Без проблеми на гей-парада в София

Участниците в гей-парада "София прайд" достигнаха без проблеми до Паметника на съветската армия. Няма стълкновения между хора от шествието и противници на гейовете.

Обратно в новината

Коментари - Без проблеми на гей-парада в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни занимавате с педерастите в държавата? Това ли са ни проблемите?!

коку

Колкото и странно да ти звучи, това е един огромен проблем на българското "общество". Тук толерантност не съществува и винаги различните страдат. Жените биват бити от мъжете, защото са жени. Инвалидите са "втора ръка" хора, аутистите (които между другото в по-голямата си част са с IQ доста над средното ниво на "нормалнитр") живеят в мизерия в домове и т.н. Т.нар. гейове се борят тези нагласи да се променят и на този парад не ходят само гейове. Аз дори бих завел детето си, защото не смятам, че това да си различен е лошо нещо. Не го правя, защото някакви лумпени ходят да бият тези, които не се вписват в масовата представа на "обществото". Аз вярвам, че всеки има своето място под слънцето, както и че ако набиеш гей, травестит или лесбийка го правиш от страх, глупост и интелектуално ограничение. Какво като го набиеш - ще стане като теб ли, "по-нормален"? Каква е тази агресия в това българско "общество"? Много правилно пише на един от плакатите "Моята кръв може да спаси твоят живот". Ако ви прелеят кръв, знаете ли от кой е? Дали е от циганин, турчин, гей, лесбийка, сляп, глух и т.н. Не знаете и няма как да знаете. Но щом могат да ви прелеят такава кръв, значи тя идва от човешко същество. Същество, което има място в това общество. Силно се надявам някой ден българското "общество" да стане общество...

Премиера не е ли уважил събитието да даде някои мъдър съвет на педерастията под какъв наклон да сиго спускат или нещо подобно в краина сметка благодарение на тях е все още там кадето е

Как е възможно на такива "значими обществени събития" да липсват портретите на националните предатели: Боко Рапона, Цъфи Физкултурата, сиМунчо Дрямкоф, допринесли с действия и бездействия да се "радваме" на такива демократични придобивки?

Не че Георги Кадиев щеше да бъде избран за Кмет на София-Но-о,след провакативното си явяване на сборището на най-дегетериралата утайка на обществото-разните му Гейове,Педерасти,Педофили,Герентофили,Лезбийки,Транссексуални извратеняци-и кандидата на БСП начело на сбърканите идва твърде много на БГ електората. Прочие,Другарю Кадиев първо иди и си смени турската фамилия с българска такава и второ забрави за изборни длъхности...

Не е здравословно за топящата ни се нация да се допуска активна пропаганда на обратните. Като им харесва на някои така - така да се живеят , но защо пък да им позволяваме да си развяват задните части насред градоветет ни. Те и без това са силно замърсени и омърсени.

Чудят се как да станат център на внимание, защото никой не се интересува от тях, и никой не им пречи да правят секс с когото си искат.

Видя се какво нещо е българската демокрация. Педерасти и лезбийки, Оскверняване на паметниците на Съветската армия Педофили в Народното събрание Чалги, кючеци, маанета и турски идиотщини ТГотални кражби и разиване на държавата Тримф на просташка революция на девалвирали милиционери, спортисти и прочее лумпени Омраза към Европа и Сащ, Възраждане на фашизъм и расизъм Тъпота, скука, сивота, мизерия, опростачване, разврат и дивотия Европа очевидно е доволна от такива "съюзници" като България на Цоко и Боко.

Че БСП не е лява партия е ясно на всеки дето не е плосък мозък, но с лице като това на екземпляра Кадиев, вече става дума за пълно морално и политическо падение. Кадиев не е ляв, нито умен и хуманен. Този тип е отявлен либерал, носи не само турска фамилия, но е и с протурски интереси, а на всичкото отгоре е и скрит пе.... Честит да им е на БСП, но левите вече не са с тях.

Аз съм самурай с господар - Великата страна на съветите! Погледнете на изток- към безбрежната шир на Сибир и след безкрайните гори ще видите дървото, червеното- Ронин! Ми шефа ти, Сергей е бил на парада, бе Изронен!

