Симеонов: Във всяко гето - полицейско управление

Във всяко гето трябва да има полицейско управление. То ще инспектира и нормализира обстановката вътре, заяви вицепремиерът Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Във всяко гето - полицейско управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех симеонOFF за голям политик но и той се оказа мекотело като всички останали , вместо да търси реално и истинско решение бяга по тъч линията с мижави идеи които няма да дадат никакъв резултат. Замазването на такъв проблем показва политическа безгръбначност , неспособност и неадекватност. Нещата няма шанс да се променят , не и с такава политика.

Като се замислих се сетих за един стар виц.Българин в чужбина и попада в боксови среди и го навиват да излизе срещу някакъв за 50$ ако издържи 3 рунда.И нашият се навива.Първи рунд нашият се пази онзи го налага , но мнашият не пада.Втори рунд така.И на почивката нашият пита треноьра може ли да ударя и той му казва , разбира се.Нашият излиза един тупаник и онзи на земята и онзи почва да му брои и нашият се чуди и пита и му отговарят , че трябва да брои до 10 и ако стане ще продължат и нашият почва да се смее и тренера пита защо се смее и нашият герой казва никакъв шанс , с този удар в месарницата убивам бик с един удар. Да вземат в гетата да направят рингове и мангалите да ги ползват за спаринг на нашите боксьори , кикбоксьори и т.н. :) Хем ще са полезни мангалите , хем ще излизат по евтино спарингите :)

Ти да видиш какви пачки ще направят ченгетата в тия смърдящи кочини - гетата! Щото ще кипи от желаещи да работят там,а те ще искат "вредни". Другият вариант е полицаи мангали, но тоя филм сме го гледали вече. Колко тъп ли е, смешен ли е тоя Симеонов. "Баси държавата, щом аз съм й вицепремиер", беше се изсмял преди години един друг вицепремиер. Нещата са пределно ясни - крути мерки срещу гетата, просто заличаването им с багери и няма друго решение. Но ... няма такъв премиер!

Аз предлагам на всеки циганин да сложим полицай и за да икономисаме полицаи...настаняваме ги в "развлекателни" лагери...с по-висока ограда и "джентълменско" отношение от обслужващия персонал...

Хахахха Вицепремиер се занимава с шума и нерегламентираните превозни средства в курортите ?!?!? Та това е работа на местните полицейски управления. Те ако не могат/искат да го свършат - ето тук вече се намесва вицепремиерът, като ги наритва на борсата и назначава хора способни. Смях,смях и пак смях. Да затваряме държавата най-добре !

Вместо да пеоследи кой е учавствал в мелето и да го арестува, той щял да дава още пари за корумпирани полицаи. Защо първо нв хване тези, които са били там? В днешно време е елементарно. Да не би някой да му казва да не пипа електората?

И на всяка гара клозет, че и по два. Но пак е осрано.

Престъпността в мафията се овладява като се закопчи капото а не като се наблюдават подопечните му. Просто наказателните операции срещу провинили се към капото цигани ще се правят извън гетото. Абе по-добре е да има полицаи в гетото, ама ще ги подкуят или примамят за да ги шантажират за нула време. И изобщо няма да пратят добри полицаи. Много по-добре е да сложат и отрядници от съседните квартали.

Поредната популистка изява на този нещастник

Прав е Симеонов. Но малко е припрян. И му трябва подкрепа, а тя не се увеличава, а намалява. Най-накрая ще го изкарат виновен за щяло и не щяло. НПО-тата искат да се унищожи националното, не да се постигне етнически консенсус. Ще му скроят шапка.

ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВА УДОБНО С НПО ?

А от къде ще намерите неподкупни ченгета бе Валерка? Те сега не са читави, та тогав ли като влезнат в гетата? Хахаха ефекта ще е отрицателен! Един познат циганин ми разправя като дойдат ченгетата по сигнал за силна музика или бой дадат им да плюскат и да пият и ченгетата си тръгват доволин! Аууу утре стачка ще имат ли ченгенцата?

