Коментари - Германски правителствени източници потвърдиха: Зеленски ще пристигне в Берлин | Днес.dir.bg

Германски правителствени източници потвърдиха: Зеленски ще пристигне в Берлин

Германия обяви по-рано, че подготвя нов пакет от военна помощ за Украйна на стойност 2,7 млрд. евро - най-големият, предоставян от Берлин от началото на руското нашествие

Обратно в новината

Коментари - Германски правителствени източници потвърдиха: Зеленски ще пристигне в Берлин | Днес.dir.bg

Коментари

Страхува се да се върне в Украйна и се готви да абдекира

Евреин нацист на приятелско посещение

И Наполеон, и Хитлер се убедих@, че Русия е като змия, ако не я закачаш не напада. Кое от историята, която винаги се и ЩЕ се повтаря новите ЕС. чукоглавци не разбраха? Толкова ли е трудно да видят, че US@ ще воюват навсякъде, само не и удома и ще разрушат всичко и всички, дето не "танцуват" по тяхното разстроено и фалшиво Банджо.

Айде сега русофилите в Русия/от едната страна на фронта, американофилите и украинофилите от другата че в БЪЛГАРИЯ най-накрая да си останат БЪЛГАРОФИЛИТЕ, онези които наистина милеят за НАШАТА държава. За жалост ние сме марионетна държава на САЩ. Но ако имахме избор аз бих избрал господар да е Русия а не САЩ и Запада, защото ценностите ни са по-близки до руските. Не искам обратните да имат права, не искам тази свободия която ни предоставя запада, не искам деца да стрелят деца по училищата, не искам този манталитет и това мислене. Единствената причина поради която искам Русия да спечели войната е защото така ще разклати Запада и хватката му върху нас ще се поотпусне достатъчно надявам се че да можем да се измъкнем

Европедалите си докараха маймунката да им поиграе малко. И всичко това от патологичната им омраза към Русия. Не, не е от внезапна любов по уСрайна или зеленото нищожество.

Този е пътник,а немския му домакин се чуди кой път да хваща,как да угоди на началниците си от Америка,и как в същото време да не помага срещу Русия,защото немските индустриалци ще го изчакат в някоя тъмна стаичка накрая и ще му хвърлят страшен лобут ....

Нацитата се събраха

Този стана идол на циганчетата, просещи пари по кръстовищата...

Няма ли кой да купи нормални дрешки за келешчето Зеленски?

Развяват го като кукла на конци, преди да го хвърлят на мечките на Путин.

В бункера на Хитлер ли ще се крие ?

Украинските националисти търпят загуби в жива сила и техника във всички участъци на фронта, най-вече в донецкото направление. Авиацията и артилерията на група войски "Юг" нанесоха удари по подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в районите на Григоровка, Красни и Часов Яр. Продължават активните действия на предните отряди и ВДВ в Артемовск.Подразделенията на ВДВ оказват подкрепа на щурмовите отряди и притискат врага по фланговете. През деня повече от 285 украински военнослужещи и наемници, два танка, три бойни машини на пехотата, четири бронетранспортьора, четири автомобила, две самоходни гаубици "Акация", самоходна артилерийска установка "Гвоздика", както и гаубица Д-30.

Швабите ще хвърлят ли пачки от балконите?

Зеленски е висок 1 и 60, значи тази джоджия е 1 и 40. Подхождат си.

Той хубаво пристига, ама дали ще има къде да се върне, или ще остане в Берлин?

Да започваме ли манифестация , или да изчакаме да дойде първо ?

Пак някаква Еврейска измама от Зеленски..

Към люлката на нацизма.. и отново всичко ще бъде едно цяло...

Само да попитам,тези тъпанари,защо се хилят като нахапани краставици???

а нещо за 900 украински жертви само в бахмут вчера? Тоя шебек Зеленски щеше дакаже ,че е успешна така наречената пролетна офанзива, ако не бяха толкова жертвите. Той пожертва взети от улицата момчета , без никакво обучение ги прати директно на фронта, за да бъдат изтребени. Нправо не мога да повярвам как западните медии мълчат.

Нацист при нацисти отива! Нацист с нацисти се среща!

Вижте Либия,Ирак,Сирия, Афганистан,Косово ..... и други процъфтяващи държави, преди да ги споходи демократичния,прогресивен, цивилизован и миротворен свят. Жалко за украинския народ,но както се казва "те си го избраха". Който търси - намира.

