Коментари - Германски болници пред риск от фалит и затваряне заради енергийните разходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се оплачат на САШ

Тия отдавна удариха дъното и само отскачат от камъните докато се влачат в тинята. Интелектуални помияри... локомотив на Гейропа били... Пълен смях...

Тия пари, дето Скумрията ги дава на Украйна, от джоба си ли ги вади? Ама народите на запад не спят като нас, всичко ще си дойде на мястото.

За Зеления наркоман давате по няколко млрд.€ месечно,но за болниците нямате пари. Наложено още един пакет санкции, и затваряне държавата.

Няма проблем. Пациентите ще поизчакат в името на демокрацията. Спешните случаи ще бъдат лекувани с дози слава, докато на Русия ѝ стане гадно.

Мъчат се да решават проблемите, които сами създадоха. После ще се изтъпанчат пред нас да кажат, видите ли как мислят за нас. Мамицата ви чиновническа продажна!

Господин “Паника” намери друга тема. За короната никой вече не го брига.

Паника и ужас в Германия - при заплати от 2500 евро парното скача със 100 евро на месец. Северна Корея, Беларус и Русия приемат бежанци от Германия, Финландия и Дания.

Може и 25 хиляди да взимат, ама има ограничения, лимити, дефицити. Парата става само за тапет и тоалетна хартия, и тя е дефицит.

Кажи и наемите, храните и услугите колко скачат покрай парното.

германската линия на бедност е 3500 евро... тъй че според твоите твърдения в Германия има много бедни които стават все по-бедни-)

Като руските олигарси си приберат семействата от "фалираща" Германия, може и да повярвам, че палачинката се обръща.

Те са там да подготвят референдум за присъединяване на Германия към Русия бе. Като се присъедини тогава ще има газ колкото искаш !

Tи си мислиш, че олигарсите живеят на заплатата на средния германец ли, троле?

Моля някой да ме прати да гладувам, студувам и фалирам в Париж, Флоренция и Брюж. Моля ви!!!

В момента върви Октоберфест - като ги гледам, не ми изглеждат особено гладуващи и студуващи.

Те така си изглеждаха и като стигнаха Ленинград - по къси ръкави, лятно облечени и в еуфория....После, като дойде зимата, знаем какво се случи !!!

Октобърфест е да пият, пеят и да се сгреят, ама после новемберфест като заиграе студа друга песен ще пеят

На халба бира бая време може да си хортуват и докато има слънце икономия на енергия да правят...Ако можехте да направите сравнение с провеждането му преди ''пандемията'' и сега щяхте да видите разлика от земята до небето, защото властващите ни се стремят на Русия ''да и е зле'',

80 години чакам Запада да фалира, близо съм!!! Венсеремос!

Вземи прочети Карл Маркс и ще ти стане ясно, че този момент ще настъпи...Единственото, което не е предвидил е научно - техническия прогрес, който поддържа тази система жива ! Но при вече ограничени материали и ресурси, не знам какво могат да извадят дъртите капиталисти от ръкава, за да се спасят..Въпреки, че се сещам - Световна война !

и ний чакаме комунистите да си идат вече 33 години и да падне комунизма пък той все жив. Даже и купуваме от най голямата реална икономика- комунистически Китай!

Немските хранилища са пълни, ама вие чакайте Германия да умре от студ ... чакайте си ...

За 2 месеца стига това складиране и януари какво ще правиш...

Хранилища за какво? Индустриите им ще чакат на хранилища може би? Хаха, свърши се с великата Германия и с великите и индустрии и просперитети, РЕСУРСИ ТЕ НЯМАТ. И не само те ЦЯЛА ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА РЕСУРСИ НЯ-МА. Това си го набийте в тиквите кухи, както и че ЕС ЩЕ СЕ СПИХНЕ.

Много по-важни са европейските ценности: толерантност към геЮвете, към циганите, бежанците, кучетата, кокошките, краставиците... Солидарност с бандеровците. Диверсификацията... Такива работи, А, не някакви си болници, отопление, гориво...

Обслужването на американските интереси пред непосредствените европейски такива все пак има своята цена, нали така драги ми Ханс??!!

"По радиото някой шумно спори. С кого? Не знам. А може би с народа. Говори си и нека си говори, нали затуй му плащат хората. „Държава има, има власт, която неспирно бди за ваште интереси. Хвърлете лозунга! Плаката на земята! Народът е доволен, сит и весел.“ Във кафенето някой се изсекна и дълго трна със здравите опинци, игледа се и каза уж полека: – Комай ни лъжат тия синковци. А и в писанието писано е божем: „Глас народен – глас божи.“ – Комай си прав – обади се от ъгъла един младеж със глас от глад изстинал, – нали така ви лъгаха и през петнайсета година? И ако нас ни карат да умираме, а ако нас ни тикат към куршумите, то сигурно и лудия разбира, че ние трябва да си кажем думата. Та казвам аз, понеже няма олио и хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга: Терора долу! Съюз със СССР!

