Германски евродепутати за България и Румъния: Да не разширяваме Шенген с корумпирани държави

"Към колегата от Германия искам да кажа, че всички канали за нелегални мигранти в Европа са немски", отвърна Андрей Слабаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В последните дни се разбра, че ЕС не ни носи нищо добро.Търсят, колективно договаряне за цени и внос на стоки, но за ТЯХ не за НАС. Така, че не ни трябва нито ЕС нито ШЕНГЕН !

Абе майната му на тоя Шенген менген. Пускаме свободно емигрантите от Турция към Европа ,те и без това не искат да остават у нас и да са им честити на Европа и евродепутатите . Тогава сами ще молят да ни приемат в тоя шенген ...ама ние няма.да.искаме А ще взимаме и такса на емигрантите за свободно преминаване през територията ...ще си изплатим и заемите

Има корупция,но Киро Тъпото разтръби че в България корупцията е много голяма и той ще се бори с нея.Естествено нищо не направи,но се намериха хора от ЕС,които да използват нашите твърдения срещу нас.

МНОГО ПРАВИЛНО СА ВИ КАЗАЛИ ЕВРОpederaSSite,не РАЗбрах за ЧИФ НИ ВЗЕХА В ТОЯ еврейСКИ съюз

какво значи " да пътуват свободно от мнозинството в Европейския.." ?

_stankow

президентите на България и Румъния са категорични, че е крайно време двете страни да станат част от зоната за свободно пътуване Не, време е президентите да кажат - абе майната ви, стига сте ни унижавали ! Какво толкова има в този Шенген, дето не можем без него. Ползвайте си го там, притрябвали сте ни ! Все пак един народ трябва да има и достойнство !

Не ми се иска,но нека си го кажем с ръка на сърцето-истина е! Най-скапаните пътища от цяла Европа! Последните случаи на "полицейски чадър" над двамата гамени Семерджиев и онзи с "Поршето",са повече от красноречиви!!!За съжаление не са единствени,а са практика... Гнилото в обществото ни трябва да се изреже,но самата Европа не разрешава.Права се нарушават!Проблема в Германия,смятам е,че не ние ще станем като тях,а те като нас.

Тия германски евродепутати корумпирани ли са?

как можа? да си го помислиш, нима може да има корупция в Германия?

ама УТОЧНЕТЕ, че тея двамата "убавци" Гунар Бек и Гуидо Рейл са членове на германската ПРОРУСКА партия "Алтернатива за Германия", за която е доказано че се финансира от Русия! Преди няколко дена дори членове на тази партия бяха в Донбас като "наблюдатели" на референдума.

Какво стана, бе, неолиберали!? Германците в лицето ви казват, че ви считат за второ качество хора. Неолиберализъма е вреден за България. Колкото повече хора го проумеят, толкова по-добре ще е.

Какво стана бе РУСОФИЛИСТАК? Гунар Бек и Гуидо Рейл са членове на германската РУСОФИЛИСТИЧНА партия "Алтернатива за Германия", която едва влезе в германския парламен и е на заплата към Кремъл като тебе!

Браво на Слабаков

Имам едно предложение. Щом еврипейците и в частност немците смятат, че не сме годни за Шенген. Няма защо да спираме мигрантите и гоним каналджиите, направо от границата ги качваме на автобуси, влакове, дори и самолети и директно в центъра на Европа. Хем държавата и народът ще печели от таксите на емигрантите, хем няма и да ги храним и отглеждаме тук. Да си ги оправят ония дето си ги поискаха и плачат за тях.

Май зад холандските дървени налъми прозира добре лъснат немски ботуш!

