Участници в гей парад се оплакаха от насилие

Петима души, сред които активисти на младежката организация "ЛГБТ Действие", са били нападнати след София Прайд, съобщиха от Българския хелзинкски комитет.

Обратно в новината

Коментари - Участници в гей парад се оплакаха от насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Паради много наши дни.Въпросът е,защо точно към София се е насочило това торнадо бясно?

Паради много наши дни.Въпросът е,защо точно към София се е насочило това торнадо бясно?

Ганче точният термин, който ти трябва е "национал-хомосексуалисти". За справка виж Nicky Crane и Michael Khnen и си прави изводи;)

На всеки пост си се изцвъкала като не знам си какво...осмърдя форума значи!

Преди малко ги гледах по тв, но на мен не ми приличат дори на бити.Единият беше само леко охлузен.Не казвам, че станалото е правилно, но наистина тези момчета прекаляват с шума около себе си.

Объркал/а си се, никой не се оплаква, просто хората констатират нещо.

Ехх Ганке,Ганке... а после защо биели пе...сите :)

Гей парада се провали. Няма Боян Расате и Сидеров да се пенят по телевизиите, няма попове да анатемосват, няма скинари да разкъсват полицейски кордони и да налитат на бой. Полицията за да отчете нещо хванала 2-ма без документи и 1 с плакат. Единствените протести бяха на дежурни хейтъри по форумите и псувните на шофьори заради блокирано движение. Сега как Хелзинкският комитет да отчита нарастване на хомофобията, как да искат още пари за борба с дискриминацията (абе някой да е чул за уволнен/а за хомосексуализъм)? След още 2 парада, когато и на зяпачите им писне организаторите ще си останат само с шофьорските псувни. Едно не ми дава мира - защо нападателите са крещели обиди към момичетата, обикновенно на такива мероприятия повече крещят по "момчетата".

Ко стаа бе хора? Верно ли че са пребили Яне Янев, Кошлуков и Сидеров?

kgb777kgb

Пичове , не се хабете ! Какво искате да обясните на някой , дето гъзъ му е като хралупата на Баба Меца ?! Педалите ВИНАГИ са били нагли и ще продължат да са нагли - просто малко ги бият ! Като се организират по-добре скиновете ще ги бият както трябва и всичко ще си дойде на мястото ! Понеже ще ревнат всички педали и комплексари - да обясня : Не ми дреме кой педал къде си го завира , но да ми демострира, това че си го завира - не ми се връзва ! Аз не ходя да демонстрирам , че имам жена бивша манекенка , а вярвайте ми има какво да покажа ! Защо тогава някой педал ще демонстрира , че гъзъ му е употребен ???

това е полицейски терор над гражданите, само защото стотина педераси минават по улицата.

дир-а, защо ми изтрихте коментара. Не одобрявам това, че полицията предупреждава гражданите, които носят плакат срещу провеждащото се шествие. Това е цензура на свободно изразяване на мнение!

Обратен ,НЕ плюй християнството и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,че ГОСПОД ще Ви накаже както в СОДОМ и ГОМОР. По ваща логика в България има и СОДОМИТИ, да спретнат и те едно парадче а пендафур?

" Петима души са носили плакат със съдържание срещу провеждащия се парад. Те са проверени, установена е самоличността им, а на този, който е носил плаката, му е съставен протокол за полицейско предупреждение." ТОВА Е НЕНОРМАЛНА РАБОТА!!! ЦЕНЗУРА!!!

Сексуалността е нещо интимно и не трябва да се натрапва на околните. Има си място за всичко! Аз не одобрявам и натрапчивите хетеросексуалните демонстрации на интимност на публично място. Не одобрявам гей-парадите, защото и сега всеки може да си прави в къщи каквото си иска! Някой да им е забранил да спят с когото си поискат?! Дразни ме пропагандата на хомосексуалността сред младите хора- те търсят последователи! Искат да внушат на децата ни, че да си обратен е нещо естествено и нормално! Да, ама не! След като за тях еднополова любов е нещо естествено, би трявало да се примирят с това, че е естествено да нямат деца! Тогава защо искат да осиновяват?