Полицейска част 33 (Берлин), специализирана да шамари демонстранти (при коронката доказала ефективността си), утре ще има доста работа и ще натупа доста берлинчани и гости на града, решили да протестират срещу войната. Хубаво е утре, като видите да се задават такива момчета с шлемове, да запазите спокойствие, да събуете обувките са, и леко на пръсти да преминете покрай тях. Друг метод, да избегнете кютека е да носите в себе си стар фотоапарат и да се правите на усмихнати туристи-идиоти, снимащи по улиците на Берлин. Успех на всички!

Ще отскочи до Райхстага да се запознае със знамето на победата от 1945 година.

Нека ви кажа нещо като 77 годишен ветеран. Тази война няма да преключи докато Русия не превземе Украйна. Колкото и контранастъпления да има. След това неуспешно контранастъпление Киев ще клекне и ще разбере че е предаден.

А сега като дърт ветеран, цуни портрета на бункерния ботоксен мудак и лягай да спиш. Сабалем преди да почнеш пак с ичкията, може и да споделиш, кога да чакаме запада да умре. Тейко ти завалията го чака, чака и накрая трябваше да ходи след катафалката с трупа на СССР. Сега е твой ред на чакалото, ама ти ще чакаш Киев да падне.

Йосарианчо не разбра че ще си летиш докато пукнеш сладки мамин, и ще го лапаш джендърски изрод

Насраните тролове , платени от чужди нпо-та са оставили доста пяна и кафеви следи след себе си. Сега вече спокойно могат да набрашнят нослетата със заработеното :))

Така е - Джордж Сорос плаща.........

Информационната война върви преди физическата война. От вчера европейските медии и частната американска организация Институт за изследване на войната, която основно захранва с информация/дезинформация Запада, включително и българските пролиберални медии, нагнетяват напрежението, твърдейки, че е започнало украинското контранастъпление, а Русия губи позиции и е в паника. Както винаги, първо отбелязвам радиоактивните влияния върху съзнанието на хората, покосявайки ги със смъртоносна информационна вълна, програмирали желани реалности. Това е основен похват в набора оръжия, с които либерал глобалистката доктрина си служи – управление чрез програмиране. Засега не се потвърждават тези твърдения за украинско контранастъпление. Все пак всичко, което пише Билд, Политико, Дойче веле, българските Дневник и НюзБг е вярно не повече от 25%.

Контранастъплението започна, но го удавиха в кръв. Вчера пуснаха 1000 украинчета в контранастъпление, но след отговора на руската артилерия подкрепящата ги бронирана техника се оттегли и ги остави да бъдат ликвидирани, дори нямаха възможност да се предадат.

В Тернопол започнаха експлозиите!

Убиите укропитека

Извънредно! Въздушна тревога е обявена в цяла бивша Украйна! Очаква се пристигането на калибрите от Черно море! Днес Черноморския флот на РФ отбелязва 240 годишен юбилей, така че, нормално е да има "заря" по случай празника! :))) Без съмнение към ударите ще бъдат привлечени и силите на ВКС .

Давайте още. Днес в Хмелнцки взривиха складове с натовски боеприпаси, а на видеата имаше експлозии като от атомни бомби, бая милиони евро и долари станаха на фоерверки, а складовете бяха ударени от дрон за 1000 долара.

Вдигайте Данаците в Еврогейския и Пълнете Осрайна С пари !!! Когато ФАЩ Растури ЕС !!! А Путин Победи В Осрайна Ще Се оправдаете С Загубата На СВО !!!

По данни от последната година Русия се нареди сред 10-те най-големи икономики в света - най-доброто постижение от осем години насам. Това пишат световните агенции, позовавайки се на данни на Световната банка и националните статистически служби. Според източника през 2022 г. руската икономика е произвела стоки и услуги на стойност 2,3 трилиона долара, което я прави осмата по големина икономика в света. За последен път Русия е била в топ 10 по този показател през 2014 г. Кристалина Георгиева: Доларът потъва и губи статута си на световна валута През миналата година Съединените щати останаха най-голямата икономика с номинален брутен вътрешен продукт от 25,46 трилиона долара. Китай (17,94 трлн. долара) и Япония (4,17 трлн. долара) заемат съответно второ и трето място. Освен гореспоменатите държави в списъка на десетте най-големи икономики влизат още Германия, Индия, Великобритания, Франция, Канада и Италия. В края на 2022 г. нивото на външния дълг спрямо БВП в Русия е достигнало историческия си минимум. Нивото на съотношението на външния дълг към БВП намаля с десет пункта и достигна 16,6%. Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала

Ние сме за Америка и Украйна!

