Германия изпрати помощ от €25 млн. на оцелелите от Холокоста, живеещи в Израел

Около 113 000 оцелели от лагерите на смъртта живеят в Израел и всеки един от тях ще получи 220 евро помощ

Обратно в новината

Коментари - Германия изпрати помощ от €25 млн. на оцелелите от Холокоста, живеещи в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе, отпреди 78 години и цели 113000 са оживели досега. При население от няма и 10 милиона. Даже да са били пеленачета в концлагера пак не го вярвам. Това ще да е някаква схема да вземат едни пари, ясно че никой шваба няма да проверява 113000 иска. Или плащат на наследници.

Получателите приеха тихомълком изпратените пари. После обявиха, че ако Германия не им изпраща двойно по-голяма сума всеки месец, ще й доставят няколко милиона палестинци. След като арийците станат малцинство в собствената си страна, новоизбраният черен президент ще ги настани в концлагери (за тяхна безопасност и удобство).

ша отидат за трепанье на араби

Египет няма ли и те да дадат нещо ;)

Да, така е. Трябва да се плаща данък на господарите за да те оставят на мира! Иначе да му мислят! Няма да се разминат само с гърмене на Северните потоци и деиндустриализация, ами може да им приложат истинския Холокост както са го направили след края на втората световна война, когато са избити повече Германци отколкото са загиналите по време на войната!

да бяха чакали още 5 години, съвсем тънко без пари щяха да минат

... с какво са ги хранели в лагерите ,та след 78 години все още имат 113 000 бивши лагерници? Или това е заобиколен начин да се финансира Изсраел за да продължи да намаля бройката на бъдещите мигранти към ЕС .