Германия изправя на съд отричащи пандемията

Заради подстрекателство и релативизиране на Холокоста: Започва делото срещу Сухарит Бхакди, популярен противник на ограничителните мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще съдят Фаучи, за "gain-of-function" експериментите с вируси?

А КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЪДИМ БОКЛУЦИТЕ ФАКСИНАТОРИ ТОГАВА КВИ ЩЕ ГИ ПЛЕЩИТЕ ЖИВЕЕЩИТЕ В ДИРА ТРОЛОВЕ???? .......................... ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОБЕСИТЕ, ПОРАДИ РЯЗКА ЗАГУБА НА СМИСЪЛ В НЕЩАСТНОТО ВИ СЪЩЕСТВУВАНЕ.... ......................... АМА НАЛИ СТЕ СИ ИДИОТИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СПАМИТЕ ДОКАТО ДИШАТЕ .... ИЛИ ДОКАТО ВИ СПРАТ ТОКА :-) НЕЩАСТНИЦИ

Всъщонст, това е политически процес, целящ да убие развитието на мислещите хора... Това са репресии срещу хората, казаващи ИСТИНАТА... Професор Бакди спаси стотици хиляди , да се набодат с тази ОТРОВА! Тук, всеки неудобен на властоимащите , винаги са го ,,сготвяли,, с таканаречената ,,Nazi Keule,, - Фашистка бухалка.... Така са превъзпитани от американците, че самото споменаване на думата антисимит, и се изключва всякаква мозъчна дейност, и се започва с Лова на вещици! Нещо подобно, което се правили Нацистите преди 80 години с думата - Jude( евреин )... Господ да го пази професора!!! Бог с ВАС и пазете децата ни

Даде кофти съвет за лечението на пациент и пациента умре, същите баламурници ще го разпънете на кръст. Ако някой като тези заблуди хиляди и хиляди умрат ръкопляскате?!? Не мога да ви разбера. За такова отношение или ви е платено, или е защото сте тъпи, или е платено да сте тъпи.

В какво ги е заблудил? Виждаме, че "ваксините" не работят, ние сме по-добре от всички набодени в пъти повече. В сащ са близоп 70% набодени и имат между 200 и 500 починали на ден. Щом не те предпазват от заразяване, то остават ти неясно колко и какви странични ефекти, които могат, да се отключват с години. Много хора виждаме си заминават внезапно, много спортисти получиха тромби и умряха, много пилоти също.

Че Германия не нарича нещата с истинските им имена. Юридическото блато вероятно принуждава германското правосъдие да съди за глупости хора, които са по същество терористи и масови убийци. Също както Ал Капоне навремето го осъдиха за неплатени данъци, а не за всички много по-тежки престъпления за които е виновен. Като тези надали ще ги вкарат в затвора дори. Но виждаме, че всичко това е повод за всички подобни на тях тролове да ревнат срещу "страшните репресии" на които подлагат горките убийци и дори да сравняват ситуацията с репресиите срещу опозицията в Русия (защо ли се мъчат да оправдават престъпленията точно на Кремъл?). А сравнението е като между напляскване по дупето и обезглавяване.

_stankow

Излиза, че го съдят за антисемитизъм. Защо трябва да се внушава, че го съдят за антиваксърство ? Макар че германците са способни и на това. Но още нямат приет такъв закон, по който да съдят.

Г-н Станков, Съдят го подобна причина, поради която съдиха и астролога Лещански - за измама в особено големи размери.

Измамата с особенно големи размери е набождането и експерименталните бъркочи.

Да

Да не се чудите защо Германия загуби две световни войни. Тези не виждат по-далече от носа си, и десет войни да има, всичките ще ги загубят.

Абе, вие за малоумни ли ни мислите. Въпросният Сукарит е ДОКТОР, ПРОФЕСОР И ВИРУСОЛОГ, защо не казвате тези неща, а?!! Или започнахте и ит интернет да пишете фалшиви глупости за този човек, за да го злепоставите допълнително!!! Фашисти ненаядени!!!

