Награждават кмет и прокурор с антигей приз

В деня на Съединението, Пловдивският митрополит Николай ще награди пазарджишкия прокурор Стефан Янев и кмета на Община Пазарджик Тодор Попов за тяхната активна борба срещу гей парада в града.

Обратно в новината

Коментари - Награждават кмет и прокурор с антигей приз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пловдивският митрополит вече се убеждавам, че нещо не е съвсем в час

Хомосексуализмът днес помага на много хора да станат известни. Затова е и целият шум.

Нека да погледнем на случващото се от друга гледна точка. Като на сблъсък между две програми. За да оценим правилно ситуацията е необходимо да установим какво е съдържанието на програмите и кои са действащите лица. Програмата на гей парадите,либералната, е явно от запад, другата, консервативната изглежда е от изток. Всеки може да си хареса тази, която повече му допада в зависимост от това, което смята за правилно. Кой може да каже какво е правилното ? Правилното е това, което е изгодно за дадения индивид в дадения момент. За хомосексуалиста е едно, за хатерото друга, има и междинни форми. Какво е хубаво за обществото ? Традиционния поглед изисква да кажем, че това е доброто християнско семейство, няколкото деца и т.н. Друг поглед може да твърди съвсем различни неща. Вглеждането в програмите обаче може да доведе до разбирането, че те са част от една по-голяма програма. Т.е. вероятно и двете са неискрени. Либералната програма дава известна лична свобода, но отслабва обществото като цяло, прави го вяло, индиферентно и беззащитно. Тоталитарната матрица дава сигурност, но свободата изчезва и се превръща в експлоатация. Следва извода, че и двете са вредни. По средата се намира правилния баланс. Водещото трябва да е личната свобода, но без да се прекрачват границите на вредоносното за общността поведение.

Бъди така добър да обясниш как едно общество, което се учи да се бори за правата си, става вяло и индиферентно?

Хмо-заболяването е тежко духовно заболяване.Парадирането с тази болест ще разнесе заразата още повече.Поздравявам кмета и прокурора на Пазарджик !А Митрополитът стори това,което ние православните очаквахме и да стори.С нас е Бог,разберете,различни и Му се покорявайте,защото с нас е Бог.

само не пипаите свестенното ни право да мастурбираме

Нямаш свестенно право да го правиш на улицата, идиотино!

Голям смях! В кой век живеем? хаха това е така наречената територия: България.....! (да забранят рекламите с голи мацки по магистралата, рекламите по телевизията, концерта на Елтън Джон, Джордж Майкъл и Георги Христов...и.т.н....да изземат дисковете от сергиите и да ги обявят за нарушители на оществения ред! Аааамаха, може ли такова нещо, развратници!

Поздравявам митрополитите и общинарите в Пазарджик за твърдата гражданска позиция! Българската толерантност и гостоприемство бяха прословути преди да започнат да ни обработват с измислените западни еврейско-капиталистически ценности чрез директиви и одити. Откритите паради и сборища на хора с психични отклонения ни идват в повече. Време е институциите да проявяват нужната толерантност към малцинството от нормални българи в тази държава!

какво поздравяваш. нормални българи няма. има само тесногърди глупаци като тебе дето си мислят, че имат право да осъждат хората без да виждат собствените си грехове и недъзи, защото това изказване показва, че ти си с психични отклонения, а не някой друг;)

какво поздравяваш. нормални българи няма. има само тесногръди глупаци като тебе дето си мислят, че имат право да осъждат и класифицират хората. единственият тук с психични отклонения си ти, а не някой друг;)

Една групична лицемерни псевдоморалисти награждава друга групичка лицемерни псевдоморалисти за това, че са лицемерни псевдоморалисти. Ако не беше толкова срамно и жалко, щеше да е направо комично.

"Присмял се Хърбел на Щърбел" само и единствено поради невежеството си. "Невежеството сила" - 1984, Джордж Оруел. Всичко останало59 е лицемерие.

БАХАХААХАХАХАХААААААА, точно ти ще ми говориш за невежество, че и Оруел ще ми цитираш. Айде стига се излага.

