Гешев на визита в Брюксел, запозна евродепутати с действията на ПРБ срещу руското влияние

Главният прокурор се срещна със зам.-председателя на ЕП Райнер Вийланд и зам.-шефа на правната комисия Рафаеле Станканели

Обратно в новината

Коментари - Гешев на визита в Брюксел, запозна евродепутати с действията на ПРБ срещу руското влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей! Че прокуратурата била и контраразузнаване?! Ти да видиш.....

Не го пипат ако го разнасят из сащ и Европа като панаирджийска мечка:))

Какви нещастници само!!!! значи за руското влияние така ли ами за американското турското македонското влияние в българия нещо няма ли да направите??? Знам бе не ми казвай абсолютно нищо няма да направите не е на дневен ред сега трябва да се плюе нон стоп по русия при положение че дори не ни е проблем ей това се казва родоотстъпници и предатели

Начин на говорене, да казнаш това, което очакват от теб, води до задълбочаване на грешки и сбъркани политики. За съжаление. И никаква демокрация, и никакво право на собствено мнение.

Прокуратурата започва политически преследвания Гешев се самозабрави . Цялата власт идва от народа не от шепа чакали и народа ще раздаде правосъдие историята гое доказала . Чакали няма да има милост за капиталисти и фашисти

Смешник.Като забраниха руските телевизии само увеличиха лювопитството на хората.През интернет може да се хване всичко.Председателят на международното движение русофили кандидат за депутат.Хората не вярват какво говорят политиците и журналистите.Какво бори тоя.

Чадърчето на шкафчетата тръгнал из Европа! Не е ли срамно за европейските политици да се срещат с подобна личност? Що се отнася до руското влияние, то си е в България повече от 100 години. Българинът е закърмен с него и изпълнява заръките на дядо Вазов. Не са недоразумения от рода на Гешев, които защитават корупцията тия, които ще казват кое е вредно и кое не за България!

Никъде в длъжностната му характеристика не е записано,да се бори срещу някакво влияние,пък било то и руски.Сам си се бори и сам си се хвали,а ние чакаме някой да се бори срещу престъпността.

Защитникът на корумпетата говори пред някакви хора за борба на прокуратурата с нещо. По същият начин и със съшата страст бори корупцията у нас, злоупотребата с власт, картелите, монополите, високата скорост, шофирането след употребата на алкохол и наркотици, прането на пари и прочие.

Как не им омръзна бе като латерни да повтарят едни и същи тъпизми ей.. Ще кажете за това им дават 30ина сребърника, да логично.. Професионални пропагандатори и предатели

ТОЯ ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ СНИМА НА КНИЖНИЯ ПАЗАР С ЦАЦАРОВ , ЧЕ СИ КУПУВАТ КНИГАТА НА СТАЛИН , И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ БЕШЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ В РУСИЯ ПРИ ЧАЙКА - ТЕХНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР

А срещу американското влияние не работят нали не тия подлоги мръсни,с Гешев ходи на молитвени закуски.

Каскета обикаля от Вашингтон до Броксел през посолството на САЩ в София и обещавали обещава борба с руското влияние в България.Определено всички завършили Магнаурската школа в кв.Симеоново като генерал пожарникаря и милиционер Гешев днес са върли антикомунисти ,евроатлантици,анти руснаци и обичащи САЩ до следвашата коноктюрна промяна.Като застраховка генерала пожарникаря построи руско турския газов поток за сметка на данакоплатците и купи 2019 г,самолети Ф16 на зелено като компенсация ,като първия самолет ще се оаркира в България в 2025 г. Да седиш на два стола с дебелия си дирник не за препоръчително.Този БГ ген ни държа 500 години под турско,затова никой не ни ебава и за прогнили сливи и днес при тези наши неадекватни навели се доземи политици.

Вместо да се бори с престъпността, прокуратурата се бори с идеите и политическите убеждения на хората. "като не се допускат прояви на нетолерантност, противоречащи на стратегическия евроатлантически избор на страната" - от такива изказвания на всеки свободен човек трябва да му светне червената лампа. Ако това е демократично/евроатлатническо, по какво се отличава от тоталитарно/комунистическо?

фашизъм и русофобия - психическите отконения на шепа съвременници, които се опитват да определят посоката на света, ама нещо не им се получава напоследък.

Гешев Капкъв си 6 че да забраняваш Руското Влияние в България ? Нали имаш още една Якичка служба и на къде ? Народа ще те проклей , ти не осъди Бандитите в България , ще забраняваш Руското влияние ? Такива Папагали в Средните векове са ги горели на Кладите като миризливи Плъхове !

Всички други проблеми Гешев реши ,ще се бори с руското влияние ...а с фашисткото влияние кога ...

Не се и опитвайте ,няма да се преборите ,защото сте под нивото на държавник като Путин !

А запозна ли ги с корупцията в България, с шкафче на премиер пълно с евро и кюлчета, с далаверите по магистралите с барселонската афера?!

Аз пък предпочитам да съм под руско влияние и бих се гордяла с президент като Путин.

