Германия предаде на Москва предложение за изход от кризата в Керченския пролив

Русия се съгласи на германско-френска мисия в протока, но не приема намеса на Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Керченския пролив няма криза, а правила, които трябва да се спазват!

Азиатите още не могат да се примирят че потомците на древните укри, най древната нация на земята, имат дърава независима от тях и заеха своето заслужено място между елита на човечеството. Прогресивното демократично човечество няма да остави люлката на цивилизацията сама срещу свирепият съсед.

Германия помни как местните кримчани посрещат войските на Хитлер като освободители от руско иго с хляб и сол. НО!!!18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души.

неска сабаалем са загледас по снимките на Анегрете Крамп и на Меркел -осени ме защо немците са толкова войнолюбиви Ам с такива...жени...си е ужас да се прибереш в къщи бе То в окопите им е било по малко страшно отколкото в домовете

В заглавието пише "се съгласи", а в текста "ще обмисли"... Малко ала "майстора взе парите, каза ще видим".

по какво си приличат Македония и Укнакрайная-Радио ереван-по едната страничка история

А кой спира "специалистите" да се качат на граждански кораб и да минат през протока, като всички останали, без да се предлагат на когото и да било? Проблема с фашистките бендери е, че се опитаха да прекосят чужда територия, въоръжени до зъби с най-съвременна (за възможностите на страната си) бойна техника. И нагло игнорираха сигналите на бреговата храна и митническите кораби.

някой да м кажи кога самостиййна Украина в миналото е била самостиииина освен от 1991 насам и няколкото месеца около 1918 чи нещу ни знам а многу ми мяза ама многу на нашата антична Мъкедония заради която доста българе курбан си отидоха Ама то и от 1991 ни са самостииини щот ги купуваха с куръбии аннъ дето зъ нъ факъ яко Пък злобата и у едните и другите към батю им и тя еднаква

Около 1918 не е имало самостоятелност. За малко е имало вакуум, покрай оттеглянето на швабите и опитите за асимилация от шляхтите.

именно-месец два безхаберие

Не ми ства ясно каква работа имат зловредната за ЕС двойка Германия и Франция в Керченския пролив? И защо Русия би ги пуснала там,след като видя поддържащата им роля в Майдана и Сирийската война?!

Тази изцепка трябва да се сложи в рамка! Абе пич, точно от Франция и Германия (Аденауер и ДеГол) тръгва цялата идея за Обединена Европа. А днес, с оглед на оттеглянето на Великобритания, без тези две страни, отпиши обединението, най-малкото заради липсата на финикийски знаци.

Ти си изцепка. Меркел и Макрон нямат нищо общо Дъо Гол. Либерасти гнусни.- Аденауер е канцлен на окупиран държава,няма какво да го величаеш.

То за това даже не е необходимо съгласуване. Керченският проток е свободен за корабоплаване и всекидневно минават десетки кораби.

Крим не е руски. Следователно задържането на каквито и да е украински кораби там си е пиратско отвличане против всякакви международни спогодби и закони. Русия действа по варварските закони на восточната орда.

Значи Франция и Германия ще следят и уреждат преминаването през Керченския пролив?! Хунтата в Киев си постигна своето.

Германците много се разработи нещо напоследък, за французите да не говорим.

тя Русия, ако не окупира друга страна е за никъде. Нали трябва народа и да бъде баламосван постоянно, колко са велики за да не мисли, защо са толкова зле. Сал една Венецуела и остана като постоянен съюзник, дори и Беларус не ги искат за съседи.

Имаш предвид, че Русия окупира Ирак, Либия...целия Близък изток, има бази в България,Румъния и т.н., казва какви самолети да купуваме...Това ли имаш в предвид?

предвид Украйна, но явно си по-тъп и от тъпир щом питаш.

Нищо не може да има пред вид. Децата на родители с изостаналост не успяват да компенсират разликата с връстниците и затова пишат глупости като този, който се е самоопределил като ,,Ми"!

