17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Меркел затова ходи при Путин-да се извини..ха.ха.ха

"Те получиха еднократно 3000 евро " Браво ! , сега нашите педали да идат там да си правят гей парадите и да си искат и парите !

И после соца бил по-малко либерален.

Тоя да иде да му ударят една задна,за да му приемат извиненията.А,КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА МИЛИОНИТЕ ИЗПЕПЕЛЕНИ В ТЕХНИТЕ КОНЦЛАГЕРИ? ВМЕСТО ТОВА,ТРЪГНАЛ ДА СЕ ИЗВИНЯВА НА ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ....

За сърбогъзаците и егоистичната лесбопедалска сган има само едно-смърт, мръсна смърт да бъде.Това са егоисти-извратени плъзнали като паразити във всички сфери на живота.Не се ли озаптят Бог ще ни прати мор.Не бива да се оставят живи такива.Те са паразита от който загнива човечеството и не се ли изрежат, отиваме към гибел.

Дали ще дойде светъл ден-----в който да съдят не физиологичните---а ПОЛИТИЧЕСКИТЕ педерасти?;))))))) ...надали..

50 хиляди педерасти ли е имало в тая Германия, все едно един цял Добрич само с хомота;) Ясно защо нещо не им е наред на швабите.... ;)

А аз си мислех, че само човеконенавистния социализъм е осъждал гейовете. Пък то и в лелеяната ФРГ не било лесно да си педал.

И този е преплувал на отсрещния бряг!!!

Голяма грижа, голяма подкрепа за УРОДЛИВОТО в тая държава, брей? Така е като всеки ВТОРИ Е ОБРАТЕН у тях!!! Меркелана и по тая причина привлече всичкия боклук от мангали и мигранти, та да се омешат с диваците и да се получи друг по-ужасен материал ? Затова НЕ МИ ГИ ДАВАЙТЕ за пример тия ИЗВРАТЕНЯЦИ, Пфуууу...

На германците американците и евреите от 70 години им натякват чувство за вина и има за какво. Виж, ние защо се чувстваме задължени да споделяме техните "ценности" и вина, не е ясно...

Лош закон изтраял от 19 век .... а? Вилкоменн джендъри!

Брех троловете веднага се показаха из хралупите си. Айде като толкос милеете за миналото отивайте в Африка, където все едно сте 100 години назад... Сори ама със старите разбирания няма как да си напред и богат и щастлив. Германецът, сега се извни и си спечли избиратели за следващите избори. Умен дядо :)

Верче, веднага те познах че си от наш'те(обратните). Ха така.

Не съм, ама щом ит е на сърце да ми кажеш, ок. Нямам проблеми аз с никой, освен торляците и тяхните простотии

Ти ли ма, не си обратна?Ти си гнусно обратна.За такива като теб Господ е наказал Содом и Гомр.А щом Господ не ги приема, значи, че са гнусотия сърбозъзаците.Всяко деяние против нормите на Господ е престъпление и грях, а педалщината е особено тежък.Огън трябва за такива, да ги горят и тях и такива като теб.Този живот Господ го е дал да се изживее по определени правила и едното от тях е наследствеността.А от педали и лесбийки, каква наследственост.Егоисти и нагли извратени развратници.Ще им се извинява, вместо да ги отдели и да не се мешат с нормалните хора.Гнусна работа е педала и за това нямам близки такива.От това което виждам в средствата за масова информация , побеснявам когато видя педал или лесбийка.Вижда се , че порк е по-силен от слабия им характер и как гледат или да бизбутат напред себепообни изчадия, или да привлекат към тях подрастващи или да набедят някой нормален за гнусар като тях.Долна работа са педалите и не заслужават да живеят на тази прекрасна земя.Изроди.

Ха така, Европа е по силна, така можем да спрем и мигрантите и руските танкове изграждайки непреодолим щит от голи задници. Чрез хомосексуализъм към прогрес, там е светлото европейско бъдеще.

Вилкомен в Обединена Европа, мислете си какво ви чака. Особено децата и внуците ви. За по-възрастните следват джендър отряди за идентификация и издирване на хетеросексуалните, с младото поколение ще се справи надлежно реформираната образователна система - чак от детските ясли...

КГБ

Европа е тежко болна, лошото е, че и нас заразява.

Прав си! Колкото и да е невероятно, за съжаление Русия се води европейска държава. И е жестоко болна, като влачи и нас към дъното.

Той открива мемориал на преследваните хомосексуалисти, предстои и откриване на мемориал на хомосексуализма.

Едно време хората са се молели за прошка на Бог и светиите, но сега това се смята за архаизъм, отживелица и пещерно мислене. Президентът на Германия се помолил на педалите, лесбийките, траверсите и останалите извращения за прошка! Това са новите европейски ценности. Да се молим за прошка на болни, извратеняци и изроди? Е, няма как да съм еврооптимист!