Гешев за изгонването на руските дипломати: Това не е проблем на съдебната система

Илияна Йотова: Не вярвам да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения с Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали руското пАсолство щеше да спуска кепенците вчера на обяд? Кога най-сетне ще затворят? Дали още не са стегнали чемоданите? Ами да вземем и се съберем ние българите, да помогнем на нашите братя за багажа. Хааахахаха!

Когато не се спазват законите а един човек взима еднолично решения и то от международно значение тогава е проблем не само на Съдебната система а на цялата държава.

Тоя е такъв преписвач , толкова НИЩО. Не знае законите че само стой да си взема заплатата! Ужасен уродлив продукт! Баща му да не си направи една чикия ами такова копеле да изхвърли ! Господ да го овъгли !

всичките ще му разказват на тоя кви са ги дробили

БЕ ЦЪРВУЛ СЕЛСКИ ПРОДАЖЕН

Ние сме на прага на война, благодарение на безумието на един маниакален психопат, но и това не било работа на Гешев... Само гоненето на набедените за агенти на Русия ви е основната работа, белким господарите ви потупат по рамото и ви отпуснат още 3 месеца служба. Гнусна продажна измет !

Само нарочените за руски агенти са ви единственият проблем, които периодично гоните, за да впечатлите и зарадвате с раболепието си господарите, които пък съществуват, за да громят Русия, използвайки идиоти като вас.

Един психопат с еднолично взетото си решение, нарушавайки закони и Конституция, ни докарва до прага на война, ама за Гешев не било проблем това...А за кой е проблемът ? За България ? Мишоци, които за един пост са се продали на дявола.

Явно Гешев ни намеква, че щом безобразията на тоя маниакален психопат не са проблем на съдебната система, то те са проблем само на клетия бгългарски народ, който трябва да вземе правосъдието в свои ръце и да раздаде правосъдие. Народен съд ? Саморазправа ? Щом държавната машина за репресия е абдикирала...

А нали и сам Курчо разправяше, че никой не е над закона, така че едва ли ще има против прокуратурата да провери законосъобразността на действията му.

Честно казано, Курчо е проблем на д-р Гълъбова, макар че и за Гешев има доста работа. Преди мен са писали много обстоятелствено защо Курчо, освен ако не е официално невменяем, за което има очевадни признаци, ама аз все пак не съм специалист, би трябвало да заинтересува прокуратурата с личността си. Страничен въпрос: след като решението за експулсирането на руснаците не е взето при спазване на процедурата, какво следва? Те могат ли на това основание да откажат да си тръгнат или трябва да си тръгнат, пък после да съдят? Би трябвало до могат да ни съдят у нас и в международен съд. Иначе просто защо въобще са ни закони, след като един инфантилен педал хич не се съобразява с тях?

Как да не е проблем на съдебната система престъпното поведение на психопата Курчо Путков ? Особената част на НК на РБългария започва с престъпления против републиката, има и за злоупотреба с власт, за попълване на декларация с невярно съдържание по чл. 313 от НК... То нямя край престъпното поведение на тоя психопат, който никой не иска да озапти. Кой ли ни го е назначил ? Защо толкова ви е страх да го озаптите, страх ви е и за вашите задници и постове ли ? Отвратително ! Да отказваш правосъдие и намеса, при условие, че по закон и Конституция, Прокуратурата упражнява контрол за законност... Нямам думи в що за държава живеем, хора !!!

Гешев от убеден русофил е направил рязък завой, за да спаси поста си... Бахти и унижението, бахти и клетата ни държава...

Всички стават задължително русофоби. Това е първото условие за заемане на високи постове. Да си продадеш душата на дявола.. Пази Боже !

