Спира четенето на обвинението за "КТБ". Гешев за края на "комедията": Прокуратурата не се страхува

Подсъдимите разчитат на някакви извънправни способи, като промяна на политическата обстановка, каза заместникът на Сотир Цацаров

Обратно в новината

Коментари - Спира четенето на обвинението за "КТБ". Гешев за края на "комедията": Прокуратурата не се страхува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се намерят 2та милиарда и половина, които Цветан Василев отмъкна.

Първо, не може един министър да прави такива неща, и да ги изисква от подчинените си, и да ги говори изобщо! Това е не само против морала, но и против закона! Всичко останало, всичките приказки, обяснения и нападки, с изключение на ФАКТИТЕ и ДОКАЗАТЕЛСТВАТА са подробности или маловажни неща! Той - министърът обяви, че бил шантажиран от своя страна ; години и че ОПГ оперират държавни институции!!! А началникът му Борисов ни убеждава години наред, че в България нямало ни корупция, ни организирана престъпност! Ами да се разберат тези как да продължават да лъжат лошия материал, бе, че вече не са смелни, а жалки и направиха от България бардак, местопрестъпление, кочина!

Смешни истории! Дали е възможно да публикуват дипломата на Гешев от милиционерското училище? При това да се публикува дисциплините, които е изучавал заедно с хорариума за всяка дисциплина. Защото се твърди, че е завършил право, а реално в милиционерското училище право не се е изучавало освен като съпътстваща дисциплина за да имат бегла представа от НК и НПК, Всъщност по времето, когато той е учил в милиционерското имаше постановление за признаване и на профил ,,Право", но това е само постановление и в никакъв случай не специалност. Това обяснява смешните квалификации и милиционерщината на тази прокуратура. Това е причината той да лъже по медиите. Но за Б Б той е гений защото ББ го разглежда от ,,висотата" на собствената си некомпетентност!

С две думи - за сетен път става пределно ясно и се доказва, че най-големите мутри в България са по върховете на властта и на прокуратурата и съдебната система, без абсолютни никакво съмнение? И точно на тях се дължи Статуквото, тоест провалът на Българоя през последните три десетилетия, тоест “меката диктатура”, която обаче напоследък тези в паниката си опитват да втърдят, понеже ОПГ като борци, “застрахователу@ и трибуквени ОПГ-Та, тоест останалата организирана престъпност, която пак кукловодите на тези създадоха за да страхуват хората, вече не могат да оперират така, както досега по всеизвестни причини, макар и представяна ни като бутафорна демокрация! Време е някой (народът, хората, истинската интелигенция) да извика толкова високо, че да сд чуе по целия свят, и в ЕС, и във Вашингтон, че “в България царят е гол!”

А що сд касае до прокуратурата, то тя - вкл. в лицето на Гелев и началникът му, не само е поръчкова и зависима, и то вече очевадно зз всичкк, но и правно и общо неграмотна. И не се свени да го демонстрира и доказва публично непрекъснато - вижте например тозипореден “Бисер” на светещия като коледна елха мозък Гешев: “Хората след Освобождението били неграмотни” и “прокуратурата пилела “Война и мир”?!?!? Човек да не знае да пламе ли или да се смее - и някои очакват и сд надяват да получат правосъдие от този и такива! Хората - българите, които явно този визира, са били много по-грамотни в България преди Осеобождднието, отколкото сега, бе, ако се вземе предвид разликата във времето - вкл. и по отношение на грамохността на българите към тази на останалите народи! И дори самият този, дето пътува с дизелов двигател до Луната, с подобни изказвания непрекъснато го доказва!

Това дело ми се втръсна вече.Ясно ми е само,че на всеки работещ се "паднаха" по пет стотака заради КТБ,след като във финда нямаше и два милиарда при платени 3,5 милиарда.По ми е интересно какво ще излезе атаката на Йончева за "Ало,Банов съм!"За да има съдебно дело за някоя от неустойките значи е нямало или е била освободена гаранция от която да ги удържат без дело,а това може да стане или след приемане на обекта или при промяна на договори,че имаше и по-късно някакви допълнителни ремонти уж за сметка на фирмата,а дали е така след приет обект и липса на гаранция вече по него?Йончева едва ри подозира какъв удар нанесе и какво ще произлезе от това обаждане по телефона?