Ало, бг, троле наш, Сега ще кажеш, че няма ДОКТОР, ПРОФЕСОР и ВИРУСОЛОГ, който работи за пари. Половината са сключили договори с фармацията да им рекламират лекарствата или ваксините. Мислиш си, че фарма мафията печели повече от ваксина, отколкото от попаднал в болница, не дай си боже на апаратно дишане ли? Наивник. Или може би трол?

Браво за статистическата информация за Германия, Зевзек. Абсолютно идинтична е картината в България за онзи период - пред първите 8 месеца след обявяването на уж епидемията НЯМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ОБЩАТА СМЪРТНОСТ по седмици. Кривата на общата смъртност за периода от януари до средата на октомври 2020 г. СЪВПАДА с тези за предишните пет години. https://www.nsi.bg/bg/node/18121/ Следователно т.нар. уж „нова болест CoViD-19“ не е повишила обичайната смъртност в България и НЯМА МЕДИЦИНСКО И СТАТИСТИЧЕСКО ОСНОВАНИЕ ЗА НАЛОЖЕНОТО И НЕПРЕКЪСНАТО ПРОДЪЛЖАВАНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. От средата на октомври 2020 г. до края на декември 2020 г. смъртността, обаче, нараства рязко в сравнение с предишните 5 години. Защо? Заради официалните анти-ковид мерки, които блокираа здравната система и наплашиха хиляди хора, които не отиваха да се лекуват от техните си основни сериозни заболявания.

Това репресиране по ФАШИСТКИ беше предвидено отдавна, само незмам защо още Фулмич и Бхакди не са ги осъдили след като подеха дела още 2020, явно и те ползват тренда на недоволство за да се наместят като Костя в политиката и на софрата, ако не беше така да има осъдени вече, да има шум, а не само изказвания на видеа. Реално пЛандемията си беше и е вид Холокост и геноцид но с течност с доказуемо налична и трепаща графенова нано + ГМО + блутуд и 5Г технология. Ей тук има всичко https://bit.ly/saprotiva528 https://bit.ly/ResetWars https://bit.ly/MASKITE-PADAT https://bit.ly/WarVectors https://bit.ly/FallCabal-4 !!! https://www.bitchute.com/video/KCQtSjnghjWV/

500+

Урсула фон дер Лайнен ли нареди?

Супер искам да видя как ще докажат че вируса съществува и е изолиран. В Канада едно такова дело когато опря до този въпрос и всичко пропадна защото не можаха да докажат че вируса е изолиран и съответно че съществува.

Напълно те подкрепяме, и не желаем диктаторските мерки наложени от група гнусни глобалисти !!!!

Екскременто-пръскачката на Европа.

ще ги съдят за неефективните и вредни вакси? Не могат да се преборят с тях за независимо изследване, та камо ли да им търсят сметка. Нещастни продажници.

Никога няма да осъдят пфайзер защото държат всички големи политици. Нали има дело за това как Урсула е подписала самостоятелно договора за “закупуване”на кой знае какво с етикет ваксина

Хитлер май е жив а ???

Чичо Ади, дето го цитираш с умиление за евреите и окончателното решение ли?

От прочетеното разбрах, че всъщност го съдят за антисемитизъм и публично отричане на Холокоста, неща които в Германия наистина се преследват от закона. А дали самия закон е справедлив не коментирам, да си му мислят германците! А всички, които по долу критикуват германците ще посъветвам първо да стигнат тяхната обща култура, ефективност, производителност и жизнен стандарт, та чак тогава да говорят!!!

Когато в Булгария е имало култура, германците са живяли по дърветата. Това че последните стотина години наляха бая пари в тях, особено след втората световна и им вдигнаха стандарта, не занчи че са номер 1. За мен германците са най- тъпата нация след като 2 войни ги хвърлиха за пушечно месо срещу руснаците. Сега уркаинците се опитват да ги догонят и като гледам ще успеят.

