След потресаващо убийство: Германия (може би) няма да пуска мигранти без документи

Германският вътрешен министър призова за реформиране на системата за убежище след убийството на момиче, за което е заподозрян иракски кюрд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Greschkata e 4e gi isvikaha v brd elate i te doidoha i v bg italua garzia bg zigani v brd sa nahalni kradat dano gi varnat vs obratno ot kadeto sa doschli tuk oenerite germanzi sa ok sozialnite plaachtat tia sedat puschat i pijat a istins.balgari eabotat sa 8.50 na 4as

Какво германският вътрешен министър призова?С призиви нищо не се постига.Да каже на лудата Меркел да даде изявление по всички световни медии за затваряне на границите на ЕС за ислямски нашественици и РЕКОНКИСТА да се проведе в ЕС.И кой от къде е.Безплатният живот за нашествениците приключи.Да отиват да си оправят държавите и там да си живеят.ЕС е съюз на европейски държави.Другите да си правят други съюзи-арабски съюзи,африкански съюзи и ТОЧКА.Всичко останало е мижи да те лажем.

Напоследък главата ми стана на кратуна от досадните атаки от всички страни да подписвам съгласие някому, да прави каквото си поиска с личните ми данни, за да не ми бъде тотално отказано обслужване от какви ли не служби, институции, организации, търговци и какви ли не, претендиращи че ме обслужват, макар че всъщност, предимно ми отказват обслужване, а по скоро основната им дейност е по правилнно да се нарече -изнудване. Та на фона на такава атака срещу съвестните европейски данъкоплатци, не схващам основанието, някой да се извинява, че, видите ли, може би, едва ли не, евентуално, възможно е, на някой случайно избран навлек, да му откажат да го приемат с разперени за прегръдка ръце, ако няма с какво да докаже, че не е ислямистки терорист.

обясня, защо ние българите обичаме да обиждаме, да измислями и думи и понятия и да сме в състезание кой повече да обиди някой си - както в България , така и чужденците, Защо? Прави ни по големи, по важни, по надменни, по компитентни, по БОГАТИ И ПО ЩАСТЛИВИ ли? Всичко се настървено се оплюва. Също както го прави и Ердоган. Май може да е и турски обичай. Да приброя сега и минусите....

Просто, българската нация е значително по грамотна от много други (е, има и изключения, но ти не си между тях). Затова и българите отлично знаят кое как трябва да бъде направено. Но не им е работа и да го правят. За това има назначени от него политици. Тяхна работа е да изпълняват волята на грамотните българи. Проблемите на българите идват не от "мат'риала", а от послушковците -кариеристи (какъвто си ти, примерно), тъй като те не изпълняват волята на грамотния български народ, а на чуждте, платежоспособни врагове на всичко българско и най вече на българите, като нация. А от трвоето изказване, се вижда точно тази твоя склонност -да мразиш и отхвърляш всичко българско и преди всичко, самите българи. Приятен ден!

ТИЯ РАЗВРАТЕНИ ИЗРОДИ ДА СЕ МАХАТ И ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ПОВЕЧЕ В ЕВРОПА!

Бабетке Меркелке, тъпа краво, сега е "след дъжд качулка"!!! Държавата на гейовете разби с алчната си политика най-стария континент- Европата, ПФУууу...!

Ето сега е момента баба Меркел да отиде и да измие миризливите крака на кюрда! Чичко Ердоган нали затова ги гони - те са си комунисти по рождение - мързелуват, правят поразии и еб.т яко.

С желанието си да вкарат евтина работна ръка немците подцениха културните особенности на този етнос, сега каквито и мерки да предприемат не могат нищо друго да направят освен да констатират и наблюдават. И немците още нищо не са видели , тепърва ще им се случват много по страшни неща. Така че просто да се стягат и да свикват , това е тяхното бъдеще.

мешавица от малоумни, необразовани, човекоподобни паразити, обединени от най-гнусната и малоумна религия-вирус, и дошли единствено с цел да смучат, да серат и да се размножават, налагайки безпардонно на всички наоколо собствените си порядки...

никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Честито на печелившите . . . ! До няколко години Европа няма да я има изобщо. Ще се казва Съединени Ислямски Щати !

В немската преса има и подробности: въпросният Али заминал ден-два след случая с цялото си ОСЕМ! членно семейство за Ирак през Истанбул. -никой не е проверил, че имената в билетите не съвпадали с документите им -всички се чудят откъде бедното бежанско семейство вади кеш за осем еднопосочни билета -за разлика от мудната немска полиция, иракските кюрди на място го намират за отрицателно време, арестуват го, разпитват го и го пращат на Германия обратно за няма и два дни. В Германия такава процедура може да се точи с години.... Иде ми да се пръсна като гледам простотиите, които натвори Меркел....