Като ти е втръснало що го коментираш, бе! Каквото и да се коментира, пределно ясно е, че министърът е защитавал не държавните интереси, както твърди, а частни, и то в ушърб на държавата, в ситуация, в която двата интереса са противоположни - дали определена немалка сума на фирмата да бъде задържана от държавата съгласно договора или не! Нещо повече - той е достатъчно глупав и самоуверен да инициира галшифицирането на документи с обратна дата и дори да го изисква от подчинените си! Забележете един рефрен от “бисерите” на министъра - че трябвало да подправят документите, защото дори и да осъдели фирмата за неустойки съгласно договора пари те нямало да видят?!?!? Ами естествено, че няма да види пари държавата, след като министърът, който пръв д призван интересите й работи срещу тях! И в същото време им връщат неправомерно дори и гаранцията!?!? Ами министърът да отговори на простия въпрос - и защо е върната неустойката - по същата негова логика защо не я д задържал пък фирмата нека да ги съди, ако иска - те никага няма да си я видят - нали така казва този! Освен ако не иска да ни убеди, че фирма д по-силна от държавата и закона дори и когато е в явни нарушения и просрочия на договора! В резюме - държавата ни бе разграбена през последните 30 години и те бяха (са) изгубени за България и защото интересите й никога не са били истински приоритетно и защитавани от властта и управниците - впрочем същото се отнася к за онези дела, които Москва води сррщу нас по меената дупка Белене, където платихме стотици милиони и интересите на държавата ни дори и в съда умишлено не са защитени (спомнете си как първите думи на Олигарски като премиер бяха, че трябва да се налеят още милиарди в този проект, след като милиарди бяха потънали в една дупка) защото Москва така или иначе щяла да ни осъди, и този велик “експерт” назова и точната сума, за която сме Шели да бъдем осъдени - 2.5 милиарда! Три ден скед това руснаците наистина внесоха иск срещу нас. За ... /милиарда!!!!! И гладният прокурор Цацаров пак се ослуша и не разпореди разследване и не повдигна обвинение за това очевадно национално предателство и пре(о)даване на интересите ни!!!

Явно в България непрекъснато има необходимост да се припомнят и повтарят дори съвсем елементарни правила и принципи! Налратко - без обвинение в един съд, без ПРОЧИТАНЕ, ИЗКАЗВАНЕ на обвинението, няма и присъда, няма и не може да има отсъждане на съда! Следователно ако това наистина се случи, то това не е съд! 11,000 страници обвинение - това е всъщност саботаж и на самото обвинение, и на съда! Всъщност прокуратурата е изготвила този абсурд с много ненужен текст и повтаряеми се неща очевидно за да бави и отлага колкото може повече. Но явно в един момент, когато е видно това тя, опитвайки са да излезе от батака, който сама създава, твори още по-голям! При това положение падането ба обвинението е предрешено когато стигне до ВКС! Тоест, самата прокуратура саботира обвинението! Може би това обяснява защо Цветан Василев така упорито мълчи и не казва публично кои са лицата - множество политици, журналисти, управници, нагистрати,... които са се облажили от КТБ и не изкарва факти и документи, с които те да бъдат безспорно осъдени! От което следва, че може би Цветан Василев се е диговорил с господатитд на прокуратурата зад нея! Аз друго разумно обяснение за този цирк нямам!

От интервюто разбрах,че ако ГЕРБ са на власт делото ще е решено според доказателствата,а бавенето е в надеждата на обвиняемите да се променила политическата обстановка,т.е. ако дойде някой друг на власт не се знае какво ще е решението.А дали Йончева не е причината за тази констатация?Ха-ха,естествено че едва ли му е минало през акъла,но ама че пример - език мой,враг мой е казал народа.Адвокатите на Василев няма да заскъснеят с твърденията си,че процесът е политически,не че има значение.Значение има чувството за справедливост,а главния обвиняем си пие кафето,а разни касиери се потят в залата.Правото си удря слабите,сякаш е право на някой крал отпреди векове,а след войната кралете пак си пият виното заедно.

