Германски крайнодесни екстремисти вероятно са се обучавали в тренировъчен лагер в Русия

Предполага се, че "Руското имперско движение", влязло в черен списък на САЩ, разполага с две бази

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както биха казали дебилните козяцки говномети :Путин е виновен! Путин е виновен и че в този обор Америка една кочина като Сомалия с КОВИД-19 убиват всеки ден негри! Путин е виновен и че в Гейсъюза има екотероисти които той лично е обучил! Абе за всичко Путин е виновен, дори за това кой им сере в гащите на платените соросоидни боклуци подлоги на лудите говеда.

0

Отдавна е ясно, че Русия на Путин е центърът на всяко зло в съвременния свят. Всички нормални държави щяха да са много по-спокойни, ако руската кочина не съществуваше. Бореха се срещу фашизма, а сега са номер едно фашистка организация, подкрепяща фашисти по цял свят, вкл. нашенското мекере Сидеров. И после заблудените българи посрещат рокерите им (също фашистка организация) в България, все едно са светци или папата е дошъл. Вън Русия от цивилизования свят.

Чета коментарите и недоумявам как може да има толкова заблудени оффции,Бляддььь В Русия се намира една от най-големите нацистки въоръжени организации 80% от членовете и са бивши военнослужещи начело със Жириновски бивш кгб-ист,следващата държава съседка е Украйна и там положението е същото,САЩ-огромна престъпна мрежа от нацисти,неофашисти,бяло бтатство куклус клан,рокери итн. И недоумявам как това е възможно Хитлеристите са изпепелявали градове и села избивали са дядовците и бабите и тия изроди са приели идеологията коята едва не погуби народите и държавите им?????

Вовата що не е пратил вълкодавите и помен няма да остане от тях.

Точно така! Русия е виновна! А Путин като бивш кадър на КГБ лично е обучавал и тренирАЛ вегетарянците, веганите и екоактивистите за терористи! Вова е отличен инструктор ей!

0

На последната дума ти липсва едно "г"

Руснаците и преди ВСВ обучавали гермнци. Авиационни училища, танкови войски, химически. После с обучените Хитлер.... знаете. Щом не си помнят историята тя се повтаря. Германия не може да бъде вечно слаба външмополитически и военно. Гудериан например е учил танковите войски и бой в СССР. Знаете после.

Провеждали са съвместни учения и са обменяли опит.Хитлер е давал мило и драго за да си осигури гърба докато превземе И Англия.Но Сталин се е полокомил за лесна победа и е ,,приготвил” четиримилионна армия готова да нахлуе и да разшири максимално ВОСР.Хитлер обаче се е усетил навреме и...резултата е между 25 и 43 милиона жертви на СССР

Дум, дум, дум. Изби рибата барабар с водолазите. А мама еврейска не те ли е учила, че не е хубаво да се лъже и да се мами? То понеже съветската армия е била готова да нападне и е подготвила 4 милиона армия, то за това за половин година германската армия стига до Москва. Като са били точно с нулева подготовка, че и в процедури по реорганизации. Още в първите дни огромна част от авиацията им практически е ликвидирана. А нито един от заводи и предприятия не са били във военен режим. А е вървяла и заблуждаваща операция. На руснаците са били дадени няколко съвременни видове германско оръжие, след което Сталин се заблудил относно германските намерения. Добре изиграна заблуда. Всичко това са факти, проверими. А ти уроде, подиграваш ли се на нас, българите? Че не можем да помним какво е станало едни 720 години назад. А руските жертви ги дават към 20 милиона, а не 43. Ето драги съфорумци, наблюдавате на живо как се фалшифицира историята. И това не е първи случай. Написали са фалшификати и се га искат да ни ги пробутат, сякаш българите сме изпаднали глупаци. Евреин, вече ти казах, нямате си работа в България. Махайте се ама колкото можете по бързо. Идват дивни времена, в България ще изгубите всичко. Ще продавате на безценица и ще се махате. И тоя път няма да има реституция. Спасявайте се докато е време. Драги

Вероятно, предполага се, по непотвърдена информация, източник пожелал анонимност, световните учени, кака Сийка от входа.

