Германия на Олаф Шолц - прагматизъм и умереност

Според "Зюддойче цайтунг" новият управленски съюз се очертава да бъде истинско климатично правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е мръсна комунистическа свиня, анти-натовец и подлога на Кремъл.

Са едни зелени комунисти, щтрауси. Отказват се от газ, атом и въглища. Ще скапете само хубавата страна, ама хубавото е ,че немците като осетят и ще Ви ритнат канчето отново

Нямат никаква представа от нещата които с които ще се сблъскат.

Щом те не знаят от къде ще дойдат парите за реформи ние какво да кажем? Цифровизация, АЕЦ, увеличени заплати и пенсии, намалено ДДС, помощи за тока, помощи за пенсионерите, помощи за енергиино бедните, безплатни лекарства.... И това е от два дни преговори... Още не сме и на половината.

ЦРУ дали ще го подслушва и него

Прагматизъм? Че той до сега участваше като дясна ръка на Меркел..знаем колко им беше прагматизмът на двамата.. Мозъците им са на Марс..

Истинско климатично бедствие! Тези ще ги изгонят с камъни!

ще ще ще ще ще ще

R.I.P Северен поток 2. Меркел заминава, Беарбок-а затваря след нея.

Нищо няма да затварят - Анналенка ще изпадне в бърнаут след първите срещи с Путин, Ердоган и из Източна Европа :) Зелените само да хващат микрофони по митинги стават...

Много точно казано. От една иначе не лоша идея, да пазим повече природата , се мина на някакви безумни идеи да се затварят атомни централи вместо въглищни, да се слага соларен панел на всяка къща, да се минава на електрически коли за 9 години... Да, за някоя популистка книжка не е лошо, ама реалността е друга. В крайна сметка се печелят много пари от масовата "екологизация".