Прости му (им) Господи,?те не знаят какво говорят и правят! Някой да им обясни на Цацаров и заместника му Гешев, а и на влиташия неканен на заседания на ВСС, за да заплашва, поучава и наьидава в спешна ПиАр акция за данадж контрол скед като бе изловен да му докладват директно от заседанието със СМС- Борисов, че с това поредно глупаво и самоизобличава що признание Гешев директно всъщност признава КИПСАТА НА НЕЗАВИСИМОСТ на съдебната система и прокуратурата и липсата на прокламираното в Конституцята реално разделение на властите! Ама като са се събрали там все лош материал и няма кой да им каже и обясни! Отново ни се демонстрира: “ЕЗИК МОЙ - ВРАГ МОЙ!”

Сега на всеки един магистрат му предстои да вземе кардинално решение на най- важното дело в живота си. На база безбройните доказателства и факти да осъди кой е правия и кой не. Народът или зависимите магистрати. Кой ще изпрати да излежава присъдата. Това е въпрос на чест , морал , смелост и достойнство. Очакваме вашето решение. Ако не се справите, подавайте оставки. Юристи в България бол. Не забравяйте, че големите заплати и бонуси са от хляба на народа. Но всичко има край.

Скандал по делото КТБ: Решението на съда изтече пак предварително в информационен сайт . За втори път медия съобщава предварително решение на спецсъда Нов скандал се разрази по делото КТБ. Решението на специализирания съд процесът да продължи по новата процедура чрез четене на доклад, вместо на обвинителния акт, изтече предварително в един информационен сайт. Това прeдизвика съмнения за външно влияние върху съда, който по закон би трябвало да е напълно независим орган. Съдия Верджиния Петрова бе обявила, че ще съобщи решението си в 13,30 часа. Точно в 13,03 ч. то изтече в Дир.бг. И всички заинтересовани лица научиха оттам какво точно ще каже съда. Това напомня на случая с решението на спецсъда преди близо месец по мерките за неотклонение на задържаните свидетели по делото КТБ, уличени в пране на пари. Докато се чакаше какво ще каже същия спецсъд в 18,30 часа, решението му беше публикувано на сайта на БТВ. Случилото се предизвика поредица от остри реакции на юридическата общност. Никой не очакваше, че това ще се потвори отново. Адвокат Константин Симеонов реагира светкавично. Пред журналисти той коментира: „За пореден път медиите са уведомени предварително. Очевидно спецсъдът и спецпрокуратурата работят в синхрон. Докладите им бяха предварително готови и четеното започна веднага. По време на делото се случи и друг скандал. Подсъдими и техните защитници се „хванаха за главата“, след като установиха,че представените в доклада на прокуратурата данни се разминават с информацията в обвинителния акт. Адвокат Константин Симеонов каза: „Това, което твърди прокурор Иван Гешев не е вярно. Разговарял съм с Цветан Василев и той определя делото като фарс заради тази взаимозависимост между съда и прокуратурата“. Според защитникът на основния обвиняем решение по „Магнитски“ няма, защото държавата вероятно го е договорила със сделка. Каза още, че решението на Арбитражния съд във Вашингтон на Оманския фонд срещу държавата също може да е договорено предварително. Прокуратурата приключи с четенeто на доклада за по-малко от два часа. Съдът даде възможност на обвиняемите да дадат обяснения. В същото време бе отказано на адвокатите на Цветан Василев да покажат скандалната публикация.

Ако оставим настрана дали закона е променен заради едно дело/дори това да е делото КТБ/,то законовата промяна е факт.Какво става с останалите дела , по които няма да се чете обв.акт ? А след като присъдата във всички случаи се обявява публично,то какъв е смисълът от тази промяна/относно обв.акт/ ? Познахте. Нулев.