3a ``1`` Вие,от Прайда сте сбъркани...

Бог с нас пан бжзеленски, полската курwa бе "избран" за да спре войната на запада, срещу Русите, но, каква е сметката на юдеите? нама война. няма смърт на братя, няма холокост няма юдеи. нека да останем в тая позиция- няма юдеи! има щастлив свят! юде, пържете се в ада! който сами създадохте, масонски свинки! Бог с нас

ПАНАИРДЖИЙСКАТА мечка ПЕЧЕЛИ добре: Г-7 ще подкрепи Киев през 2023-2024 г. с 44 МЛРД. ДОЛАРА

Слава на Русия

За такива скандирания трябва в затвора да се лежи! С присъди от 10-15 години строг тъмничен! Тогава ще ви дойде ума в кратуните, русофилски!

Нямаш мозъчен капацитет да се изказваш за това...

Имам всякакъв капацитет, кратуно русофилска! Всичките ще ви изгоним в Русия.

3a XM ´ми такъв,който шиба майка ти ана.но !!!!!!!!! ´ко не ти харесва к´во съм ´писал-к´де да те н´мера да ти ´чупя тиквата !!!

да, знаем за снарядите с обеднен уран, за това ще си купим с рупиите цял наци, юдейски- остров на цената за пакистан. хем с часовникова кула, която не показва колко е часа, а мъглата над темза! ми 6 така си го пожелаха! да нямат подводни кабели! Бог с нас

Ами Зеленият да седне да преговаря за Мир а не да ходи да проси пари и оръжия по цял свят

ще ви стане жежко, юдео-нацита! ще въведем купонна система на елита ви от смъркащи коката! ще ви бесим по дърветата, леворезбовани трюдо, клинтън, сорос, макрон, меркел, байдън, урсукла, еп.. и уса евреите помочковци членове на юдео-масонската дъга! на клинтън! но преди това, джендъри, ще ви отрежем ръчичките, пан зекенски и полската плява. за несправяне с "настъплението" ! ясно до тук, ще унищожим най-първо юдеуте в жерусалим! те са неверници! Бог с нас и запомнете! Господ е Българин! че жална ви третополова прадня! турската, педалска пасмина на колене и да ми се моли! че ще ви друсам, като гнила череша! е моли! че ще ви друсам, като гнила череша! Бог с нас

Черна неблагодарност е поведението на тези италиански лидери! В началото на пандемията, когато не смогваха, да извозят и погребът мъртвите и ,когато не получиха помощ от ЕС, - Русия се отзова с транспортните самолети пълни с медикаменти, множеството медицински екипи - водени от човещина и желание да помогнат. Днес доброто е забравено?!?

1.Мелони е член на Аспенския клуб ! 2.Срещата и със Зеленски е показателна ! Няма никакво значение какво са говорили...

Бог с нас скоро наци йелън ще разбере, колко юде избегали, като дим през комина струва доларът за наци-юдеите! ще ви стане жежко, юдео-нацита! ще въведем купонна система на елита ви от смъркащи коката! ще ви бесим по дърветата, леворезбовани трюдо, клинтън, сорос, макрон, меркел, байдън, урсукла, еп.. и уса евреите помочковци членове на юдео-масонската дъга! на клинтън! но преди това, джендъри, ще ви отрежем ръчичките, пан зекенски и полската плява. за несправяне с "настъплението" ! Бог с нас

дайте пари драги Еврогрйци

Ние българите сме на страната на Германия, против Русия!

За 20цента от Cорос - пишете абсолютни глупости.........

