законите обслужват желания на ориенталски комплексари ;-))

ти ако си християнка аз се отказвам от тази религия! каква си ти че да изказваш мнение и да казваш че не искаш парад? с какво повече си от тях та трябва да те слушаме теб? много си зле но като чета коментарите на повечето "религиозни" хорица си давам сметка че си същато ограничено човече като всички тях! ееее хора много сте зле, и престанете с тая злоба и омраза към всичко по различно от вас защото вие не сте нищо повече

Аз съм атеист, но подкрепям забраната. Какво възхвалява този парад? НИЩО! Той демонстрира безсилието на продължителите на човешкия род да се справят с едно природно отклонение! Той е гавра с човешката ценностна система! Толерантност може да се допусне, като не се прави закон, преследващ хомосексуалистите и да си правят частни партита! Но това , с парада е друго, злобата е тяхна, и те търсят конфронтация! Преди "демокрацията" се шегувахме и подигравахме западняците, но явно проблема е подценяван! Не съм сигурен, един ден, ако станат болшинство в някоя държава, дали те ще бъдат толерантни с хората, неуважили празника им! А ти, ако не си от тяхната група, размисли - много мисионери, проповядвайки мир и любов, са били изядени от човекоядците!

НАПРОТИВ, СИНОДЪТ СКОЧИ СРЕЩУ КОНЦЕРТА НА ПАЙНЕРИТЕ И СЕ ОБЪРНА КЪМ ОБЩИНАТА С И СКАНЕ ЗА ЗАБРАНА НА ТЕЗИ ПРОЯВИ ПРЕД ХРАМ-ПАМЕТНИКА.тОВА СТАНА ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН НО НЕ БЕШЕ ДАДЕНА ГЛАСТНОСТ ПО ВЪПРОСА. Лично Тивериополският епископ Тихон -предстоятел на храма, се противопостави на тези прояви

Присъединявам се към казаното от ДЯДО ЙОЦО ! Все в тоя контекст: ТРЯБВА ЛИ НИЕ, КОИТО НЕ СМЕ ОБРАТНИ ВСЕКИ ДЕН ДА ПРАВИМ ПАРАД НА СВОЯТА ПОЛОВА ОРИЕНТАЦИЯ?!?! И ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА??? ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА НИ РОДИНА. НА ВРЕМЕТО БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СЕ СЛАВЕХА КАТО СИЛНИ МЪЖЕ И ЧУЖДЕНКИТЕ УМИРАХА ПО ТЯХ. СЕГА ЩЕ ПРАВЯТ ГЕЙ ПАРАД. ЯВНО НАМА С КАКВО ДА СЕ ОТЛИЧАТ, НЯМА КАК ДА СЕ ДОБЛИЖАТ КЪМ Н........, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ. УЧУДВАМ СЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ПАРАДИРА С НЕЩАСТИЕТО СИ, С ТОВА, ЧЕ Е ОЩЕТЕН ОТ ПРИРОДАТА, С ТОВА, ЧЕ Е НЕНОРМАЛЕН, ЧЕ Е НЕПЪЛНОЦЕНЕН...

Защо се учудваш, за да не протетира народа го държи полицията, нея я държат такива като собственика на дир, моловете и роднините им от целия свят, тях пък пък ги държи глупостта и алчността.... та така

Ние които не сме обратни правиме всеки ден парад - ПАРАДА НА ГЛУПОСТТА.

Хомосексуализма е смъртен грях спрямо Божията наредба, и краят на гейовете е вечната гибел в огненото езеро при Второто пришествието на нашия Господ и Спасител. Не съм православен, евангелист съм, но в случая напълно подкрепям Синода за това негово поведение. Няма значение в кой век живеем - Божият закон е неотменим; Исус Христос е същият - вчера, днес и завинаги.

Много свирепо и жестоко изказване за християнин!Аз съм обикновена и хетеросексуална,също доста чела Библията,потомствена католичка,и мисля,че и за тези хора има спасение.Всички ние имаме грехове,недостатъци,но Господ не дойде на земята за праведните,защото "болните имат нужда от лекар,не здравите".Тези хора също имат право на покаяние и изкупление.Измежду тях има и много стойностни хора.Освен това хомосексуализма се лекува успешно със...смесен хетеросексуален брак,т.е. с представител на противоположния пол от друга националност.Аз нямам такива роднини,но моят баща е изгледал 2 чужди деца,гладували сме и не мисля,че обратните са най-големите грешници на земята-поне деца не са оставили на произвола на съдбата...Приятна вечер!

Съгласна съм с коментара ти, но само да вметна - хомосексуализмът не е : грах, болест, недъг и т.н. Въпрос на вкус. И свобода да защитаваш собствения си вкус.

Който иска да си прави парад...тесногръдието и глупостта са по-заразни от хомосексуализма

Има и друг вариант, вместо кавга - два толерантни парада. :)