ПРЕДЛАГАМ ГЕШЕВ ДА СИ ХВЪРЛИ ОСТАВКАТА , А ВЕРЖИНИЯ ПЕТРОВА ДА СИ ДАДЕ ОТВОД, ЗА ПОРЕДНИЯ ГАФ В СПЕЦ СЪДА ,КОЙТО Е УПОТРЕБЕН, ИЗНАСИЛЕН И ОПОЗОРЕН. сЦЕНАРИЯТ Е ЯСЕН, СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАК В СПЕШЕН ПОРЯДЪК ЩЕ ПРОМЕНЯТ НПК БАРНИ РЪБЪЛА И ГЕШЕВ ЦАЦАРОВ, И ОТНОВО ЩЕ СЕ ЧЕТЕ ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ , само не ми е ясно как си представят прочитането на ПРИСЪДАТА ХАХАХА ГЕШЕВ НЕ СЕ Е СЕТИЛ НАЛИ НЕ Е ВИЗИОНЕР .... Понеже е бивш следовател и няма нито едно дело в съдебна зала , можете да си направите справка..., и никога не са му чели каквато и да е присъда НАШИЯ ГЕНИЙ НЕ ЗНАЕ ЧЕ ПРИСЪДАТА СЪДЪРЖА ЦЯЛОТО ОБВИНЕНИЕ ХАХАХ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ОПРАВДАВА ИЛИ ОСЪЖДА СЪДЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА ПРОЧЕТЕ ПУБЛИЧНО СВОЯ ОКОНЧАТЕЛЕН АКТ И ТО В СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ ПРАВИ...... ГЕШЕФТ СЛЕД 10 ГОДИНИ ДАНО НЕ СИ ХВАНАЛ ПАРКИНСОН И ДА ТЕ ДЪРЖАТ КРАКАТА ДА ИЗСЛУШАШ ТЪПОТИИТЕ СИ ТОГАВА...

МАЙ ЩЕ НИ ДОЙДЕ АДСКИ МНОГО С НОВИТЕ Ф-чета !!!!! ЩЕ НИ ОБЕРАТ ДО ШУШКА !!!

"Арбитражният съд във Вашингтон готви решението си по жалбата на Оманския фонд срещу България за фалита на КТБ. След представянето на разходите, които е направила всяка от страните по делото, следва единствено окончателно произнасяне. Ако съдът уважи исканото от Оманския фонд обезщетение, следва то заедно с разходите направени по делото да бъдат платени от данъкоплатците в България." Кви ли ша ги каканиже спец Гешефтко, след като досега България не е спечелила нито един арбитраж.. Кво са за България едни 250 млн. долара за обезщетение на фонда и за разходите на спечелили делото му адвокати, а и за нашичките адвокати, дет губят делото.. А сега си прочетете "Афера с Новера".. За загубено дело в същия арбитраж във Вашингтон. Да са убедите колко са само адвокатските разходи, които ще поемем.. Процентът е същия..

В интерес на истината, зам. гл. прокурор няма вина в случая. Качете се по-нагоре и стигнете до короната на "дървото" защото там е закавръзката. В тази пиеса, той не е режисьор, нито сценарист. Накрая ще обере негативите на тези, които играха хора и ръченица със Цветан Василев.

Да, не е режисьор, но пък е приел главната комична роля;) Какъв ли хонорар са му обещали?;)

И кой водеше барети и изнасяше чувалите с кредитните досиета? Забрави ли ги онез 240 млн. дет са били изнесени изнесени в черни чували от банката.. Дет после се оказа редовно оформен банков кредит.. Та отприщиха желаещите да си теглят парите и банката не издържа.. Иначе си прав - тогава не бе зам глав. прокурор.. А прокурор за специални поръчки..

че няма да ни кажат и ще платят с нашите пари. Нито една медия от тези, дето вече хич не са на Кой, няма да публикува и ще съдят животното с рогата, ако публикува.