Така е, затова всички германци емигрират в България... А това за културата ми напомни за Г. Димитров на Лайпцигския процес... То човек като няма с какво друго да се похвали се хваща за историята (за справка виж македонците)! А пък паралела ти между немци и украинци и воюването с руснаците направо избива рибата!!! И за твое сведение през ПСВ Русия капитулира пред Германия, Австро-Унгария, Турция и БЪЛГАРИЯ (за справка виж Бресткия мир)!

Русия капитулира заради октомврийския преврат дето го направиха американците и германците. НА успешанта операция на германцкото разузнаване е транспортирането на Ленин в Русия.

Обвиняват ги в нацизъм. Какъв отговор да имат освен да наложат нацистки мерки и отговор? Гнус.

Трябва СЪД и РАЗТРЕЛ за РАЗПРОСТРАНЯВАЩИТЕ вирусите- КИТАЙЦИ и техните помагачи- Предатели, около Боклук Борисов... Като Запалят китайски ресторант или китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ.

-)

Кога ще правим референдум за излизане от ЕС?

Ми съберете подписите и правете, бе. Кой ви е спрял????

Притеснява ни, че НЕ НИ ПИТАХА, КОГАТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕС.

Кога ще правим референдум за излизане от НАТО?

Тоест пандемията е поводът а причината е че двамата са партийни активисти... та значи си говорим за политически репресии.

Че Германия не нарича нещата с истинските им имена. Юридическото блато вероятно принуждава германското правосъдие да съди за глупости хора, които са по същество терористи и масови убийци. Също както Ал Капоне навремето го осъдиха за неплатени данъци, а не за всички много по-тежки престъпления за които е виновен. Като тези надали ще ги вкарат в затвора дори. Но виждаме, че всичко това е повод за всички подобни на тях тролове да ревнат срещу "страшните репресии" на които подлагат горките убийци и дори да сравняват ситуацията с репресиите срещу опозицията в Русия (защо ли се мъчат да оправдават престъпленията точно на Кремъл?). А сравнението е като между напляскване по дупето и обезглавяване.

Колко пъти ще изтролиш едно и също и плащат ли, ако постваш само едно нещо копи-пейст?

Направо да подгреят концлагерите за отричащи пандемията и отказващи да се бодат с произведенията на доктор Менгеле.

Май няма по-голям кенеф от Дойче Зеле в момента. "Работническо дело" на новото време.

Много си прав за съжаление!

Тоя бърка няколко стотин лайка във ФБ с подкрепа... :)))) Тука хора, които не биха се изпикали върху него, ако гори, защото прилича на циганин, също го "подкрепят", но няма да пътуват 2000 килмотера за да протестират за него. :))))

Цитат от статията: ". Впоследствие, той е направил и няколко изказвания, релативизиращи Холокоста и нацизма. " И много правилно е направил като е съотнесъл изказванията си в тази посока. Ковид фашизма си е чист фашизмъм, с класическите способи, само че под медицински претекст. Да не забравяме за сегрегацията, която се пробваха да създадат чрез "зелените сертификати". Опит да бъде създадено двукастово общество е правен и в миналото с "жълтите звезди", които са били слагане на евреите. Определени хора от обществото тогава не са можели да ходят на театър, на кино, да посетят магазин и т.н. Е, сега се пробваха да направят същия апартейд. Историята се повтаря, методите също.

Много точен коментар. Гордея се, че имам такива сънародници!

Хахахахахаха. Сменяш ника и се хвалиш сам, а? :)))

Нарича се свобода на словото. Ама под "слово" се има предвид пропагандната линия на текущия режим.

Свободата на словото е едно, подстрекаването и склоняването към престъпления е друго. Комунизмът така ви е промил мозъците, че разлика не правите.

3евзек

Ало, Айде, тролице нагла, Благодаря за предложението, но ще се въздържа. Пак ви разкрих целия сложен "замисъл", затова така си се вкиснала, нали? Като пишеш "ЕПМ", все пак уточнявай в кое лице е, че човек може да си помисли за собствената ти майка. Или викаш при вас, троловете, то не е от значение? Ваша, тяхна... всички майки са общи.