Да се обадят на кирчо, той ще им докара от Щатите на цена една четвърт цената на Русия

Важното е на Путин да му е зле, пък на бай Дън да му е добре.

Да пристегнат една дупка на колана, и да ядат малки пици. В България се живее така от години, с подигравките на европейците колко били бедни българите. Сега се видя защо са бедни, понеже са прости да изпълняват изискванията и препоръките на ЕС.

Така е бате така е и в живота като ви пеят далаверата и олеле а докато лапайте и консумирайте на вересия Русия ви беше майка нали нещатници не Путин ви убива вие самите от вашата лакумия

ако един шеф на фирма я докара до субсидии ... каква ще бъде реакцията на принципала, освен да отчете грешките? за един съюз комисарите питам

Нещо гнило има у тоя съюз....

Рибата се вмирисва откъм главата.

Европа бавно и сигурно се самоубива. Вече и на децата в детската градина им е ясно. Но при положение че няма и най-малко желание да се противопостави на господаря си, няма как да има оптимизъм. Жалко!

няма значение. Важното е да се изпълняват командите на чичо Сам.

Германия лека полека отива на кино, с нея и целия ЕС, който от тук нататък става клиент на САЩ, което и беше целта на американците - разбирай скъп газ, инфлация, срив на икономиката, обезценяване на еврото, деиндустрализация и износ на производството в САЩ. Фалитите в Германия са с 30% нагоре, честито. На хората им раздават таймери да засичат колко време ползват душа, народа почва да пикае в буркани за да не пуска водата от казанчето (скъпо), глоби при отопляване над 18 градуса (в Швейцария са гъзари - 19 градуса), както и възможност за получаване на парична награда ако докладваш съседа си, който се отоплява над разрешените градуси. Да споменавам ли изобщо за това, че почнаха и да се къпят с мокри кърпички а най-големия хит е високотехнологичната многократна тоалетна хартия, която се ...пере! ПЕРЕ БЕ, ПЕРЕ! И буквално се разграбва с появяването си в магазините!

Забравил си да споменеш и бежанците, дето живечт охолно и на топло за сметка на европейците.

Германско семейство. Разговарят баща и син: - Тате, защо у нас е студено? - Защото има война, синко. - С кого воюваме, тате. - Ние не воюваме. Воюват Русия и Украйна. - А защо у нас е студено. - Защото наложихме санкции на Русия. Нека да им е гадно на руснаците. - Тате, ние руснаци ли сме?

Няма как да затворят болниците, защото лекарите ще изпищят. Държавата ще им отпусне рари, или ще им дадат преференциални цени на газа.

Стига да го имат този газ дето на ''преференциални'' цени ще го отпускат....

както каза върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел, на среща с посланиците на ЕС: „Нашето благополучие се основаваше на евтина енергия от Русия и евтината работна ръка на Китай ... Хората все още не осъзнават факта, че Русия и Китай вече няма да бъдат това, което бяха за развитието на нашата икономика. Изчезна светът, в който САЩ осигуряват нашата сигурност, а Китай и Русия - нашия напредък.” Той изрази опасение, че продоволствената криза тепърва ще се задълбочава. По неговите думи предстои рецесия... Чао Европа, това беше!

Е стига де - нали “няма криза”, и според някакви инфантили тук “кремълскота джудже” било “приключило” :-). Сега чакаме и училища да почнат да затварят в Германия за да прогледнем ли? ;-). Важното е гай-дискотеките да не се пипат ;-).

ㅤ

Разкажете ми пак колко трудно ще живеят руснаците и колко ще им е гадно.

Париж протестира заради инфлацията и недостига на гориво, полицията извади палки и газ, има убити и ранени. Протестиращите замеряха полицаите с предмети, нападнаха банка и магазини" - чакай, чакай, още Зимата не е почнала, дори противното в момента сме в циганско лято, т.е. есенното затопляне преди истинският студ!

Глупости на търкалета, имаше среща тази седмица на управляващата коалиция и решиха да удължат работата на трите атомни централи, които трябваше да бъдат затворени тази година, зелените мучаха,пърдяха и накрая се съгласиха, също така тази седмица се очаква да се вземе решение да се изкара газът от ценообразуването на тока, което ще запази цените същите и дори ще има поевтиняване. Европа ще изкара зимата ама пиздин бункерски надали...

тия глупости с бункера важат за зеленски, Путин се скъса да ходи поо конференции и енергийни форуми, ама разбират ви промитие мозъци

Онзи ден показваха снимка на фактура от лекарски кабинет с рентгенови апарати. 1 милион евро. За 1 месец. Намалявай колкото искаш

Айнц, Цу, Цвайн, Ту, Дрън

Sm3hurk0

В допълнение ще кажа, че бившата ми жена, която живее в Германия си подготвя апартамента в София за зимата... иначе е щастливо женена за немец и работи като операционна сестра... Явно зимата ще я прекарат в София :))))

А пък на мен, един приятел, топ банкер със 7 цифрена заплата, се уплаши и емигрира в Северна Корея. Или беше в Северна Горна Волта, не чух точно, че точно тогава сигнала на радиоточката не беше добър, ама нещо северно казаха.