Сега ГЕРБ, барабар с прокуратурата, действа по две основни задачи. Едната е така да се промени Закона за изборите, че да могат спокойно да ги фалшифицират. Другото е подготвят да се избере техен човек Главен прокурор.Чадър на техните престъпления. И като стане това ще припомня думите на адвокат Доковска" Кой е казал, че демокрацията е вечна?" Ставаме една абсолютно тоталитарна държава. Тоталитаризма по Бай Тошово време ще ни се види песен. Хора, бдете!!

Най-после прокуратурата се усети, че писането на обвинения "ала Александър Дюма" е протакане. Всъщност как и кога да върнат Цв. Василев, като още Митьо Очите не се е прибрал у дома, по живо по здраво - хахаха

ТОВА Е СМЕЛО ИЗКАЗВАНЕ ! ВСЪЩНОСТ, ПРОКУРАТУРАТА СЕ СТРАХУВА !!! ТРЯБВА ДА ЗАМАЗВА ОГРОМЕН ГРАБЕЖ , В КОЙТО СА УЧАСТВАЛИ ВИСШИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ !!! В СЪЩОТО ВРЕМЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ТЪРЖЕСТВУВА ИСТИНАТА !!!! ТРУДНА ЗАДАЧА , ЗА СТРАХ СИ Е !!!

прокуратурата участва в този грабеж, даже тя даде старт. Още при първото си нахлуване уж по сигнал, обаче не знам някой да е проверявал имало ли е смс-и със заплахи, взеха незаконно папки с документи, за които и днес не се знае къде са, нито дадоха обяснение защо са ги взели, и то без протокол.

Гешев, съвременната съдебна практика показва, че фарсовете, трагедиите и комедиите в съдебната зала ги творят прокурорите, госин бъдещ Главен прокурор на републиката. Ще си подадеш ли оставката след поредния ви фарс наречен "Делото КТБ"?. Като пишете 11000 страници глупости ще ги четете в зала за да могат пострадалите и журналистите да разберат в какво сте обвинили подсъдимите, за да не се окаже "грешка в превода", разбирай грешка в четенето.

ПАГ ГАФ НА СПЕЦГЕШЕФТКО: Съдия Верджиния Петрова бе обявила, че ще съобщи решението си в 13,30 часа. Точно в 13,03 ч. то изтече в Дир.бг. И всички заинтересовани лица научиха оттам какво точно ще каже съда. Това напомня на случая с решението на спецсъда преди близо месец по мерките за неотклонение на задържаните свидетели по делото КТБ, уличени в пране на пари. Докато се чакаше какво ще каже същия спецсъд в 18,30 часа, решението му беше публикувано на сайта на БТВ. Случилото се предизвика поредица от остри реакции на юридическата общност. Никой не очакваше, че това ще се потвори отново.

дъл Гешефтко е писал наново "Войно и мир".. Не знам... Ама, че пак са оцвети в кафяво отвсякъде и сътвори КОМЕДИЯ ОТ ГРЕШКИ.. По-сигурно от това няма..

вярно комедия сътвориха от прокуратурата и се очаква след края на изборите за нов главен прокурор комедията да се превърне в трагедия.

За какво ги писаха тези обвинения като няма кой да ги прочете или чуе?

Не знам защо се мъчат да съдят по НК и НПК. Направо да си приемат закони, че населението е виновно за всичко и да се започва...

така, па бравоооо, не е за верване 11 иляди листа изписани, па те тоя Александър Дюма дека викат че бил най-четен и написал големата, дори и на кило, трилогия "Тримата мускетари" нправо да земе да си тури главата у песеко. па той и Вилям Шекспир ако беше жив и можеше да види "обвинителнио акт" щеще да се облещи и да каже…. е нема кво да кажем. само тека се работи и тека требве да се троши дръжавна парà, … па ако не бе ви домръзело да допишете още 5 или 6 иляди листа и то оппаааа ла гледай, он сроко да се почне дело минал по дафност….

Един милиард е капка в морето за тези хаърсъзи и мародери. Тази злокобна фамилия, в съдружие с изявени в краденето и разрушенията бандити, завлякоха, опустошиха и унищожиха всичко, де що докопаха. Със тотици и хиляди милиарди са малко, за да се оценят техните золуми. И сега, и сега, хората говорят: - Там, където тия са стъпали и минали, трева не никне... Да му мислят и тия наши "политици и управленци", които са били техни съдружници в мародерствата.