Нарича се измама и заблуда носещи вредни последствия, включително смърт за измамените и ползи, включително популярност за измамниците. Много повече общо има със словото на циганите телефонни измамници отколкото със свободата на словото. Правата на едни, не могат да нарушават правата на други или да ги излагат на опасност.

Само поредното доказателство, че трябва дфа стоим по-далече от тези и техния "съюз"

Ало, Не че е нещо неочаквано, троле наш, Колко по-далеч трабва да стоите от този съюз? Чак в Китай ли?

Как е да работиш за чуждо разузнаване ?, Страната ни се нарича България, чувал ли си за нея ? Или за теб слънцето изгрява с ес и сащ ? За една друга думичка - "суверенитет" чувал ли си ? Не ми отговаряй, знам ти отговора .

3евзек

Ало, АбеЗевзек, троле наш, Страната ни въобще не е далеч от този съюз, затова питам. Ама ти май също си трол?

Копейката иска да отваря Белене. Но това не те притеснява, щото там ще вкарваш, а няма да те вкарват, а? :))))

Главатаря на идиотите Копейкин е с 3 дози, но няма проблем. Скъпи идиоти, пийте белина така на следвашите избори на пролет, по малко идиоти ще гласуват. Благодаря за вниманието.

Еб. си макята! Не ме интересува кой колко дози има. Аз решавам за себе си и семейството си.

И семейството си... Жената няма ли право на глас?

Правилно - тъпаците трябва да се наказват.

но някакъв довод в полза на обвинението ти?

МИ аз смятам , че си тъпак трябва ли да те накажа...? Кво ще кажеш да наказваме всеки който мисли различно.. това на какво ти прилича... принципно искам да те накажа само заради мнението ти, но това не е правилно всеки има право на мнение...

Виж ся. Антиваксърите не мислят, не са способни на това. Те просто го играят контра на всичко, защото по този начин придобиват чувстовото, че са се извисили над останалите. Те нямат никакви аргументи и никакви научни доказателства. Как да ти го обясня по-ясно? Не е ли достатъчно да се досетиш сам, като прочетеш как 5Г и Бил Гейтс използват ваксините да чипират хората за да ги подчинят? Тези хора са просто олигофрени и трябва да бъдат наказани.

Хората които не искат да се бодат с лъжеваксини имат различни основания за това. Едни са конспиративно настроени, други имат личен опит, трети са информирани от различни научни изследвания показващи че това не са ваксини. Не можеш да ги обединиш в общ етикет "антивсксъри". А дебилите които се ваксата са си дебили, за тях друго понятие няма.

Те вече не трябаше ли да са умрели ваксинираните? :))) Или поне рога да са им пораснали? :))

нацистите не си поплюват...

Сухарит Бакди е един пт водещите микробиолози в Европа. 20 години е бил шеф на института по медицнска микробиология и хигиена към университета в Майнц. Това е поредния опит на соросоидните слуги на Световния икономически форум и гаулайтера му клаус шваб да заглушат гласа на непродалите се учени, които предупреждават света за вакса евтназията.

Днес се чувствам като горд татко.

много плодороден катко се оказа ти

Медицинския фашизъм в действие... Заради критика на съд?! Свобода на словото не беше ли основна ценност? Откога хората нямат право да критикуват действията на управляващите? Наистина е време да хвърчат глави на държавни глави и политически проститутки. Явно друг начин няма. Тъпаците не осъзнават едно - ако не оставиш на човек друга възможност за борба, ако го притиснеш до стената, той неизбежно се хваща за оръжието.

съжаление, колкото и да го притискаш, отстъпва. Повечето - с поклон. Само когато по голямата част умира от глад (и младите, не като у нас само пенсионерите) , тогава може да се очаква нещо, и тогава вече зависи колко влияние са имали такива като този лекар. Иначе се посочва някоя страна/народност/религия , връчват се пушките .....

10 години национал социализъм и 45 години комунизъма какво друго да очакваме от промитите мозъци на тази някога горда нация освен истерични тоталитарни изцепки.

а Мангъров, Копейкин, Слави Трифонов и Чорбанов кога ще съдят?

