Германия и Австрия засилват граничните проверки, за да се борят срещу престъпността и миграцията

Мигрантите тръгнаха по балканския "Маршрут на джамиите". Скандал се вихри в Германия за манипулации при даването на убежище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се извинят на тези страни, които не приемат и се отбраняват от тълпи "бежанци". Наричаха ги ксенофоби и какви ли не.

Аааа байгън ви дойде а мискини долни?!?!?!

Късно е либе простотията я направихте -след време ще сте мюсолмани благодарение на ялавата швабка.

И с коя държава има Германия граница?

Дания Холандия Белгия Франция Швейцария Австрия Чехия Полша

Вероятно повечето от тея социални работници са също мигранти. В Лондон поне е така. Когато идеш в кансъла(районното кметство), рядко може да видиш англичанин. Помагат си и завземат лека полека всичко. По-скоро са завзели всичко.

"Скандал в Германия" О какъв скандал,майко мила!Някой си позволил да вкара повече мигранти от предвиденото о какво жестоко престъпление.Е поне сега разбраха какво им е на страните които бяха задължени да приемат допълнително мигранти без право на избор,да им е честито на немците!

То немците кой ли ги е питал дали искат мигранти, в немските новини и форуми ври и кипи по този въпрос от години, но и тамошната върхушка си прави, каквото си е наумила без да пита. Когато политиците се мислят за богоизбрани, живеят далече от стандартите на средностатистическите хора и милеят повече за това, с което ще останат в историята, а не за собствения си народ, създават взривоопасни ситуации и условия за тероризъм, размирици и граждански войни. Германия вече сложи началото на края на ЕС, дори разпадът да продължи години. И да пазят и да не пазят, врагът вече е вътре и се множи.

Това да го разбирам ли като "ОПРАВЯЙТЕ СЕ!"? Ние знаем как, но не е демократично, а демократично ли е да спираш човек тръгнал за Германия, а не за България?