Обучавали са се в ръкоделие и скачане на ластик

Хайли лайкли може би. А дали е така, кой ще каже. Или викаш, да се използва метода и в съда: вие може би сте убили човека. Хайли лайкли. Следователно 20 години затвор. Хайли лайкли. Не става някак си. Хубаво е, след като има обвинения, да бъдат предоставени и доказателства и не само за тази ситуация. Така всеки може да си приказва каквото си иска. Особено ако иска да скара Германия и Русия и да спре изграждането на Северен поток. Което някак много подходящо се случва.

Много германски комадири от Вермахта преди Втората световна учат в СССР. През 1941ва успешно показват на учителите си какво са научили. В т.ч. генерали от всички родове войски. Обратно - подофицерския състав са ветерани от Първата световна. Е, получава им се на нацистите в крайна сметка, макар 1945та да губят.

Остана само щатния трол на руското посолство, да плюе по България. А как можеше да ги оцветим само! Къде сте червени ескадрони?

така е, какво им разбират балканските тикви. Ако не сме ние да ги осветлим. А представяш ли си, ако не плащат добре за това, няма и да се занимавам Да си умират в мрак и невежество.

Какво ще правите ако Русия я няма? Кой~КИТАЙ, Иран, те ли ще са поредните врагове на загнилата евроатлантическа демокрация? Колко паравоенни формирования има в САЩ? Германското разузнаване няма ли данни?

Китайците не тролят по форумите, бълвайки помия срещу България. Няма по-долно същество от руснака.

така е, прав си. Не ни признават. Не искат да признаят и мойто партньор от 16 пол. Има ли били семейства и се състоя ли само от мъже и жени. Може ли да са толкова задръстени. Какво искаш монголци, не знаят какво е това прогрес. Живея в землянки. Ракети пускали. Аме с всички с ластик. Изостанали и пияни монголци. И нещата от ЛГБТ и тях не признавали. Варвари. Какво се занимаваш тия българи, гледай и те диваци. Изостават от циливилизацията от всекъде. Не си струва парите, дето вземаш да се мъчиш. Ела ба муцка, обичам та. В нашия щат ще си живее добре. Ще си теглим чоп кой ще е мъжа и кой жената. А и сега почнахме движението за налагане на педофилията. Вече някои щати аха да го узаконят. Но вече педофилите не се срамуват и ходят с гордо вдигната глава по улиците. А изостаналите руснаци само ще те осъдят а може и в психиатрия да те набутат. И ти си седнал да се занимаваш с диви варвари.

"България и Русия са в едно - език, писменост, православие, нрави, обичаи" - това винаги ме е разсмивало! КВО ни е общото с некви монголоиди, на който викингите са им направили държавата! И кои руски обичай са като нашите! Руснаците пият за да се умъртвят, а ние за кеф и настроение!То ние и с хървати, словенци, чехи, словаци, украйнци и поляци имаме сходен език, но рубладжиите само на руснаците лижжат гъзза!

Виж сега, евреин, за вас може руснаците да са врагове. Това са си лично ваши еврейски дела. И няма какво да ни замесвате в тях. По стар еврейски обичай, посей интрига, създай врагове. Разбираемо е, вие да нямате нищо общо нито с руснаците, нито с нас. Докато НИЕ, българите имаме много общо. Когато руснак говори, разбира се. Както и те ни разбират. Дори и там и у нас има едни и същи имена, които никак не са малко. А ако беше българин и малко познаваше и руснаците, щеше да знаеш колко много общи обичаи и празници имаме. Но не може да се очаква от един евреин, взел се на сериозно, че може да лъже и да ни будалка както си иска, да ги знае тези неща. И е силно препоръчително - е.п.м. в израиля. В България си нямате работа. В грешка сте, в България ще изгубите всичко, ама всичко, по невъзстановим начин. Имате си държава, живейте си в концлагера и не се заглеждайте по чуждо.

