17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега на всички тия плащачи, неправомерно получили българско гражданство, да им бъдат отнети българските паспорти. А далавераджиите - в затвора!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=8p5eLFxPN0w А Меглена Кунева КОГА?

10 циганина не мое приберете ма инак сте мноу яки имам ви доверие:)

Само така! Желяьна ръка се иска! Още няколко такива акции и всеки ще си знае мястото и най-вече, че сме сериозна страна с Евро-Атлантически ценности, а не бананова република.

Ти наистина ли?

От една агенция над 20 души ?А другите агенции , а министерствата , а шефовете на ГЕРБ , Борисов , Цветанов , а роднинския спец Делян Добрев?ГЕРБ създаде огромно чудовище от корупция , с което преборването ще е възможно само ако се прогонят от властта ...ЗАВИНАГИ , както БКП!

СИМЕОНОФФ гониха КАРАТА настъпа МОТИКАТА

Всички са маскари! Само другарката Нинова е чиста и неопетнена.

И ПРОЙЧО НЕФЕЛИ детето

Управляващите изроди трябва да разберат, че в един момент някой ще превърти и ще започнат взривовете. Не съм подстрекател, а просто наблюдател.

По действията и поведението на бойковата чета може да се съди, че се задават скоро избори.

Ураганътъ Магнитски

Пак стар случай от 2010-2012. Много бързо действат в прокуратурата.

С този бум на акции започвам да изпитвам съмнение, че се разчиства терена за "наши хора". Много рязко се разработи прокуратурата и повдига обвинения за стари случаи. Питам защо не разкри тези схеми за укриване на данъци, документни престъпления, пране на пари и т.н. преди години? Май се готви нещо голямо. До миналата година търчаха да спасяват митю, а сега са го набори на шиша. Примери бол.

дали гешев да не си сложи салфетка в устата? той е по приказлив от цацарката!

се дисциплината над коалиционните партньори зер избори идат догодина!

Баце и сие намериа начин как да дисциплинират Каракачанката. Ще ми се среща тайно с кака Корнелия, а?

Като чуя "агенция" и се сещам само за едно. В България няма агенция само по въпроса с картофите. За какво са ни тези безброй агенции?! От край време се знае - когато у нас не може да се разреши даден въпрос, създава се агенция. И какви започват работа там? 10% експерти и 90% парашутисти - некадърници, тунеядци, блюдолизци, скатавки, връзкари и изобщо хора неспособни да се реализират на пазара.

В агенцията по човешки резурси ,,същите кражби, ЛОШОТО Е ,ЧЕ САМО ГИ УВОЛНЯВАТ И КРАДЕНОТО СИ ОСТАВА ПО ВЕРИГАТА,А НЕ ГИ СЪДЯТ,Ако ги съдят ги оправдават,всебняма доказателства.

КАРАКАЧАНОВ????.

И Даниел Митов ---ОПРАВДАН !?

МОМЧЕТО не ЗНАЕЛО НЕЗНАЙНИЯТ МИНИСТЪРъ

488 000 души администрация у нас и папкат на държавна сметка. Че и корупция генерират. Паплач! Изчистете ги, намалете ги, закривайте!

Това са избирателите на Гроб. Тъпи и нагли връзкари, синекурни клатикурци. А са паднали Гроб от власт тия умират прави.

Как реши, ча са на ГРОБ. Всичките червени маймуни, хрантутници на ГРОБ били. Стига, събудете се.

От години имаше статии по медиите за фалшиви документи и подкупи за българското гражданство.. Конпира Гешефт дъл ша стигне и Корем Воеводата или ВИЦЕТАТА не са закачат.. Щот коалиционното споразумение, ша са срути държавата.. Ма то е много опасно в таз стабилна държава да са турне още малце стабилност.. Току виж - разтурила са държавата.. Пък може и френският вестник „Нувел Обсерватьор“ да е пуснал лъжлива новина.. Как мислите?

А беше време когато Каракачанов стоеше твърдо зад Харалампиев, когато се появи с една фанелка на която пишеше "Вермахт". Сега се разграничава. Кога излъга, тогава или сега?

