Гешев за закриването на спецправосъдието: Предстои юридическа катастрофа

7 топ прокурори предлагат буферен период от 6 месеца за завършване и предаване на всички дела, започнати в спецправосъдието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каже коя е младата мацка,която беше с него на остров Фари лятото?

Защо е този зор да се махне личноста Гешев? И каква е тази фиксация? Това ли е “реформата”. Някой може ли да обясни? Или и това е подмяната, вместо “промяната!” Не е ли по-важно в момента правителството да работи и да дава обяснения за галопиращата инфлация и икономическата катастрофа и дългова криза, в която ни вкара! Или целта е да се освободят олигарсите от арестите и да им се върната три милиарда и половина лева запорирано имущество?

Значи добре си върши работата Гешев щом всички престъпници го плюят така и се нахвърлят срещу него. Това означава, че Гешев е точния човек за Главен прокурор! Четете коментарите срещу него по долу и ще ви стане ясно! Всички засегнати от него сега пишат срещу Иван Гешев от арестите и затвора! Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

Става въпрос за тежка криминална намеса от агентите на ГРУ от Москва в политическия живот и независимоста на съдебната система в България. Кьовеши ви каза да не се намесвате в независимоста на съдебната система! Простичко и ясно за всички кланове на Мафията. И на Прокопиев, и на Бобокови и на Арабаджиеви и Миньо Стайкови, и на Цветан Василев и на Черепа, и на Баневи и осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева. Най-после случихме на Главен прокурор. Повдигна обвинения срещу босовете на Октопода и бе нападнат яростно от всички престъпници, включително и от Радевата военна хунта. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Бог е с теб, и Коьвеши те подкрепи, и народа е с теб!

Този още ли не са го махнали? Кога? Къде ви е промяната? Кога ще съдите хората откраднали стотици милиони и пълнили шкафчета?Докога ще се търпи чадър над крадливите мутри? Гешев си мисли, че колкото по-дълго стои, толкова повече кражбите и рекета ще се забравят. Няма да се забравят! Мутрите ще плащат! А ако някой толкова е полудял, че да продължава да гласува за мутренски отрепки, прав му път!

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Че нали за това бяха" мадуровките" и президента щеше да си счупи краката да търчи посред нощ да ги обнародва. Мафията това и беше целта, с помоща на " новите" да се оттърве от Правосъдието и Гешев.

Текезесарката ударничка Йорданова е магистрална мурва. Аз сам я евал

Ами това беше една от основните цели на ПП, прекратяване на малкото започнали дела и тотално разбиване на и без това трагичната ни съдебна система!

Лилия Чалева, Как може да има толкова правописни и технически грешки в материала???? Изобщо някой чете ли какво се публикува в този сайта ????

Не ги чета статиите, влизам за коментарите, понеже някои от тях къртят, пък и да се погъбаркам с психо десните :)) Откакто сложиха снимката на японския министър, не на Кисида Фумио, а този преди него и официално го обявиха за китаец - не чета статии, а само заглавията :))

Той хауса в Съдебната система си го има отдавна. Реват, че ще имат повече работа, знаят, че ще ги закриват от месеци, досега, къде бяха, Аман от оправдания... Закривай тая бухалка на мафията... Ще изпуснат дела, друг път...

си купиха държава най-сетне

Бобокови, на които междувременно им умряха двама ключови свидетели..., Миньо Стайков, Арабаджиеви, Цветан василев и цялата друга престъпна паплач, която Румечно нарича "гражданско общество"

Всички са на свобода,а Стайков осъди Прокуратурата в Страсбург за 100000 лв .

Грешна ти е информацията. Страсбург отсъди само 25,000лв разходи по делото да се платят от държавата. Изрично съда се разпореди, че не се дължи парично обезщетение на лицето Стайков.

Къде блее тази прокуратура толкова време? Защо няма доказателства? Защо обвиненията са толкова калпави ?

А баш Мютрята дедовото, какво да я правим? Много нагла стана! И пак власт иска. Шкафчето сигурно се е поизпразнило.

юридическата катастрофа много отдавна е факт! С цацаров за главен прокурор,а после и твоята особа на този пост. ВЕче не е само катастрофа,а е тежко бедствие,на което все още оакваме краят.

TheBeast

Щом викаше на тиквата шефе ! Повече няма какво да се коментира !

Тоя влак замина, каскет тиквен. Търси си други начини да се задържиш на власт.

Явно ще опитват да съботират закриването до подледно тези на хранилката на Боко.Реват - искат още 6 месеца за са си довършват поръчките поети към Герб

Прескъпо платихме твойто махане.Иди си докато можеш

Стига бе Гешев! Нали това е целта на занаятието!

от тази в моменте НЯМА

Не ми е ясно за каква юридическа катастрофа говори възпитаника на школата в Симеоново, но явно в юридическият им факултет са наблегнали повече на катастрофите ! Може би цялото им обучение е катастрофа ! А още по-голяма катастрофа е когато техен възпитаник стане главен прокурор !