В Украйна нещо го е страх да се прибере…

2022 – 2023 г. поставиха нови "червени линии" в световната икономика. Досегашният световен икономически ред, доминиран от долара, вече е в миналото. По-детайлно: 1. Разривът със Запада на Русия, Китай и БРИКС е необратим и окончателен. Никакъв натиск от Запада няма да промени това. Няма повече западна глобализация. Официалният западнизъм става маргинален. 2. Укрепването на политическата и икономическа независимост са основни приоритети. 3. Старият свят се руши и ерата на американското господство приключи. Сега се формира нов свят и нов световен ред. Какво ще бъде – да се реши през следващите години, включително в рамките на различни войни. Не само в Украйна. 4. Путин и Си Цзинпин обърнаха глобалната икономическа шахматна дъска. 5. На мястото на западната Г-7 се появиха нови точки на реален растеж в света. Групата от осем държави – Китай, Индия, Русия, Индонезия, Бразилия, Мексико, Иран, Турция, по брутния си продукт, според паритета на покупателната способност /ППС/, изпреварват старата Г-7 с 24,4%. Стигнахме до следващия цикъл на световното развитие. Западът се превърна в малцинствен играч. Мнозинството се обръща и слуша Москва и Пекин за тяхната оценка за бъдещото развитие на света, на голямото евразийско пространство, на ШОС, БРИКС, ЕврАзЕс, на оръжията, икономиката, киберсигурността, неделимостта на сигурността, на духовния, хуманитарния и цивилизационен компонент на алтернативата на досегашното западно господство и навлизането на международните отношения в новата ера на глобално сътрудничество. Светът се приближава към следващия технологичен цикъл на своето развитие, в него ще има различна икономическа система и различно общество през годините на транзита към новия многополюсен свят. Съвременният западен свят е достигнал предела си и сега агресивно отшумява. В новия свят могат да се формират няколко пространства или технико-икономически блокове с по-големи дялове от пазара със собствени валути и финансови центрове, ресурси и философия за развитие на определената цивилизация. Най-важното за всяка световна икономика са ресурсите. Каква е ситуацията? BRICS поема контрола и Западът не може да направи нищо по въпроса. Щатският долар вече няма да бъде световната резервна валута и САЩ няма да могат да печатат пари на гърба на другите нации. Държавните облигации на САЩ ще са боклуци заради безумния дълг на САЩ. Кои са 10-те водещи нации по стойността на природни ресурси (в трилиони долари): 1. Русия – 75 трилиона долара. 2. САЩ – 45 трилиона. 3. Саудитска арабия – 35 трилиона. 4. Канада – 33 трилиона. 5. Иран – 27 трилиона. 6. Китай – 23 трилиона. 7. Бразилия – 22 трилиона. 8. Австралия – 20 трилиона. 9. Ирак – 16 трилиона. 10. Венецуела – 14 трилиона. Многополюсният свят печели срещу САЩ и Запада.

С аткива "приятели " врагове не ти трябват !! Всички сем хилят като пачи защото нрат Украинци , но когато дойде на техните врати ще зареват с крокодилск сълзи !!

Бог с нас юдеи, нема ви се размине холокост и нюрнберг 2.0. все пак наци юдеите, третополови, бяха и са все още с вас! вие, юдеи, колкото и да се противите на Бога за престъпленията ви срещу Човечеството ще бъдете настигнати от вълната на Справедливия Божии Гняв! и нищо, нищо, няма да ви спаси, фон дер наци! Бог с нас

Боже, какви титани на изродската мисъл имало по нашите земи. Дори идеите на Хичкок, Камерън и Пенчо Кубадински не могат да се сравняват с тях. Аферим...

ще купим острова на кaрля за няколко рупии и после ще ви превърнем в роби, британците, дето ни имат за долно племе! ще се изгаврим с цялата, третополова, юдео-масонска паплач и съда ѝ, дето цяла държава си смени името, като юдеите. като чехкинята невзрачна - сорос, или бабичката збръчкана, чехкинята неедна която я еба нато-генерала- от косово, но и смената на човешки шасти нема ви помогне тоя път! посрани, "холокоствани", ще бъдете преследвани където и да сте! и трепани с камъни! Бог с нас

Двамата воюващи помежду си братя и златната(отровна ябълка на раздора)подарък от Баба Яга........"адолф" "мусолини""франко"дали ся у гроба си бъркат по отверстията от кеф???

Няма по голям глупак от Путин и няма по слепи хора от тези които не го виждат

Уличен художник рисува американският президент Байдън и други някой хорица- понякога в ситуация която не е съвсем за рисуване https://www.youtube.com/watch?v=Rrbui29ksOY

Бог с нас и знаете ли какво следва? следва яко резане на подводни кабели! както и сваляне на сателити. "демократични" сателити. принадлежащи на "купола на педалите дребни с прашките. ще има чанч за юдео-нацитата и техните содом, гомора и жерусалим! все пак търпението ни е изчерпано, а червените линии направо ви влизат в гъза, третополови фон дер бастарди. завои за вас, като за сина на "царя" колко щеш! Бог с нас