Жалка прокуратура, смешно правосъдие, пародийна държава !

Е, именно заради това няма изненадан тук, че Кьовеши води кандидатурата за европейски прокурор, а наш'те комици нийде ги няма;))

Толкова много журналисти написаха криминалета от сорта на ципа, дето се сваля преди да си се качил в джипа.Лесно е да се пише, проблема е с четенето! Как пък не успяха да напишат на две австрииски страници къде са отишли парите.Останалото е ала бала!

Тия дни ще имаме резултата от разследването по закона Магнитски за КТБ. Та оттам може да изпълзи некой червей, дето да гризне сичкото обвинение по делото. Да не стане така, че Гешев да си захапе отзад...панталона?

Разследването по Магнитски може и да не го видим - поне докато не си платим за ефките;))

ГЕШЕВ, ГЕШЕВ И ТИ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ОТГОВАРЯШ ЗА СРИНАТАТА НИ ИКОНОМИКА, ЗА ОТЛИВЪТ ОТ ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ ЗАРАДИ ПОРЪЧКОВИТЕ АКЦИИ, КОИТО ОГЛАВЯВАШ И ЗА ПЕРНИШИКАТА СИ ТРАГЕДИЯ... СРАМ, СРАМ, ... НИКОЙ НОРМАЛЕН ИНВЕСТИТОР НЕ БИ ВЛОЖИЛ ПАРИТЕ СИ ТУК, КАТО ВИЖДА КАК ГО НАПАД ПО ЗАПОВЕД НА ШИШКОВЦИТЕ СПЕЦ ПРОКУРОРИ И ТО С ДВА ГРАМА УМСТВЕН БАГАЖ.

Новата шефка на малкия спецназ обявила днес пред ВСС, че за 2018 г. 3 присъди на спецсъда са потвърдени от горните инстанции, 10 са изменени, а 3 отменени. Простата аритметика дава сбор 16! Цели 16 присъди за една календарна година! От тях само 3 са потвърдени, има няма 18%! Те, т’ва е ефективност!

Когато се гласува специална поправка в НК заради едно измислено дело, защото реалните престъпници нито са разпитвани нито са обвинени и всичко се хвърля върху Василев та даже и видеовръзка за разпит му беше отказана защото не им отърва да чуят това що упорито прикриват, се наприча ИЗВЪНПРАВНИ действия от тия дето трябва да спазват закона такъв какъвто е и при който е започнало делото..

обвинителен акт е за боклука, излишно е да се чете. Самият факт, че беше гласуван закон, по който единствена КТБ да бъде одитирана, достатъчно крещи, че банката не е била във фалит преди да я нападне прокуратурата. Този на снимката трябва да бъде обвиняем по делото.

Ако България стане някога нормална държава, всъщност ЗА ДА СТАНЕ такава, (или ЕС стане какъвто трябва) с нормално управление и съдебна система, първите изправени пред съда трябва да са ОПГ в главна прокуратура начело с Цацаров и Гешев и началниците и зависимостите им зад кулисите!

а кога ще продължите с бандитската приватизация на Техноимпекс от Нинова и офшорните сметки на Йончева?

Самият другар Цаца обясни пред медиите, че тази сделка е разследвана 6 (шест) пъти и доказателства за престъпление нямало. А и не забравяй, че Техноимпекс има още 17 съсобственика освен Нинова, като 11 от тях са правоверни гербаджии!

Как ще позволиш на някой да се кандидатира за политик след като има повдигнато обвинение за пране на пари на стойност ЕДИН МИЛИАРД!?

та те са си дружки :). Сега малко не плащали, ама пак ще започнат да си плащат и всичко ще се забрави. Така е между ... мафиоти

Ами и те самите знаят че това че е повдигнато обвинение незначи че е виновен обвиняемия:((((((

Питай Цецо Гуменката. Той се кандидатира с присъда от две съдебни инстанции. Нищо, че по ИК и Конституция това не е позволено.

