”Хюман райтс уоч”: България да защити правата на хомосексуалистите

Българското правителство има отговорността да защитава хората с хомосексуална и бисексуална ориентация, както и трансексуалните от насилие и от изявления, изпълнени с ненавист и подтикващи към насилие.

Обратно в новината

Коментари - ”Хюман райтс уоч”: България да защити правата на хомосексуалистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години сънародник на Ворлик произнесе една реч , не я забравяйте. "Човешкият мозък, човешкото съзнание подлежи на изменение. Посявайки там хаос, ние ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги накараме да вярват в тях.....ще насаждаме корупцията, безпринципността , подкупите.Човечността , порядъчността ще се осмиват и ще станат отживелица от миналото.Ще култивираме ловко и незабележимо нахалството, наглостта , лъжата , измамата, пянството наркоманията , животинския страх един от друг .Ще скасаме духовните корени , ще опошляваме и унищожаваме основите на народната и обичайната нравственост.Ще атакуваме младежта в детските и юношеските години , ще я разлагаме и развращаваме." И т.н.

скъпи гост, не разбирам какво искаш да кажеш с коментара си. може би искаш да кажеш че хомосексуалните хора не са етични ? аз съм хомо, работя на запад по ит проект и в екипа ни са хора от цяла европа, наскоро управителят на проекта каза, че ако вярва в етичността не някои от проекта 100% то това съм аз. между другото ако смяташ че хетерото са пример за етичност, би ли ми обяснил защо във всяка голяма международна фирма всеки при влизането си е задължен да мине обучение по sexual harassment? или според твоите етични норми сексуалният тормоз е напълно нормален тогава когато е упражняван от хетеро?

Едно време поетът го е казал,,,,,,там,където нормалните считат за луди,,,,,,-повече не се нуждае от коментар.

Тия от Хюман уоч що не защитят правата на онкоболните или на възрастните хора които живеят с по75 евро на месец пенсия а са се загрижили за тия извратеняци, никой не им е забранил нищо няма нужда да се вейкат посред София да се свират в дупките си не ме е грижа за тях

Все повече си мисля, че не става въпрос толкова за борба за равноправие - никой не оспорва гражданските права на хомосексуалните. С тези "паради" те явно целят да привлекат за своята "партия" още "членове" - и именно това дразни хората и определя поведението им като наглост. Защото ако за един зрял човек гледката от горната снимка е грозна, гротескна и отблъскваща, в някоя заблудена млада душица може да предизвика нездрав интерес. Именно затова обществото не може да е безразлично към такива прояви, нито пък да ги толерира, защото те имат ЯВНА РЕКЛАМНА ЦЕЛ.

Герб преля чашата... Това е произвол вече!!!

Аз държа да се защитават и грантират качествено правата на законопослушните граждани, а не само на престъпните елементи, обратни и бездомните кучета...! Всъщност кой ми пречи да педалите у нас? - никой.... - та те са навсякъде, в парламен, в правителство /в момента не съм сигурен/, в бизнеса,..... не разбирам какъв е проблема!

И какви са правата, дето не са защитени... Нали се ебът в гъзовете свободно... Да не би да няма право на труд? Или да стане кмет или депутат? Ами там е пълно с педераси! Аз не виждам за какво се борят. Според мен си правят просто купона и това е!

в германия такъв парад се провежда във всеки по-голям град веднъж годишо. в парада вземат участие не само хомосексуални, но и техни роднини, приятели и изобщо всеки, за които толерантността е важна. никои в германия не смята тези паради за повокативни така че не разбирам коментарите по-долу.или може би ги разбирам ? избиваме комплекси като се опитваме да се изкараме по-по от някои друг само защото тои е различен и иска другите да го приемат такъв какъвто е? аз лично предпочитам приятел/ колега хомосексуалист отколкото приятел / колега лицемер

Ми то Германия се превърна в страна турците и пед...те, ти какво очакваш ?

- Джон, каква е тази врява на улицата? - Има гей парад, сър. - И какво искат гейовете, Джон? - Повече права и да не ги бият, сър. - А някой бие ли ги? - Не, сър. - А защо вдигат такъв шум? - Педераси, сър.

В тази държава само гейовете и кучетата имат права, нормалните хора - не. Да си върнем държавата !

Точно ми е до правата на педалите. И какви права са им нарушени че нещо не се сещам??? Преследвани ли са от закона? Забранено им е да ползват някъкви социални услуги или придобивки? Какво им е нарушено? Е хапват по някой и друг тупаник на парада им, ама никой не ги кара да провокират останалите хора с тяхното поведение.Това е.

сега гей парадчета вчера узаконяване на дрогата проститутки по улиците кучета с чипчета а бе този демакрация големи екстри има - друго няма ли... нещо за по нормална работа

Бих се съгласила с това, да има гей парад в София, ако някой ми изброи по точки ползата от него. Аз лично не виждам такава. Обществото е много по-склонно да приеме хората с различна сексуалност без такива публични долнопробни изяви. Парадират хора, които са горди с нещо си. Различната сексуалност не е повод за гордост, но всеки гей може да бъде приет чудесно в обществото само благодарение на ЧОВЕШКИТЕ си качества. Останалото е НАГЛОСТ.

