Германия след мен: Меркел поиска повече жени в политиката

"Когато станах канцлер, смартфоните не съществуваха. Фейсбук беше на една година, Туитър беше изобретен само година по-късно. Живеем в напълно променен свят"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после Германия се отърва от този добитък.

Защо ? Нали те видяхме как счупи целия свят.

Не трябва ли да има знаещи и можещи хора в политиката, независими от пола? Или това не се брои за сексизъм и дискриминация?

не е ли сексизъм когато в политиката са 5% жени и 95% мъже... или казваш няма как да не са по-кадърни мъжето от жените? Я да те питам - кой упрявлява у вас финансите?

Разбира се че не е. В много сфери е така. Просто някои работи са подходящи за мъже , други за жени. Жените са идеални изпълнители. Те немогат да мислят логично и затова изпълняват стриктно каквото им кажат. Идеални са за администрацията. Но за политици не стават. Пресен пример е баба ти Меркел какви л.на надроби.

Пък и тва че си ударила с чехъла мъжа си и си отчита заплатата , до голяма степен е заради слабохарактерен мъж. Не си мисли че си голема работа. Всички жени са с вроден инстинкт на пиявици , както бебето търси цицата. Но мъжки дълг е веднага да противодейства твърдо ,щом мерене чехъла да се задава.

Какъв променен свят бе, лелче? Все още само жените раждат и немалко от тях искат да си отглеждат децата. А това, че се развиха технологиите само спомогна да се види колко прости и луди хора живеят около нас :)

"въртенето" на семейство е същото като "въртенето" на държава. В повечето случай жените имат по-глобален поглед, докато мъжете имаме по-голяма дълбочина на мисленето. Зависи за кой пост какво ти трябва. Ама задълбаееш ли се в една насока - пренебрегеаш останалите 10 от който държавата има нужда.

една лезбика какви други мечти може да има ?

Махайте я тази.Нищо добро не е направила за европейците.

абсолютно нищо... дришльо