Това не е вече не само имитация на правосъдие, това е абсурдна кочина! Тези не са просто корумпирани, зависими, (правно и изобщо) неграмотни, без грам уважение към другите, но и към себе си - за да излизат непрекъснато с подобни простотии, тези са не само наистина много прости и много нагли и големи простаци, тези вече просто са ударили абсолютното дъно - трябва час по-скоро агонията им да бъде прекратена, защото това досрива и остатъците от държава и държавност! Прости им, Господи, тези съвсем са обезумяло и изтърпяли и наистина не знаят и не разбират какво говорят и правят!

Озадачена съм в пълно недоумение! Толкова хора да съчиняват много хиляди страници, за труда на тези,които са щракали по клавиатурите за да превърнат сътвореното в грамотен текст,прошнуроване, пронумероване, завеждане, опаковане...... и като резулат сътвореното да не се чете.Това е пример за правна цензура. Има и положителен момент.... по скоро часове и дни. Ще започне и по същество,което означава,че мустакатият вероятно ще се активизира и дистанционно ще опонира.Допускам атрактивни циркове!

Не се кахъри, Жане - трудът на доблестните ни прокурори ще бъде остойностен и достойно възнаграден - заплати, бонуси, кариерно развитие и т.н. Само съм притеснена за финала на мегагига делото - че ако случайно титаничния прокурорски труд "Война и мир" вземе, че катастрофира в съда, пак ще ни натаквозят да плащаме - ние, дето все плащаме. А доблестните прокурори ще се скрият пак зад Закона Който Ги Пази...

че и на мен авторско право имате да плащате

Аааа м'що? Четете си. Никой не го брига.

Това са поредните вече съвсем долни и пошли лъжи на тези - как ще те обвиняват сериозно в нещо, без да ти кажат и да са сигурни, че знаеш и разбираш в кскео точно и зашо те обвиняват, и това може да се допусне от истински съд, бе идиоти! Хората в нормалния свят дори те питат и ти предлагат преводач на майчиния ти език, ако е различен за държавата, ЗС да е сигурно че разбираш ВСИЧКО, и то дори и когато не става дума непременно дума за обвинения, тези явно дотолкова са се засрали и паникъосани, че вече излизат непрекъснато с все нови и нови откровени простотии и лъжи да прикрият неприкриваемото - че този път тотално се засраха в лъжите, поръчковите си невежи акции и простотиите!

За нас от самото начало е трагедия, а вече и за вас, защото делото в Международния арбитражен съд е пред произнасяне на присъда, процедурата по закона Магнитски не е приключила, а сега е отворена друга - частна срещу Кой. На кого му е смешно?

Само да попитам, този е държавен служител , това вероятно е кабинета му. Българското знаме ОК, знаме на европейския съюз - добре, портрет на Левски много добре Ама това другото знаме там по каква линия е окачено? Симпатии или какво?

просто няма добра процесуална уредба - кой прцес позволява издаването на 11к страници обвинителен акт ? тва е пълен булшит.

Очевидно в България битуват две групи - една малка, но все още много сплотена, която се е добрала някак си до властта или по-точно е подбрана от кукловодите й, и я стиска за да граби, да краде и надилва, и ... всички останали хора, подтиснато, грабени, мамени и репресирани от шайката! Тоест това са две групи с вече съвсем открито антагонистични интереси. И тези две групи живеят в две различни реалности, които също вече нямат почти нищо общо, освен че тези, които битуват в “по-добрата” реалност паразитират за сметка на всички останали. Групата, която живее в паралелната реалност се уповава на корупция, кражби, лъжи и измами, на това да разделя и владее, да страхува и репресира, използвайки всички възможни и невъзможни способи и средства и репресивните органи на държавата начело с прокуратурата и главния прокурор Цацаров, които са последния пристан и щит на тази магия, в кръгова отбрана! С две думи - борбата за освобождаването на България от тази мафия, която води война, макар и непризната, срещу собствения си народ и провежда геноцид и демографска катастрофа, трябва да започне точно с престъпниците във властта и най-вече сред висшите магистрати начело с главния прокурор и заместниците му, с шпицкомандата му!