Кажи си че си кривоглед педал

Поне не е руско тролче педерастче...

И кой ще я пусне шест месеца в отпуска?

В момента в Германия търсят мед. сестри под дърво и камък и работодателите са съгласни на всякакви условия.

Не е възможно - според 2-3 инфантила тук “Запада си живее висок стандарт и не усеща криза” - тези хора по улиците на Франция нещо са се заблудили :-).

"Париж протестира заради инфлацията и недостига на гориво, полицията извади палки и газ. Протестиращите замеряха полицаите с предмети, нападнаха банка и магазини" - чакай, чакай, още Зимата не е почнала, дори противното в момента сме в Циганско лято, т.е. Есенното Затопляне преди Истинският Студ!

Е нали разни Франции, Англии и Скандинавии ужкем не бяха зависими от руски ресурси...

в статия за германските болници с изказвания на шефа на Газпром дето не знаем кога ще се гътне внезапно.

Затваряй болници, училища, важното е Германия да служи на САЩ безропотно и да финансира военните им проекти по света.

дай инфо как е в руските болници. Цял свят иска да се лекува в тях.

-)

Както казва Бившия президент и финансов министър Шойбле, в интервю: Няма отопление : “Не трябва да хленчим! Ако е студено, обличаме пуловер, и още един отгоре” Няма ток ? “ домакинствата да имат свещи, кибрит и джобен фенер” "немците трябва трябва пак да се напрегнат повече" “обезпокоителное е, че искат да работят по малко, …. например никога в събота/неделя” Е, някои твърдят че му е лесно, с петцифрената пенсия но това са руски диверсанти https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.wolfgang-schaeuble-gibt-energietipps-wer-friert-soll-zwei-pullover-tragen.585aa494-1ab5-46c3-8163-360d3eed9082.html

Путя има анално дилдо и се шиба с него всеки ден. Пратил е по едно на Копейкин и всички педали от ВГЪЗ'РАЖДАНЕ - като теб, да се шибате ежедневно и интензивно !!

Ще ти се секс, ама си грозен мангал.

Истината боли, нали говедо? И още повече ще заболи декември.. Защото и в западна европа е пълно с тикви като теб които са до шия в лайната но повтарят като папагали за Путин и да се подиграват в Русия как било.. Мен не ме интересува факта,че на руснаците газа ще им е по 15ст киловата.. Интересува ме, щом сме част от уж новия европейски комунистически съюз защо у нас всичко ще е по две. Защо ловят мигранти като направят беля в София а не по границата.. Защо дадоха в ръцете на приближени на партията и еврогосподарите ни енергийния сектор и сега ще сме от женската страна поне 5-10г напред!!

Ти американско ли ползваш ? По-голям ли е кефа ? Руското по-меко ли е ? Ще си купя и аз, само чакам отговор от човек с опит:)

Ми да дойдат тук бе!

Sm3hurk0

идват.. виж няколко коментара по-нагоре :)))

Даа, поредна руска пропагандна статия, пълен смЕх ;))

Не бе, всичко е мед и масло.. Обаче като живеещ в Германия вече 18г имам поглед над нещата.. Такава цедка и тормоз над немския народ не е било от години. И това което не ви казват е бума на националистически настроения. Въпрос на време е да цъфне ном Хитлер

Да, а по руските сайтове се твърди, че берлинчани са си изсекли парка, за да се отоплят. :)))

Ами според законите на пазарната икономика трябва да затварят....нал направихте всички болници търговски дружества...щом са на загуба ще затварят...а немците да не ве разболяват толкова

Газ има, като Ф16 на Чертежи! Така е, при Амирекинските Съюзници!!

Има рускини, има свирки безпари ;))

или както Българските Политици и Купените им Мисирки го Наричат - Клубът на Богатите - в 21 век!

Ау, колко е лошо в Германия. А в Русия всичко е наред. Мобилизацията почти е приключила.

Дреме ми какво е в Русия или Китай или Австралия или Канада.. или Марс. Ако на теб е важно - ок

Немски паникьори, не се безпокойте, американците ни партньори ще ви докарат втеченен газ, имайте търпение и не правете врява.

Как беше "газ има, проблем с количествата няма".. е, не може никой да го плати, ама това е подробност

ти май не четеш...газ и ток има...ама заразата която тръгна от оная уфсъ Тачър да се либерализира всичко и да се приватизира всичко държавно превърна газта и тока в борсови стоки...е на борсата токът и газта са на баснословни цени и болницата не може си плати тока...и сега данъкоплатците ще спасяват болниците като им плащат сметките на части енергокомпании надули цените като за световно...и оная м..ърда лайнянката ще слагала таван на цените..тъй става то