Не само да плюскат и пият.

И по една казарма, че и оня, другия мях да залежи. Няма да е като, я.

Наградата на вярващите в нашият единствен Спасител Исус Христос не е на Земята, а на Небето. Те не се вълнуват от земните неща, защото тяхното съкровище е на Небето. Но прогласяват Божието слово тук на Земята, за да помагат на ближните в беда и да помагат за спасението им.

да осигури денонощна защит ана избирателите на властта!

трябва да се спре с лигавенето с циганите. Журналята са най-виновни, защото незнайно кой и защо им налага да използват нелепото название "роми". Няма такова име на циганите по света, вижте речниците на различните езици - циганы, цигойнер, сиган, джипси... Е, къде видяхте роми? Да не говорим за вековно използвани изрази, като циганска работа, циганска сватба, циганска махала, лъжеш като циганин, цигания и т.н. Как да стане цигания, например, ромения ли??? Тъпо, нали? Или пък ромска работа... Още по-тъпо, нали? Няма ли кой да се заеме с тази простотия и да се преустанови лигавенето с мургавите номади?

си много зле драги или драга! Май още не си разрбрал че политическите партии докараха проблема с циганите! Журноглистете дърдорят каквото им наредят! Те са кукли на конци, по интересно е кои са кукловодите. А кукловодите са нашите приятели от Америка за България и Отворен общество на Жорж Сорос! В последствие като добавим и боклуците от Брюксел и нашите приятели ционисти и картинката става ясна!

stan_posta@

Точно !

Тоя самозабравил се глупендер задмина и боко с тъпанарските си изхвърляния! До тук само пара в свирката и нито едно полезно действие!

Как разбрахте че коментирам само българите, когато в поста си говоря общо за всички хора и причината за агресивното ирационално поведение в обществото? Защото всички хора сме създадени по образ и подобие на Господа и всички сме еднакво ценни за Бога. Затова Бог ни протяга ръка за изцеление и спасение. Бог не гледа на лице, а изследва сърцата на хората.

Бияча на бабички ли ще поеме издръжката на тези управления?!?Нека един път полиция , прокуратура и съд да си свършат работата, за която лапат яко пари! Когато се разчуе ,че си вършат работата както трябва, тогава и изцепките ще намалеят и постепенно изчезнат. Но и медиите трябва нашироко да отразяват как са наказани нарушителите ,а не да ги зикарват герои и д апоказват как остават ненаказани!

а бе, кой го интересува колко учат, важното е да стойт мирни и да не правят бели! И да работят!

и какво предлагаш да работят след като не са учили???? важното е да се пише, дали са глупости е друг въпрос

stan_posta@

Строителството, чистотата, много ли математика трябва ?

Аз знам какво трябва да се направи за интеграцията на циганите,но няма да ви кажа понеже ще ме изтрият и пак нема да разберете!

пак е добре, защото ще става и по-лошо! Нищо не може да се направи, докато следваме европейските ценности! Ако все пак някой се осмели и се вземат правилните мерки и действия всеки циганин ще осъди държавата, че му нарушава човешките права!

И тоя нещастник и околните му марионетки само си чешат еика,нищо няма да напавите фъшкии такива!

Тоя наистина е глупак!

като не знае какво да прави, да си мълчи. То полицаи няма по селата, тоя иска полицейски управления в циганските махали. В ред ли е? А хора откъде, а заплати?

1 милиард да гласува народното за изграждане само на полицейски участъци в гетата. После и двойни заплати на полицаите където ще работят. И джипки ТОЙОТИ /любимите на Бойко/ за изглеждат респектиращо. Ако има пари и по една джамийка да им спретнем???

а ми ние по селата пак ли ще останем без полиция? А уж бяха обещали от ГРОБ?

