17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Russischer Spion in Augsburg festgenommen – Er soll Informationen an den Kreml geliefert haben

Те руснаците са свикнали да гепат от Германия.

ъхъ

Нямате си представа колко китайци и руснаци са уволнени от водещи американски фирми заради шпионаж, остават след работно време уж да довършат нещо и започват "копи енд пейст". Само че това не се разпространява.

Те само на теб се оплакват ... Но си имаме представа - колко си малоумен .

Ракетата се казва "Ариан" и между другото Русия няма какво толкова да изземе от нея.

Запада е дом на наркомани и педераси.

За 1 заплата..... Стига плоски глупости

Медии в Русия уточняват, че инцидентът се е случил през август 2021 г.; у американеца са били намерени 11 грама марихуана и 8 грама масло от канабис. Лоши руснаци ей! Ама гаспада, той с маслото си е мазал ануса против хемероиди бе-е-еееее! Как въ ни е срам да арестувате бедния човечец?

Да беше шпионирал как се правят свестни коли. Ама ракети ????

Немските автомобилостроители отдавна произвеждат автомобили в Русия... тъй че няма смисъл да се ходи в немско, те сами отнесоха на крака тайните си в руско.

Автомобилостроенето винаги ще е тайна за обитатели на тайгата.

Човекът е жертва а не престъпник... просто в САЩ отдавна прекаляват с болкоуспокоителните, просто на лекарите не им се занимава с пациентите. "Според CDC, общият брой на опиоидните рецепти достигна повече от 255 милиона през 2012 г. - това е предписване от 81,3 рецепти на 100 души. През 2016 г. процентът спадна до 65,5, но в някои щати, включително в Оклахома, Мисисипи и Индиана, той остава много по-висок."

Видеозаписите показват как съпругата на даскала се опитва да изхърли найлонава торба в боклука пред къщата им, а после вади торбата и се опитва да я скрие на друго място... само дето ако наркотиците наистина са били само 8 грама, като гледам колко беше пълна торбата, сигурно маслото от канабис е било излято в бала памук, ама нали амераканците не са знаели че са наркотици как им е дало сърце на руснаците да ги арестуват;)

Преди няколко месеца руснаците хванаха един от главните инжинери по програмата за свръхзвукови ракети да предава информация на друга страна. Опандизиха човека но държавата бенефициент не споменаха. За мен няма спор че ФСБ не е КГБ. При КГБ такива пропуски почти нямаше. Днес, в новата по свободна Русия, ФСБ изпитва трудности в следенето и хващането на шпиони...подобно на американските си колеги които също нямат лукса да оперират в среда която прави работата им по лесна - каквато беше средата в СССР. Дори смея да твърдя че ФСБ се справя по лошо от конкурентите си които не можеха и да стъпят на малкият пръст на старото КГБ.

тоя илнур си съсипал бъдещето за ...2 500 евро! азиатска му работа!

Казваш - секретните проекти се разработват в университетите ? Май вашите са съсипали твоя живот , като са те направили - безмозъчен . Пък и странно - шпионира за ракета , която на практика ... не лети .

Това е поръчкова статия във стилът на дойче зеле. Никой няма да разглежда секретни ракетни технологии във университет -Балъци многоооо

За информация на руските тролчета, и за да не стават смешни, маслото от канабис действително е за медицински цели. Но от къде да го знаете, като в раша още лекуват с аспирин.

аспирин??? неее! с чага лечится! и с зельонка!

само ти ли не си разбрал, че маслото от канабис се използва за първоначално пристрастяване с дрога. След което се започват с по-тежките, като прехода е почти неизбежен. То и за това му се приписват могъщи свойства. Които може да получиш и по много други начини, без да развиваш наркотична зависимост. Рекламира се из всички държави само и единствено от американските посолства и местни наркодилъри. В случая рекламата върви от американското посолство.

Само ти не си разбрал, че канабиса (марихуаната, индийския коноп) НЕ СЪЗДАВА наркотична зависимост и пристрастяване. За разлика от алкохола, цигарите и кафето.

янките са много жалки! виж, россияните са друга работа! 27 февруари 2018г в пасолството на россия в буенос айрес, столица на аржентина, са намерени 400 килограма кокаин, в куфари приготвени да отпътуват за москва с дипломатичната поща! а тоя никаквец с накакъв канабис скрит в кутийка за контактни лещи!

От космоса ли ги е шпионирал ...

То в Москва канабиса не е разрешен тоа мисли че е в щата Монтана до Банкя

Руснаците са направо жалки. Защо не вземат и аспирина ако е американски. Идиоти.

Не са жалки. Жалък си ти, един тъп и прост трол, който е некадърен да си изкарва парите за хляба с честна и почтена работа. А си бута в нета и се опитва да изкарва пари като лъже и мами хората. Само кой ли те е подвел, че ставаш за манипулатор. От теб промивач на мозъци, едва ли ще стане, прекалено си тъп, колкото и да се мислиш за мастер. Намери си по-почтена работа, за тази определено не ставаш. Руснаците имат история и ясно са показвали какви са и какво могат, показват го и днес. За разлика от един жалко пикльовче, който се пъне да избива комплекси.