при полет Берлин-Париж щяха да ме арестуват заради едно четвъртито шишенце мъжки парфюм (пресовка тротил?), сложено до зарядно за телефон (електронна платка и кабел) в куфара... На рентгена им изглеждало като бомба!

Хубаво е когато за министри се назначават умни хора

Няма нужда от толкова ум.Има нужда от твърда ръка! Те ако имаха толкова ум,на първо време нямаше така да приберат изродите,но ръцете им меки

Жандармерия блокира Угърчин след ромска атака с ножове и брадви ! Ха сега де.

mathur

Идиоти , немски , ТОВА е поредното Убийство от "гост" на меркел....Тая Изкуфяла баба ЗАКОПА Европа....

През ВСВ бяха избити истинските арийци , носители на германския ген .Това което остана е паток !

Те всичките са с документи с изключение на 2-3%. Обаче, на 90 % от тях документите са фалшиви. Германия знае това, но породължава със заразната си политика да дестрибутира джихадисти из цяла Европа, а и по-далеч. Това, което казват сега, че ще предприемат не е решение, а поредна доза популизъм хвърлена в очите на безумно търпеливите германци.

я просто си нямат изобщо представа с какво (какви) са се захванали. Имаме приятели там, интелигентни хора, но като им разправяш истината те гелдат като теле в железница! Те си мислят, че разликата между тях и мангалите е сам в начина, по който се обличат, и си мислят за тях като за "горките хора, бягащи от войната"... Казваш им: "Сърбали сме им 500 години попарата на тия гадове. не са хора! Клали са ни, палили са ни и са ни изнасилвали като животни. Едвам сме се отървали!", я те мигат на парцали и те мислят за луд или най-малкото - нещо да си в голяма грешка...

някой сириец като им каже че е лекар и хайде добре, а нашите дипломи иди че ги приравнявай, макар че сирийците също завършват висше в българия, но ги толерират, а нас ни дискриминират и във великобритания тоже

може ама не вярвам, защото там няма гласност те дори не знаят какво става в съседното село и много бързо забравят лошото, склонни са да прощават всичко на хората от развиващите се страни и са лошо настроени към източноевропейците

бре, да не би на широкоскроените германци да им е дошъл акълът? Че преди година пак убиха едно момиче - студентка и на погребението родителите и събираха пари, които дариха на лагери за бежанци.

Ама, само това ли бе мухляви германци? Че те вече влязоха при вас и са доволно опасни. Ох, горките...вие сте толкоз не в час, че тепърва ще гушкате плюшените мечета.

Хората са го измислили - за да влезеш с зелена карта в САЩ, ако имаш късмет да я получиш - първо те проверяват, после доказваш, че имаш пари за всеки член на семейството и тогава получаваш право на зелена карта. Ама и доказваш, че имаш познати там които да те подкрепят на първо време. И защо не даде Меркел първа пример - да предложи дома си на семейство бегалци. Ние така правим - Нинова даде веднъж 600 лв. от заплатата си на бедни, а ще продължи ли - никой не знае. И защо не - синът ѝ изкарва десетки хиляди на месец като служител на банка на Рокфелер в Ню Йорк - ха-ха.

Вишеградската четворка. Кой го измисли ТОВА - ДА ВЛИЗАШ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА, ДА ЯДЕШ И ПИЕШ, ЖИЛИЩЕ, ДА ТИ ДАВАТ ПАРИ И ПРАВО ДА ИЗНАСИЛВАШ И УБИВАШ ЗАЩОТО ЩЕ КАЖЕШ - НЕ Е ВЕРНО НЕ СЪМ ИЗНАСИЛВАЛ! тОВА МОЖЕ ДА ГО ИМСЛИСЛИ САМО СЪВСЕМ ЛУДА КОМСОМОЛКА МЕРКЕЛ. АМА ТО Е ГЕНЕТИЧНО - КОЙ ДРУГ ОСВЕН НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ СА ЕМИГРИРАЛИ ОТ ЗАПАДНА В ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ? Н И К О Й!!!

Добре де. Няма ли кой да вземе и да заведе дело срещу Меркел и компания за съучастничество?

Комплексирана нация ...Да приемеш много милионна паплач и да продъли да ги каниш ...Долна сган. ..