Ами подай си оставката и ги остави да катастрофират.

Катастрофа е ако Гешев остане. САЩ помощ с Магнитски. Моля публикувайте чатовете на Гешев с ПР Седи! Това ще докаже ОПГ зависимост на Гешев!

Дет съ вика, истинската катастрофа е боко тиквата да назначи милиционер за главен прокурор! Сиреч - баста!

Гешев,велик си!Не се давай на тези простаци,които не могат да се намажат на малкия ти пръст!

А да си затваряш очите за престъпността по високите етажи не е катастрофа.

Брато, тоя е довел някакви прокурори да плачат пред ВСС срещу приет от Народното събрание закон !? Пълен абсурд ! Престо недоумявам как може главен прокурор на която и да е държава , вместо стриктно да изпълнява законите , да им се противопоставя ! На Каскетът явно не му е ясно, че законите не се обсъждат, а се изпълняват !

Той ако почне да ги спазва ще трябва сам да се вкара зад решитките щото няма кой.

Каскетът защо занимава ВСС с въпроси, които са от компетенцията на НС ? ВСС му обсъжда оставката, а той плаче за бухалката си !? Баси случката ! Ей, Каскет, ако си мислиш да унищожиш делата на специализираното правосъдие след като бъдат закрити, вместо да ги предадеш на редовите прокурори и съдилища, да знаеш, че това е престъпление , откъдето и да го погледнеш ! Там има дела на трупчета , като например тези за къщата в Барселона, за чекмеджетата със злато , за Мата Хари и други подобни случаи !

Прочетох първите 20-тина поста и убеждението ми вече е твърдо - тази държава и този народ нямат бъдеще! Естественото състояние на обитателите на тази територия е робството - било византийско, било османско , било руско. Когато никой не им е стъпил на врата те просто не знаят какво да правят. Щели да закриват специализирания съд - това беше едно от малкото работещи звена в тази държава - вижте само имената, които попаднаха под ударите на този съд. Това са знакови олигарси на прехода, измукали благосъстоянието на народа и сега плащат за да се оттърват. Позор!!!

Сега ме направете за две стотинки, защото съм пропуснал буквичката "с"!

Ти защото нямаш робско мислене, за това няма и да ти пиша много. Замисли се следното: Имаш най-големия банков обир в Европа за 21век!!! В България. Дело? Резултат? Най-голямата буда - Пеевски, не е разследван, управлява държавата с ББ и ДПС. Не става въпрос, че изброените от теб не са мутри! Става въпрос, че едната мафия си има държава, която искаше да вземе парчето и на другата мафия! И там ти е спец цвеното за мръсни поръчки, и там ти е Гешев. А ти си мислиш, че не си роб.

Пълни глупости са това, щеше да дойде и времето на Пеевски,но вече няма как да стане, защото както ти каза половината мафия оправи нещата.. Честито!!!

ТИ си юридическа катастрофа, гнусен грездей такъв!

Абе що тоя и толупа изглеждат толкова наплашени?

Щото като видят кака Надка Пишман Юристката и им става лошо - секретарка, стигнала до пост правосъден министър. Сигурно мноооого кафета е направила?

Хахаха, ама не Гешев ви докара тези мизерия която е в момента. Малаумници като вас наср/аха пейзажа..... Тва за хейтърчетата които перманентно си мрънкат. БОКЛ/УЦИ.

Дъртият още се мъдри в борда на Жоси . Кой разбрал, разбрал ...

Но и ботуша с поетесата бъркат в кацата с меда :) . Нещо да кажеш за тях?

Тези 7топ прокурори да кажат кои дела са разследвали,колко от тях са стигнали до съда и колко присъди са постигнали. Защото в България няма осъден нито един олигарх,висш държавен служител или министър? Ето това е юридическа катастрофа.

За тази цел е хубаво да се ревизира законовата база, по която се гледат делата. Също да се проверяват и контролират съдиите много строго. Или според съдиите в БГ са невинни, чисти, почтени... Образци на морал и честност, а?

Покрай ковид идиотизма в България умират почти 70 хиляди човека повече. Спряха мерките и умират 1000+ човека по-малко сега на седмица. Та тъй нареченото правосъдие, какво направи за почти 70 хиляди умрели или това е маловажно? И защо като статистика на смъртност бяхме 2.6 пъти повече от средното за констатирани, 7+ пъти повече спрямо населението и пъти по-зле от държави без ваксинация и едва ли дисциплинирани, като в Африка. Личи си как лъжат дори по България, където в червена зона последно бе само София с най-много ваксинирани.

евроатлантически е редно гешев да казва само неща, които са одобрени от дебелата мустафа или носят само похвали от тази посока. останалото киро го оправи вече, както се хвалело онова дете: "мамо виж! баща ми ми оправи касичката! вече не дрънка"

Катастрофа си ти,шибана дебела мутро...

