Германия зорко следи за руски кибератаки по евроизборите

Нашето засилено внимание не е неоснователно, казват от Берлин

Обратно в новината

Коментари - Германия зорко следи за руски кибератаки по евроизборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за опита им за преврат там, а нашите служби си мълчат за руските тролове ТУМ, като бълха в насрани гащи.

Най-долните тролове са соросоидните... За 5 цента от Сорос продават и майка си...!!!

Отновно фашизоидният подход "Ние имаме право те не!" - т.е. "ние сме свръх човеци, винаги сме прави и на нас всичко е позволено, а на малоценните раси и народи нищо не е разрешено !" На територията на Германия работят на "пълна мощност" радиата и телевизиите от американската групировка , официално финансирана и управлявана от ЦРУ - "Свободна Европа" излъчваща над 20 езика на (срещу) народи в Европа ! Работи външната редакация на DW (наречена от българите Дойче зеле) бълваща американска дезинформация, злоба и злъч със запазено време в новинарските официози из цяла източна Европа, включително България. Консулството на САЩ в Берлин, което се намира на площ колкото окръжен град в БГ и в което работят хиляди американци е засечено и полу-официално признато, че е център за манипулация на IP адреси и кибер диверсии и дезинформация - най-голям извън САЩ !

+++++

Нямало конкретни случаи за намеса от Русия, но ще дебнели... а за американска намеса не следите ли бе еропейски олигофрени...

Дреме им на ямурлуците на рашаните кой паразит ще е в ЕП! Че то от тях зависи само формата на краставицата и живота на кокошките!

А отделно 5000 ВеликоБритански тулупа са по базите в Германия и "зорко следят" дали не идват съветски танкове. 74 години вече как седят и папкат, вперили поглед на Изток. ПП американските тулупи сигурно са 3 пъти повече.

42хил. американци, 13хил."британци". В Германия

ЕС постепенно се превръща от комедия в трагедия.

...и ще завърши с ФАРС...!!!

Някой разцъквал ли е Астра линукса? Заслужава ли си или е прехвален, като яндекса?

Че то кой използва Германски сайтове ?! Че те немските сайтове са по трагични сигурно и от сайта на ВЦ телешоп лайната. Ахахаххаха

Боже, нямат ли край наглостта и простотията на талерастния елит, Боже!? Или краят ще го сложат поканените напоследък "гости"?

тия съвсем ги мачка параноята. Изпаднали германци..най смешната гледка в света за всички времена!

Вован и Лексус ще ги изгъбосат..интелегентно..

Защо за снимка на тази статия са сложили портрет на Меркел изпълнен със зелени боички?

Зеленото е цвета на Исляма... !

PEYTSCH

Презастраховка на меркелистите...Демек ако губят друг им е виновен, а не мигрантската им подлост за ислямизация на Европа.

Германия зорко следи за Руски кибератаки в Аушвиц, Дахау и Бухенвалд.

Пълна неадекватност! Това са лидерите на Европа! Да вземат малко да слезат при хората, да почнат да решават проблемите на деня с мисъл за бъдещето. Това да направят и после да видим, кой ще подмени вота на избирателите. То обаче не е по силите на 90% от клатикурците в момента. За това повтарят едни и същи мантри. Тя заплатата си върви....

Бъркаш. Неадекватни са хората, че вярват десетки години на подобни и че ги търпят. Много са си адекватни "горе" - лъжат,мажат, крадат, манипулират и не носят никаква отговорност !

.и ни поебават яко. Кеф !

на БРИТИШ АНАЛИТИКА и откраднатите данни на над 10 МИЛИОНА граждани на Европа.. Дали ще следи? Щото в Британския парламент имаше специално заклеймяване на намесите на Фейсбук.. В ИЗБОРИ и ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕШЕНИЯ.. Все пак в момента ФАРАЖ събира подкрепа над МЕЙ и КОРБИН ВЗЕТИ ЗАЕДНО.. А той и привържениците му има какво да си отмъщават.. Щото ще участват в изборите, но няма да могат да са ЕВРОДУПЕТАТИ..