Коментари - Германски правителствени източници потвърдиха: Зеленски ще пристигне в Берлин | Днес.dir.bg

Германски правителствени източници потвърдиха: Зеленски ще пристигне в Берлин

Германия обяви по-рано, че подготвя нов пакет от военна помощ за Украйна на стойност 2,7 млрд. евро - най-големият, предоставян от Берлин от началото на руското нашествие

Обратно в новината

Коментари - Германски правителствени източници потвърдиха: Зеленски ще пристигне в Берлин | Днес.dir.bg

Коментари

Страхува се да се върне в Украйна и се готви да абдекира

Евреин нацист на приятелско посещение

И Наполеон, и Хитлер се убедих@, че Русия е като змия, ако не я закачаш не напада. Кое от историята, която винаги се и ЩЕ се повтаря новите ЕС. чукоглавци не разбраха? Толкова ли е трудно да видят, че US@ ще воюват навсякъде, само не и удома и ще разрушат всичко и всички, дето не "танцуват" по тяхното разстроено и фалшиво Банджо.

Айде сега русофилите в Русия/от едната страна на фронта, американофилите и украинофилите от другата че в БЪЛГАРИЯ най-накрая да си останат БЪЛГАРОФИЛИТЕ, онези които наистина милеят за НАШАТА държава. За жалост ние сме марионетна държава на САЩ. Но ако имахме избор аз бих избрал господар да е Русия а не САЩ и Запада, защото ценностите ни са по-близки до руските. Не искам обратните да имат права, не искам тази свободия която ни предоставя запада, не искам деца да стрелят деца по училищата, не искам този манталитет и това мислене. Единствената причина поради която искам Русия да спечели войната е защото така ще разклати Запада и хватката му върху нас ще се поотпусне достатъчно надявам се че да можем да се измъкнем

Европедалите си докараха маймунката да им поиграе малко. И всичко това от патологичната им омраза към Русия. Не, не е от внезапна любов по уСрайна или зеленото нищожество.

Този е пътник,а немския му домакин се чуди кой път да хваща,как да угоди на началниците си от Америка,и как в същото време да не помага срещу Русия,защото немските индустриалци ще го изчакат в някоя тъмна стаичка накрая и ще му хвърлят страшен лобут ....

Нацитата се събраха

Този стана идол на циганчетата, просещи пари по кръстовищата...

Няма ли кой да купи нормални дрешки за келешчето Зеленски?

Развяват го като кукла на конци, преди да го хвърлят на мечките на Путин.

В бункера на Хитлер ли ще се крие ?

Украинските националисти търпят загуби в жива сила и техника във всички участъци на фронта, най-вече в донецкото направление. Авиацията и артилерията на група войски "Юг" нанесоха удари по подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в районите на Григоровка, Красни и Часов Яр. Продължават активните действия на предните отряди и ВДВ в Артемовск.Подразделенията на ВДВ оказват подкрепа на щурмовите отряди и притискат врага по фланговете. През деня повече от 285 украински военнослужещи и наемници, два танка, три бойни машини на пехотата, четири бронетранспортьора, четири автомобила, две самоходни гаубици "Акация", самоходна артилерийска установка "Гвоздика", както и гаубица Д-30.

Швабите ще хвърлят ли пачки от балконите?

Зеленски е висок 1 и 60, значи тази джоджия е 1 и 40. Подхождат си.

Той хубаво пристига, ама дали ще има къде да се върне, или ще остане в Берлин?

Да започваме ли манифестация , или да изчакаме да дойде първо ?

Пак някаква Еврейска измама от Зеленски..

Към люлката на нацизма.. и отново всичко ще бъде едно цяло...

Само да попитам,тези тъпанари,защо се хилят като нахапани краставици???

а нещо за 900 украински жертви само в бахмут вчера? Тоя шебек Зеленски щеше дакаже ,че е успешна така наречената пролетна офанзива, ако не бяха толкова жертвите. Той пожертва взети от улицата момчета , без никакво обучение ги прати директно на фронта, за да бъдат изтребени. Нправо не мога да повярвам как западните медии мълчат.

Нацист при нацисти отива! Нацист с нацисти се среща!

Вижте Либия,Ирак,Сирия, Афганистан,Косово ..... и други процъфтяващи държави, преди да ги споходи демократичния,прогресивен, цивилизован и миротворен свят. Жалко за украинския народ,но както се казва "те си го избраха". Който търси - намира.