Не ви ли е срам така да говорите за човека, гейове нагли. Приемете че христианството не одобрява вашите извращени, така че не се нахвърляйте върху попа, а направо се отказвайте от религията, защото очевидно тя не за вас и вие не сте за нея. Евала на коментара на "един човек". Точно така е. Обещавам днес да пречукам първия педераст който срещна, призовавам всеки нормален човек да направи същото!

"Нормалните" не отправят заплахи за убийство към когото и да било. Ти си всичко друго, но не и нормален.

Аууу, какви сме отворени мъже в Нета. Момченце, за какво компенсираш,а? Жена ти май пак е сърдита, че ти е малък и не го вдигаш.

"Иде Господ в света! Аз Го виждам, как иде намръщен, с тояга в ръка. Той маха тоягата по гърба на всички. Всички раса, килимявки, саби ще хвърчат във въздуха. Всички свещеници, военни, съдии ще бъдат бити на общо основание. След това Бог ще ви пита, защо сте дошли на земята: да се учите или да смущавате небето ?" Петър Дънов

Не знам да плача ли, да се смея ли. Българските попове са едни от най-извратените и изпаднали хора в държавата, а точно те тръгнали да ми "награждават" някого за "морални" постъпки. Постъпката на въпросния кмет е точно толкова морална, колкото поповете. Правилно казва поговорката, че краставите магарета се надушвали. Колко тъжно, че в България през 2012 още има хора, които да ни излагат по този начин с невежеството си и тесногръдието си и да ни правят за смях пред цивилизования свят.

В прирадата, различните и болните не се толерират, а изолират и убиват. Може да е жестоко, но е единственото нещо, което опазва вида като цяло. Знаете какво става с болните животни - биват изолирани от другите и така вероятността другите да се заразят е много по-малка. Това да мразим различните е дълбоко вкоренен инстинкт. Затова хората, които от хуманност работим против природата се израждаме и ставаме по-кекави. В крайна сметка сме зависими от достиженията на техниката, науката и т.н. Не можем да оцелеем в нормална обстановка. Най-големите герой са "сървайвърите" - хора, които правят нещо, което едно време са можели всички. Сега сме заляти от извратеняци, обратни, и "вся остальная сволач". Целта е да сме зависими от управляващите. Навират ни се насила "ценностти" като толерантност към извратено различните. Да и те имат права - например правото да бъдат пребити с камъни или да се скрият в миша дупка.

Абсолютно вярно е, че управляващите по цял свят насила натрапват на обществата измислени и ненужни "ценности". Аз приветствам тази искра на здрав разум и защита на общественото мнение у нас.

Т.е. ти като видиш болно дете би го изолирал някъде да си умре, а? Добре, че повечето хора нямат твоите т.нар. ценности. Нямаше да стигнем далеч иначе.

Аз лично още не съм чула някой животински вид да си изолира 30те процента хомосексуални индивиди. Нали знаеш, че са документирани хиляди такива видове? И въобще, защо след като си такъв фен на "сървайвърите" не си станеш от компютъра и не си зарежеш добре уредения живот в града и да се преместиш да живееш на някой остров в средновековни условия? И без това "ценностите" ще ти пасват на такова място.

Няма нито един съществен коментар! Правете разлика между сексуална ориентация и организиран ексхибиционизъм!

БОЖЕ пази България, Браво.

2012 наближава........., Отец Николай, да си рафинира ценностната Система, и да си намести цайсите :)

Нещастници с нещастниците... Що не си гледат тяхната работа, а се занимават с потъпкване на правата на малцинствата. А попа точно - да ходи да си го завре; поповете защото са света вода ненапита. Само казват на хората какво да правят и какво да не правят, друга работа си нямат; но то това е религията. А по отношение на мастурбацията - нещо лошо има ли? На кого пречи? Всички мъже, а и немалка част от жените, го правят. Лицемери с лицемерите.

Не мога да разбера защо хомосексуализмът е "сексуална ориентация", а педофилията, содомията, мазохизмът и др. подобни, са извращения, психиатрични отклонения, престъпления и се наказват от закона. Моля някой педераст да обясни този парадокс.