натурален дебил

Гешев провери ли кои са собствениците на хотелите в Златни пясъци и Слънчев бряг ? Как ограбиха държавата .

Кога? Преди 25-30 години ли?? Те доказателствара отдавна ги изпраха, още преди Гешев да застъпи в Софийска градска, хахаха

СЕГА ДА ПРОВЕРИ КОИ МУТРИ СА КОНЦЕСИОНЕРИТЕ НА ПЛАЖОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ . ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ПРЕЗ 2020 ГОДИНА .

tonk11

За да провери трябва да има подаден сигнал, жалба, оплакване, нещо! Ти подаде ли?

Марш бе! Захапало кокала и не пуска. Чиба!

Някакъв неграмотник като теб ще казва ка да става, хахаха. Та ти си мислиш, че пОмияр идва от пУма - буахаха

Мисля си че идва от пу.ката на майка ти Хахаха

Значи, очевидно, и това, което си мислиш, не знаеш как се пише. Неграмотна работа. Всеки неграмотник в България е с претенции за интелигентност

++++++

в никакъв случай - дръж ги за мафиотските топки.

Имаш предвид ги гали и лиже там...

Колкото България в момента е държава, толкова това е и правова катастрофа. Апропо - не бива в едно изречение да се споменуват България и право. Такова съчетание тук никога не е имало.

Тези от "спецправосъдието" какво свършиха досега и кои са осъдените? След като парламента ги е създал, значи може и да ги махне.

Има една грешка. И тя е на природата, че се е бръкнало такова нещо като теб.

обаче Гешев е с класи над новоизлюпените магнаурци , които слугуват на истинските мафиоти в белград и дубай.

А Гешев осъди ли ги тези в Дубай и Сърбия?Делото на Черепа се влачи вече три години и още не е внесено в съда.

Малиии, е ти изби рибата по балъщина. Гелев, според теб, трябва да съди Сърбия и Дубай?? Къде? В Софийски градски ли? Или в ловешкия съд, например? Знаеш ли, че Дубай и по точно ОАЕ не признават международните съдилища в Хага и Страсбург... Вие, дето повтатаряте опорките за сваляне на Гешев сте неспасяемо тъпи. Жалко, че имате право да гласувате

Тоя самия е юридическа катастрофа. Горд възпитаник на Магнаурската школа на МВР.

Гешев спи. КТБ СИК ТИМ ПРОКОПИЕВ КОВАЧКИ МУЛТИГРУП ЧЕРЕПА БОРИСОВ ВИС МАДЖО ПАШАТА БРЕНДО ТАКИ БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ ДОГАН ПЕЕВСКИ БАЦАТА Гешев продължава да спи ...........

Кой спи бе?! как не разбрахте?! спал?! Та той е именно там, в изброените!!!

Домусчиеви? Какво не ти харесва в тях? Половината, дори повечето са зад граница. Ако отидеш и лично ги прибереш БГ, Гешев ще се събуди :). Относно Борисов, 2 години чакаме доказателствата на МВР? Доказателства няма? Рашков можеби спи също толкова успешно колкото Гешев. Радев, защо Радев не е в този списък? Тъпите пропаганди като тази твоята , просто са смеяшни. Ти смешник ли си?

тази спИсък не е робота точно и само на Гешев

Знае какво го чака. С неговата бухалка, по неговата кратуна.

"има стотици преписки и висящи разследвания." - кой разбрал, разбрал ....

Юридическа катастрофа е ,че милиционерчето Гошеф, Боко бибитков, свинята делянчо, добревото Диди, трътката теменужка, соколчо и други знайни и незнайни представители на грабежа на България от последните 12 години не са затвора!. Ето това е юридическа катастрофа !

Оплачи се на началнока си - Борисов. Хахаха

И не на последно место Каскета да разгледа Софийския отвътре. Там много го искат

СИК , ТИМ , МУЛТИГРУП , ВИС . Има ли разследване, осъдени . Гешев спиш ......

+ КТБ .

Гат яди кифтета ни рива...

Закриването на Спецправосъдието беше много важно за Черепа, Цветан Василев, Миню Стайков, Арабаджиеви, Баневи, Прокопиев... Спецправосъдието не е в дневният ред на народа, а в този на олигарсите и престъпниците. Но коалицията в НС побърза да постави проблемите на мафията преди тези на народа,

243Win

Пълни глупости! Спец-правосъдие в България никога не е имало! Имаше бухалка на Мафията!

Покрай случая на Капитан Андреево аз виждам други да употребяват репресивна бухалка от поста, който заемат

Абе тази Каптагон Андреевската граница не беше ли монополист близък до този на който Гешев му вика Шефе. Кой беше, ти ми кажи ... хахаха

Боко ще е в панделата много скоро.

"Ревльото"