Полицейска част 33 (Берлин), специализирана да шамари демонстранти (при коронката доказала ефективността си), утре ще има доста работа и ще натупа доста берлинчани и гости на града, решили да протестират срещу войната. Хубаво е утре, като видите да се задават такива момчета с шлемове, да запазите спокойствие, да събуете обувките са, и леко на пръсти да преминете покрай тях. Друг метод, да избегнете кютека е да носите в себе си стар фотоапарат и да се правите на усмихнати туристи-идиоти, снимащи по улиците на Берлин. Успех на всички!

Ще отскочи до Райхстага да се запознае със знамето на победата от 1945 година.

Нека ви кажа нещо като 77 годишен ветеран. Тази война няма да преключи докато Русия не превземе Украйна. Колкото и контранастъпления да има. След това неуспешно контранастъпление Киев ще клекне и ще разбере че е предаден.

А сега като дърт ветеран, цуни портрета на бункерния ботоксен мудак и лягай да спиш. Сабалем преди да почнеш пак с ичкията, може и да споделиш, кога да чакаме запада да умре. Тейко ти завалията го чака, чака и накрая трябваше да ходи след катафалката с трупа на СССР. Сега е твой ред на чакалото, ама ти ще чакаш Киев да падне.

Йосарианчо не разбра че ще си летиш докато пукнеш сладки мамин, и ще го лапаш джендърски изрод

Насраните тролове , платени от чужди нпо-та са оставили доста пяна и кафеви следи след себе си. Сега вече спокойно могат да набрашнят нослетата със заработеното :))

Така е - Джордж Сорос плаща.........

Информационната война върви преди физическата война. От вчера европейските медии и частната американска организация Институт за изследване на войната, която основно захранва с информация/дезинформация Запада, включително и българските пролиберални медии, нагнетяват напрежението, твърдейки, че е започнало украинското контранастъпление, а Русия губи позиции и е в паника. Както винаги, първо отбелязвам радиоактивните влияния върху съзнанието на хората, покосявайки ги със смъртоносна информационна вълна, програмирали желани реалности. Това е основен похват в набора оръжия, с които либерал глобалистката доктрина си служи – управление чрез програмиране. Засега не се потвърждават тези твърдения за украинско контранастъпление. Все пак всичко, което пише Билд, Политико, Дойче веле, българските Дневник и НюзБг е вярно не повече от 25%.

Контранастъплението започна, но го удавиха в кръв. Вчера пуснаха 1000 украинчета в контранастъпление, но след отговора на руската артилерия подкрепящата ги бронирана техника се оттегли и ги остави да бъдат ликвидирани, дори нямаха възможност да се предадат.

В Тернопол започнаха експлозиите!

Убиите укропитека

Извънредно! Въздушна тревога е обявена в цяла бивша Украйна! Очаква се пристигането на калибрите от Черно море! Днес Черноморския флот на РФ отбелязва 240 годишен юбилей, така че, нормално е да има "заря" по случай празника! :))) Без съмнение към ударите ще бъдат привлечени и силите на ВКС .

Давайте още. Днес в Хмелнцки взривиха складове с натовски боеприпаси, а на видеата имаше експлозии като от атомни бомби, бая милиони евро и долари станаха на фоерверки, а складовете бяха ударени от дрон за 1000 долара.

Вдигайте Данаците в Еврогейския и Пълнете Осрайна С пари !!! Когато ФАЩ Растури ЕС !!! А Путин Победи В Осрайна Ще Се оправдаете С Загубата На СВО !!!

По данни от последната година Русия се нареди сред 10-те най-големи икономики в света - най-доброто постижение от осем години насам. Това пишат световните агенции, позовавайки се на данни на Световната банка и националните статистически служби. Според източника през 2022 г. руската икономика е произвела стоки и услуги на стойност 2,3 трилиона долара, което я прави осмата по големина икономика в света. За последен път Русия е била в топ 10 по този показател през 2014 г. Кристалина Георгиева: Доларът потъва и губи статута си на световна валута През миналата година Съединените щати останаха най-голямата икономика с номинален брутен вътрешен продукт от 25,46 трилиона долара. Китай (17,94 трлн. долара) и Япония (4,17 трлн. долара) заемат съответно второ и трето място. Освен гореспоменатите държави в списъка на десетте най-големи икономики влизат още Германия, Индия, Великобритания, Франция, Канада и Италия. В края на 2022 г. нивото на външния дълг спрямо БВП в Русия е достигнало историческия си минимум. Нивото на съотношението на външния дълг към БВП намаля с десет пункта и достигна 16,6%. Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала

Ние сме за Америка и Украйна!