И малоуме си оставаш, за жалост, болестта ти напредва и не се лекува!

Този фашист дори не е способен да се усмихва. Погледнете го, колко жаалък изглежда на първата снимка. Сигурно, щото у нас е свикнал да се прави на голям, а там е малко мишле Това не е човек.

по болниците в българяи масово вливат вода на пациентите, а скъпоструващите им се препродават по 10 пъти между държавните болници за източване на здравната каса...а тоя тъпак говори за руско влияние

Още едно доказателство за какво се използва каскета и защо е още на поста си!

Щяхме да се учудим, ако ги беше запознал с борбата срещу корупцията у нас, която е огромният ни проблем, но такава няма. Намериха си удобните ключови думи "руско влияние", за да не ги закачат другарите им от Брюксел. Отврат абсолютна. Дай боже наистина да има руско влияние у нас, а не американско, от което станахме твърдо най-бедната държава в ЕС и с най-голямата демографска криза. И не ми обясявайте, че сега хората бягат от България, защото могат да го направят, а преди 1989 година не можели. Ами след като е толкоз хубаво в България защо бягат извън нея?!

Гешев и той Активен борец срещу руското влияние!!! Докато България е напълно Превзета от САЩ и Окупирана с 4 Военни бази на САЩ!!! После ще реват че има Народен съд 2!

Колкото повече се борят с руското влияние, то става още по-силно. Българите обичат руснаците и тачат паметта на загиналите руски войни за свободата на България

Нищо подобно няма да има Където ги хванем, там ще си останат. Пребити, застреляни, одушени, разкъсани на парченца, каквото ни дойде на момента

Ето така от козяк пазят своите хора! Един прокурор, с много престъпления в родината си, ще бъде позициониран в ЕС, със мъглявите си брътвежи против Русия. Всички на амбразурата! Всичко, което може трябва да се използва против Русия, че иначе - Магнитски! Само дето прокурорът Гешев не е политик, а и е закононарушение, той да говори за политика Защо не се среща с Кьовеши, а с някакви финансисти, с незнайно какви правомощия?. Но , неговите господари ще му простят този малък грях - все пак миличкият плешивец вече играе в техният отбор. А законите в България - та кой ги спазва?

Бой по русоробските из.роди и изменници на КОПЕЙКИН !!!!! Бой, до изчистване на тази платена хайка ....

Не се напъвай, че ще ти се покне акнето.

От 1997 г. сме в нато и под щатско влияние, а те все руско влияние бълнуват. Комплексари.

Кога ще ни запознаят с действията против зловредното американско влияние?

Баща ти е време да гушнш босилека ,моля те последвай го

Всичко друго ни е наред, че се захванахме с руското влияние!

Когато Гешев арестува РАДЕВ и КОПЕЙКИН ,за държавна измяна, ще кажем че си гледа работата .Иначе ,много пъти се е заканвал и нищо !!!!!!!

А, защо да не арестува кирето и мравояда за антибългарка и про американска пропаганда подплатена със сериозна сума в долари?

немога да определя кой ми е по противен?

Прокарва чужд интерес, говорейки за противодействие на чуди интереси. Гешев трябва да е деполитизиран и няма правото да се занимава с политика. Не трябва да прави разлика между руски, американски, германски и други интереси, а да спазва само българските. Дори това ръсене на омраза по медии към държава, е престъпление по член 162 от НК. Само за тази му проява, Гешев е за дисциплинарно уволнение минимум.

ПОДОБНИ В ПОДОБНИ СЕ РАЗТВАРЯТ !! ЕДИН КОРУМПИРАН Е ДОСТАТЪЧНО ДА ЛЪЖЕ ЧЕ Е СРЕЩУ РУСИЯ И ВЕЧЕ Е НАШ ЧОВЕК !!! ПАЗИ БОЖЕ , ИЗРОДИ НЕФЕЛНИ !!

Трябва да се гласува закон, подобен на Закона за изтребление на разбойниците от 1922 година и русофилите да се преследват, арестуват и вкарват в затвора НЕМЕДЛЕННО!

Тъпа,плешива мишка.