Валери, много плитко гледаш. Гетата вече са и сред българите - в софийските спални. Не цигани, а българоселяни всяка вечер палят огън и пекат срара сред дърветата, обгазяват ни, не може да си отворим прозорците. Децата се задушават. Дайте полицаии и в престижните квартали Младост, където между две дървета и на метър от колите се палят огньове и се вдигат веселби от учени българи - справка бл. 24 в кв. Младост. Там пред вход 7 може да видите и скарата. Пази се най-строго от портиер.

кой ще сезанимава с теб!

Младост- престижен квартал?!

Баси, тоз да не живее на МАРС? ВАЛЕРКАТА, СИМЕОНОВ, 3 МИЛИОНА ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ИЗБЕГАХА ОТ ДЪРЖАВАТА! ТРИ МИЛИОНА? Откъде ше ти се земат полицаи у гетото, че и да "нормализират" общността? По-възможно е гетото да пребие и победи ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА! Щот е мноо по-вероятно копоите там да свършата или да се циганизират..... Баси, не само, че нема свесни управници, а веднъж докопали се до "пост" демонстрират лудост и ИЛЮЗИЕС! ОЧЕКВАЙ ЦИГАНСКИ НОЖ У ГЪРБЪ - СКОРО.

Дрън, дрън, та пляс! Говорили, говорили и стигнали до извода, че трябва да с еговори! Направо нямам думи! И какво сега? Ще интегрираме циганите, с говорене, а да не говорим пък как ще се увеличи отговорната раждаемост у тях и то пак с много говорене. Уффффф!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

няма лабаво!Циганин, роднина, полицай....

Господин Шумомер Симеонов!!!!

Клеветите ме напълно неоснователно. Ще посочите ли къде съм проявил религиозно лицемерие за да не сте голословен? Само циганите ли вършат беззаконие?

Е,ами като държат само на гласоподавателите си,защото иначе никой няма да гласува за тях,защото те са баш престъпниците само че облечени във власт,скоро България няма да я има.Как ти бе симеонов постигна толкова много,че стана работодател ,стана депутат?Нима си мислиш ,че хората не знаят.Всички до един сте причина за този хал на държавицата ни.Мошеници долни сте всички и такива си оставате.Заплати европейски,всякакви екстри,субсидии,дреме ви за народа.Не ви вярваме на празните приказки.

Успокой топката! Няма циганин, който да е гласувал за Симеонов.

Сред коптори, 3 етажа пол.управление с топла връзка за патрулките? :) По добре университет и родилен дом, а отсреща казино... Може и Хипо да стимулира децата... Абе... Тоз знае ли какво значи коптор и гето? Трябва да се ограничи разрастването им и да имат бъдеще, което означава интернати, работа, храна, училище и дисциплина...

Г-н СИМЕОНОВ, ПОМИСЛЕТЕ КАК МОЖЕ В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА "ГЕТА"? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА НАРИЧАТЕ ТАКА КВАРТАЛИ НА БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ? ВИЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ! КАКВИ БЪЛГАРИ ОТ ЧУЖБИНА ВИ СЕ ПРИВИЖДАТ!!! ПЪРВО УБЕДЕТЕ СИНА МИ ДА ОСТАНЕ, УБЕДЕТЕ СЕБЕ СИ!!! МАОЛУМЕН!

Симеонов мисли за себе си...

И ще ги наредим - милиционер,данъкоплатец,милиционер,ром.....т.е. циганин..

Валерко , приобщават се хора , а животните се гледат.Бай Тошо го беше разбрал и не ги приобщаваше , а ги гледаше и неговите гета си бяха затворени и мангалите знаеха , че нямат работа извън гетото след 18:00.

На всеки цигнаин персонален полицай!!!!