Метежа 1917г в русия е финансиран от картела ротшилд.И така те стават собственици на въпросната територия.През 1918г от 316 тартори в ленинград во главе с сифилистика, както вече е известно и педал улянов и джугашвилев,само 18 НЕ СА ЕВРЕИ.През 1933г ротшилдови финансират идването на власт на австрийския идиот адолф в германия като преди тва са се погрижили той да стане приемлив чрез така нареената депресия 1929г.Нищо че те вече 90г ни убеждават че депресията е била "autentic" и че те немат нищо общо с нейното случване...хаха

Не се включваш в темите за протестите в САЩ. Раздвоен си или не са ти изпратили още опорните точки. Пък Русия и Германия ги остави, те са стари познайници, нямат нужда от твоето мнение за да си изяснят отношенията.

Ами включвам се, когато мога. Аз нещо да не съм трол като теб. Ако на теб това ти е работата и по цял ден кибичиш по форумите, на мен не е. Отделно, САЩ също няма нужда от моето мнение. Те така и так са на пътя за боклука на историята.

И за промитите мозъци, които живеят там. Младите им хора са толкова изкукали от пропаганда, че единственото умение, което придобиват на 18 годишна възраст е да пият и да се бият.

Ами това твое платено мнение майоре, дето за казарма само си чувал. Тия, дето ще промивате български мозъци, да не ви да ви поднбират по конкурси за идиоти.

Виж статията за децата в САЩ дето трябвало да се страхуват от полицията и тогава говори за пропаганда.

концентрирайте се върху черното и бялото.

цели две бази... виж, в Украйна може да имат и десет. нещо ссте се объркали дирчета мили.

Highly likely, most likely , perhaps.... абе с две думи: вярвайте ни! Неонацисти в Русия - това са приказки за наивници. Само хора, които никога не са били в тази държава могат да говорят и вярват в подобни небивалици. Ако бяха написали Украйна или Литва щяха да познаят със сигурност.

как да не вярва човек в телепатията? ще допълня и Естония и Латвия.

Копейкин дали не е минал от там? Да носи автомата на Волен Сидеров.

Ние, българите, сме на страната на Русия, освободила 2 пъти България от чуждо робство

Ние българите сме на страната на България. Вие руските боклуци сте на бунището.

България и Русия са в едно - език, писменост, православие, нрави, обичаи

Не сравнявай България с руската кочина.

Ама ти не си българин, ти си евреин. Ваша е тази дива злоба срещу руснаците. Ние пък какво общо имаме с вашата омраза. Подръчквате ни ние да си разваляме отношенията с руснаците, за да ни продавате шистов газ и ядрено гориво на тройна цена ли? Айди сиктир на майка си у израиля.

не само в Германия и САЩ, ами къде ли не, знаете ли? Я ни просветлете. Относно неонацистите - ами да, има овина, но е съвсем друга - вече са образувани наказателни дела срещу привърженици предимно на навални, публикували снимки на хитлер и други осъдени в нюрнберг , на предателя власов, които са в ареста. та някой ще допусне някакви неонацисти от чужбина да си разиграват коня?

Безсмъртен полк са публикували портретчетата. Сега ще полежат на топло, за да си осмислят ценностите.

империята на абсолютното зло

и да се извиняваш, че не си мургав.

покрай карантината срещу коронавируса какви конспирации сънувате? през границата на РФ не се минава като през други разградени отвъдокенаски дворове.

и кой е казал че са били онзи ден в лагера?

да си коленичат там групово и да не търсят под вола теле баш в СпБ.

Поредната глупост от западните държави която никой нормален човек не би приел за истина. Но западът е вече в пропаста и едва се държи на ръбйт на пропаста, та е разбираемо да плюе по всичко преди да полети стремоглаво надолу.

Цената на нефта падна и САЩ ще се сгромоляса. хахаха. Споко. Още не е изкарал армията.