Комплексира ги светът!Комплексира ги Америка!Втората световна война ги комплексира най вече! Те не смееха да имат собствена армия даже след тази война.....Това е!Сега Меркел иска да покаже колко толернантна нация е Немската...А всъщност им еба майката

А преди като минаваха без документи /но с афони/ и не ни давахте да ги определяме като нарушители на държавната граница, а като измъчени имигранти и викахте пускайте ги?! Та искам да разбера как ще става занапред - вие да искате само с документи, а ние да продължаваме без, така ли!

"Трябва да орежем части от нашия германски закон, ако искаме да стигнем до обща европейска политика за убежището" Но него ли направихте вече това?Какво смятахте,че ще стане като прокарахте "всички мигранти са добре дошли,а на които(гражданин на нацията) не му харесва това да си стяга багажа и да ходи някъде другаде" политика?! Да не говорим,че това престъпление е едно от стотиците случващи се всеки ден,но някак си успяло да премине през политическият чадър пазещ миграните от "лоша слава"!

Тия германци са по- овчи народ и от нас.

въпреки това иска араби и африканци, ама не искат българи и руманци, защо ли?

са по-плодовити

защото ние сме християни, а битката е за унищожението на християните - не беха орки, не са гей паради, ИК - всички начини за унищожение на християните.

САЩ и Русия се боричкат, а баба Меркел прибира отпадъците от боричкането-войната! Имало и по-голями глупаци от българите хах, а това са германците!

Заглавието трябва да се промени! След поредното потресаващо убийство на младо момиче.......!

Политиката на Меркел започна да дава "резултати", уви...

Германците са свикнали да си учат уроците по трудния начин. На тях и през Втората световна им трябваха повече от 2 години след Сталинград и прегазване на половината им държава, за да разберат, че са победени. Сега ще им трябват още няколко десетки, а може би и стотици жертви на мургавите им гостенчета докато определят що-годе правилна политика към тях.

Дори не е необходимо да измисляш нещо ново и да се правиш на гений - прото върнете старата система на граничен контрол отпреди 30 гоини! Който иска германско/европейско гражданство да кандидатства - с образование, с работна квалификация, с имотно състояние... РАЗБИРАШ ЛИ? НЕ Е НЕОБХОДИМО ТЕПЪРВА ДА ОТКРИВАШ ТОПЛАТА ВОДА! ПРОСТО ВЪРНИ ТОВА, КОЕТО СТЕ СЪСИПАЛИ С ДРУГАРЧЕТАТА ТИ!

Извинявам се за изядените букви.. клавиатурата на лаптопа ми вече съвсем дава фира...

Изглежда изродите трябва да изнасилят меркел за да вземат мерки! Мерките са едни - всички маймуни обратно по клоните!

Ама провесени на тях!

Г-жо Меркел, не знам в какво вярвате ,но сте отговорна за това и за многото други зверства ,които са ''се случили'' и тепърва ще продължават да ''се случват'' тепърва. Бог няма да ви го прости! Искрени съболезнования на родителите!

"КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА...."

ДАВА С ПЪЛНА СИЛА ПЛОДОВЕТЕ СИ !!! ЧЕСТИТО !!!

Ха добърден . Късно е чадо , мандалото хлопна . Във вагони . Пломбирани , и в Каспииское море , както навремето ..... а сега в Средиземно море ....

Този изрод е трабвало да се насочи към тази изкукуригала бабичка,казваща се меркел,която докара тези примати в Европа.

Германците ще бъдат асимилирани от мигрантите.След 50 години в германските учебници ще пише че Бисмарк е обединил арабите в Европа. :-)

Народите трябва да се смесват за да се облагородяват гените. А българските са прокажени. Затова трябва да се смесваме с тях. Само за добро е.

Никол, ти ли си ? Как беше на гей-парада ? Това с гените за теб не важи. През "канал 2" няма как да стане !

Не питай старо а патило,ние българите знаем и кътните зъби на тези примати ,500 години сме им яли попарата

Яли сме им зер... ама не попарата, а нещо друго.

ти си знаеш най-добре какво си яло, говедо

Интересното е, че и тогава и сега нещата са организирани от юдеите.

Като малъл ме ритна магарето. Мислех, че дядо ще набие магарето, а той наби мен. Каза, че аз съм виновен, защото то било животно. Същото е с немските политици. Те са за трепане, а не животното.

Аз пък мисля ,че е по-правилно вместо да отрязват части от Закона , да режат атрибутите на мъжете мигранти , които напъват на границата ! Явно се шири убеждение в съответните мюсулмански страни ,че жените в ЕС ги чакат с разтворени крака !