Може би вчера сте гледали директното включване от гейпарада в предаването на Карбовски ? Много съм притеснен от изказването на една майка-участничка в парада,която заедно с обратната си дъщеря на около 20 години одобряваха поведението на обратните и прокламираха въздържането от бракове и раждането на деца от разнополови.НЕ знам какво ще бъде бъдещето ,тъй като имам три нормални дъщери,двете семейни и една още не,три внука,които когато порастнат няма да могат да продължат моя род.На къде върви светът ? Явно към своя свършек.

Ами кефи се-не ми пречиш. И твоя ник е хубав, ама не смятам да му се кефя. Нито на теб.

Няма омраза в България към хомосексуалистите, а има към демонстрациите им.

Много точно и ясно казано-браво!

НЯКОЛКО елементарни въпроса ; НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ПО ОПАСЕН ли е от ПЕДЕРАСТИЯТА ? Защо НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА е ЗАБРАНЕН в БългАРИЯ, а ПЕДЕРАСТИЯТА е ПОЗВОЛЕНА ? Защо ЕВРЕЙСКИЯ ХЕЛЗИНСКИ комитет СЪДИ д-р Емил Антотнов за книгата му и го ОБВИНЯВА ,че е Националсоциалист . Да си Националсоциалист ПО - СТРАШНО ЛИ е от ТОВА ДА СПИШ С МЪЖЕ и да си ИЗВРАТЕН ? Това което аз разбирам е ,че според Хелзинския комитет и подобни ЕВРЕЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ Българите НЯМАТ право да НАУЧАВАТ ИСТИНАТА за ЕВРЕЙСКИТЕ БЕЗЧИНСТВА по света от автори, като д-р Е.Антонов затова и го СЪДЯТ, Българите според тях трябва да бъдат ; комунисти, интернационалисти и ПЕДЕРАСТИ ?! Кое е ПО Страшно да милееш за народа и Родината си, да си против КОМУНИЗМА, евреите, педерастията и всякакви подобни извращения (което е ИДЕОЛОГИЯТА на Националсоциализма) или да си За ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА,КОМУНИЗМА, ПЕДЕРАСТИЯТА, РАЗЛОЖЕНИЕТО на Българското общество с педерастки ИЗВРАЩЕНИЯ ?

Когато правото се превърне в безправие - съпротивата е задължителна! Тоест докато има с какво да се борят националсоциалистите ... те ще съществуват.

Организатори на "парада" са външни враждебни на България сили. Погледнете кои посланници застанаха зад мероприятието и ще разберете, кои са смъртните врагове на България и всеки един от нас! Педерастите на са виновни, това са едни болни нещастници, тях само ги използват.

Щях да се учудя, ако гейовете бяха нападнати от 1 мъж. Тия биячите що ли все на групички се движат?! В групата - велики, а извън групата - мишоци

Ми педалчетата са и те на групичка и то с електрошок си се движат по светло в центъра на София...не те ли притеснява това?

Защо гейовете излизат на парад? - Искат да им признаят правото! - Какво право? - Правото да правят секс със съшия пол! - Че някой забранява ли им? ...- Ми не. - Ми що тогава блокират кръстовищата и пречат на движението? - Ми щот са педерас*и!

Не разбрах, това смешно ли е?

Вярно е!!!

Че кой ги е нападнал? В българия има ли други освен обратни?

Против педерасите съм.Въобще противник съм на неестествените неща.Интересно педерасите дали са противници на генномодифицираните храни.За мен педерасите са с дефектни гени.

И аз съм противник на неестествените неща като глупоста ама не може да ви сегрегираме затади това.. Трябва да ви търпим тъпаците

Има си хас... те за това го и направиха тоя гей-парад, за да има от какво да се ОПЛАКВАТ после - и понеже не сколасаха да си намерят повод за това по време на парада, то поне да е след...

До всичките "родолюбци" - полицейската охрана е платена от организаторит на гей парада. И по ТВ го казаха, дишайте, шарите ви и този път ще идат при мангалите.

Ами те не бяха ли на сергей парад?! Сега и техният ли да чакаме?

А организаторите от къде взеха парите???

Що ще плащаме пак ние и на тия педали, да ги пази полицията от народната любов!!!

Нападнали ги след дваисет чеса , явно сериозно сте си го търсели четири часа след проявата . Дори и манифестацийте за девети септември бяха по час и половина максимум два къде са си вяли задниците толкова време педалчетата та дори се учудват че са ги пляскали а можеби таиничко са се надявали на нещо друго по случаи празника

Като гледам фотото, разни голи педали да се демонстрират из центъра на столицата охранявани от полицията, можеше и аз да не издържа!!!