Има един човек който всичко което е казал до сега е станало- исторически събития- той е 90 годишен скандинавец- Галтунг се казва. Още през 2000 година е предвидил сегашните събития- та този човек, математик и социолог- е казал че до 2025 Америка няма да съществува такава каквато я знаем защото ще падне стремоглаво. Като съпоставих много факти мисля, че е прав.

Пък аз си спомням как и в България обучавахме просъветски елементи и ги връщахме обратно по родните им страни.

дори във военните ни училища ги обучавахме.

Поддръжката на боеспособна армия струва милиарди на година. Няколко милиона в касичката на местната мафия на противника, върши чудеса.

Като чете новините които произвежда западата преса човек остава с впечатлението че Русия е единственото място на света където на една маса могат да седнат от крайно леви до крайно десни, изключително бедни и безбожно богати за да се почерпят с бира докато си лафят за времето... фантастика, нали, ама авторите се надяват да им повярвам че иначе няма да си получат заплатите;)

Колко пъти да пофтарам че ротшилдовата собственост и съответно машата с която те вече 100г шантажират света именувана съветска русия требва да бъде изолирана на секъде и във всичко от цивилизования свят...Колко пъти...То не беше втора световна война-единствения реален резултат от която освен теа "некви си" 80 ОСЕМДЕСЕ МИЛИОНА ЖЕРТВИ,"ДРЕБНА" РАБОТА ,та резултата е ОКУПИРАНЕТО НА ЦЕЛА ИЗТ. ЕВРОПА И ТАКА ТЕРИТОРИЯТА УПРАВЛЯВАНА ОТ РОТШИЛДОВИ ОСВЕН РУСИЯ БЕШЕ УВЕЛИЧЕНА ЗА 45Г.и ТАКА ЖИВОТА НА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТ. ЕВРОПЕЙЦИ БЕШЕ СЪСИПАН.То не беше студена война,то не беше кореа виетнам....А когато "икономическия модел маркс" фалира,ЗАЩОТО Е ОСНОВАН НА КРАЖБАТА НА СОБСТВЕНОСТА НА ЦЕЛИ НАРОДИ ОТ ЕДНА МАЛКА ГРУПА ИНДИВИДИ,ТОГАВА СВЕТА БЕШЕ ИЗЛЪГАН ДА ПЛАТИ ЗА НЕ РАЗПАДАНЕТО НА русията снекви безумни цени на енергоресурсите... Цивилизования свят може без русия а тя кво може си е неин проблем

Сигурно е много трудно да си тотално отъпял както си ти.

Говедо,такива неща не се пишат за пари...Има и по-важни неща от мангизите...Но за едно говедо тва са непонятни неща.хаха

Говеда са бащите ви които са ,,отгледали,, такива глупаци.

Десни ултраси от Европа пристигнаха вкупом тази неделя в Санкт Петербург. Безпрецедентно събитие за Русия - досега нямаше случай у нас да се струпат някъде толкова много неонацисти. Нещо повече, сред участниците имаше и лидери на най-одиозни националистически организации, всеизвестни крайни маргинали, пише в редакционен материал "Независимая газета". В Петербург например дори не се показаха делегати от Националния фронт на Марин Льо Пен или от ултрадясната партия Йоббик - Движение за по-добра Унгария. Явно са били твърде умерени за подобно събитие и са решили да не си рискуват реномето в тъй опасно политическо съседство. Руските организатори на форума (партията Родина и Руският национален културен център) обаче рискуваха без притеснение реномето на своя президент. Официалният сайт на проявата изнесе в наслов цитат от слово на Владимир Путин пред участниците в клуба "Валдай" през септември 2013 г. - за това как европейските страни загърбват традиционните си ценности и колко може да са тежки последиците от това.

Откъде ви изкопават такива тулупи з компютри?

става ли?

И негрите по протестите в САЩ за обучавани в Русия... папагали.

И ККК са били в руските лагери. Полицая дето уби чернокож също е бил там. Само умопобъркани ходят в Русия.