Само не разбрах, защо на гей-парада му викат"Прайд"?"Прайд" не беше ли котилото на лъвовете?...Поне аз така знам от телевизионните канали "Анимал планет" и "Дискавъри"!Гейчетата и "гейките"на лъвове ли се изживяват?!...Ха-ха-ха!Само дето лъвиците не се лижат,а мъжките лъвове не се праскат отзад!

Някой ако се захване да организира парад на хетеросексуалните ще го помислят за идиот.

До: Против Бе къде си чул и видял някой да забранява евентуален парад на хетеросексуалните? Ми не си рекъл, не си го организирал. Като толкова си ентусиаст - вземи че организирай един такъв. Само че ще има ли интерес към такъв парад се пита в задачата? В една от прибалтийските републики си организират парад на блондинките например. Никой не скача и не протестира срещу това нали?

Продължавайте в същия дух, няма лошо, в "разкрепостените" западни зържави ще имате и повече зрители на "прайда" ;)

Лек, приятен и доходен работен ден във форумите! :))

Защо проявявате нетолерантност?

Станахме си педерастка държава и това си е!Така ще е...с тези дългогодишни управници от всички разцветки...общите неща са им две:Първо-Кой от кой по-крадлив...и Второ-всичките са американо -западняшки подлоги!НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Ронин е прав - всички гейове са американски подлоги и демократи, изключение правят доста леваци от неговия кръг, начело с лидера им! Да станем подлоги на Изтока!От там изгрява слънцето!

Щом ние хетеросексуалните нямаме парад и гей-парада да се забрани със закон,за да има равнопоставеност.Не ме интерасува кой в коя дупка си бърка,но не искам да бъде представяно като мода и да объркват децата.Всеки има право на любов,но не е нужно да се парадира с това. Армейските паради заменихме с гей-паради.Не може човек да си пусне телевизора без оттам да изкочи някоя мека китка да се плези с часове в някое токшоу.Утре деца ще поискат,ами направете си,каквото си направите ваше да си е.На един кавал ,три ченгета охрана,че и жандармерия отделно.Аз не искам данъците ми да ходят за това,охранявайте училищата и спрете достъпа на наркотици до тях.Ама с толкова много кавали политици,май много искам.

Леле колко много се интересуват от гей парада, леле, леле!!! До: doni За сведение ще кажа, че садо-мазо паради също има в цивилизованите страни (не и в България). Проблемът идва оттам, че българите почти винаги възприемат всичко погрешно. Садо-мазо винаги се практикува със съгласието (и желанието) на двама или повече партньори. Това е сексуална практика която няма нищо общо с насилие или изнасилване. И напълно естествено се практикува само от тези на които им харесва. Никой не може и не е принуждаван, убеждаван или по някакъв начин подлъгван да върши нещо такова което не му харесва. Само че България все още е задръстена държава. Плюем по Турция че била азиатска държава, но май турците са по-разкрепостени от нас. Така поне ми се струва.

Толкова са ти цивилизовани "цивилизованите страни" щом като в тях има идиоти , които да организират садо-мазо паради. Как може да си толкова безкритичен/а/ , та да приемаш с лека ръка всяка идиотщина, дошла от "цивилизована страна"!?!

аз харесвам садо мазо:)ако има такива дайте да организираме садо парад,нали трябва да има толерантност към различните.

Да, има "атмосфера на агресия"! Но, тя е срещу нормалните българи в тази държава. Както и да гласуваме, получаваме гейски парад (буквално и преносно), воден от опозицията и охраняван от управляващите. Не ме интересува, с какви се целува Кадиев! За мен е важно, че като кмет ще толерира за антихристиянски ценности и неморални действия.

Паметника на съветската армия - окупатори или освободители, това е паметник на загинали мъже, защо оскверняват паметта на тези войници? Кандидат за кмет на Столична община от БСП е готов да го "целуват навсякъде" срещу стотина гласа за изборите. Интересно, кой плаща за гейското лоби в управлението на държавата?