На път сме заради делото КТБ да отменят оправдателните присъди като възможност в НПК! Вярвайте, ще стане!!!

В България тържествуват мързелът, непостоянството, алчността , глупостта , бедността, престъпността и беззаконието. Колко жалко! Това е моята Родина и аз я обичам такава, каквато е, но истински съжалявам, че не си струва да дам живота си за нея! Може да отидете да се обесите всичките! Мързи ви жестоко, бездарни и страхливи до последния магистрат. Отказахте да прочетете обвинителния акт и прехвърляте на съда задължението си. Представа си нямате, ако подсъдимите не са съгласни с обвинението и кажат, че не разбирт в какво са обвинени и искат да им се разясни обвинението страница по страница! Бедна ви е просташката мързелива фантазия какво може да ви се случи в съдебната зала! Нещастници мързеливи! И то, не защото можехте да си прочетете обвинителния акт, а защото искате да няма съд и равнопоставени страни в съдебния процес!

Абе не се разсейвайте с КТБ и Банева, гледайте Мадуро, вижте ква криза предизвика президента Радев във Венецуела, оставете изгубените милиарди лева на когото трябва!

да се сетим за 6-те апартамента

Дълбока заблуда е , че хората не виждат и знаят какво се случва в съдебната система. Напротив, те осъзнаха, че техния живот зависи точно от нейното състояние. Всяко едно действие се помни и ще дойде момент, когато всеки ще си носи кръста какво е правил. Законосъобразно ли е било или репресия срещу всеки, който има друго мнение.Истината винаги излиза на повърхността.

ПОМНЕМ КАК ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГЕШЕВ И ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ НА МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ , бяха вкарани ПОКАЗНО качулатите в офисите на Цветан Василев. ПОСЛЕДВА масово теглена на влогове и фалит на банката. ГЕШЕВ уби КТБ не с вестиик , а комбинирано със участиетно на БАРЕТИТЕ. Сега се опитва да приложи закона с ОБРАНО ДЕЙСТВИЕ, което си е абсолютно неправомерно! НО В МУТРИНСКАТА ДЪРЖАВА И ЗАКОНИТЕ СА МУТРЕНСКИ . НЯМА РИМСКО ПРАВО , има правото на тоягата и диктатурат. ГЕШЕВ Е ЧАСТ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА СЪСИПАЛА НЕ САМО КТБ , НО И ДЪРЖАВАТА!

Бисери на Гешев: "Припомняме, че наскоро бе извършена промяна в НПК, според която обвинението вече няма да има задължението да чете цялото обвинение. Гешев даде озадачаващо обяснение, че четенето на обвинителния акт е прието след Освобождението, тъй като голяма част от населението били неграмотни. Също така допълни, че прокуратурата не изпитва огромна радост от факта, че трябвало няколко пъти да напише „Война и мир“, но такива били изискванията по закон."

нямаме и един историк, за цвят, да му каже на този гешефтов да си отвори наскоро преиздадената книга с репортажите на Макгахан от България (1876 г.) и да прочете пасажа, където с искрено удивление американският журналист заявява, че грамотността в България е не по-ниска, отколкото в Англия, примерно, по онова време. И да го съди за клевета.

след Освобождението е било нормално да са неуки, но за НЕГО ДА Е НЕУК е непростимо..

Ако ти откраднат 2-3 милиарда и ако не може да се осъди поне един и да върне откраднатото ,то егати законите и ще премълча другото.Мустакът първи трябва да увисне на бесилото и след него всички до един и да връщат!

Кръв повръщам - пари не връщам!

Круме! Откраднати са 4 милиарда! И в интерес на правосъдието и на гражданите на тази държава не може да се "осъди поне един"! Трябва да се осъдят ВСИЧКИ, участвали в кражбата! Да, Василев е вълк, но не е единак - глутница са!

Е нема такава държава.