Германия сменя "Гепард"-а с нова ПВО с малък обсег въпреки петкратното оскъпяване

Консорциум от три компании ще произведе система за защита на войските от ракетни атаки, атаки с дронове, както и от ниско летящи самолети

Обратно в новината

Коментари - Германия сменя "Гепард"-а с нова ПВО с малък обсег въпреки петкратното оскъпяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гепарда се оказа мега сполучливо защитно оръжие и е съвсем логично, че ще поръчат негова подобрена версия, която да сваля безпилотни апарати, които се оказаха оръжието на 21ви век. Руснаците станаха за смях с унищожените кораби на стойност стотици милиони долари от морски дронове за няколко хиляди.

Абе тия германци нямат ли си ПОСОЛСТВО, че немски фирми ще ги въоръжават, от къде на къде?

Бързо ще им ги запалят.

Вместо да ограничим НАТО- успешно го разширихме! Вместо да демилитализираме Украйна- не само че я въоръжихме, но и накарахме Европейският съюз спешно да се превъоръжава.! Нещо, дето САЩ от 16 год.не можаха да ги накарат. Еах ти и стратезите азиатски...

А ти ще платиш цената. Все пак за САЩ Близкият изток си ти колониални данъкоплатецо.

Германия е ЕДИНСТВЕНАТА в Г-7, която е в РЕЦЕСИЯ, но ЩЕ НАЛИВА в /във ОТБРАНАТА/ ВОЙНАТА.

Графиката на икономическото развитие никъде не е права нагоре, винаги е синусоида. Важно в случая е, че стратегията на държавата е променена, Германия отново да бъде велика сила! Ако Тръмп спечели изборите, ще даде силен тласък в тази посока, в най-голяма степен ще изисква от Германия да бъде със съответен принос за колективната отбрана! Към всички останали ще бъде по-снизходителен!

Прусаците, те зо 20г от пипелта направиха 3 тата икономика в света, ти си взел кахъра да им биреш.... Е, вярно, сбъркаха като напускаха всякаква азиатска и африканска .... гмеж безсонтролно..

"Рейнметал"! Това някакъв виц ли е! Всичко добиващо метал и стомана е закрито от десетилетия в бившия стоманодобивен район на Германия - провинция Северен Рейн-Вествалия! Вместо стомана сега там се произвеждат "услуги".

Слава Богу, че Русия на Путин вече не може да повтори нищо...дори дръжка от Гелендваген! Самите руснаци живеят в калта и се опитват да удавят в калта онези, които не живеят в калта, просто от завист ............ 1945 г. СССР и неговите съюзници печелят войната с Германия. 1990 г Германският Червен кръст, от името на НАТО в Москва, раздава хранителни пакети на граждани на СССР, страдащи от недохранване и глад. 1945 г. Германия лежеше в руини, нацията беше победена и унизена. Имаше случаи на глад в страната. Държава под външен контрол. Катастрофа. 1965 Германия е водещата икономика в Европа. Третата икономика от кап. държави Високо качество на живот. Индустриализирана страна. 1945 Япония лежеше в руини и ядрена пепел. Нацията е победена и унизена. Държава под външен контрол. Хората са в бедност, болест и страдание. 1965 Япония е втората икономика от кап. държави Висок стандарт на живот, медицина, образование. Високотехнологична, развита мощност. Путин имаше 23 години време! 23 години пропуснати възможности и МЕГА КОРУПЦИЯ! Любимейшее занятие российской нищеты- считать чужие деньги! Беда россиян в том, что чужие проблемы,как им кажется, интересуют больше, чем свои, которых не просто много, а огромное количество. Это как считать деньги в чужом кошельке.

Тези краварски безумия ги разправяй на гей парада

Не е вярно, ляпта?

България благоденства. Още две поколения. И после като коптите в Египет.

А бе не знам вече втора година половината свят не може да ги бутне финансово руснаците. ФАЩ е пред фалит, а ЕС е в рецесия като след война. Война в ,която уж не участва.

Запад "мръсният запад" се учи и адаптира. Видяхме, че трябва по-сериозна защита от дронове и безпилотни самолети. А орките от "рузкий мир" връщат производство на касетъчни бомби, 8 клапанови двигатели от преди 30 години и аналогови процесори....

адаптират се на оня ми. Те рашъните не сакат и не моат да одат до Берлин. Ма мюслитата са си там. И още ще дойдат. Туй да го мислят. А за него ПВО не им требе. Оти и ние, че го отнесем заради акъла им.

Ако считате, че руснаците не са се поучили от войната в Украйна и че нямат защита от дронове и нисколетящи самолети, значи изобщо не следите ситуацията.

Скоро ще требва да се адаптираш как да смучеш на Путин дедовия.

Ти остави запада, те ще се оправят, ама за теб няма надежда.

По-добре да сменят управляващите с Алтернатива за Германия, онази Сара Ваген-нещо си иначе ще го духат яко.

тролчик, какво според теб ще стане когато КРАЙНО-ДЕСНИ дойдат на власт в Германия, точно? Да, сигурно ще ви оставят да спечелите в Украйна, защото за тях няма значение кой побеждава, щом едни руснаци убиват други руснаци. Ама да те питам, след 6 години, когато събудят Вермахта, кой точно ще дойде да ви бърше гъзовете на руснаците пак? Защото този път няма да е САЩ, повярвай ми. Спасиха ви два пъти, повече не.

Ако дойдат крайно десни, които изобщо не се виждат на хоризонта дори, ще има гражданска война и хич няма да им е до война с руснците.

Когато телевизора ти повтаря, че някой е крайнодесен, това не го прави крайнодесен, само умствено ограничени катотеб вярват. Ти дови не си се постарал да запомниш опорката, защото Сара Вагенкнехт е определяна като крайнолява. Всъщност, те искат страната им да е свободна, без господари.