Тъй като генното инженерство е ПРОТИВНО на съзидаваното от Бог, аз се занимавам с технологията на машиностроенето. Това не ми пречи да се интересувам от половата ориентация. Аз сега съм инкарниран в Петата подраса на Пета Коренна Раса. Както предвижда Петър Дънов, преди 1944 година, ще следва "засяване" на шестата подраса. И това време настъпи, това са днешните деца С ЛИЛАВА И ДИАМАНТЕНА АУРА. Но да се върнем на въпроса за "сексуална ориентация". Първият Човек - Адам Кадмон е бил хемафродит ("Оти дирите тая маймуна?" - баба Ванга, казано по времето на "копаенето" в Царичинската дупка). Това там е било скелет на представител от първата коренна раса. Чрез генно инженерство са създали Втората коренна раса, на Адам и Ева. ОБАЧЕ, душите от първата раса са с избор за полова ориентация като "хомосексуалисти" и "лезбийки" при сегашната си инкарнация. Кармичната им задача е да се преодолее ПОЛОВАТА ОРИЕНТАЦИЯ, т. е. "да се съберат", такава е задачата също и за хетероориентираните. На който не му става ясно написаното от мене, има си и "Уикипедия" - там е заровено кучето.

Аз съм хетеросексуален мъж. Нямам нищо против хомосексуалистите. Реалността е такава, че Бог ни е дал възможност да бъдем каквито си искаме. Ако на него не му харесваше, щеше досега да е направил нещо. След като човек изпитва любов към някого, дори и да е от същия пол, значи мисията му е изпълнена. Все пак, Бог е любов и той иска и ние да сме способни да обичаме и да сме щастливи. Крайно време е Българите да променим мисленето си и да разберем, че няма значение с кого го правиш. Важното е да си добър и готин човек.

браво реалист,щом Бог е допуснал да има и такива, където да се обичат, не знам къде е грешката тогава.това е Любов - между двама, а дали са М и М, нали се обичат,да са живи и здрави

Огнедишащ си, Отче Николае ; Ама вземи чуй дядо ти Кирилла, Митрополитът .

Значи следващият път като отида в Пазарджик ако ви видя да подплясквате жена си по дупарата докато слушате любимата чалга или да се натискате с гаджето на пейката или само да подвиквате на някое момиче по улицата, първо ще ви спукам от бой за дето показвате своята сексуална ориентация и после ще извикам полиция за да ви арестуват.

Браво за коментара!

...които приравни със содомията, педофилията и мастурбацията... За първите 2 съм 100% съгласен

Честит празник!Браво на тези достойни българи!Браво на Дядо Николай!В това бездуховно време на упадък,където злото се рекламира и извратеността се издига в култ ,където примерите за нас и децата ни са само отрицателни е голяма искра да се поощрява проява на защита на моралните ценности.Нека се замислим малко дали утре нашето дете няма да види гейове,които съвсем свободно рекламират болната си сексуалност и това се приема за нормално и да се зарази.Ако съм болен от грип и поискам да дойда у вас и да покихам малко в лицето на вашето здраво дете и вие не ми позволите не защото ме мразите ,а защото обичате детето си,то вие дискриминирате ли ме?

да ни пази господ от моралисти като теб

"да се зарази"!!!??? Боже, боже, какво мислене имало по този свят, Божеее

Само една дума - СМЕШНИЦИ и КОМПЛЕКСАРИ ;-)

Срам и позор за Пазарджик с такъв кмет и прокурор! А за попа нямам думи просто..... що не тръгне да се занимава с истинските проблеми на хората ами ни занимава с глупости

Божкей, колко духовно извисени българи тука имало. Е, на църква не сте стъпвали с години, децата си оставяте по цели нощи да вилнеят на купони с чалга, наркотици и секс, често и хомосескуален, ма не знаете за това, криете данъци и осигуровки, осигурявайки се на едни пари , а вземате други (т.е. крадете), не се свените да завиждате, изневерявате и прочие, ма стигне ли се до такава изцепка на църквата (при условие, че поне 1/3 от свещенниците са гейове) сте големи християни, дам. Докато не разберете, че свещенника от вашата църква е задявал сина ви, дето е на 15....и после друга песен ще запеете. А не беше ли работа на църквата да се моли за душите на грешните хомосексуалисти, вместо да дава награди на тея, дето ги отритват. Бог не обичаше ли всички еднакво?