Нападнали ги в гръб, хахахахаааааа! Ами откъде да нападнеш един педал, който е излязъл на улицата да си клати тлъстия гъз, та всички да му се радват? Аз си мисля, че тези т.н. "Паради" трябва да се забранят или участниците да се арестуват за нарушаване на обществения ред!

Много ме кефи никът ти... Патилан хахахахаха

Абе много знаете и много сте отворени но живеете като циганите ! и все в България ще сме си не 100 а 200 години назад ! като идете в чужбина на гурбет даже заставате да посрещнете участниците в подобни паради щото там е прието така и всички са съгласни, та и вие с тях ! и не само с това въври и всичко което им прави живота хубав! мразете си педалите и бъдете верни християни , така ще си останете бедни, плащащи циганските сметки, роби на ДПС и последната дупка на кавала - Български християни

В педалска държава така се живее!!!

Какви трогателни грижи се полагат за извратеняците у нас. А извънредния труд на полицаите ще го плащаме пак ние. Най-жалки са обаче "правозащитниците" от т.н.Хелзински комитет. Тия жалки безотечественици и подлоги винаги се обявяват в защита на разни подобни особи и каузи; а не написаха нито ред за това, че правителството преди дни само лиши от издръжка хиляди български деца с промените в Наредбата за изплащане на издръжки от държавата.

Ще ги млатят докато се научат да се държат нормално! Защо трябва да афишират по толкова шумен начин болестното си състояние? Кой го интересува че този или онзи бил педераст? Е за това ги млатят и ще продължават да ги млатят!

При толкова полиция нямаше ли кой да ви изпрати до вкъщи???

Пропагандата на извратената сексуалност е част от плана за унищожаване на моралните и християнски ценности на хората! Целта е хората да останат прости и колкото се може по меркантилни за да пълнят джобовете на най-алчните.

2009 , баце! Сърбите са готин и сплотен народ с утвърдени християнски ценостти, не като българите.

Нали писахте, че всичко минало без проблеми! Какво стана сега? 500 полицаи и незнам си колко стотин частни охранители не можаха да овардят една шепа педали ли?

Ти прочете ли изобщо новината? Нападението е станало СЛЕД парада, вечерта, по тъмно, когато вече не е имало полицаи.

Ами хайде да им назначим персонална охрана на участниците тогава....Полицията защо не каже колко нападения има а седнала да афишира едно - подир дъжд качулка нападнали "участници" в парада. Да не би някой да е вървял часове по задниците им за да ги "нападне"......

Да бе Владко, станало е "по тъмно" в 20ч. си е пълен мрак!

Е, след като парада е свършил, те вече не са участници в парада, нали така? Значи са обикновени минувачи, нали така? Защо тогава новината е, че са нападнати участници в парада? Ами ако ги бяха по..бали малко, дали щяха да се оплачат или щяха да се радват? Плюс това 20 часа си е светло по това време на годината.

Докато един нормален човек отглежда деца, зает е семейни ангажименти създава поколение което ще ни наследи.Обратно на нормалните хора тези "амбриажи" имат свободно време да правят кариери, участват в политиката стават началници, изявяват се по медии ,пропагандират своето полово влечение и др .НО ТЕ НЕ ДАВАТ НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НА СВЕТА ТЕ НЯМАТ НАСЛЕДНИЦИ

Ахахаха кое е положителното?! По най-примитивния начин да изтресеш още едно безполезно добиче,което да се нареди на държавната хранилка при условие че земята е ПЕНАСЕЛЕНА и всички ресурси привършват,вместо да участваш в обществените процеси,да градиш живота си,да развиваш талантите си и да си с отворен ум към живота,да го гледаш от птичи поглед,игнорирайки сивотата.

Тябва да направим парад на хетеросексуалните и да ги накараме да гледат. Защо не си живеят спокойно ами се занимават с това да ни ПАРАДИРАТ с ориентацията си не мога да разбера. Не ме интересува кой е гей и кой не ама защо ще ми го завира в лицето с ПАРАД ! Затова ги бият щото парадират с нещо, което си е само тяхна работа и се опитват да налагат норми на другите.

Пони,пони,ти не си пони а педи!

Кат' земем едно дръво, па върти, върти... аман от педали!