Ми щом е така аз викам да изгоним всички немски вериги хипермаркети от България или да ги накараме да предлагат стоки с качество като в Германия. И без това цените им тук са по-високи от немските. Ама няма държава и политици с топки, всичките са като скопени и до един на хранилка. Съдери ги за една година с една камара безобразни глоби и ще се научат. Като не искат, да се махат, ще дойдат други на тяхно място. Пазарът не търпи вакуум. Дойчовците са срам за дедите си задето напълниха Германия с всякаква паплач включително и нашите мангалоиди, но виждат треската в чуждото око, а не гредата в своето. Радев да ги заплаши като Ердоган - или заедно с Румъния ни пускате в Шенген или наводняваме ЕС с мигранти и въобще няма да ги спираме. Ние колко ги спираме е друг въпрос.

Прави са хората.кой ни е виновен че сме измамници.

Много си смотан гост 3

Значи, да даваме само пари на ЕС, а да не ни искат изобщо при тях!

Ами като галсуваш само за продажни партии и политици какво искаш. Колко европейски пари усвоиха за лични цели и откраднаха от програмите на ЕС?

Слабаков бая се ояде и промени посоките си на ориентиране- мисленето му е трудно.А,ве защо не се коментира онова дето махнаха проф.Даскалов,който има куража да обяви,че му предлагат подкуп, гевеш се направи на шала бала / оня моллов е много силен в кинтите/ и кой взе голямата пара за да набута онази" лаборатория", дето вече и в европарламента я коментират,че била на поддържани от държавата ни престъпници- те не са мафиоти, те са обикновени престъпници и проф.герджиков не е прав,като обявява,че борисов имал мола Ви се изтънчен професионален усет към политиката и други измислици на шутове цункащи ногите на криминалните.Проф.Гержиков язък му за преписаните от проф.К. Кацаров трудове по търговско право.... вижте ни фирмите и си направете сметка за трудовете на герджиков.

Казал е истината, нищо че на нас не ни харесва!

На западно германците им стига източна Германия,защо трябва да им се натрупва България и Румъния.....

Прави са хората. Българите сами сме си виновни. И сега идиотите изпратиха банда от престъпници и крадци в парламента,цели 67 мутри!! Какво друго да кажат нормалните хора???!!!!!! Защо доказаният крадец и мутра Буда Борисов не е при бай Ставри???

Само Киро Лъжеца не краде

И двамата са от Алтернатива за Германия - пропутинска шайка.

И правилно не трябва да сме в Шенген, докато гранични и обикновени полицаи ескортират срещу заплащане рязаните скакалци през България!

На западния фронт нищо ново .Фашисти.

що за наглост? Защо е този европейски съд, да съди държавата, че циганите нямат права? Защо не осъдят тези корумпирани представители на властта, че и ние да си отдъхнем? Тези ни хвърлян прах в очите!

Особено след ''аварията'' с газопровода им това точно кое е ''див запад'' е аргумент в обратната посока.

Германците да го ду... При тях,както и в цяла западНАЛа Европа корупцията се нарича "лобизъм" за по-изискано и да не се усещат простосмъртните! И точно от там се научиха нашите ... При "социализЪма" нямаше такива схеми,защото имаше Белене и бой на корем...

Ха, видял си ти нещо от "социализЪма"! Ако беше видял щеше да знаеш, че тогава действаха други схеми на принципа "моето си е мое, държавното е общо". Наистина не се крадеше в такива големи размери като сега, но пък беше по-масово! Та ето тук е корена на днешната корупция, всеки иска да "топне човката" според възможностите си...

Сигурно съм видял повече от тебе... 1.Крадеше се на дребно... 2.Нямаше достъп до офшорни зони... 3.Не защитавам "социализЪма" въобще,както ти веднага скачаш да защитаваш днешната вакханалия...

Германския евродепутат е избран от германците да защитава германските интереси, а не нашите. А нашите продажници трябва да вземат пример от него, вместо да се чудят на кого да се надупят. И вместо да се сърдиме на подобни изказвания е крайно време да вземеме да си разчистиме кочинката.

Бе то все ние сме най-лоши ама като се сетя за Шрьодер и ми олеква. То няма по голям резил от този ама нямаше кой да им напомни и да им затвори устенцата!