Чи поповете са най-отявлените педерасти.....Присмял се хърбел на щърбел....Какво лицемерие за кой знае какви облаги.Най-ве4е политически.Отврат!!!

Точно Николай има право да бъде морален съдник .Този отец с фашистки уклон,е затънал в охолство и самодоволство.Вярата изисква, скромност и смирение ,а той и хората му са затънали в показност и разкош.Нека види само делата на Бачковският божи служител Борис-Разврат ,разгул, чревоугодничество и печалбарство.Да каже защо един богомолец плаща три лева само за да спре на паркинга на Бачковският манастир ,за да запали една свещичка. Да каже ,как нищо не се прави за епархията ,а той и хората му са от банкет на банкет. Да се огледа колко са педерастите около него.Това са слуги на дявола ,а не на бога.

Били извратени хора хомосексуалистите, гнусно било, не знам си още какво. Извратеностите в секса не се разделят на такива за хетеро, за хомо и за бисексуални. Аналният секс, например, отдавна не е територия, запазена за педерасти. Колко мъже чукат жените си отзад? Пълно е с псевдоморалисти. Осъждате какво правят другите, а вие какво правите? Секс само в мисионерска поза на изгасени лампи :)))) А тия лица от църквата да не се правят на свети води, че там сигурно са 1/3 от гейовете в българия.

Типично по български, един ще направи нещо хубаво и веднага ще се намерят десет да го развалят! Еба ти върховната прокуратура и там ми намирисва на педираслък. Това ли е толерантността, която искат от нас - да ми навират сексуалната си ориентация в носа без да съм им я искал?Магистрати!!! Боже опази нормалните!

Явно не си разбрал, че не е задължително да ходиш на гей парад.

Стига глупости бе хора, чак медали, гонгове и фанфари, за борците срещу хомосексуализма... Още сме много назад, спрямо западните и наистинена широкоскроени умове и нагласи. Жалко, ама май се чудим как да се самонаградим за глупости.

Мен пък ме е срам колко задръстени и тесногръди са българите в днешно време!

и аз съм на това мнение! никъде в Европа го няма това нещо, живея в Испания и мога само да кажа че тук ако мислиш така както повечето българи единствено могат да ти се смеят, наистина много жалко за България защото е ясно че сме на светлинни години от цивилизования свят...

Много не на място са тези прояви. Да не забравяме, че точно в църквата щъкат всякакви перверзници, а и тяхната работа е да се молят за грешните им души не да ги съдят.

Честит празник 6 . , Братя Българи! Честита 125 годишнина от Съединението на България!

На всички писали горе пожелавам децата им да се родят хомосексуални...да видим тогава дали пак ще поощряват БПЦ и подобни кметове и прокурори...

Ако имам такива деца, ще им осигуря най-добрите лекарства и специалисти за да станат отново нормални.

веднага тичай до аптеката ама за лекарства за теб а не за евентуалните ти бъдещи деца! Пази боже от родители като теб

При теб лекарствата не са помогнали, защо си мислиш, че при тях ще помогнат?

Колко си прост, за да мислиш, че хомосексуалността е болест, която се лекува със специалисти и лекарства

Аз изкам геи паради защо ги забраняват?

Преди това си купи правописен речник! Едно изречение , а с две правописни грешки.

Митрополит Николай няма никакво право да казва, кой каква ориентация да има. Ако има решение по този втпрос, то това трябва да стане с решение на Св.Синод, а не на някоя си епархия. В противен случай, може да се окаже,че утре друга епархия може да награди, някой който защитава правата на хора с различна сексуална ориентация. Междудругото той би имал повече основания да бъде награден, от колкото в случая. Църквата подкрепя и обединява хората, а не заклеимява и разделя, както от доста време прави Николай Пловдивски. Според твърдата позиция на Николай е доста съмнителна и определено, той има някакъв личен мотив да я заема.

Правилно! Дано повече люде "преодолеят" командите на рептилската част от мозъците ни (генно инплантирана от "рептилите" и отговаряща за управлявлението на самоопределянето ни в полово отношение). Иначе казано, дано църквата успее да прокара обучение на децата в България на "вероизповедание" и в училищата. Атеизмът е в основата на разЕДИНЕНИЕТО. Честит празник, СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!