Гешев: Не е имало стрелба срещу сирийски мигранти на границата

България е покрила стандартите за Шенген, отговаря на всички изисквания, каза главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Гешев: Не е имало стрелба срещу сирийски мигранти на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гешев, обичам те.Обичах те и от преди да те назначим с пеевски,но от година две съм влюбен в теб.Не мога без теб,Иване…Ти си моята свобода.Много ми харесва как се правиш на луд.Задмина и Мен дори, задмина шефа си.

Аз не мога да разбера! Как се връзват двете тъвърдения? Холандия ни налага ВЕТО защото уж само за 50 евро можел всеки да мине границата. ТОВА Е ПЪРВАТА ТЕЗА! вТОРАТА ТЕЗА. Че по минаващите границата се стреляло. Е, кое от двете е вярно? Първото или второто твърдение? И как се връзват двете? Хем се минава за 50 евро, хем пък НЕ СЕ МИНАВА и дори се стреля по мигрантите. МАЙ, МАЙ СЕ ВОДИ една мръсна кампания срещу България, както ми се струва. И за довод се изполват две взаимно изключващи се тези!

Другарю Гешефф

Другарят е Гешшефтар!

Сигурно някакви Турски Заптии, като оня- Халид Аптарман, в Меден РУдник, приказват срещу БЪлгария !!! УВОЛНЕНИЕ на всички турски Заптии сложени от Б.Борисов в Полицията и армията !!!

А трябва! Срещу нарушители се стреля!!!

не се обяснявайте, да стреляте е добре, така, ще ни заобикалят и направо ще ходят в Австрия и Холандия.

Трябвало е да има.Всеки път щом се появят тези .

Стрелба трябва да има.

Жалко е че нашите граничари ги убиват а сирийците само ги ранявали. Би трябвало е абратното.

"Не е имало стрелба срещу сирийски мигранти на границата" А защо не е имало?

Защо тероризирате горките сирийци,а не ги пращате по хотелите на морета,там при укрите,на безплатна храна,инетренет,ток, отопление,храна?! Те имат същите права като усраинските паразити.

Срещу сирийците стреляте, а укрите ги чакате с отворени обятия, за да ги настаните в 4 и 5 звездни хотели на Пампоровец и на Слънчака, налЕ господин главен каскет на Абсурдистан?

А ТРЯБВА да застрелват всякакви араби( сирийци, турци, иранци, пакистанци, египетски ислямисти).. И би трябвало НЕ полицаи, а ВОЕННИ от армията на БЪлгария да ПАЗЯТ и да ЗАСТРЕЛВАТ Нашествениците !

А укри моем ли да пуцаме?

Прицели се на майка ти в кафявата точка и пуцай колко можеш.

Жалко!!!

Тая сган не зачита законите ни ! НЕ заслужават да стъпват на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !!! ГРАНИЦА СЕ ОХРАНЯВА С ОРЪЖИЕ !

Тя по-голямата част от българите също не замита законите Та въпросът ми е: сган ли са и заслужават ли да бъдат отстреляни?

Аралите не идват да работят те само вдимат пари и наготово .

А защо е нямало стрелба срещу нашествениците?! Ако същите тези "мигранти" искат да се настанят в някоя резиденция на премиера или президента, НСО няма ли да стреля по тях?!

Гешев, и корупция няма нали?

Да не би да разбират български? и инструкции на български от рода "стойте!", "не мърдайте!", "не пресичайте границата!"? или пък българите да трябва да разбират разнородни езици и да бъдат полиглоти? Стрелба във въздуха ми се струва напълно нормално предупреждение на всички езици! Дори армията трябва да участва много дейно в пазенето ѝ.

ГЕШЕВ ОХРАНЯВА ЛИЧНО И ЗНАЕ

гледах новините и как се възмущават че българските граничари стреляли на "месо"..... а следващата новина беше как трима емигранти в Illerkirchberg намушкват с нож две момичета 13 и 14 годишни на път за училище и 14 годишното дете почина няколко часа по късно в болницата. Така аз съм на мнение че този граничар трябва да се награди!

Гешев: Не е имало стрелба срещу сирийски мигранти на границата И това е най-голямата грешка в управлението на България в последните 8-9 години - че не се стреля по незаконно преминаващите границата навлеци! Трябва да се стреля на месо! Да има надписи на 10 езика, че това е углавно престъпление и че се стреля без предупреждение. И България щеше да бъде една по-добра и по-спокойна страна!

Официален език в България е български, но по принцип може да се каже, че може да ползваме и останалите 23 официални езици на Европейския съюз.

Лошо, че не е имало. Трябва да има.

Знаете ли как пазехме границата едно време? Мръдне ли тревичка изпразват пълнителя и после викаш стой не мърдай. Сега....

От кой си пазил границата бе комунде. Някой се е засилил да идва в Кочината - и преди и сега. Убивахте българи, които искаха да излязат навън от комунистическия Рай.

ей емилчо жасимчо малолетен и неграмотен , от близкия изток си влизат циганьори още от преди да се родиш леке . вземи се поинтересувай малко , стига гледал тиктоци и кючеци . в овча купел общежитията за бежанци са от 27 години и нагоре

Вземи си дозата

Ако не е имало трябвало е да има

А защо не е имало? Да не би легално да влизат в страната

Калинка за главен прокурор, при това замесена в обирът на КТБ, е сериозен корупционен скандал.

Ще се стреля и още как! Има си пункт. Защо не го използват? Изхвърлят си паспортите, твърдят че са Сирийци, а са от други държави. Искат помощи от Норвегия и Германия! Граница се пази с оръжие и сила, не се пази с помилване по главата. Трима сънародници загинаха! Трябва ли още да умират??? И някой от ЕС си въобразява, че ще съобразяваме с хомосексуалните им методи на опазване на граница? Не, приятели! Границата се пази със страх и сила! Стреляйте и бранете територията ни!!!

Споко, Ванка. Не е ли по-лесно да си действат коридорите?.. Отчитат се на нашите мутри, отчитата се и по-нататък, но не остават в БГ :) Да си им берат гайлето дойчовците, нали те ги поканиха...

Това, че мигранти се хващат по цялата територия на България означава само едно: Корупция. А какво следва за корумпираните служители на границата ? За началниците - пари. За подчинените им - някой ранен или убит.

Айде,стига сме се оправдавали.Крайно време е да се употреби оръжие по агресивните миндили.Ма й на та й на Европата. Следващия път "Възраждане"Егати и ценностите.Направиха ни на маймуни.

не ми дреме кво е имало ама цигането беше изпружило краката докато останалите го носеха :)))

Мистър Прокурор!

Този полиран пъпеш е назначен от Борисов и Пеевски, за да ги закриля в корупционните практики.

Не е имало, а е трябвало да има.

сте се оправдавали като утки, теглете им един откос в краката и да видим ще минат ли пак

Ти си пречката.Ясно го казаха.

И да е имало, какво от това? Така се пази граница. Това са престъпници и е редно да бъдат третирани като такива.

Само не разбрах защо да не стрелят срещу престъпници. Ако са истински бежанци ще си следват процедурата и ще минават през КПП-тата по границата.

Може би не е било стреляно, за да преминават каналджиите безпрепятствено... за едните кьорави "50 евро"... със знанието на прокуратурата...