Германски полицаи са участвали в крипто акциите в България, Кипър и Сърбия

Нашите власти са разпитали 42-ма, от които 6 чуждестранни граждани, броят им ще нарасне до над 50

Обратно в новината

Коментари - Германски полицаи са участвали в крипто акциите в България, Кипър и Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова кирчо и кокорчо държаха толкова на бнб ,

След като напоително обясняват за измами от някой си в чужбина, накрая срамежливо обясняват ,че влезли у нас в офиси на друга фирма,която обаче нямала общо с европейските разследвания. Поръчкови тъпи прокурори ще се окаже,че българската фирма няма общо с измамите и държавата ще плаща много.

Не знам дали прокурорите са тъпи ама ти наистина си много тъп за да си мислиш че с такива елементарно видими коментари по поръчка ще постигнеш нещо. Особено след като в статията се споменава че освен в nexo са влязли и в друга фирма.

Хем са изпрали едни пари, хем завъртели други...

Минимум по 15 години обезщетения ще им платят на тия:))) Може и повече зависимост от това в коя държава ще им дават обезщетенията:))))

US attorney за 15 години не става от бюрото си, бре. Такъв ако се размърда започваш от 50 години нагоре.

Може и в германия или в англия да ги съдят. Ти веднага в щатите искаш да ги пращаш:))

Германия е американски протекторат, а Англия е малкият брат. Когато хванат антилопа, първо яде лъвът, а останалите ръфат отстрани докато той се наяде. Америка яде първа, втора и трета, а чак след това и останалите бедни роднини.

какво стана с Нексо бе ?? Що ви забраниха да споменавате тази компания ?? Кой сра в гащите на Сийка ?? Пак се прочухме като пиратската кочина на Боци и Шиши !

Ще трябва да се постигне компромис къде да ги съдят. Дали в щатите дали в германия дали в кипър или в България. Може и в англия като компромисен вариант.

Най-добре е в България. Тук съдебната система е най-независима.

"3 автомобила, над 1 милион щатски долара в криптовалути и 50 хиляди евро в "кеш"" Що ми се струва, че туй ще излезе голяма партенка.

Спокойно няма.

Оставете хората да работят! Какво са виновни,че има балъци. Тъкмо ги зарибиха.Кьорав карти не играе.

Новината е от 5 декември 2022г. Къди пише за измами? Може ли линк? https://finance.yahoo.com/news/nexo-lending-us-market-ending-213218225.html

няма измами Измама искаха да направят Борисов и Пеевски както с КТБ , но не им се получи

Ктб да не би случайно да фалира по времето на тройната коалиция ндсв бсп и дпс? Оная същата дето назначи пеевски за шеф на данс.

Абе платено тролче тая новина ти съобщават че са им от нели лиценза. Ти каква новина искаш? За започналото международно разследване в няколко държави може би? Ми ето имаш я новината.

От всичко най-приятно ми е да гледам налудния поглед на Настимир:)))))) Такъв очеваден второразряден измамник, толкова влюбен във всичко американско и украинско, толкова вещ и прецизен политик и такъв удар:)))))))))))))) Беше се натопорчил като всеки палячо, отъркал се в милиарди и сега....тежката карма на сдъвкан чорап Тиранозавъра:))))) вероято ще побелее и ще започне активно да сътрудничи на органите, за да спаси кожата:)))) А може и да замине за 50 години за САЩ:)))))))))))))

Партенката на ГЕРБ лъсна със страшна сила и Дира бърже скри новината ! Няма акция срещу Нексо а срещу някакви измамници !

нещо май не си разбрал,браточка

"Бившият депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев и съдружникът му в дружеството за търговия с криптовалута Nexo Коста Кънчев са избягали в Дубай още през есента на миналата година, научи "По света и у нас". Това е станало след обвинения в измама в особено големи размери, предявени срещу Nexo от прокурорите на осем американски щата." /БНТ/

Този бивш е бил от партията на Кунева-Б-я на гражданите, но това не се разгласява за да се ударят други неудобни на Баце!

Той и пинокио някога лижеше подметките на борисов, ама това не ви попречи да го изкарате борец срещу корупцията нали? А настимирчо и кокорчо и те ли са гербаджии?