"която предлага Германия и Франция да се заемат с въпросите, свързани с осигуряването на свободното преминаване през Керченския проток." - това ми звучи малко нагло. Малко като намеса във вътрешните работи на друга държава. Ако Русия се съгласи, може да ги пусне да наблюдават как върви трафика. Но не и нещо да определят или регулират. Протокът от двете страни е с руски територии, Украйна няма какво да прави нито право на глас. Още повече, че морското право не е нарушавано от Русия. Украински кораби не са спирани, ако изпълнят изискванията на Русия. Септември по тази схема е минал конвой украински военни кораби без никакви проблеми. Какъв е проблема. Явно се нарича Северен поток.

Аз всичко съм разбрал, ама вие не сте разбрали, че Рашистания без износ на банани, в нейния случай нефт и газ, яко го е закъсала!!!

Зърнопроизводител №1 в света да закъса. Явно си само един уличен музикант, който не може да прави нищо друго, освен да прави свирки.

Шемет, титана на Боинг, от къде е?

На 25 ноември три кораба от украинските военноморски сили се опитаха да влязат от Черно в Азовско море през Керченския проток и с намерение да взривят моста. Руската брегова охрана предотврати този терористичен акт, като Крайнските кораби бяха пленени, а екипажите им - арестувани и впоследствие от карани в Москва, където са задържани по наказателно дело, само за нарушаване на морската граница на Русия.

На 25.11.2018 Русия извърши акт на държавно пиратство!!! Само питам, ако през Босфора и Дарданелите, някой атакува руски кораб и го превземе, какво ще се явява това??? Азовско море не е вътрешно за Русия, на него има излаз и Украйна!!! Да не говорим, че Русия окупира Крим, които си е чист акт на агресия!!!

Референдумът не е окупация.

И за руската свиня има Коледа

Гъз (нерегистриран) Референдумът не е окупация. -------------------------------------- Този така наречен референдум, никой не го признава, а на Рашистан само беди донесе!!!

Абе Аk-47 защо не питаш как беше окупирано косово. Аман от тъпанари.

Има малък проблем.Украйна е руска провинция и като самостоятелна държава никога не е съществувала.Докато си стоеше мирно и тихо нямаше никакви проблеми.Но направиха преврат , финансиран от педалите кравари и нещата тръгнаха на зле. Затова сега ще бъдат драни докато не почнат да вият от болка и ако продължават да вирят глава ще им бъде късано живо месо докато капитулират.Преди 4 години попитах един приятел на висок пост в ЕС какъв е най лошия вариант за Запада и отговора беше -Откъсване на Източна Украйна и оставяне на останалата част да я храни Запада.Е това почти се е случило.Да им са честити на Европа 35 милиона цигани заради краварските интереси.

Скоро не е имало нови санкции спряма Рашистан, не е късно да се появят!!! Пък и Патците му на Путин може да спрът да се развиват и да си останат малки нефелни патенца!!!

Ало, АК-47, пак нищо не си разбрал. И не искаш да разбираш, само пишеш едно и също. Как ви плащат за едни и същи глупости не знам.

Искали да гледат, да гледат, щом искат, но отстрани.

на Путин да продължава да наПутва порошенко за там където слънце не изгрява,а лавров им е рекъл че акъл от комунисти не ще

Бая германски и френски "специалисти" ядоха бой от Русия!!!

Бит и .... насита нямат.

русия е побеждавал единствено в съюз с други държави,интересно е сега с коя държава ще е в съюз ако стане нещо

Ти не мисли Русия. То и другите държави все в съюз с някого са я нападали,ама...знаеш,нали. Сега погледни на югоизток и ще видиш с кои държави е и ще бъде в съюз Русия.

Гледам и виждам само Сирия, Иран, КНДР, Венесуела и друго не виндам, една група от големи смештици само!!! Пък само за информация, оня бесния, дето си руши държавата, го предопредиха тази седмица да внимава!!!

А бе, ей, дето си представил за 911, я си спомни за ВСВ, когато Русия спечели сама войната, въпреки, че ,,съюзниците ѝ" в края на войната откриват втори фронт, с което поради липса на истински армии допълнително затрудняват руснаците. И въпреки техните безобразия Русия пак побеждава! Носи на гърба си Англия и САЩ и побеждава Германия.