На Голопуткин ден

в главата , може нещо да се намести

Като спреш да се рапкаш...

После Путин бил диктатор. Прав е човека, какво грешно е казал.

Кога ще бъде обесен Костя Копейкин за същото.

Каква е тази лудост, това е комунизъм от най лош вид

Интересно кой ще съди тези власти който от конституциите направиха тоалетна хартия?

Никой. Ще бъдат избити

Че Германия не нарича нещата с истинските им имена. Юридическото блато вероятно принуждава германското правосъдие да съди за глупости хора, които са по същество терористи и масови убийци. Също както Ал Капоне навремето го осъдиха за неплатени данъци, а не за всички много по-тежки престъпления за които е виновен. Като тези надали ще ги вкарат в затвора дори. Но виждаме, че всичко това е повод за всички подобни на тях тролове да ревнат срещу "страшните репресии" на които подлагат горките убийци и дори да сравняват ситуацията с репресиите срещу опозицията в Русия (защо ли се мъчат да оправдават престъпленията точно на Кремъл?). А сравнението е като между напляскване по дупето и обезглавяване.

Проблема е че демокрацията е погребана бавно,планово и безвъзратно. Ковид пландемията само ускори нещата. Бивш немски конситуционен съдия обяснява абсурда с независимоста на трите власти, той твърди че съдиите назначени от съдебния министър както и полицаи назначени от вътрешния министър, няма как да са независими. Гоненето на вещици е в разгара си!

И двамата, Багди и Фюлмих са много читави и смели мъже, на кото милиони се възхищаваха и уповаваха през тъмните години на коронобесието. Сега в затишието ще пробват да ги осъдят, но няма да им се получи. Осъден доктор и адвокат няма! Плашат само простолюдието. Иначе в Германия от години върви заговор за изтребване на инакомислещите и кадърните. Ловът на вещици неслучайно е тръгнал оттам. Сега ще се прожектират за зрителите нови серии. Иначе хората на Андреев в ДВ са едни завистливи и доста некадърни слагачи, които даже не могат да превеждат читаво статии. Хвала на такива журналист-меринджейчета вестители на новата жълто-кафява епоха!

Взривили или по друг начин избили множество хора е очевидна. И на онези се възхищават милиони. За съжаление последствията за тези от сблъсъка със закона няма да са същите като за терористите с бомбите, на които не може да се отрече куража, който пък точно при тези е съмнителен.

Човекът нарича архизло и нацизма, и ционизма. А за "пандемията" е прав, донякъде /за да не ме обинят все пак/. И преди е имало пандемии, но до този държавен екстремизъм никога не се е стигало.

Не познаваш историята и медицината достатъчно. Типична за невежите интелектуална самоувереност.

Поредната тъпотия на мръсната сган чиновниците

Заглавието е подвеждащо - ще си го съдят за Аантисемитизъм.

Моя шеф е с поне 3 ваксини. Даже и като седи на бюрото си е с маска. И сега кара 2 (или може би 3-та) корона. Та така...

Да е жив и здрав. Още няколко го чакат в склада ;) както и повечето български избиратели

Това е същата простотия като "имам един прадядо дето пушеше по две кутии цигари всеки ден и живя до 99г." Има хора паднали от самолет и оцелели и това не значи че скачането от хиляди метри височина е безопасно, има и хора умрели след като са се спънали на тротоара и това не значи че ходенето по тротоара е смъртоносен риск.

3евзек

А има и хора, които просто нямат такъв шеф, но лъжат като разпрани.

Германците да преброят колко се е увеличила смъртността след техните кампании , пък после да седнат и да помислят , ако могат

Ало, Те, троле наш, Ето с колко: https://www.destatis.de/EN/Themes/Cross-Section/Corona/_Graphic/_Interactive/deaths-weekly-years.html Сравнено с предните 5 години, увеличена смъртност има само по време на епидемични влъни. А ти можеш ли да преброиш с колко се е увеличила смъртността за същите 5 години в България? Или пак не можеш, понеже си трол?