По заповед н федералните, на федералните , ама май на федералните щати - световните терористи. Нещо вече не им е угодно на краварите и хоп айде да ударим някой ? Със заповед, със санкции, със ракети ! Кой е най големия износител на ОРЪЖИЕ в Света ? Кой е най-големия износител на убийсва, терор и войни ? Кой се мъчи да наложи краварската свободия като начин на живот на целия свят ? Що не гоните него ?

И какво очакваш да постигнеш с него?

Освен акциите на Балканите, 8 щата водят много успешни дела срещу криптобанката Великобитания също води дела, но са в по-начална фаза. Банката ще бъде смачкана и всички измамници ще бъдат силно ударени, независимо колко велики изглеждат по телевизора:)))) Знам, че Гешев е мощ. Гешев е Радост:))), ама да влияе чакв Кипър и Сърбия, да не говорим САЩ и Великобритания - хич не вярвам. Иначе само той пречи да цъфнем и да вържем, само той мачка невероятните идеи на Кирчо и Асен:))))) Сега, като натрупа точки пред САЩ, трябва ПП и Ицо да купят Хаймарси за да го свалят:)))))

Международни разследвания, ала бала.. Накрая само в България опраскват банки, предприятия, криптоборси и т.н.

Ако мислиш че с това оправдание ще се измъкнат от наказателна отговорност:)))

да скриете новината, бре???

Международно е разследването срещу Нексо. Гешевтарите си намериха опорка , ама КУХА. Пак греда.

Нито ще изкараш кой знае колко пари нито ще промениш факта че разследването е наистина международно.

Докато швейцарската полиция не се намери повечето пари ще останат скрити. Едно време млад Джефри Ъпстейн щеше да им каже до 24ч кой-колко-къде срещу скромни 10-20% от сумата.

Борисов, видя ли как се прави. Ти с твоите чекмеджета си годиииини назад.

Тия дето вече две години не можете да ги намерите?

Тези нямат теза да издържи и 12 часа. Вчер цял ден говориха, че било с американците....

Обезщетенията Гешев да ги плати лично !!

Първо ще си излежите присъдите от няколко стотин години дадени ви от американски съд пък после ще говорим за обезщетения.

Los federales щедро "обезщетяват". 150 години като за "добър ден".

Има разследване срещу nexo в седем щата в америка.

Ами няма такова нещо. Има отнет лиценз от регулатор за работа поради документални причини, което се обжалва и търговско дело с техен клиент. https://finance.yahoo.com/news/nexo-lending-us-market-ending-213218225.html

Да ама има защото са продължили дейността си без лиценз. Но нищо като те извикат пред американският съдия повтори същото:))))

Ама те Нексо имат офиси в целия свят. Германските полицаи защо не са направили акция в Германия ?? Защо само в Пеевската кочина се прочухме пак ??

Щото тъпчо като теб не е отворил веднъж сайта на тия измамници, да види дали основателите са немци или наши номенклатурчици...

Тия схеми с кол центровете бяха модерни преди 20 години. Тия изобщо не знаят какво разследват На 100 милиарда оборот Какви обезщетения ще се изплащат не ми се мисли

Сигурно каквито обезщетения ще има и за Сами, Карълайн и останалите измамници - между 50 и 150 години "обезщетение". Брата на Ружа федералните не знам с колко точно го обезщетиха, но бая време ще им погостува.

В германия обезщетенията май са към 15-20 години затвора. За англия нямам никаква представа. Виж в щатите почват откъм 100 150 години затвор.

В Щатите има натрупване докато не прибереш целия джакпот - 100-150 години.

Нашите кeлeши си мислят, че защото са тукашни тоталитарни

Издънки, ще им минават номерата и на запад

Тоя Боко и тоя Гешев, чак в Германия са пуснали пипала...

Минусджиите, прави сте - не само в Германия, ами и в САЩ. Гешев направо е станал US Attorney General - ха, ха.

НА КИРО?? ОТГОВОР: NEXO!! В ЛИЦЕТО НА КРИПТОМИР АНАНИЕВ!

Нали апологетите на Киро вчера ореваха орталъка, че цялата дандания била доморасла, пък беше очевидно, че жегата идва от Запад. Киро и Асен са същите еднодневки като Слави...

Само Боко е вечен!

И на Боко му мина времето. Той неговото си го взе.