Германия да си следи Дойче банк, че както е тръгнало от години яко задължения са натрупали и големи измами.....А и да следят щатите че от там им идват атаките :)

Те щот са глупави германците и незнаят откъде им идват проблемите, та да стигнат до Ганьо панелката да им ги обяснява.

Германеца намеси ли се, с руската помия е свършено за два дни. Само те и американците знаят как да ги лекуват тези пияни ватници.

Оууу миризлив трол. Не пропускате да подчертаете обеднелият си речник . Дали осъзнаваш колко си мизерен :)

Според немските медии, в момента Бундесферът раполага с оперативно готови по-малко от 60 бойни танка и 6 бойни самолета. Готовност да защитават с оръжие страната си са изразили 17 до с18% от германците. Реално, това е по-малко от тези на БА и от готовността на българите. Путин и Шойгу така треперят от страх пред славната немска армия , че чак Кремъл се тресе.

Руската армия намеси ли се е свършено и с германеца, и американеца. А, ти не пий по време на работа.

Видяхме ги вагнеровците. Измряха като мухи, а от американците и косъм не падна.

Е, да де, голямата гордост на американската армия, че убила със самолети няколко, руски бодигарда.

Така си мислиш от страх...!!!

барманче, изпреварило си ватниците: На осмо място сме в света по консумация на алкохол, задминахме и руснаците добавено 05-11-19 Moже да изоставаме в света по доходи и стандарт, но пък по отношение на чашката сме сред първенците. Ето така българите са на осмо място по консумация на алкохол годишно на глава от населението, сочи проучване в последния брой на общомедицинското научно списание The Lancet. Според Dnes.bg, класацията се базира на актуалните данни на Световната здравна организация (СЗО) и от Глобалното изследване на тежестта на заболяванията (GBDS) на Института за здравни показатели и оценка (IHME). Статистиката сочи, че българите пият по средно 12,8 литра чист алкохол на година. На първо място са молдовците с 15 литра, а пред нас са още литовците (14.7 л), чехите(14.3 л), нигерийците (13.4 л), ирландците (13.2 л), германците (13.1 л) и латвийците (12.9 л). Общо 189 държави са взели участие в проучването, включително САЩ, Австралия и някои от Южна Африка. Данните от изследването сравняват консумацията през 1990, 2010 и 2017 година. В началото на прехода българите са пиели средно по 11,6 литра чист алкохол, 10 години по-късно – 12 литра, достигайки 12,8 литра през 2017 г. Според проучването българският мъж пие приблизително по 21 литра, докато българската жена – едва 4,9 литра чист алкохол. България се нарежда пред Русия, където консумацията е с половин литър по-малко – 12,3 литра на година. По данни на НСИ през 2017 г. в България на човек са изпити по 28.9 литра твърд алкохол, без да се брои виното и бирата.

Пияната вата се лекува само с глад. Историята го доказва. Сесесеря умря от глад и се разпадна.

хахахахахахахахахахахахахха....не е истина колко сте смешни ахаххахахахаха

Кои са смешни, богатите, способни и доказани в цял свят германци или бедните, алкохолизирани, нищонеможещи, злобни руснаци??

Да бе , ДА ! На световното по футбол в Русия , Германците естествено ПАК се доказаха !

И Килърито следеше зорко. :) Пътници...

Всъщност , големият проблем на днешна Германия изобщо НЕ Е в киберпространството , а в РЕАЛНОТО такова ! Щото там бъка от едни ... да ги наречем - съвсем малко по-мургави човеци , от така любимите им и незабравими руснаци ... И които се появиха там БЕЗ каквото и да било Руско участие ! Да са им ХАЛАЛ !!!

15000000000000+

Много по-основателно би било засилено внимание към арабомюсюлмански атаки изотзад, под прикритие на "бежанци" и американо-глобалистични атаки, под прикрите на толерантност към "бежанците" и "диверсификация" на доставките на газ.

++++++++++++