Германски министър разкритикува турската диаспора за подкрепата за Ердоган

Обратът, който настъпи в отношенията ни с Путин, сега е необходим и в отношенията ни с турския ултранационализъм, необходим е в отношенията ни с фундаментализма, изтъкна Йоздемир

Обратно в новината

Коментари - Германски министър разкритикува турската диаспора за подкрепата за Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чист ариец. По името си му личи още.

Турците са добри хора, но са прости като нас. Личи си че са още под робство, точно като нас.

Йосдемир германец на 1000 %

Знам решението на проблема - възродителен процес се нарича.

Германците заслужават едно ДПС, тогава ще втасат и вържат.

Страх тресе серопозитивната кочина.

Германски министър разкритикува демокрацията - не е избран демократ.

Проблемът с турската диаспора в Германия не е следствие само от имамите. На децата в семейството им се обяснява, че са специални, правоверни. След като се сблъскат с реалността и видят, че не са специални, ами са шофьори, бръснари и друга прислуга, тези хора се радикализират. В приложенията за запознанства има хиляди профили в които пише keine türkische Männer и си има причина за това. Тези хора имат неприятен, отблъскващ манталитет. Гласуването за Ердоган е естествено продължение на собствената им несъстоятелност.

Скоро правилното заглавие ще бъде" Водача на германската диспора в Германия, разкритикува"

Турците просто спечелиха тайбрека с "посолствата" 85% избирателна активност на втори тур!!!

Мюсюлманите са първобитни със закърнели мозъци. Наглостта им е пословична. Хем са прости, хем и нагли ... много грозна комбинация.

При нашите имигранти е същото дередже. Работят на Запад и 75 процента са гласували за Костя Копейкин

Либерастията реве понеже се вижда края на мръсотиите им

А нашто ДьеПьеДье за начина, по който се говори, че печели избори? Туй не е за критика, а за похвала, така ли?

Щото виждат в какво всъщност се състоят евроатлантическите ценности. Западът е тръгнал към разруха и войни с вас, джендъри. Вие сте утайката, която десетилетията благоденствие родиха. На Запад не сте само вие - всъщност вие сте кресливо малцинство, точно както и тук, в България. На Запад тече гражданска война, консервативните християни срещу вашата гнусна СЕКТА. И в България е така. А Костадин Костадинов няма никакви доказателства, че е взимал пари от който и да било, навремето по същия начин очернихте и Волен Сидеров, а той милееше за народа и се опита да го предпази ОВРЕМЕ.

Много от мюсюлманите са много готини хора - и това го казвам, въпреки че аз самата мразя исляма и съм си расист (и за двете има защо!).

Според тази дефиниця, би трябвало да си мюсюлманин, но съм сигурен, че не си :) Незначителен тъп идиот си!

То Вие в демокрация не вярвате, поне това да се осъзнае от хората с илюзии, които вярват в демократичните ценности...

Мекошави са немците и това е.

Нещо проскърца! Уж Джо и Зеленият, първи поздравиха Ердоган, а сега някъде зад декорите се обажда тъжен глас.

Ха ха ха ха Аз си мислех, че демокрацията е власт на народите, но господин Рузвелт ми обясни, че демокрацията това е власт на американския народ

Западът пак заложи на куц кон и изгоря с милиарди.

видят проблема - минават десетилетия, но като го видят методично го изкореняват и премахват! Не може да си в Германия и да гласуваш против страната, в която си избягал от майката-Родина поради глад, бедност и мизерия!

Този на снимката безполов ли е?

Айде бе, при демокрацията всеки гласува както си иска.

Защо мислиш, че ТероруZZстан ги тресе страх? Защото се виждат, че са вече в Небитието ли? Те си го докараха!

Слагайте новата желязна завеса.ВЕДНАГА.Такива господари-на колеца

Ей, да не си помислите, че псевдогерманцът се бърка в вътрешните работи на Турция. Това е просто мечта за насаждане на "демокрация", нищо повече. Понеже всичко в Германия е просто 6, та все с чужди държави се занимават и им е мъка за тях.

Навсякъде има мърши, и при нас, християните, също. Но като се разбърка водата най-отгоре изплуват лайната. И те еднакво миришат, независимо дали са от мюсюлмани или от християни, т.е. от хора.