Колко много коментарии! Не мислите ли, че това е целта - да се шуми, колкото може повече около тази тема? Те това искат. Мисля, че ако никой не им обръща внимание, ако парада им мине по празни улици без публика и не се отрази от нито една медия, парадите ще спрат. Не ви харесва - не му обръщайте внимане. Няма търсене - няма предлагане.

Какво значи да не им обръщаме внимание? Да не гледам ли телевизия когато ми пускат реклама на някакъв парфюм с изратения Азис? Гади ми се от него. А как да спра дедето ми да го гледа?

ами обясни на детето си за хомосексуалността. рано или късно ще разбере за нея. и му обясни че мнозинството хомосексулани са нормални хора във всяко едно отношение, да не съди за тях по азис. а за азис му обясни че има хора които с удоволствие се правят на маимуни само и само за да са известни и да печелят повече пари.

Много интересна работа!Тая оргинизация "Хюман..." за човешките пава ли е или за правото на хората да си показват задниците(предниците) кадето си поискат?Трябв да защитят и тези хора на които забраниха да пушат това е дикриминация казват ти: "Ти ще станеш какъвто ние искаме,а не какъвто ти си преценил,въпреки че си пълнолетен и си взел решенито сам за себеси и собственото си тяло(аз не пуша,обаче това е пример за дискриминация,така че това е позицията ми на човек)"

Аз съм ОК с гейовете - не ми пречат - всеки е свободен в сексуалния си избор, ама парадиране - "виж ме, аз съм гей", ми идва в повече. Малко по-кротко го раздавайте с перата и перушините и ще се радвате на повече толерантност от страна на хетеросексуалните.

1chovek

Точно. Подкрепям.

парад ще има,преживейте го! приятен ден! :)

Ами парад на нормалните ще има ли :)

ами не мрънкайте и не питайте - направете си!ние няма да ви забраним

Като си направите парад без полицейска охрана тогава се прави на интересен

Ще си направят - оргия.

Всеки от който не става нищо веднага се осланя на дискриминацията.Ако човек е преспективен ще успее да постигне, това което е намислил без значение кой го притиска,по какъвто и да е признак.Сигурно и на Барак Обама са му викали "печка" ама виждате ли го каде е сега?!

1chovek

Съгласен съм с теб и дори ще дам пример с Фреди Меркюри и Георги Парцалев - чудесни и успели хора, които никога не са разчитали на сексуалната си ориентация за да вървят напред в живота, нито са парадирали с нея или да са се считали за дискриминирани.

Някой пак чете евангелето както Дявола.Каква е тази сегрегация по разни признаци.Този бил гей,другия имал "майчин език",третия имал не знам какво.Има си универсални човешки права и те са записани в "Хартата за правата" Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Те това е от нашата конституция.Не може като си гей да се правиш на нещо повече."Гейството" не поражда изключения и привилегии,нито дава право някой да демонстрира лично качество на обществени места и да го натрапва на другите.Тъй,че на разните "защитници само ще напомня - има човешки права,а не "геиски".Да си гей е състояние на психиката,а не право или задължение.

Заради вас, "уважаеми" форумци, ги има гей- парадите. Заради вашето желание хомосексуалните да се скрият в миша дупка, за да не ги виждате вие, "нормалните", да не ви подсещат за себе си, да не се гнусите от тях. Да не се страхувате за сексуалната ориентация на децата си, с които почти не общувате. Е, примирете се, гейовете са тук, сред нас са, има ги, те са хора като мен и вас, искат да не ги игнорираме от живота ни, от обществото. На мен не ми пречат, жал ми е за тях заради това, че трябва да живеят в тесногръдо и консервативно- дискриминиращо всички различни общество. Хора, осъзнайте се, има наистива опасни хора и опасни традиции, има истински проблеми за решаване в България. Насочете ожесточението си към онези хора и онези обществени практики, които ни пречат да живеем добре и достойно в родината си.

+1

Права си! Толерастите са най-опасни. Без тяхна подкрепа никакво зло нямаше да ни стигне. , "Бъди толерантен/а, дай да те опънат!" е лозунгът на толерастите.

Ако се поразгледа историята, може да се види, че подобно разюздано сексуално поведение с всякакви изчанчености и дори извращения, обикновено предхождат краха и смъртта на големите империи. Та, какво ли ни чака...?!

През вековете като народ и нация ни е запазило християнстното , а не гей обществата и всичко извратено. Западните страни наливат пари в такива извратени течения за да ни смажат съзнанието.НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ЦЪРКВАТА.

+1 Много вярно.

За съжаление това е ЧАСТ от ПЛАНЪТ брато! Идеята е не да се примирим, а да не ни ПУКА! Майната им и на хомосексуалните и на цялата обществена паплач нарекла се елит! Колкото по се впрягаме, толкова по зле ще става! Май ще се окаже прав "великият кормчия", че е най-добре да гледаме овци и да ги оставим да се осерат сами, без наша помощ!