къде видяха корупция тия бе?? това, черадевите мекерета пуснаха арабаджиеви, миню стайков, баневи, бенчо, бобокови, черепа и тнт дрОгаре от ареста, не е корупция а благодарност за услугите!

е точно един от тези цигани-емигранти, който по създаден немски канал успя чак до Брюксел да стигне. Егати пияницата, егати алкохолика, егати евробоклука!

Пияница или не,но казва истината.. 80% от германците са нацисти !!! И те не биха взели нито един емигрант,но много им се е усладила схемата - взимаме 3000 немски марки от ООН за бежанец,даваме му 1500,а останалите 1500 си ги слагаме в джоба !

"...3000 немски марки..." Баце, в коя година живееш!? Че си трол, трол си, но поне не бъди тъп!

Тъп си ТИ !!! Далаверата с емигрантите е започнала още след Втората Световна война !!! Точно това съм написал !!! И не съм "трол",защото не се продавам,като тебе...

12, може и да не си трол, но това не пречи да пишеш глупости! Личи че си попрочел нещо тук там, но имаш проблеми с анализа...

Имаш проблеми с анализа ТИ.... Не съм написал никакъв анализ,а факти,които могат да се проверят...

Ни пречи.Животът ни ще стане по-добър,когато повярваме в себе си и сами си решаваме проблемите,а не да чакаме други да ни оправят

Те щото са чиста вода ненапита. Срещу Урсулата имаше разследване за злоупотреба по времето, когата беше министър на отбраната на Германия. Същата тая Урсулка засекрети договора с фармафирмите за доставка на ваксина срещу ковид за 50 години! Всъщноет корупцията в България се разрасна неимоверно заради получаване не евросубсидии за какви ли не проекти. Пари които реално никой реално не следи как се използват. Спомнете си например къщите за гости?

Да не разширяваме Шенген с корумпирана държава с руски агент- пРезидент

Че България е корумпирана,а след това се учудваме,че не ни искат в Шенген.Замислят ли се тези,които постоянно ни очернят,че негативните сигнали от България отблъскват инвеститорите и туристите.Преди началото на туристическия сезон нашите журналисти се надпреварват да съобщават за проблеми по плажовете и високи цени,като че ли в другите страни е перфектно.

Тихо, че ще ни спрат субсидиите.

Като чета коментарите имам чувството, че хората считат, че германците ядат доматите с колците.

но много скоро и това ше стане че май зимата доматите им ше измръзнат

Германците не ядат домати ,а арабски салами,скоро ще приемат шериата ...

Те мислят същото за нас !!! Недейте да гледате на Германия през розови очила !!!

Крайно време е да си направим Средноевропейски Народен Съюз и да поддържаме възможно най-добрите отношения с Русия! Не ни трябва Западна европа с нейните ЕС, шенген, натото, Брюксела. Можем да приберем и източна германия в този съюз!

СИВ му викаха, имаше си и нашеноско НАТО - "Варшавския договор" му викаха...

шенген е като морковчето закачено пред муцуната на магарето за да върви....

А ЕС с лъжливи и двулични македонци не ви пречи да разширявате, нали?

Я кажи заради мене ли си пак последен Я кажи заради мене ли си толкова наведен Я кажи заради мене ли си толко беден Или Заради тебе, дебил ньеден Я кажи заради мене ли света е черен И ти заради мене ли си толкова мизерен Я кажи заради мене ли остана дребен Заради тебе, дебил ньеден

ГЕРМАМЦИТЕ - МЪДРИ САМОУБИЙЦИ ;) НО НИ ПРАВЯТ ДОБРО, БЕЗ ДА ГО РАЗБИРАТ :))

Мигрантите Меркел ги покани. Wilcomen

България и Румъния корумпирани държави ли са - да, разбира се Има ли по- корумпирани държави от България и Румъния - разбира се че има, но те са извън държавите от Шенгенското Споразумение И когато казвам това, повярвайте ми. Аз също много искам най-после да влезем в Шенген. Но също искам да се замислите , че всъщност никой не е казал нищо неверно. А за съжаление решават точно те, а не ние…

корупцията в ес и в германия е огромна, но там важи правилото което не се купува с пари се купува с много пари... а ние толкова много нямамеи затова не можем да ги купим както те купуват нас и си мислим че там корупция няма

+++

Щото VW бяха малко пари са дали по високите етажи на властта за да излъжат потребители те с емисиие и разхода на гориво?! И това е само една капка в морето от корупция....