Ами то според теб всичко с корпоративният вот е ок. Логиката е същата! Точно заради тази демагогия и лицемерие западните демокрации срещат неразбиране и отпор на изток. Тук хората вече са го преживяли веднъж. Няма нужда пак да им се сервира пак от същото

Еничарчето Йозедимр хули своите, защото гласували за Ердоган! Турците в Германия в дъното на душите си ненавиждат немците и нравите им. Те винаги мечтаят да се върнат един ден обратно в Турция. А, Ердоган го виждат, като човека, който гради Турция.

Джем Йоздемир дали не е турско име?

Защо не се връщат в хубавата Турция на Ердоган с фереджетата?

Правят пари при гламавите немци и всичко отива в Турция! Да не си помислиш, че са там, за да изучават демокрацията и ценностите им?!?!

Вярвя в Климатичните промени, се едно досега сме имали климатичен застой. Спря си атомните централи. Позволи да му думнат "партньорите" тръбите. Затвори леярните на стомана. В Англия пък затвориха пъбове оцеляли през две войни. Въобще колективният запад болшевиките от Давос така мощно му го набиват, че свитки им излизат през ушите. Ма понеже всички са ЛГБТКЮ тва да ядат лайна и да ги обладават анално явно е мечтаната им идея за прогрес. Ще им се наложи през мизерията да се събудят. Логично корпорациите ще търсят най-евтината работна ръка, която няма да е на свикналият на екстри германец. Така, че тоя да спре да кряка, щото утре като иде в магазина може да е празен. Турците могат да обявят стачка и германия замръзва.

как продължават да галсуват за Русия и комунизма? Обратна психология и промиване на мозъци.

Съпругата ми и аз приветстваме президента Ердоган ,че спечели зашеметяваща победа над ,еврогейският ,демократично ,неолиберален претендент на така наречената опозиция,който щеше да направи Турция,васал на ЕС и САЩ.Болката не е толкова ,че президента Ердоган е спечели , а че той има една разумна и балансирана политика към СВО в Украйна и най-вече не е в хора на глобалистите.Нека не се забравя ,че Турция проявява интерес и то много силен за членство в БРИКС.

Всеки гласува според гънката си.Хи хи хи.Че смешно казах.

която САЩ напрвиха с Китай като превърнаха Китай в икономическа сила, сега прави Европа с Турция, като превръща Турция в икономическа сила. Явно запада не си взима поука.

Какви звучни немски имена Джем Йоздемир... Та кво каза този гюленист? Че трябва да се противопоставят на законно избраният президент? Като през 2006 година например с атентата, който не мина само защото Ердоган имаше едно подаръче от Путин - телефонче със спътникова връзка, независима от американските спътници. След това Ердоган се отдръпна от Меркел, Обама и ЕО. Изобщо, сега на живо виждаме как се види европейска политика. С пиратки и заплашвания, финно така да се каже, по европейски. С лъжи и измами на изборите по американски, и никога да не се поставят българските интереси над посолството. Ей това искат и от Турция. Но забравят че е по-голяма от Германия. И че турците в Германия са тези, които казват коя от най-големите партии да дойде на власт, защото те гласуват за нея, слушайки Ердоган. А може би точно там го стиска чепика немеца Йоздемир?

Отдалече си личи, че си мангал!

точно защото е с турски корени, си позволява да критикува

Мдааа голяма грешка си ти абдал

Спокойно мойка, следващия път, когато Султана идва към Виена, ще е от север.

Те и сега турците там контролират коя партия да вземе властта, защото са много. И повече ще стават за разлика от дженджерите немци, които яловата Меркел им докара.

В Испания вече се усещат. Засега махат от властта по-джеджерската партия там. Тази на мюсюлманина Санчез.

Всички турци се кланят на султана. Ти трябва да си направиш кръвен тест.

Партията на ердоган -акп, има изградени структури в цяла Германия, всички джамии се спонсорират от нея. Месеци преди изборите започна обработката на раята. А турците не се славят като особено умни и интелигентни (справка fallschirmspringer-a). Това ми напомня на един малоумник- избирател на изхождане ,черноработник в Испания, който беше постнал във фейса, че гласувал за късата пишка защото докато той бил в политиката в България няма да бъде в Шенген и еврозоната и ще бъде доста по-бедна от останалите европейски страни и той като се прибере от гурбет щял да живее като цар...

Че прилича на гей, то е ясно?! Но при условие, че неговия шеф Шолц покани Ердоган на визита в Германия, този като какъв се изявява?! Той явно е от друго правителство-на Сорос и другите мухльовци зад него, включително ЦРУ естествено!!! Скоро ще го навести липсата, като гледам!!! Дай Боже и Посейдон да ги навести соросоидите и другите мухльовци!!!

Вчера турската лира - 20%, айде честито...