Ханче ама много си прост.

Да пуснем е главния клоун в държавата да ги защити,артист е ще успее.

:) То и благоуханията са фалшиви - като рекламиращото недоразумение! Същото изпитвам и аз... Толкова ли не можаха да намерят нормално същество ...Чалга!

Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху й !!!!!!!!!!!!! Кой сте вие да съдите? Тесногръди мизерници.

за чий бъркаш хвърлянето на камък с позворството и парадирането на греха? просто си личи, че си 'обратен'. не, не по сексуалната ориентация, а по изискващото привилегии и обидно за околните поведение.

Там, където си прочел първото изречение има написано и за съвокуплението със същия пол - какво е и как да се постъпва с такива хора. Прочети го!

Обадиха се "християните" само по празниците.

Без клишета моля. Нито аз, нито майка, баби, приятелки сме имали по-малко права като жени. У нас жените никога не са били подтискани,освен след глупавата соц. еманципация.

Предлагам след парада да върви една машина и да мие улиците по маршрута!

в Плана за освобождаване на жизнено пространство примамването, склоняването , насилването към еднополова любов има много важна роля. По силата на природните закони. Самонатикалите се в гета са имали много кръвосмесителни връзки и по проучвания психоотклоненията сред тях са средно 6 ПЪТИ повече от тези сред народите приемници. Един от белезите на подобна дегенерация е и хомосексуализма. Той е ставал емблема за различни общества в периодите на техния упадък. Спомнете си за елини, римляни и т.н. От друга страна хомосексуализмът е използван и за заздравяване на връзките между елитни войни. Тези, които ни насилват ние, децата ни да приемаме, харесваме, практикуваме подобна антиестествена сексуална ориентация - бройте ги в списука на явните ни недоброжелатели. Няма политик от парламентарно представена партия от т.нар. преход , който да се е осмелил да постави сред националните приоритети преодоляването на демографската пропаст. Дори само на думи! Следва да се забрани всякаква реклама на хомосексуализма. Тя е далеч по вредна в стратегически план от тютюнопушенето, примерно :)

Няма нужда от камъни, просто ги заплюйте тези извратеняци, които се самоизтъкват толкова, като че ли това е повод за гордост някаква. Вижте ги само на какво приличат...

Ех, колко злоба има в малка душа като теб.

Иска ти се да ме изкараш зла, но аз не съм. Казвам, че Бог е създал мъж и жена и интимните еднополови контакти са нередни. НО, всеки има свободна воля и може да прави в спалнята си каквото иска. Има кой да вижда всичко, НО не желая на търпя това "различие" да се демонстрира, при това толкова кичозно и да ми се натрапва. За сведение познавам гейове, които са много интелигентни и възпитани хора и никой не ги гледа накриво дори. Те никога не биха отишни на подобни мероприятия.

човек,който мрази педерастите се нарича хомофоб.Логично е такъв,който ги обича да се нарича хомофил,но не..нарича се още един педераст..

ама нещо сте в грешка, Светия Синод казва как е според библията ако на някои не му харесва едруг въпрос :)

от телефона толкова..грамотността ми е достатъчна както и научните титли.

До: миро Ето - заради такива като тебе има паради! Ако такива като тебе ги нямаше, нямаше да има и паради. Ако имаш поне малко мозък в главата (не искам да обиждам, просто апелирам да си използваш мозъка), ще цитирам един пример. Аз например съм си с абсолютно нормална ориентация, женен с едно дете. Ожених се обаче по-късно - така се случи. Преди да започна постоянна работа, давах уроци по английски език. И един родител питаше за детето си да взима частни уроци. Питаше ме дали съм женен, като разбра че не съм (още не бях), пита ама защо не съм женен? Намека е ясен нали? Казах че може да идват родителите с детето, аз живея с моите родители, изобщо няма да го пуска само детето и т.н. Той - не. Накрая се отказа. Ето - за това говорим! Аз се почуствах засегнат само заради това, че ме разпитва защо не съм женен! Какво ги бърка хората семейното положение и сексуална ориентация???

Щом гейовете демонстрират на улицата, какво му пречи на някой да демонстрира пред едно дете?! Хората имат право да избират лекаря и учителя си, по каквито си искат критерии.

какво ти пука

Срам за Светия синод! Срам!!! Преди 1944 г. нашата православна църква можеше да се гордее с това, че защити евреите от нацистите, макар че са дори от друга вяра. А сега приканва към насилие, унижение и замерване с камъни. Срам!!!

За какво "Срам!", драги. Отвори Библията и прочети какво пише за тези, които имат секс със същия пол.

Християнството е религията на любовта. Библията, та библията. Там също е казано, че Господ е безгрешен, а щом той е създал гей хора коя си ти да приканваш да се хвърлят камъни по тях.

наистина могат. също като комунистите/царистите. анално.

уОРЛИК от обратните най-обратен. Българите не са педераска нация!!