17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как няма да е специален!!! Нали трябва да прикрие ортаците на Тиквата Гербаджиите и БСП крадците

Гостите идват. ДемоКрадците треперят. Я, колко детски домове са построени вече. Карайте ги подред. Иде видов ден. Народът не ги обичал,ами какво да обичаш мошениците,крадците и измекярите. Това се "успелите" у нас. Нали ги виждаме. Кой честен-златев ли,банев ли, КОЙ ЛИ ? Тецове и пристанища-всичко обраха , а НАРОДА УМИРА. Няма елити у нас, а такива,които преди веднага заминават в Белене и в Бобов дол.

Ако провери, колко пари се отпускат на земеделците, а те си купуват джипове, BMV-та и луксозни палати с тях... Ами ако провери, колко фирми участват в разни фиктивни програми към бюрата по труда и точат стотици хиляди левове???

Шрека ощи ли няма резил с тия. Чакайти да напрай нещу на някой герберасти.

Гешефт няма да се посрами! За няКОЙ ще си е свършил проверката достойно и прочие! Ще бъде похвален и награден! За тия де духат супата ще е всичко замитане и пародия! А сега де Върши ли си работата другаря...

А нещо за Нено Димовия не излая ли Гешеф?

Що не вземат да проверят докато са пресни социалните домове за стари хора от новия програмен период. Що вили пак се построиха не е истина. Това са новият тип "къщи за тъщи".

Разпоредили му И той разпореди Резултатът е ясен за всички

Какво сте се разревали всичките ? Само имате претенци и мрънкате ! Нали уж Перничани били много сурови люде , що се скриха като мишки ? Да не би тая вода да изчезна за един ден или водопровода се спука оня ден еле пък тоя ремонт за 32 милиона лева , които просто не се състоя ? Кой трябва да им пази интересите на собсветният град ?! Това важи и за всички останли селски мишоци . Вас май освен да плюскате и да пиете друго не ви интересува ? А и да не забравя големи мъже сме да пребием жената , децата или някой 50 кг с мокри гащи . Също така сме големи мъже на масата след трета голяма ракия , ама на сутринта с две ръце на господ да не би някой да е чул нещо. Не е прост този който яде баницата , прост е този който я дава ! Не 80% , а 95% са дебилите в територията .

Да поръсим с вълшебен прокурорски прашец.

В очите

Се играе вече отдавна Познато до втръсване

Тъй, тъй, трябва да се следят нещата, иначе току виж хванали “наш” човек и вземат да го осъдят...

Що Гешефткото са присети за къщите за тъщи.. След като ПРЕМИНА периода, в който изтекоха изискванията на ЕС за оправдаване на еврата, потрошени за тях.. Та те вече са си прехвърлени съвсем законно на ТЪЩИТЕ.. И са си техни..

В очите

Вчера дойде представител и от прокуратурата на Сащ и сега се отчита дейност. За повече фарс може последните по веригата да бъдат пожертван, за да се запазят първите

Това е системна грешка с тези къщи за гости. Едно време - около 2002 - 2003 се оправи стратегия за екотуризма, туристическо райониране и т.н......което в последствие бе хвърлено в кошчето от Директорите на САПАРД. Тези хора са главните виновни и следва да бъдат разследвани за умишлена некомпетентност

Пунти мари, шменти капели. защо си правите труда изобщо? Пред кой се преструвате? Всички ви знаят колко струвате!

И кво от тва ?

Их, леле!;) 746 проверки, от тях 23 , забележете, досъдебни производства са взети на специален надзор - уплаших се;) - под 3 %;) А колко ли от тези под 3 % ще стигнат до съда изобщо?!

Нема са плашите Гешев и да ги хване Лозан Панов ще ги пусне. После пак можете да си лаете по Гешев че са оправдани Спросоидчета и прокопиевчета. Намалете темпото малко, излагате се. Вие знаете какво имам предвид. Айде

Жалък опит за прехвърляне от болната глава на здравата. Кога се е случвало гешев да обвини Пеевски, например, или Доган, или Цв.Цв. и Панов да ги пусне.

