Германският министър на отбраната обмисля как да убеждава за задължителна военна служба

Социалдемократът Писториус обаче не намира поддръжка за плановете си от един от дявамата партньори в управлението - СвДП. А християндемократите на практика премахнаха военната повинност през 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Германският министър на отбраната обмисля как да убеждава за задължителна военна служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тактически Мацки

И този ли ще подава оставка?

Не че нещо, ама за Херото има ли нейде вече приготвено бункерче? Ей ся кат тресне атома Херото де що го крием? При Мунчо под Резидентството или в софийското метро при БГ-раята?

Плешивата фатмашка брадавица ще праща българи на фронта. Той и децата му трябва моментално да бъдат пратени в Орландовци.

Единия от двамата брадати педали от трети епизод на "Последните оцелели" каза една велика истина: "Всяко правителство в основата си е насилническо и фашистко".

Да, направо ги виждам тия глезльовци в армията

Тотална глупост която в техния случай (огромно население), ще струва буквално милиони на ден за да се изхранва никой в Германия няма да търпи положение примерно когато аз служех , нямахме течаща вода една година в поделението , а храната я носихме в баки от три километра пеша всеки ден

Хахаххахаха по добре да търси къде да се крие заедно с Урсула Фон дер Сейтан

Черпят от нашия опит... българската армия навремето беше пълна с войници като редник Хасан, или матрос Мюмюн... интресно ми е как ще ги подкукоросат да се бият против Русия .

По всичко личи,че ще има нов световен ред.Педераският ес ще се разпадне от неадекватни хора с малумни/а може и умни,но за тях,,решения.Жалко,копейкин ще натрупа гласове

Има да налива плоча на вилата, завалийката :)

Как ще ни убеждава,идиота.Шваби мръсни ,някога прадедите ни са убити ,,ей така,,а сега внуците им.ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТЕ МОЗЪК УРОДИ ,ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ВОЙНА.ПО ЕДНО,ДВЕ ДЕЦА ИМА БЪЛГАРИНА И ДА СА ВИ ПУШЕЧНО МЕСО.А НАШИТЕ ИДИОТИ ЗАПОЧНАХА ДА ПРАЩАТ.СТАНЕ ЛИ ТАМ И ТУКА ДА ЧАКАМЕ,ШИБАНИ ПЕДЕРАСИ

Лесна приказка за човек пред пенсия и с две щерки. Тях ще ги праща ли на фронта? ;)

И какъв е проблема - Израел имат най-боеспособната армия, която държи задраво арабите за шията и е съставена по равно от мъже и жени!

Ако нямаха атомни бомби и Америка на каишка .... Щеше да се чуе

Ще взимат ли германчета от кюрдски,турски,сирийски,афганистански и прочие произход? Каква точно наборна служба ще се получи?

Западът се изврати до краен предел Педераси, джендъри, тревистите, лесбита, интерсексове. Все психопати за психиатрия. Търсят си обекти и това в армията е много удобно

Още един панелен талаъсм, който не и минавал през Калотина!

Че за какво им е, нали от края на ВСВ до сега си имат 70 хилядна американска окупационна войска да ги пази?

За да ги пратят в Украйна, да не искаш американци да пратят там,а?!?!?!?

Ти мислиш, че в Украйна няма американски военни ли? Нещастника ( някакво генералче ) го каза пред журналисти, как става. Американското войниче сваля униформата и става наемник в Украйна и така САЩ официално нямат войници там.

Трябва им безплатна работна ръка, това е. Те са майстори на това - доброволчески години, студентски помощници, стажанти, практиканти. Просто искат да разширят задължителната експлоатация по законен ред.

Американските окупационни войски обикновено са първите за бягство и евакуация. Те са с цел да мачкат държавата в която са , не да я пазят

Който разпалва конфликти да ходи да мре сам в тях. Още по-нелепото е, че подобни малоумия ги бълват отявлени глобалисти, които би следвало да се борят за мир и разоръжаване. Шизофрения пълна.

Най-големия глобалист- дядо клаус шваб е педал. А в армията стават много извращения от подобен характер

Потин шизофреник ли е? Защото там военната служба е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

Къде видя да споменавам Путин? Политиците са уроди и масови убийци до един. Кое не е ясно?

А как е в Боливия? Говорим за ЕС и за слугинажа ни, което ще да рече че скоро и в БГ идва Ти ли ще ходиш да воюваш и да бичиш невален и да пълзиш в калта???? Евлоатлантик му кажи и повече не го...

Всички млади мъже трябва да изкарят едно 3-4 месечно военно обучение,поне да се научат как се зарежда автомата и как се оказва първа медицинска помощ.

За 3-4 месеца ще научиш едно голямо НИЩО... Просто ще дадеш зелена на светлина на тулупите на власт да те изпратят в някоя месомелачка ако имат келепир от тази работа. Както се случва в Украйна.

Ще научиш в мирно време как се помага при природни бедствия ,например като земетресения ,пожари и много други работи.Като се шлянкаш по улици,дискотеки ще научиш за това време къде се продават наркотици и студията за епилация и тату.

До този с кавичките, Защо трябва да ходиш в казарма за да разбереш как се дава първа помощ?! Тогава всички догкори и мед персонал следва да минават първо през казармата, можеш ли да мислиш въобще???? Като шаран, с бастун да те ловят!

Или по специално не искам да "помагам" по задължение. Имам глава на раменете и мога сам да преценя къде и кога да помогна. Ясно?

За толкова време не могат да извършат психообработката - как да се правиш на клоун и да изпълняваш заповеди. На сегашното поколение му дай автомат и почни да му бучиш нещо, пък се надявай да не насочи дулото към теб...