3a ``1`` Вие,от Прайда сте сбъркани...

Бог с нас пан бжзеленски, полската курwa бе "избран" за да спре войната на запада, срещу Русите, но, каква е сметката на юдеите? нама война. няма смърт на братя, няма холокост няма юдеи. нека да останем в тая позиция- няма юдеи! има щастлив свят! юде, пържете се в ада! който сами създадохте, масонски свинки! Бог с нас

ПАНАИРДЖИЙСКАТА мечка ПЕЧЕЛИ добре: Г-7 ще подкрепи Киев през 2023-2024 г. с 44 МЛРД. ДОЛАРА

Слава на Русия

За такива скандирания трябва в затвора да се лежи! С присъди от 10-15 години строг тъмничен! Тогава ще ви дойде ума в кратуните, русофилски!

Нямаш мозъчен капацитет да се изказваш за това...

Имам всякакъв капацитет, кратуно русофилска! Всичките ще ви изгоним в Русия.

3a XM ´ми такъв,който шиба майка ти ана.но !!!!!!!!! ´ко не ти харесва к´во съм ´писал-к´де да те н´мера да ти ´чупя тиквата !!!

да, знаем за снарядите с обеднен уран, за това ще си купим с рупиите цял наци, юдейски- остров на цената за пакистан. хем с часовникова кула, която не показва колко е часа, а мъглата над темза! ми 6 така си го пожелаха! да нямат подводни кабели! Бог с нас

Ами Зеленият да седне да преговаря за Мир а не да ходи да проси пари и оръжия по цял свят

ще ви стане жежко, юдео-нацита! ще въведем купонна система на елита ви от смъркащи коката! ще ви бесим по дърветата, леворезбовани трюдо, клинтън, сорос, макрон, меркел, байдън, урсукла, еп.. и уса евреите помочковци членове на юдео-масонската дъга! на клинтън! но преди това, джендъри, ще ви отрежем ръчичките, пан зекенски и полската плява. за несправяне с "настъплението" ! ясно до тук, ще унищожим най-първо юдеуте в жерусалим! те са неверници! Бог с нас и запомнете! Господ е Българин! че жална ви третополова прадня! турската, педалска пасмина на колене и да ми се моли! че ще ви друсам, като гнила череша! е моли! че ще ви друсам, като гнила череша! Бог с нас

Черна неблагодарност е поведението на тези италиански лидери! В началото на пандемията, когато не смогваха, да извозят и погребът мъртвите и ,когато не получиха помощ от ЕС, - Русия се отзова с транспортните самолети пълни с медикаменти, множеството медицински екипи - водени от човещина и желание да помогнат. Днес доброто е забравено?!?

1.Мелони е член на Аспенския клуб ! 2.Срещата и със Зеленски е показателна ! Няма никакво значение какво са говорили...

Бог с нас скоро наци йелън ще разбере, колко юде избегали, като дим през комина струва доларът за наци-юдеите! ще ви стане жежко, юдео-нацита! ще въведем купонна система на елита ви от смъркащи коката! ще ви бесим по дърветата, леворезбовани трюдо, клинтън, сорос, макрон, меркел, байдън, урсукла, еп.. и уса евреите помочковци членове на юдео-масонската дъга! на клинтън! но преди това, джендъри, ще ви отрежем ръчичките, пан зекенски и полската плява. за несправяне с "настъплението" ! Бог с нас

дайте пари драги Еврогрйци

Ние българите сме на страната на Германия, против Русия!

За 20цента от Cорос - пишете абсолютни глупости.........