Българският Хуан Перон ни е сърдит. Десерта ли му изядохме или не ставаме за матрьошки? 22.03.2023 Президентът ни е сърдит. Вижте му лицето, когато говори пред камери. Гледа лошо, мрачен е. Прилича на човек, на който са му изяли десерта, както би казал някой. Защо? Ние, избирателите ли някъде сбъркахме? Тези мисли вълнуват много хора. Какво направихме ние за него и какво той за нас? Какво не направихме? Къде се разминахме? За първия мандат решаващо бе гласуването на БСП и левите хора. Близо 2 години Румен Радев навлизаше в новата роля и професия. Стараеше се, няма спор. И тогава дойде Гешев. Не само дойде, а изпрати щурмова група, която влезе на „Дондуков“ 2 и изтараши кабинетите на негови съветници. Някои прибра в ареста с тежки обвинения. Публикувани бяха СРС-а и направени коментари, които излизаха не само от рамките на закона, но и от тези на приличието. Немалко медии го защитиха. Това можехме, това направихме. По същото време народът се изля по площадите и поиска оставките на Борисов и същия Гешев. Хората яростно изреваха: „Мутри вън!“ И президентът включи на пета скорост. Излезе с вдигнат юмрук, това се хареса на протестиращите и те му дадоха подкрепата си, поне немалка част от тях. Президент, който застава на страната на справедливи искания, печели доверие. Хуан Перон в Аржентина е владял този похват до съвършенство. Имал е до себе си и Евита Перон. Дали Десислава Радева се е вживяла в ролята на Евита е друг въпрос. И това направихме да Радев. Властта на Борисов и мафиотско-олигархичното управление бе разклатена. Това също го направиха хората за Радев. Първото негово служебно правителство в тази ситуация получи обществена подкрепа. И заряд, енергия, вяра за промени. Това също бе труден граждански подарък, но Радев и него получи. Заредиха се кратки парламенти, интриги, политически войни. В това време той редеше служебен кабинет след служебен кабинет. Не сме искали, но се оказа, че и това му даваме, което някои познавачи на властта започнаха да калкулират в огромни ползи и влияние. Дойде гласуването за втори мандат. Дори десни хора го подкрепиха. Това бе страхотен жест. Не знаем дали е оценен, но е факт. И тогава връзката президент – граждани започна да изтънява, да се прокъсва. И започнахме да се питаме: Какво става? Какво ни дава Радев, защото не съществува вариант само да получаваш. Даде ни чувството, че държавният глава може да бъде солидарен с обществените интереси, а не с тези на властта, на различни кръгове, дори на такива от средите на мафията. Върна ни надеждата, че в битката с корупцията и криминализиращото се управление не сме сами и може да постигнем ако не победа, поне сериозен напредък. Освен това показа с поведението си зад граница, че вече няма да се срамуваме за страната си. Заяви, че евро-атлантическия избор на България е необратим. Инерцията от гражданските вълнение през 2020 го носеше на гребена на вълната. Защото вярвахме, че е гарант онова управление на ГЕРБ, Борисов и техните кръгове да не се връща повече. И тогава Русия нападна Украйна. Нападна я вероломно, както терористи взривяват автобус, за да покажат че са силни и могат да правят, каквото поискат. И нещата се промениха. Неочаквано за едни, абсурдно за втори и очаквано за трети. Оттогава президентът Радев започна да гледа лошо, да ни кастри в словата си по различни поводи. Започна също да ретранслира кремълската пропаганда опорка по опорка. Получи се известно обществено объркване. След което нещата си дойдоха на местата. Радев е доволен от подкрепата на онези кръгове сред населението, които изповядват непоколебимо русофилство, независимо от обстоятелствата и фактите. Русофилството в тези среди премина в путинофилия и категорично противопоставяне на „колективния Запад“, омраза към САЩ и към всички, които са на страната на жертвата Украйна. Използвайки националните интереси като смокинов лист, държавният глава се изправи срещу избора, направен с влизането ни в НАТО и ЕС. Твърди, че не е така, но с всяко свое действие и изказване доказва обратното. Тезата, че сме „Троянския кон“ на Русия в евро-атлантическите структури, стана факт. Въпреки позицията на повечето българи тук и почти на всички българи в чужбина. Замириса на агитация за проповядвания от Путин „русский мир“ и бленуваната от него Евразия. Това, че много от нас не прегърнаха неговата агитация да хванем в различна от евроатлантическата посока, го нервира. Още повече го ядосват намеците и откритите критики, че някои от хората, с които се е обградил, усвоиха със скоростта на светлината, Борисовите рекетьорски практики. Бизнесмени останаха изумени от смелите набези и натиск върху тях от определени персони. Фактът, че Петков, Василев и техни сподвижници се еманцепираха от него, го накара да забрави за добрия тон и дипломацията. Така се стигна до лошото му настроение и раздразнение от усещането за топящо се доверие. Да, мандатът му е гарантиран (импийчмънт много трудно и се реализирал), но му се изплъзна „народната любов“, в която толкова много обичат да се къпят деспотите. Именно в такива ситуации започва да се промъква подличко страхът. Няма в историята управник, който да се е избавил от това чувство и да не е платил цената за него. Дадохме му много. Но не получихме очакваната подкрепа за реформи, справедливост и благополучие. А е толкова просто: не искаме да сме матрьошки. И си искаме десерта. Ще припомня, че аржентинците са носели на ръце Хуан Перон, но той в крайна сметка се оказва не този, за който са го приемали хората. И му се налага да се спасява в чужбина от народния гняв. Перон също е бил генерал… Огнян Стефанов

Браво другарю Стефанов, браво! И вие като каскета, здраво захлебихте от позиция партер , спрямо новите ни господари.

Има зловредно влияние ,но то не е руско?

По-точно - не е само руско.

Боже , боже ! По-добре кажи кой какво крал и ти какво си направил ! Пиявица /хрантутник излишен .

По фалита на КТБ що работа свърши момчето.