Без държавна подкрепа-VW отдавна щеше да е фалирал... Това е публична тайна !

премести се в "шенгенска" държава

Мисля , че в Германия има дори и по-голяма корупция и лобиране от колкото при нас и при Румъния. Там мащабите са огромни . Разлика е , че ако там гръмне ще ги гонят до дупка .При нас се правят , че нищо не е станало !

На германссите нацисти мога да кажа само едно, вземайте си фалшивия евлогейски съюз, Шенгена и обратно в границите от 1989г. Нашия съюз в Източна Европа наистина беше съюз.

Не беше никакъв съюз, а империя на злото.

сега ще гладуваш и студуваш в империята на доброта

На тази мантра не вярват даже и жителите на Столипиново и Факултето...

Киро Тъпото говореше нявсякъде,че ще бори корупзията,без да направи нищо конкретно.Елена Йончева постоянно очерня България в Европарламента.И в другите страни има корупция и много проблеми,но те не говорят срещу себе си.

"""Елена Йончева постоянно очерня България в Европарламента""""Тя нищо не очерня , показва действителната реалност ,а не "захаросаните " правителствени доклади и сводки.Още преди 10-12 години ,един френски посланик, с благороднически произход ,заяви в прав текст "корупцията в България е твърде видима и всеобхватна"

"корупцията в България е твърде видима и всеобхватна" Това е вярно,просто при тях е по-прикрита...

Прави са. Козината си е кочина.

Абе че в България има огромна корупция и вафията управлява през последните 30 години е вярно, но точно пък немците да ни го обясняват, когато точно Меркел легитимираше Борисов, а и Путин, ако се позамисли човек с газовите проекти, да не говорим и за глупавите й изказвания за имигрантште при войната в Сирия. А иначе ще е много добре Бъргария да влезне в Шенген, както на времето успя да влезе в ЕС. То ако трябва да сме обективно ние и за ЕС не бяхме готови.

понеже Орбан не е корумпираан , нито немците не се заиграга с руснаците и не са причина за тази война ние няма да бъдем приети.

Орбан е наистина много корумпиран (и синът му), и наистина дори не заслужава дъ и в ЕС!

Киро Канадски и Тиквата да кажат защо вдигнахме ветото за Македония без да сме получили каквото искахме от македонците и без брюкселските зелки да ни пускат в Шенген при отдавна изпълнени критерии.

Какво до ти казват, бе децил. Ветото не е да приемането на Македония, а за започване на преговорите и критериите, което е дълъг процес. И едва когато ги изпълнят ще може са бъдат приети, и но ако някой - вкл. България - не им наложи ВЕТО! Но троловете само търсите за какво да плюете Кирил Петков и Асен Василев.

само главичката сме пуснали в дупето - нищо особено...

Тия ли ще ни оприличават като див Запад - дето пуснаха джагали да им обарват жените по празниците на публични места и полицията да шътка на собствените си гражданки “да не предизвиквали чужденците с облекло” - вървете на майната ви с вашия конски език и викингски “ценности”, и достатъчно инженери от Германия съм виждал за да знам колко сте и тъпи. Грабихте десетилетия подкрепяни от САЩ - сега се завърта колелото на историята.

500+

правилно мисли швабата! С визи у Америка и Русия! Осмата дупка на кавала сме

В Германия корупция няма защото всички са в далаверата.