ФЪФ политиката , няма само две неща , ...ПРАВИЛА И МОРАЛ , ОСОБЕНО В БЪЛГАРИЯ ! КАКВО ОЧАКВАШ ?

ФЪФ политиката , няма само две неща , ...ПРАВИЛА И МОРАЛ , ОСОБЕНО В БЪЛГАРИЯ ! КАКВО ОЧАКВАШ ?

,...и ''АТАКА '' ревеше против ДПС , ама ги подкрепиха , за областните управители ... И както всички знаем : --АТАКА е партия на повикване , срещу ЗАПЛАЩАНЕ . В политиката няма морал и правила , за което можеш / по всяко време и място / , да ставаш ортак , и със ДЯВОЛА !

Атака се оказаха истинско разочарование за избирателите си. Сидеров му намериха цаката и го контролират.

По документи български граждани са около 13 милиона. От тях 6 милиона не са и стъпвали тук. Българските паспорти им ги пращат по пощата. Ако се разрови някои/МВР, следствие,прокуратура/ всички ще бъдат много учудени ,че има около 400 хиляди китайци, които вече са "българи"

13 милиона българи сигурно е имало по тази земя от времето на хан Аспарух досега.

Така е. Става въпрос за "Български граждани' не за българи. Купуваш апартамент в Бълхария, от определен човек + 50 хил. евро. И вече си поданник на Европейския съюз. Има цели кооперации с продадени апартаменти на всякаква сган и стоят празни. Просто схемата е такава.

Г-н Гешев и инструктиран от г-н Борисов точно до къде да реже. След това ще следват тупания по гърдите, а практиката с гражданството ще се прехвърли в други ръце, т.е. джобове. Много преди съществуването на ДАБЧ, тази практика е носела милиони за "нашите хора" и дълбоко ме съмнява някаква коренна промяна. Не останаха хора, които да противодействат на безобразията в държавата.

Има ли някой осъден в България за КОРУПЦИЯ ????

За УСЕЩАНЕ не СЪДЯТ

Ще има ли ''ефективни'' присъди ?

,... амЪ след 150 години , га свРъши свето !!

Задръжте ръководството , ЩОТО българите няма да се върнат!?

Дружките на Валери Симеонов. Патриотите в играта с Български паспорти за милиони.

Какво бихте искали от апологет на нацизма

За такива престъпления в България , наказания не са предвидени !

...Харалампиев, назначен по препоръка на вицепремиера Красимир Каракачанов...'' ''Днес от Обединени патриоти подкрепиха спецакцията, като се разграничиха от Харалампиев... Шкембе воевода ще се отрече и майка си само да не пусне кокала.

Тази схема е от години,сутрин идват микробуси с КН рег. с Албанци,поемат ги посредниците с готови декларации уж че имали Български корен....и така стават Българи.

Патриотка на Валери Симеонов - кординатор на НФСБ от Костинброд превижда мигранти от турската граница до сръбската за доса евра.Баш патриот на Каракачанов - шеф на Агенцията за българите в чужбина от ВМРО урежда за 5000 евро с фалшиви документи за български корени чужди граждани,коита получават българско гражданство .Как да им вярваш на тези ,,патриотични" търговски организации НФСБ и ВМРО ? Никак ! България е толкова зле освен икономически и политически ,че даже няма нормална национал патриотическа организация.

Бато Харо, що така? Почитател на тежкия рок и леката чалга. ВМРО и Сърбия. Честност и подкупност. Любител на противоположностите и хубавите държавни служби.

'' ...края на ноември миналата година председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Харалампиев, назначен по препоръка на вицепремиера Красимир Каракачанов...'' ''Днес от Обединени патриоти подкрепиха спецакцията, като се разграничиха от Харалампиев'' Коментирайте г-н Каракачанов!

Браво Гешев,давай все така! Браво на прокуратурата,която в последно време се е събудила след 30 годишен сън,дано и Съдебната система се събуди и започнат престъпниците да влизат в затвора...

Вся

Всяко чудо за три дни.