ГОСПОДИН (ДРУГАРЮ) КАДИЕВ, След като подкрепяш и възприемаш като "НОРМАЛНИ" И педерасите и лизбийките то ти си НЕНОРМАЛЕН. НЕНОРМАЛНА Е И "ЛЯВАТА" ПАРТИЯ НАРЕЧЕНА БСП, КОЯТО Е ЕДИН КЛУБ НА МИЛИАРДЕРИ С ЛЕВИ ИДЕИ. Ти и тези от гей-парада сте едни генетично обременени и неподлежащи на лечение същества, достигнали до тази крайна степен на дегенерация не в резултат на ПРИДОБИТИ по време на съществуването си процеси , а в РЕЗУЛТАТ НА КРЪВОСМЕШЕНИЕ водещо до тези уродливи форми на човешки взаимоотношения. ВИЕ СТЕ ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕНИ ДА БЪДЕТЕ ДЕГЕНЕРАТИ, Поколенията които създавате също носят тази обремененост. Съжалявам и вас и вашите поколения p

Повтори ли някой едно и също нещо няколко пъти има нещо съмнително

Добре бе, обратни се, но защо пък се и гордеят с това? Съвсем са им объркани представите.

А Калитко го няма в темата. А е бил на ГЕЙ-парада при любимите си. Обаче нищо не ще да ни разкаже. Ах, Калитко, какъв си егоист... Само за себе си Го пазиш...

Има гей има и педераст - този които парадира си е чист педераст .На този парад имаше само гнусни педерасти, не мога да разбера към тях ли трябва да сме толерантни и да ги приемаме като нормални ли...

Тия от БСП всички са леви резби,един Кадиев не е, и него изпратили на гей-парада.

Ал

Има гейове, има и педали. Никой нормален гей няма да излезе да афишира сексуалността си. Тия по улицата са си живи педали. И да - против съм да ми се натрапват по улицата. Против съм да да са привилегировани. Не искам да имам нищо общо с "хора", които мислят с гъза си. Против съм да дори да ги споменават по телевизията, камо ли да им разрешават шетствия и да затварят центъра заради тях. Не искам извратеността да става морална норма!

Сва"Д"ба ли ще вдигнеш? Браво! Вземи спри да пишеш, защото незнам дали хората ще станат по толерантни като ти четат глупостите, но определено ще си помислят, че всички "обратни" са малоумни...

"Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях." ТРЕТА КНИГА МОИСЕЕВА - ЛЕВИТ ГЛАВА 20

Доста хилаво парадче. Сякаш гейовете са се смилили над другите, спестили са им нервите. Иначе, ако се покажеха в най-блестящата си форма, колко ли сърца биха били изпотрепани за миг на улици и по балкони!

Значи Паметникът на Съветската армия е боядисан специално за парада!

Отново прогневяваме Бога и си играем с огъня.Няма да се поучим от Содом и Гомор в които се вършеха същите гнусотии и бяха изгорени с огън.Докога ли ще ни търпи Творецът,докога?!Господи помилуй!

Само невероятно малоумен човек може даже да си помисли , че при животните има хомо-та. Педерастка прпаганда е, че видите ли некой лъв се качил на друг.Това е така, ама педита прости, това изобщо не е каквото ви се иска.При някои йерархични животински общества има такива символи на високопоставеност и надмощие, няма нищо общо с педерастката ви "любов". Тоя вашия парад е все едно раково болните да си направчт парад - толкова е малоумно и ненужно. Аз не че нещо ...ама да ви кажа , че просто нямате шанс, освен да се лекувате.Дори всеки човек на тоя свят да ви приеме, то природата не ви приема и ви заличава. Няма по-тъпо състояние от това в което изпада човек като проумее, че нищичко не е оставил на тоя свят освен голия си задник на някоя снимчица във фейсбука. Айде със здраве.

Какво да ви правим! Съдбата ви е ощетила и лишила от това да бъдете нормални и достойни човешки същества - вие си го знаете, а ние нормалните хора ви съчувстваме.; обаче се намират едни такива хора, които искат ди ви употребяват, за да мърсят и ощетяват нормалното човечестово! - Хайде като сте толкова интелигентни (като претендирате) , познайте кои са тези хора?!