Ами шири се, те трафикантите така рекламират европейската 'дестинация': чакат ви бели жени с разтворени крака + илюстрация от витрина в квартала на червените фенери.

винаги, във всички просташки народи битува мнението, че са големи ебачи- никой не признава собствената си некадърност. У нас се говори, че немците не си оправят жените, понеже пиели много бира и т.н. и т.н. Просто немците не намират сили в себе си да се противопоставят на победителите във ВСВ. Запада забравя за бумеранга.

Я пак проявете хуманност. Къде останаха принципите ви за демокрация? Оная паплач само това и чака - пълно обезоръжаване и отворени врати! Такава слободия си е жив автогол, ви каза министърът.

Знаете ли, замисляли ли сте се какво точно всъщност стои в основата на расизма, който по принцип ПРАВИЛНО е заклеймен във всички развити цивилизовани държави КАТО ОФИЦИАЛНА ПОЛИТИКА И ПРИНЦИПИ, поне декларатовно, но НИКОГА всъщност не бе анализиран и изследван докрай в дълбочина ПУБЛИЧНО по много важна непублична причина? Най-кратко това е внушаваната идеология, че едни хора са по-висши същества от други големи групи от хора по признаци като раса, националност, цвят на кожата, религия, регион, произход (царски и кралски особи), ...И с тази идеология “по-висшите” същества са избили десетки милиони хора от “по-низшите” и като “странични жертви” са (се) избили или ранени и с поразени съдби други десетки и стотици милиони! “Обикновени хора”! Къде обаче е “ключът от бараката” тук и какво тези никога не дообясниха и оповестиха цялата истина!?! Това е, че ХОРАТА НАИСТИНА СМЕ РАЗЛИЧНИ! Че няма един човек еднакъв с другия, от 7 милиарда на планетата! Дори брат с браъа, близнаците са различни, колкото и да си приличат! Тогава въпросът всъщност не е в различието - забележете, не говоря за превъзходство, за висши или низши, а просто за РАЗЛИЧИЯ и ЕАЗЛИЧНИ, различно не означава и не трябва да се чете и разбира непременно по-висше или низше създание, ДРУГИ СА КРИТЕРИИТЕ! И те също “странно” не са изяснени и ясни - запитване ли се защо? Защото истинските “правила на играта” за тях, за т.н. световен елит, респ. критериите им са РАЗЛИЧНИ от публичните, те са дискретни, конспиративни и “НЕПРИЛИЧНИ”, тоест разбирай НЕПРИЕМЛИВИ за широката общественост и гражданите, защото са противоречиви и несъвместими с едни от най-основните декларирани и приети принципи на съвременното общество, на СИСТЕМАТА ИМ! С две дими - тези, които се борят за толерантност и против дискриминацията и расизма всъщност ги провокират и култивират и предизивикателство нетолерантност в действителност и като краен резултат, независимо от публично декларираните им “добри намерения”. Просто защото хората сме различни, имаме и човекоподобни между нас, и липсата на система за отличаване (и СПРАВЕДЛИВО санкциониране) на онези, които НЕ СПАЗВАТ установените човешки правила и норми на практика ПОРАЖДА и ПОДХРАНВА всъщност неъолетантността, расизма и дискриминацията сред хората и реакцията и конфронтацията! А дали това се прави съзнателно или не д големият въпрос на който всеки с малко мозък и сам може да си отговори. Още повече, че отговорът вече мисля, че е пределно ясен! Системата ИМ просто вече не издържа и е все по-очевадно несъстоятелна и стават все по-неотложни големи промени и преоценки и дори усилията на такива колоритни стожери на същата Система като един Тръмп например (иронично провъзгласил се като антисистемен) са само временно забавяне и отлагане - а този отлично използва объркването на гореспоменатите европейски ръководители...

Много думи , никакво съдържание !

Абсолютно!! Пълна боза в мозъка !Промит! Имах приятел от Южна Африка/бял/ той ми разказа този виц: На един пазар ,продавали мозъци! Първия мозък бил оценен на $100 Вторият на $300 Третият на $500 А четвъртият на $1000 Чакай ,казал купувач на продавача-Защо е такава разликата?Нали все едно и също продаваш?МОЗЪЦИ !! Ами...казал Продавачът -Първият е на бял човек,вторият е на Китаец,третият е на Индиец а четвъртият е на ЧЕРЕН и е почти нов ,неизползван! Та затова и струва повече! ............................ Това с расизма е пълна глупост!Има нации ,които се развиват и има нации който искат да си седят под дървото и чакат банана да им падне в устата! Какъв расизъм бе юнак от по горното писане....Та в Америка има Негри по богати от БЕЛИТЕ ,само защото е известен рападжия,или боксьор,но в никакъв случай не е измислил нещо за 7 милиардното население! Така,че.....WHITE POWERRRRRRRRRRR............and fuck off anyone else who is preaching anything else!!.............................................Едно е да си САМо човешко същество ,друго е да си ПАРАЗИТНО човешко същество!!