поредното ярко доказателство, че между нацисти и путински комунисти разлика няма

Ама разбира се - ако не вярваш, питай немското разузнаване. То е наистина е супер. Още от създаването си. Райнхард Гелен (на немски: Reinhard Gehlen) е германски генерал-майор от Вермахта по време на Втората световна война. През 1942 г. Гелен заема поста началник на разузнавателните операции на Източния фронт. След войната е вербуван от американски военни за изграждане на шпионски кръг срещу Съветския съюз. Изгражда организация Гелен, която впоследствие става основа на германското Федерално разузнавателно бюро (Bundesnachrichtendienst), а Гелен е първият ѝ президент. Ръководи организацията до 1968 г. и е считан за един от легендарните шпиони от Студената война..

ИЗРОДИИИИИИ

Няма начин Русия да ''не е виновна'' за това че и германците се пробуждат и вече не им се търпи господството на една клика... И защо ли протестиращите в Русия са ''дмократи'' а тези в сащ, германия са ''екстремисти''...Смешни, жалки стават властващите задържали се бая време във властта защото в напъните си да не я изтърват доказват поредната си меркантилност..

Някакъв тук цитира Виктор Суворов (Владимир Резун) и паралелите му между хитлеризма и сталинизма. Ама Суворов е направил един пропуск. Освен 4-годишните планове Хитлер е имал и един друг план, от 1941 г. - за създаване на Европейска икономическа общност (ЕИО) с единен пазар и единна валута. Ама око попитате Чичко Гугъл, какво е ЕИО и ще ви отговори, че това е един от етапите на развитие на сегашния ЕС - по Римския договор от 1957 г.

Браво на тях.

АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - НАЙ-ДОБРАТА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ С ПАРИ! ТЕ ОТДАВНА СЪЗДАДОХА НОВА ТЕОРИЯ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ, В КОЯТО САМО ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕ НАМИРАТ МЯСТО И ОБЯСНЕНИЕ!

тренирани са в руската част - ГДР

Арийското братство са си неонацита! Неонацизма си е британски! Не е американски! А куклуксклан са си обикновенни расисити, а не нацисти! Забелязах ви от кутевския добитък, че сте много боси по тези неща! Спамете си кремълските опорки и не се опитвайте да мислите, че само ме разсмивате!

Какво викаш? Арийското братство е от расисти и само негрите и мексиканците са им проблема? Нямат нищо против източноевропейците, каквито сме ние, които са се заселили там? Аз доколкото знам са били расисти, но вече са си крайни нацисти, хитлеристи и смятат, че американците са най-великата нация, което е смешно, защото няма такава нация.

Когато публикуват новини против Запада това е "фейк", когато публикуват новини против Русия това е "достоверно" и без доказателства. Когато ограничават медии в САЩ това е "защита на изборния процес", когато ограничават медиив Русия това е "цензура". Когато бият демонстранти в САЩ това е "защита на законността и реда", когато бият демонстранти в Русия това е "нарушаване на човешките права". ЕЛЕМЕНТАРНА ПРОПАГАНДА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПРОСТ И НЕГРАМОТЕН МАТЕРИАЛ!!!

И най-тъпото в тази елементарна пропаганда е, че е на нивото от 60-те - 70-те години на миналия век или още по-рано. Към нея добавят и пропаганда в стил "Гочоолу и Дочоолу"...

Прав си! Така ни лъжеха през соца (е, аз помня само късния соц). Ама то и сега в България, при това срастване на управляваща партия с държавата и преклонение пред непогрешимостта на Вожда сме си като в соца.

В русийката? обучение на нацисти? АААА не може да бъде такова нещо! долна инсинуация!

tonk11

Не знам дали си наясно ама най известните подобни организации в света са американско изобретение - ку клус клан и арийско братство. Та не знам кво се пенявиш?

Официално обявиха също така, че са обучавали екстремисти в Украйна за преврата. И като казвам официално, нямам предвид руски медии.

САЩ да включат своите правителствени органи към расистките и терористични организации

"Вероятно"! Ами то и в Либия имаше биологично оръжие, ама после се извиняваха. За Садам да не говорим. С тези западни изгъзици вече колко държави разсипаха?