Абе ти имаш ли капка мозък в главата или пишеш без да мислиш. Изобщо имаш ли представа какво е достойно човешко същество? Сред лекарите, спасявали човешки животи, със сигурност има хомосуксуалисти, а сред убийците и изнасилвачи на деца и възрастни жени - хетеросексуални. Е, кой според теб е достойният човек? Не е зле преди да пишеш да понапрегнеш това, което имаш между ушите, защото стрийт парада може да е глупав, но ти не си по- умен/умна!

............както дяволът чете Евангелието.

Това е моят прочит. Не ти го натрапвам.

Да, а ти си много интересна......гнусна си! Казвам ти го като нормална жена. Скучни, сиви и незабележими сме били, защото сме били нормални, моля ви се! Ами, аз пък харесвам такива като него, а вие може ли да не ни натрапвате гнусотиите си?

Няма да те разбере. Не се хаби.

Каква стана тя, като махнем гейовете, пияниците, клошарите, безделниците, импотентните, старците, педофилите и откровените психопати, че то мъж за разплод не остана в тази държава...

Виж сега, че мъже има е безспорно, но това, че ти не можеш да си намериш такъв - ами проблема е в твоя телевизор. Най-вероятно го докарваш или на визия или на характер - блатна вещица. А ако си сгодна женица - ела да ти отперем един к.. та да се оригваш на ку..ве цяла седмица.

хахаха! това с блатната вещица е мн. яко. Ама "жена"-та едва ли е такава и е много права - в БГ по улиците се разхождат много топографски знаци на мъже, но читавите от тях останаХТЕ много малък процент ;) плодете се повечко и се умножавайте, че да има и за дъщерите ни ;)

ходи и търси! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

беше много гот !!!

оззко,при животните има хомосексуални.книжки като не четеш-поне гоогле си имаш.излез от средновековието,чичко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама те тез книжки са писани от такива като педали тебе , не от животните!!!! ние нормалните да не се събираме по мостовете да се показваме на публично място ?? стоите си в кущи и се чукаите като любимите ви животни и не ни занимаваите с вашите извратени мозъци

За ясна не знам дали си, но неграмотна със сигурност!

"бягаи да се плацикаш в локвите бе келеш ,нямало педали при животните хахаха" . Ето колко са агресивни гадните педали!

каквото повикало такова се обадило....

Обясни го на Dana... Абе педалът си е педал, това е положението.

Минах край моста на НДК-то 15 минути преди 4 часа, по целия Патриарх беше полицай до полицай, а до НДК-то имаше поне 10 колиу жандармерия и полиция. Видях стотици полицаи, но не зърнах нито един П.. гей, освен ако не съм объркал пазителите с парадиращите. Не съм против всеки да си е какъвто ще и не ми е думата за тия с обърнатата резба, а за гражданите с милиционерска ориентация - бяха се събрали като за война, не знам каква "свобода" може да изисква толкова униформи и дали е свобода. Едно поне мога да им призная на милицията - нямаше полицаи с ония чорапи с дупки за очите - гвардията на Цецо имам пред вид.

Да, полицаи бяха окупирали района - черни, тежки, от всякъде стърчат дръжки на оръжия. Предварително проверяваха документи на гражданите и разчистваха пътя на гейовете от евентуални недоволни и протестиращи. Това ли се нарича Антиавторитарно действие?

"различни" :)))) Днес, на новговор, по оруелски, наричат така извратеняците. Щото извратеняци управляват света. Ма няма да ги заобичаме, нямаааа, не можем, презираме ги колкото и да си кълчат извратените задници!

педали, дайте примери за научно доказани хомосексулани отношения при животните?

То животните и квадратно уравнение не могат да решат, ама те за това са си животни. А ние сме хора. Решанаме и квадратни уравнение и уважаваме различията си.

Оф, тоя Кадиев пък и той - на всяка манджа - мерудия! Не съм против хората с различна сексуалност, но тъй като сексуалността е нещо твърде лично и интимно, мисля, че не трябва да бъде на показ. Иначе - нека са каквито си искат, но без да парадират. Иначе на всички е ясно, че това е една безплодна връзка.