Симеонов,на всички ли в парламента куца гарга ви е изпила акъла.Закон който да се изпълнява трябва.Всеки който създава повече деца отколкокото може да изгледа и образова, трябва принудително и под надзор да работи докато децата му навършат пълнолетие.Да работи и то брз да има достъп до вагина в която да сее семе за нови гладни, необразовани и примитивни индивиди.И всяка мангалка -машина за плодене, трябва да бъде заставене да работи, както правят хилядите български майки.Във всяко гето трябва да има училище , детска градина и силова група които да са на издръжка на самото гето, а не берачи на джилязо и джебчийки.

И ДО ВСЕКИ КОМПЮТЪР-ДОНОСНИК!!!

Не се мъчете да давате идеи. Никой не се интересува от вашето мнение. Медиите в качеството си на високоговорител са написали решението, което не подлежи на обжалване. Жалко е, че все още има свестни хора с илюзии!

Това "трябва,трябва"сме го чували...А конкретно?А не само приказки?ДЕЙСТВИЯ???КОГА????????

Ограничаване на раждаемостта, бременност преди навършване на пълнолетие да се третира като педофилия и сексуално престъпление , аборт в установения срок и ефективно наказание и на двамата цигани. Да се въведе трудова повинност с обществено полезен труд на не работещите цигани и най вече да се прилага закона за задължителното средно образование. При нарушаването на този закон да се наказват родителите чрез спиране на семейни и и социални осигуровки, обществено полезен труд и циганчетата в трудово възпитателно училище до придобиване на занаят. Господин Симеонов това е решението на циганския въпрос и моля Ви престанете с това название "роми" ! В България те са цигани, в Румъния те са роми !

Не съм му фен на Валери Симеонов, но в случая е напълно прав ...

има гето-има проблем...и защо полицаите трябва да се занимават с цигани,които искат да се колят и избиват...вместо да пазят бългапите,коио им плащат заплатите...

Пазете циганите!Гласоподаватели са ви!!!Чудя се кога ли Господ ще ви накаже,вас 'политиците" за престъпното ви поведение спрямо българите! Няма безплатен обяд!

Понеже там ''горе'' всички сте прости и нагли ще се опитам да ти го обясня простичко - за да правиш каквито и да е обръщения към обществото и да бъдеш възприет от него е необходимо да имаш доверието му. То е критичен минимум за всички ви , а за тебе специално копа и надолу , защото лъга като дърт циганин за да се докопаш до властта , а пък сега си се заел цигански проблеми да ни решаваш.

Тоя започна да излиза много често по медиите! Време е за някое риалити с приз "Идиот на годината".

симеонов, полицейските ти управления не решават проблема.На първо място е да има работа за всички работа платена/не цял ден да теглиш кофа с цимент до 8етаж за жълти стотинки при санирането например/после идва образованието,същовашия личен пример

Сериозно, предполагам очакваш с 3ти завършен клас, някой да ти осигури работа в Ай Би Ем....а образование насила не става

Боже какви глупости пак говори старшината.Тя престъпността не е в гетото.Там ли крадат,там ли убиват,там ли просят?А колкото до раждаемостта какви стимули какви пет лева.Жените не искат да раждат в България защото няма условия за отглеждане на деца.Нито здравеопазване на ниво,детски градини под всякава норма без необходимия персонал.Училища с учители записали педагогика защото не са ги приели другаде.Више образование където се пишат тройки на празни листи.Не дай се боже да имаш болно детенце в България обречен си да ходиш по инстанции и да се молиш или унижаваш.Знаете ли г-н Симеонов ,че ако детето ви е с телк не взимате детски надбавки за него.Ако пък имаш проблем и ти се наложи да се обърнеш към някоя институция с изключение на омбудсмана на републиката направо трябва да търсиш някоя телевизия за да ти се реши проблема.Така,че много моля не говорете глупости г-н Симеонов

А ти сещаш ли се, че гетото е извора на престъпността, че е безопасното скривалище далеч от държавата и законът ?

Аз се сещам, а ти сещаш ли се,че проблема няма да се реши с полицейско управление в гетото а с прилагане на закона.Само ,че това са гласове за политиците и затова циганите се чустват безнаказани.