Как да не проблем на съдебната система ? Някакъв маниакален психопат в оставка еднолично гони 70 души от посолството на Велика сила, като половината от тях дори нямат дипломатически ранг ? Тези работи еднолично ли се правят ? Няма ли процедура ? Решение на МС, сезиране на Прокуратурата с доклад на ДАНС, нота, подписана от министъра на МВнР... Що за държава е това ? Със заливане на посолство с боя изразявали гражданска позиция, с драскане и сране по паметници пак изразявали гражданска позиция, с еднолично гонене на цяло посолство от някакъв луд и престъпник, пак нямало проблем ? Ми то няма нужда от вас тогава. Щом целият този хаос, анархия и престъпност е безпроблемна ? Аман от измекяри, които са си спазарили постовете с цената на роболепие пред подлите си американски господари, които утре първи ще им го забият в продажните задници...И удобно се правят на глухи и слепи... Направо ме е срам, докъде е докарана родината ми...

От случващото се в последно време и липсата на адекватна реакция от страна на всички институции става ясно, че само народът на България има проблем. Ами, народе, събуди се и си реши проблема! С писане на коментари няма да стане. Май и с добро също ...

Много точен коментар ! Проблемът е само на бг народ. При 85% русофили, сме позволили на шепа русофоби, назначени ни от САЩ да ни тровят живота и провеждат от наше име русогобска и антибългарска политика.

това да си сътрудничиш с руските терористи, окупанти и убийци не е само престъпление към собствената ти Родина , а престъпление към човечеството.

А с американските окупатори, които диктуват в слушалката и инструктират назначените си идиоти, как стои въпроса ?

Цял свят знае кой е световният терорист и кой създаде тероризма, изперкал русофобски гъз...

Държавна измяна- това не е проблем на съдебната система.Агенти на чужди разузнавания, мафията, наркотиците,измамите с фондове всичко това не е проблем на съдебната система.Проблемът и е че сте корумпирани мръсни боклуци и сте за....

А бе всичките корназ се пишат ама всеки го шубе да поеме отговорност Та последно кой е подписал документа за гоненето на руснаците

Когато специализираната прокуратура престане да функционира, за хората във Висшия съдебен съвет, които в момента бранят главния прокурор, и за кукловодите отвън, които са монтирали част от хората със зависимости във ВСС, Гешев може да стане ненужен. След приемане на тези промени, Иван Гешев ще престане да бъде нужен на своите политически приятели - Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това ще предопредели неговата професионална съдба

Другарите божкОФФ и цв раздадоха кувейтски и сръбски динари казваш ?

йотова, дори да оставим само портиера на рассийското пасолство, рассия няма да скъса дипломатическите отношения с България! нали все пак трябва някак да ви ръководи и да ви плаща за любовта ви към раша?!

Напротив г-н Гешев – проблем е и то голям. Поведението на премиера в оставка може да се квалифицира като държавна измяна. И ако за дипломатите прокуратурата няма компетенции, то за техническия персонал в руското посолство имунитет няма. Прокуратурата трябва да знае какви престъпления или закононарушения са извършили тези хора, за да ги експулсират от България. Но не знаете нищо. Е как тогава въз основа на незнанието си преценихте, че случайт не е ваш проблем. А онзи, който всячески иска да вкара България във война, ваш проблем ли е и ако е, защо се ослушвате?

Защо измяна, изгонихме 70 комунисти, каква измяна?

Господин Гешев, не изгонването, а начина на вземане на решението за изгонването, както и докладите за дейността на групата посочени като "занимаващи се с несвойствена дейност", това е проблем на съдебната система. Това със сигурност са проблеми които трябва да бъдат разгледани от съдебната система ! " Съгласно Конституцията на Република България, Прокуратурата на Република България следи за спазване на законността (чл. 127 КРБ), .... може да извършва разследване ... " (Цитат от сайта на ПРБ) След като прокуратурата може да извърши разследване какво чака ? Нямате сигнали ли (то цялото НС се занимава с този акт) ? Но да ,забравих, и вие сте калинка, лапате си огромната месечна заплата и защо да правите нещо ? Така е по-лесно нали ? Когато законноста в дадена държава изчезне и органите които трябва да следят за нея не си вършат работата, обикновенно се появяват едни доброволчески организации с автомати, а първите които се бесят по дървета са нищоправците от съдебната система (пример източна и южна Украйна).