Знамето на Хитлер е червено. И на Сталин е червено. Хитлер е управлявал от името на работническата класа, партията на Хитлер се е казвала работническа. И Сталин е управлявал от името на работническата класа, неговата система на властта официално се е наричала диктатура на пролетариата. Хитлер е мразел демокрацията и се е борел с нея. Сталин е мразел демокрацията и се е борел с нея. Хитлер е строял социализъм. И Сталин е строял социализъм. Хитлер е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища за извращение. И Сталин е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища — за отклонение от генералната линия. Хитлер безпощадно е унищожавал съратниците си по партия, които са се отклонявали от правилния път — такива като Рьом и неговото обкръжение. Сталин също безпощадно е унищожавал всички, които са се отклонявали от правилния път. Хитлер е имал четиригодишен план. Сталин — петгодишни. При Хитлер една партия е била на власт, останалите — в затвора. И при Сталин една партия е била на власт, останалите — в затвора. При Хитлер партията е била над държавата, партийните вождове са управлявали страната. И при Сталин партията е била над държавата, партийните вождове са управлявали страната. При Хитлер конгресите на партията са били превърнати в грандиозни спектакли. При Сталин — също. Главните празници в империята на Сталин са били 1 май, 7–8 ноември. В империята на Хитлер — 1 май, 8–9 ноември. Хитлер е имал хитлерюгенд — млади хитлеристи. Сталин е имал комсомол — млади сталинци. Официално са наричали Хитлер фюрер, Хитлер — вожд. Извинете, Сталин е бил наричан вожд, а Хитлер — фюрер. В превод е едно и също. Хитлер е обичал грандиозните съоръжения. Той е проектирал в Берлин да се изгради най-голямото здание в света — Домът за събрания. Куполът на зданието е с диаметър 250 метра. Главната зала е трябвало да побира 150–180 хиляди души. И Сталин е обичал грандиозните съоръжения. Той е проектирал в Москва да се изгради най-голямото здание в света — Дворецът на съветите. Главната зала при Сталин е била по-малка, но пък цялото съоръжение е било много по-високо. Зданието с височина 400 метра е било един вид постамент, над който се е извисявала стометровата статуя на Ленин. Общата височина на съоръжението е 500 метра. Работата по проектите на Дома за събрания в Берлин и Двореца на съветите в Москва се извършва едновременно. Хитлер е планирал да разруши Берлин до основи и на негово място да построи нов град от циклопични съоръжения. Сталин е планирал да разруши Москва до основи и на негово място да построи нов град от циклопични съоръжения. За Германия Хитлер е бил външен човек. Той е роден в Австрия и почти до момента, когато идва на власт, не е имал германско гражданство. Сталин е бил външен човек за Русия. Той не е бил нито руснак, нито дори славянин. Понякога, много рядко, Сталин е канел чуждестранни гости в своя кремълски апартамент и те са оставали потресени от скромността на обстановката: обикновена маса, шкаф, железен креват, войнишко одеяло. Хитлер е наредил да публикуват в пресата снимка на неговото жилище. Светът е останал потресен от скромността на обстановката: обикновена маса, шкаф, железен креват, войнишко одеяло. Само че сивото одеяло на Сталин било на черни райенца, а Хитлеровото — на бели. Същевременно на уединени места сред приказна природа Сталин е издигал доста уютни и добре защитени резиденции-крепости, които изобщо не са напомняли отшелническа килия. И Хитлер на уединени места сред приказна природа е издигал непристъпни резиденции-крепости, не е жалел за тях нито гранит, нито мрамор. Тези резиденции изобщо не са напомняли отшелническа килия. Любимата жена на Хитлер, Гели Раубал, е била 19 години по-млада от него. Любимата жена на Сталин, Надежда Алилуева, е била 22 години по-млада от него. Гели Раубал се самоубива. Надежда Алилуева — също. Гели Раубал се застрелва с пистолета на Хитлер. Надежда Алилуева — с пистолета на Сталин. Обстоятелствата около смъртта на Гели Раубал са загадъчни. Съществува версия, че я е убил Хитлер. Обстоятелствата около смъртта на Надежда Алилуева са загадъчни. Съществува версия, че я е убил Сталин. Хитлер е говорел едно, а е вършел друго. Както и Сталин. Хитлер е започнал да управлява под лозунга „Германия иска мир“. След това завзема половината Европа. Сталин се е борел за „колективна безопасност“ в Европа, не е жалел за това нито сили, нито средства. След това е завзел половината Европа. Хитлер е имал Гестапо. Сталин — НКВД[1]. Хитлер е имал Освиенцим, Бухенвалд, Дахау. Сталин — ГУЛАГ. Хитлер — Бабий Яр. Сталин — Катин. Хитлер е изтребвал хората с милиони. И Сталин — с милиони. Хитлер не се е окичвал с ордени, и Сталин не се е окичвал. Хитлер е ходел с полувоенна униформа без отличителни знаци. И Сталин — с полувоенна униформа без отличителни знаци. Ще ми възразят, че после Сталин е бил привлечен от воинските звания, от маршалските лампази и златните еполети. Така е. Но Сталин си е присъдил званието маршал през 1943 година след победата край Сталинград, когато е станало окончателно ясно, че Хитлер е загубил войната. В момента на присъждането на званието маршал Сталин е бил на 63 години. Маршалската униформа облича за пръв път по време на Техеранската конференция, когато се е срещнал с Рузвелт и Чърчил. В случая ние не можем да сравняваме Хитлер и Сталин просто защото Хитлер не е доживял нито до такава възраст, нито до такива срещи, нито до такива победи. А в останалото всичко съвпада. Сталин е без брада, но с прочути мустаци. Хитлер е без брада, но с прочути мустаци. Къде тогава е разликата? Разликата е във формата на мустаците. Има разлика и в това, че светът смяташе действията на Хитлер за огромни злодеяния. А действията на Сталин — за борба за мир и прогрес. Светът ненавиждаше Хитлер и съчувстваше на Сталин. Хитлер е завзел половината Европа и целият останал свят му е обявил война. Сталин е завзел половината Европа и целият свят го е приветствал.