А увеличаването на населението с над милион имигранти взето ли е пред вид в твоите статистики?

3евзек

Ало, Въпрос, троле наш, Статистиките не са мои. Но бъди сигурен, че е взето предвид. Увеличението с 1 милион мигранити не се брои за съживяване на 1 милион дущи и не допринася с отрицателен знак за общата смъртност. А ти пак си трол. Други въпроси има ли?

Браво за статистическата информация, Зевзек. Абсолютно идентична е картината в България за онзи период - пред първите 8 месеца след обявяването на уж епидемията НЯМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ОБЩАТА СМЪРТНОСТ по седмици. Кривата на общата смъртност за периода от януари до средата на октомври 2020 г. СЪВПАДА с тези за предишните пет години. https://www.nsi.bg/bg/node/18121/ Следователно т.нар. уж „нова болест CoViD-19“ не е повишила обичайната смъртност в България и НЯМА МЕДИЦИНСКО И СТАТИСТИЧЕСКО ОСНОВАНИЕ ЗА НАЛОЖЕНОТО И НЕПРЕКЪСНАТО ПРОДЪЛЖАВАНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. От средата на октомври 2020 г. до края на декември 2020 г. смъртността, обаче, нараства рязко в сравнение с предишните 5 години. Защо? Заради официалните анти-ковид мерки, които блокираа здравната система и наплашиха хиляди хора, които не отиваха да се лекуват от техните си основни сериозни заболявания.

Има си държавно статистическо бюро, те си имат сайт дестатис.де с латински букви ... От сайта им ... За юни, юли и Август повишаване на смърноста спрямо предни години е +9 %, +12 % und +11 %.

3евзек

И това е при 4 пъти повече заразени през тази година, отколкото през 2020 и 2021 взети заедно. Може би е защото противоепидемичните мерки не работят. А тук имаше месеци с по +150%.

Какво му обясняваш на този тъпанар Зевзека, той знае всичко и за него всички са тролове. Не мога да разбера идиот ли е, платен ли е, или и двете

3евзек

Ало, Абе..., тролице проста, Не съм нито тъпанар, нито идиот, нито платен, ами съм Зевзек. А ти не се ли надценяваш малко? Вие четиримата, които пишете под 50 имена всеки, съвсем не сте всички и винаги бягате с 200 от всеки въпрос, както тъкмо направи и ти. Защо никой от вас не отговори на въпроса с колко се е увеличила е българската смъртност без немските кампании? А можеш ли после да помислиш, ако можеш? Май пак ще позная, че ти е забранено, понеже си трол.

У нас как е смъртността. Влез в сайта на НСИ и сравни по време на вълните от опасните щамове на ковид как беше и как е в момента при над 30% от населението ваксинирани. Видно е и вируса колко беше "безобиден", видно е и ваксините колко са "опасни". И понеже съм чувал и опорката как мерките "убивали", може специално да видиш как беше смъртността в началото на 2020 г. Тогава мерките бяха най-жестоки със махане на пейки, забрана да се разхождат хора непридружени от куче, КПП и други бойковизми.

всеки да се огледа там, където има преки наблюдения какво става - сред познатите си, защото официалните данни губят "надеждността" си все повече. така и "коментарите" ще станат излишни ...

Да започват да ги горят на клада , западът има традиции в това мероприятие

Като чета коментарите призивите за диващина и насилие са в коментарите на антиваксърите. Като прибавим и факта, че инквизицията е била противник и на науката и особено често са попаднали в огъня хората лечители, а озверялата неграмотна тълпа е аплодирала всичко това...

Сега обаче озверялата неграмотна тълпа е от "правилната" страна, разполага със списък с удобни "медицински факти" и бурно ръкопляска, когато някой се усъмни в достоверността на списъка им... Та така, фашагите и инквизицията са просто проводници на едни западноевропейски ценности... вече с разширението евроатлантически.

Германците са и си си остават ф.ашисти, не признават различно мнение, въупреки , че се правят на г.ей толерасти и пренасят ф.ашизма си в цяла Европа и от това ще страдаме всички!