В Украйна нещо го е страх да се прибере…

2022 – 2023 г. поставиха нови "червени линии" в световната икономика. Досегашният световен икономически ред, доминиран от долара, вече е в миналото. По-детайлно: 1. Разривът със Запада на Русия, Китай и БРИКС е необратим и окончателен. Никакъв натиск от Запада няма да промени това. Няма повече западна глобализация. Официалният западнизъм става маргинален. 2. Укрепването на политическата и икономическа независимост са основни приоритети. 3. Старият свят се руши и ерата на американското господство приключи. Сега се формира нов свят и нов световен ред. Какво ще бъде – да се реши през следващите години, включително в рамките на различни войни. Не само в Украйна. 4. Путин и Си Цзинпин обърнаха глобалната икономическа шахматна дъска. 5. На мястото на западната Г-7 се появиха нови точки на реален растеж в света. Групата от осем държави – Китай, Индия, Русия, Индонезия, Бразилия, Мексико, Иран, Турция, по брутния си продукт, според паритета на покупателната способност /ППС/, изпреварват старата Г-7 с 24,4%. Стигнахме до следващия цикъл на световното развитие. Западът се превърна в малцинствен играч. Мнозинството се обръща и слуша Москва и Пекин за тяхната оценка за бъдещото развитие на света, на голямото евразийско пространство, на ШОС, БРИКС, ЕврАзЕс, на оръжията, икономиката, киберсигурността, неделимостта на сигурността, на духовния, хуманитарния и цивилизационен компонент на алтернативата на досегашното западно господство и навлизането на международните отношения в новата ера на глобално сътрудничество. Светът се приближава към следващия технологичен цикъл на своето развитие, в него ще има различна икономическа система и различно общество през годините на транзита към новия многополюсен свят. Съвременният западен свят е достигнал предела си и сега агресивно отшумява. В новия свят могат да се формират няколко пространства или технико-икономически блокове с по-големи дялове от пазара със собствени валути и финансови центрове, ресурси и философия за развитие на определената цивилизация. Най-важното за всяка световна икономика са ресурсите. Каква е ситуацията? BRICS поема контрола и Западът не може да направи нищо по въпроса. Щатският долар вече няма да бъде световната резервна валута и САЩ няма да могат да печатат пари на гърба на другите нации. Държавните облигации на САЩ ще са боклуци заради безумния дълг на САЩ. Кои са 10-те водещи нации по стойността на природни ресурси (в трилиони долари): 1. Русия – 75 трилиона долара. 2. САЩ – 45 трилиона. 3. Саудитска арабия – 35 трилиона. 4. Канада – 33 трилиона. 5. Иран – 27 трилиона. 6. Китай – 23 трилиона. 7. Бразилия – 22 трилиона. 8. Австралия – 20 трилиона. 9. Ирак – 16 трилиона. 10. Венецуела – 14 трилиона. Многополюсният свят печели срещу САЩ и Запада.

С аткива "приятели " врагове не ти трябват !! Всички сем хилят като пачи защото нрат Украинци , но когато дойде на техните врати ще зареват с крокодилск сълзи !!

Бог с нас юдеи, нема ви се размине холокост и нюрнберг 2.0. все пак наци юдеите, третополови, бяха и са все още с вас! вие, юдеи, колкото и да се противите на Бога за престъпленията ви срещу Човечеството ще бъдете настигнати от вълната на Справедливия Божии Гняв! и нищо, нищо, няма да ви спаси, фон дер наци! Бог с нас

Боже, какви титани на изродската мисъл имало по нашите земи. Дори идеите на Хичкок, Камерън и Пенчо Кубадински не могат да се сравняват с тях. Аферим...

ще купим острова на кaрля за няколко рупии и после ще ви превърнем в роби, британците, дето ни имат за долно племе! ще се изгаврим с цялата, третополова, юдео-масонска паплач и съда ѝ, дето цяла държава си смени името, като юдеите. като чехкинята невзрачна - сорос, или бабичката збръчкана, чехкинята неедна която я еба нато-генерала- от косово, но и смената на човешки шасти нема ви помогне тоя път! посрани, "холокоствани", ще бъдете преследвани където и да сте! и трепани с камъни! Бог с нас

Двамата воюващи помежду си братя и златната(отровна ябълка на раздора)подарък от Баба Яга........"адолф" "мусолини""франко"дали ся у гроба си бъркат по отверстията от кеф???

Няма по голям глупак от Путин и няма по слепи хора от тези които не го виждат

Уличен художник рисува американският президент Байдън и други някой хорица- понякога в ситуация която не е съвсем за рисуване https://www.youtube.com/watch?v=Rrbui29ksOY

Бог с нас и знаете ли какво следва? следва яко резане на подводни кабели! както и сваляне на сателити. "демократични" сателити. принадлежащи на "купола на педалите дребни с прашките. ще има чанч за юдео-нацитата и техните содом, гомора и жерусалим! все пак търпението ни е изчерпано, а червените линии направо ви влизат в гъза, третополови фон дер бастарди. завои за вас, като за сина на "царя" колко щеш! Бог с нас