На герба на италич има петолъчка, А колко петолъчки има на знамената ЕС, САЩ и мн. др.

ЕС има сл. периоди на оперативните програми : 2014-2020, 2021-2024 и т. н.

За да вярваш в книгите на суворов трябва да си чел само тях. Много тежко четиво ,защото са пълни с глупости.

Резун явно не е прочел "Моята борба"... Хитлер никога, ама никога, не е писал или радеел за социализъм, името на партията е наследство, нито за водещата роля на партията, чието знаме е вариация на цветове използвани в знамето на довоенна Германия, за него водеща е расата и нейният Фюрер. Абе Резун е рядко необразован за човек който се хвали че е завършил школата на КГБ... за библиотекари;)

Най-важната разлика в двете системи е, че Хитлер не посяга на частната собственост, а в СССР тя е била "общонародна" т.е. държавна. Втората е, че все пак Хитлер ПРЪВ е тръгнал да завладява Европа, а Сталин - в отговор на нападението му. Затова Сталин се кичи с титлата "освободител" на народите. Е, сигурно има и други разлики.

Всичкои терористи (както и прикритите като национално-освободителни движения) се обучават в Русия или най-малкото от руски спецназ в чужбина още от времето на Сталин

Логично е рашисти да обучават нацисти! Самият ппутин се приема като крайно десен и следва идейте на дугин, който си е откровен ксенофоб и нацист! Самите путидиоти копират хитлер и копират неговите структури и идей! Действията на самата раССия са също откровенно нацистки! Подръжка на тероризъм зад граница, окупация на територии в съседни държави и създаване на етнически анклави!

А крйно левите - американските военни бази в Германия ?

И в полша.

Света се насра вече и напъните на либералите ще доведат до нова Кристална нощ ,но с по голям мащаб !