Нали и Гешев трябва да се оправдае някак си ?

Поредният кьор фишек. Договорите по селската програма - къщи за гости са без санкции за бенефициентите !

ЩЕ има емитация на проврека ,но къщите които са на депутати и министри от ГЕРБ или ДПС..едва ли ще ги проверяват. До сега някой от злоупотребилите да са върнали парите или да са осъдени за кражби ?

Не за друго а да не вземе някой от “нашите” да бъде осъден... Иначе аз за лакво съм тук.За Пунта Мара разбира се.

да вземе да изтупа от праха и турския доклад

Тази имитация на дейност от страна на прокуратурата е известна с високата си степен безрезултатност ! Ако фанат по един маркуч да мият улиците на София ще има повече полза ! Айде, нас може пак да ни забаламосат, ама Кьовеши едва ли !

Честит имен ден на Иван Гешев.Той има уникалния шанс да остане в съвременната българска история като човека,който е озаптил политическата мафия.От него зависи дали хората "ще пеят песни"за него или ще остане като част от сегашното статукво.Силно се надявам да избере първия вариант.

вярвам в Дядо Коледа, но не толкова силно :)

Отново цензура от ДИРа Трият си Попитах и пак питам Защо не отразихте по същество срещата на боку с херо? Нали знаете,ме го привикаха тиквен на козяк за да му представят прокурора от американска страна,който ще наблюдава за спазване на върховенството на закона и корупцията в боковата власт !!! Защото го бяха изтеглили преди години прокура,но сега връщат щото...знаете защо . А боку да ди слага прокурор на прокурор и още прокурори,само фигуранти и пионки! Не му вярват!

защо само гешев не запознаха с прокурор Ким

Той просто не е в час. Много от тези "къщи за гости" вече са продадени, може и препродадени. Ще издири ли местните тарикати, приближени на кметството, които опоскаха евросредствата за лична изгода? Ще потърси ли отговорност на подкупните чиновници от агенцията-разпоредител? Няма нищо да направи, ще излезе всичко законно. Най-много 1-2% от завалиите с тези "къщи", да върнат някакви пари. И то просто защото не са се усетили да заметят следите. И защо точно ДФ Земеделие се занимава с тази европейска програма, това котило от алчни директори трябваше отдавна да се закрие. Колко шефове бяха уволнени, сменени, подведени под съдебна отговорност.

Всъщност, трябва да се почне от критериите заложени в последващия контрол относно приходите от инвестицията и целесъобразността й

О, боже.... този ще се окаже голям глупак.

Само ще се потвърди, иначе си го знаем.

С разпореждания ...работа не се върши ,само се отчита ,г-н гл. прокурор...!?Трябва да се започне от "Терасите "..,през санданския туз и....-така с ефективно разследване /доказване на вината ,не обратното .../ и бързи присъди -в затвора ...!?Иначе превенция ...-няма ,Справедливост и служба на гражданите ..-също ...!?

Знаех си аз, че Гешев е съвременният Вилхем Тел. Сега от крадливите тъщи ще вземе едни кинти и ще ги даде на бедните правосъдници!

Знаех си аз, че Гешев е съвременният Вилхе Тел. Сега от крадливите тъщи ще вземе едни кинти и ще ги даде на бедните правосъдници!

дайте ги на г-жа Кьовеши, тя знае как и без гешевата методическа подкрепа :)

Това, че Гешев шета и ще има надзор не означава, че ще има наказани, още повече, ако са свои хора. Надзор бе нужен по-рано, когато са строили, получавали са пари, и когато вече са заработили като къщи за гости.

От април 2019 до януари 2020 нищо не е свършено, обаче сега с тази силна методическа подкрепа ... съвсем всичко ще се замете. Прокурор, избран от собствениците на къщи за тъщи, колкото и да ги "разследва" може да установи единствено обичайното - невинни. Този филм сме го гледали, няма нужда повече.