И тоя ли се казва Борис?ха ха ха Ясна картина..Такива Путин ги яде за закуска

Скоро неговите ще го изядат.

Няма нужда от убеждаване. ЛГБТИ+ сбърканяците с кеф ША да влезнат в казармата. Голям Содом и Гомор ША да настане. п.п. За справка, по времето на гадният социализъм у нас се стремяха да отсеят до максимум ЛГБТИ+ от военна служба. Колко жестоки са били комунягите а...?

Че ще има опашки от младежи които ще искат да умират за кефа на Байдън и сие!

Ще бъде интересна армия !!! Наркомани педераси джендъри мъже без пишки и жени с пишки хахахахаха

Я кажи за блатната к.очина сега Как кадировците ги плющят

да върнат урсила за министърка на отбраната... не знам там с колко милиарда ги беше завлякла... ама нищо не е това в сравнение с 49те мелиарда, която тази гнусна пача преведе на фирмата на мъжа си.

А у нас?! Кога за последен път е правена мобилизация, при бай Тошо?! Отмениха военната служба, когато някои депутатски мамини и вуйчови синчета трябваше да влизат в казармата. Резултатът е плачевен. Мъже в най-дееспособната възраст от 20 до 45 г не са помирисвали казарма. Който не храни своя армия, ще храни чужда!

Мобилизация не знам ,ама по Бай Тошово време мобилизационни учения на запасняците си имаше редовно , последното в което участвах беше преди 38 години,точно февруари месец , в цялата му прелест - палатки с печки в снега на -20 градуса , раздаване на бойно оръжие , пияни замръзнали запасняци , полева бръснарница , полева кухня с горещ сладък чай, орди от полковници-проверяващи от София-всичко това във ВПП за личен състав...

В геиските държави е така! За Руската Армия има опашка, в която са записани 12 млн. Дали в целия геиски съюз има 12 готови да са войници?!?

Има, има записани и кадировците ги плющят, вата

А ти сигурно само пухенки носиш?

Има опашка на границата.

Гениално, обучете пакистанците, турцитеи мароканците как да се бият. За следващото световно по футбол, Германия ще бъде заличена от собствените си войски.

Този път наследниците на Османската империя ще стигнат до Виена, но от север.

войната е гарантирана, писа един американец психолог, ветеран от Виетнам. Те се дресират за война и не могат да живеят без нея. Затова армията трябва да е на базата на военна повинност, тогава никой няма да иска да воюва, от войниците, де. В САЩ протестите започнаха, когато свърши професионална армия, и започнаха да мобилизират редови граждани. Преди това , пей сърце

наред с останалите да са задължени да ходят на фронта?

Свърши преди 30 години... Не можеш да накараш никой да се бие... особено като прозира и чужда кауза.. Смяхте се на руснаците ама мобилизираха 300 000 души.. европа просто не може.

Тия тик-токъри знаят как се държи оръжието

Не се убеждава, а се пуска заповед без обяснения. Прекалено много се изпедераси тоя свят... Народа го е казал : "Женя, което не е раждала не е жена и мъж, който не е бил в казармата не е мъж"! Нещо ясно?

Да, да - а не може ли Народен Съд 2 за продажници към чужди интереси?

от твоите уста в божиите уши. сегашните предатели си мислят, че това никога няма да стане. също както и предишните. а после на стената.

Ауу,ми тогава ши изгорят всички русофилчета.

Много си изостанал, бе! Сега е: Мъж, който не е раждал, не е мъж! Жена, която не е била в казармата, не е жена! Бегай се скрий в Люлин.

Ха - ха - ха... Прав си...

Ти близнаци ли имаш?

Просто си представям как здравото твърдо немско ЛГБТ царство тръгва смело на война … блях…

Не само укрите и ние, ами и еврогейчетата ще изгорят за кефа на ФАЩ!

Минат две-три поколения и западните помияти пак поглеждат на изток. Мечката ги спука от бой, кротват се две-три поколения и пак мечи бой. Патологичен мазохизъм

100+

Май не са познали!! Ако решат и в БГ да го прокарат в страната ще останат само пенсионерите! Всичко ще се изнесе нанякъде както стана в Русия и Украйна например! 2 години ми взеха от живота за да си играят на войници преди 40г. Няма да позволя сънът ми да умре заради палячовците в парламента. Разни мравояди и Кирчовци недоносени дето не са държали автомат в ръцете си!

+++

Сигурно със знамена на дъгата и украински флагове..и лика на фон ден Лайден ;) успех

+

Който иска да има държава, трябва да има и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА служба от поне 2 години, Или по-добре в мирно време. А в време на война, като сега, по 5 години или повече!

И на финала отиваш да се биеш за интересите на англосаксите. Ама така е като си прост, платен или и двете.

Защо 2 години, бе? Направо по 5 години! Но и жените трябва да служат задължително, нали има равенство - щом мъжете вече имат менструация, и жените да нарамят пушките...

ЕДНСТВЕНО В САВЕЦКА РАССИА ВАТНИЦИТЕ СЕ НАТИСКАТ КОЙ ПЪРВИ ДА ИДЕ НА ФРОНТА ДА ПОГИНЕ ЗА БАЩИЦАТА ДЖУДЖАНКА И НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ.

Нежен ми Франсоя, в русия думата Родина означава нещо. В Германия не означава нищо. Там демокрацията се е разгърнала достатъчно и взема нови неподозирани висоти. Виж и мнението на техния министър на икономиката Хабек по въпроса за род и Родина (иначе писател на детски книжки, компетентност та дрънка) .

ами нека запише първо собствените си деца или внуци. а не да обяснява каква гордост е мъже да умират за интересите на САЩ, а неговите деца да стоят на топло при майките си. да ги праща на фронта и така.....да даде личен пример.