ГЕШЕВ Престъпленията на слабоумния дегенерат НЕ СА ЛИ ПРОБЛЕМ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА? ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ? ЗЛОУПОТРЕБАТА С ВЛАСТ? ИЗМАМИТЕ, КРАЖБИТЕ, ИЗТОЧВАНЕТО? Нищо от това ли не е проблем на съдебната власт, бе ГЕШЕВ? ГЕШЕВ ПОЧНИ ДА ВЪРШИШ НЯКАКВА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНА РАБОТА!!!

Слабоумният рублен радев или слабоумният костя копейкин имаш предвид другарю ?

Кое е проблем на съдебната система, да вземате огромни заплати и да разхождате тогите като манекени, това ли?

Като е за нещо лошо, наредено от господарите, всички са единни.

А кое е проблем на съдебната система? Ланския сняг ли? Глупак! Кьорав ли си? Вършат се серийни престъпления пред очите на цялата държава? Какво трябва да се случи още?

Обаче е проблем незаконните постъпки на Кирчо. Още от времето с невярната декларация

Кой е имал съмнения и очаквания от съдебната система,слугинята на хората с власт и пари

Каскета е хепи, че го оставиха на мира покрай скандалите с кражбата на бизнеси и покровителството на тиквите и депесарите. Хич не му се влиза в светлината на прожекторите ....

не стана ясно кой нареди театъра с изгонвнето: москва, вашингтон или брюксел!

Точно Москва нареди да изгони себе си... Пфу....аман от малоумници !

Абе каскет то е ясно, че "съдебната система" няма проблем. Проблем имаме ние хората със тая "съдебна система".

А смешника КОПЕЙКИН иска да дава на прокурор- жалки сте !

Не беше толкова отдавна, когато същи тоя Гешев на извънредна пресконференция обясняваше, че трябва да сме българофили. А пресконференцията беше по повод... изгонването на поредните руски дипломати.

Офисните програмисти, съпорт, тестери и други джендъри сте много прост народ! Един гамен на паркинга с 2 шамара ще ви вземе всичко из джобовете ама иначе сте готови да се ежите на Русия - смешници! България е малка страна между 3 велики империи: Европа, Турция и Русия. Трябва да води умна политикалавирайки между техните интереси да гони своя без да застрашава мира и целостта си. Не бъркайте глупостта със смелост - Петков ще влезе в битка точно колкото и другите политици стрелят от окопите. Демек никога. това са хора без смелост, без топки и без себеуважение дори

Бих ти простил , ако знаех ,че си изроден българин.Но си мазен ,продажен и лукав спрямо другите. На силния можеш да признаеш силата , но не и да си дадеш достойнството - това ти е завещано от дедите ни. А ти си прасе готово и в калта да влезне , само бълвоча да не изпусне.

България е малка страна между 3 велики империи: Европа, Турция и Русия. Трябва да води умна политика лавирайки между техните интереси да гони своя без да застрашава мира и целостта си. Това, ако си го измислил сам, мястото ти в е парламента !

Но е проблем за българския народ човече... Отдавна вече не ви интересува народа...

Гешев се изложи Иванчева - беше голямо пресоляване . но за всичко друго е пич ,браво.

Не разбрахте ли че нищо не зависи от Гешев? Единственото което зависи е дали мутрата ще е на свобода или не.

Малко ли е?

прав си само че мутрата е мунчо.

Ти си проблем на съдебната система, другарю Гешев!

и тоя е в американския джоб... За това и още крета, когато има нарушаване на закона нали той трябва да разследва дали е било така, НО затваряме очи не е негова работа ок...