Не се напъвай да учиш българите ,защо младите ислямисти чукат и убиват християни,на тях още от малки ми набиват в главите че неверниците само това заслужават,правили са го 500 години у нас,Ердоган им го каза в прав текст-ПРАВЕТЕ ПО 5,6 ДЕЦА И РВРОПА ЕДИН ДЕН ЩЕ Е ВАША и така ще стане ,а такива като теб само замазват истината за да може да стане по скоро ,такова е и желанието на твоя ментор СОРОС ,който ти плаща за яловите писания

Теорията за расовото превъзходство е много проста. Висша раса е тази, която седи от към приклада на мускета. В момента в който висшата раса пусне мускета, спира да е висша.

Но ако не беше еврейка нямаше така строго да се действа и да намерят реално престъпника чак в автономната иракска територия на кюрдите. Реално са намерили игла в купа сено. А какво стана след убийството на дъщерята на етнически германски политик преди 2 години? -Нищо, защитиха правата на убиеца намиращ се в Германия.

Плиткоумните германци дано скоро да разберат, че е невъзможно да се интегрира тази паплач, и че бездетните им водачи следват пъклен план, в който за децата на Германия не им пука.

Съжалявам, знам че за някои звучи неприлично, възмутително и дори недопустимо, но ще го кажа ПАК и в прав текст, както съм го заявявал вече много пъти - този път и по повод политиката на Меркел и салонните бюрократи и европейски ръководители : ХОРА, ЧОВЕЦИ от една страна и ЧОВЕКОПОДОБНИ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ И СЪЖИТЕЛСТВАТ ЗАЕДНО и при едни и същи правила и закони, просто защото животните и човекоподобните не признават, не спазват човешките закони и норми, защото не ги зачитат и не искат да ги зачитат! А човеците не могат да живеят по правилата на джунглата на човекоподобните - ясният пример и тъжен експеримент през 21 век и то в Европа е България! Още преди години писах, че има нещо много сбъркано и нереалистично в призивите и особено прилагането им на Меркел и ръководителите на ЕС за толерантност и че не разграничавайки човеци от човекоподобни и без да са в състояние да го правят те реално РИШАТ ПОНЯТИЕТО ТОЛЕРАНТНОСТ, както например комунизмът - идеите за социално равенство к справедливост за всички! Защото проявявайки криво разбрана толерантност към човекоподобните и отказ и неспособност да ги идентифицират и различат от човеците ТЕ ВСЪЩНОСТ ПРОЯВЯВАТ ОГРОМНА НЕТОЛЕРАНТНОСТ и несправедливост към останалите, към хората, към човеците! А дали го правят наистина съзнателно, от глупост, лицемерие, корупция или престъпни зависимости дори няма толкова голямо знамение, важен е крайният резултат, а той е трагичен и прекрасна хранителна среда за друг вид човекоподобни, които се представят за патриоти, популисти, националисти, консерватори, либерали,...

СУС БЕ! СЪКЪН!

Да бе, може би, ама се знае че няма да престанат да вкарват тия ислямистки фанатизирани убийци, които кой знае защо наричат "бежанци" или "мигранти", така че ако масово зомбираните европейци не се осъзнаят и противопоставят на унищожителната за тях ЕС-политика, потресаващите убийства ще си продължават до последния европеец, а Ердоган ще оглави бъдещия Европейски ислямски халифат. Такъв е отдавнашният план Куденхофе-Калерги и като изключим Орбан, Курц и поляците, всички останали управници играят по шорошката свирка за осъщестяването му. Да припомня, че Жан-Клод Юнкер получи наградата Куденхофе-Калерги през 2014, а Меркел още през 2010!

Всеки арабин,който влезе в Европа,трябва да бъде предварително кастриран!

Тъпи дойчивци. Не мойм се занимаваме повече с вас. Вкарвайте си варвари, женете се еднополово, изчезнете като нация ако щете. Ма не ни занимавайте и натрапвайте вашите проблеми и виждания...