САЩ подслушвали висшите политици в Европа чрез софтуера XKeyscore

Шпионският скандал набира сила, Германия, Франция, Норвегия и Швеция с първи реакции, възможни са дипломатически протести

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА САЩ И ДАНИЯ

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ГЛОБИ....... ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ. ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ, МЪЛЧАТ ОГЛУШИТЕЛНО...... АЛООО БОКОФЦИ..... КАТЕТА....... ТОВА ЛИ ВИ Е ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ???? А ТИЯ ОТ СНИМКАТА МЕРИ ПОПИНЗ И ЛЬО МАКАРОНИКС КВО СЕ ВАЙКАТ КАТО ОЩИПАНИ МАМИ НА СЪБОР.... ДА ДЕЙСТВАТ......

да са подслишвали и нас, и дано да продължават. Така ще знаят кой кой е и на кого служи. И фатмакът не може да ги излъже кои са му господарите.

ЗАСЕГНАТИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ ЗАВЕЖДЪТ ЛИ ДЕЛА И СЪД.......????

САЩ, Англия, Израел и руснаците винаги са подслушвали всички. За другите не знам. Ако някой си въобразява, че на шахматната дъска на разузнаването има врагове и приятели, значи е пълен идиот.

абе той Путин е виновен. Путин и неговото КГБ са хакнали мрежата на ЦРУ и АНС. от там са хакнали мрежата на Дания. за целта са използвани специални сървъри разположение на тъмната страна на луната. в помощ на Путин са използвани специални технологии откраднати преди хиляди години от един руски агент на КГБ. той ги е откраднал от Египет при строителството на пирамидите. сега очаквам да има нови санкции от страна на САЩ срещу Русия и нови изгонени агенти и дипломати. дори Гешев сега проверява в архивите на нашите ДС дали няма данни от преди няколко хиляди години с цел да повдигне обвинение Бойко готви специално включване от джипката, за да обясни как всъщност това е организирано от Путин. дори Плевнелиев си е купил газов пистолет и маскировъчни дрехи и мисли да обяви война на Русия. готов е да се изправи сам срещу Путин и руската армия. Деси му е приготвила чисти дрехи, няколко палачинки и вазелин както казват старите хора "по добре да имаш вазелин и да не ти трябва, отколкото да ти трябва, а да нямаш". да живее САЩ. най голямата демокрация на всички вселени

Ауууу, как е възможно, това трябва е фейк новина. Те САЩ и васалите им не правят таквизи неща. Те са демократи, най-големите радетели за демокрация, стига да е в техен интерес:).

кой мое освен ЦРУ? Не е се учудвам

Звучи невероятно но Пернишката секта слухти чрез шпионски софтуер XKeyscore или подобен взет назаем от военни или от ДАНС!

"Гротескно е, че приятелски разузнавателни служби действително засичат (комуникациите) и шпионират високопоставени представители на други страни", каза президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер пред германската телевизия А Ер Де, който също, според последните разкрития, е бил сред подслушаните от АНС по времето, когато е бил външен министър. "Политически смятам това за скандал", допълни той.

Подслушване, ама демократично.

"не са изключени "някои дипломатически протести". Какви например? Изгонване на дипломати? Или поне частично съкращаване на персонала занимаващ се и в момента с подслушване? Нещастници пълни!

България е пробита от Шпионите на САЩ като швейцарско сирене ! САЩ не са никакъв съюзник, а вълк във Вълча кожа!

копнея за момента когато ще могат да се предават аромати по цифровите канали. разработвам едни рецепти - боб с кисело зле, чесън и люти чушки. Изпускането на такъв газ направо напуква слушалки и стъкла на противогаз

Те не са ги подслушвали :) добро са им правили :) сега да видим дали ще има изгонени дипломати :)) хаха

Къде е ловецът на шпионски мрежи? Нещо не си спомням, ама дали някой ще ми припомни колко американски шпиони хванахме през последните 30 години? Нали не мислите, че нас не ни шпионират?

Англо-американската империя е основана на лъжи, идолопоклонство, насилие, измама, измама, измама, лицемерие, експлоатация, окупация, всякакви видове / обхват / мащаб на пропагандни манипулации за промиване на мозъци и кондициониране на човешките умове, за да ги държи подчинени и послушен на онези, които „не знаят какво правят“,както е казал Бърнард Шоу, "демокрацията е балон, който виси над главата ви и ви кара да се взирате, докато другите минават през джобовете ви“.

Французина що се прави на луд?! Нали по онези времена изгониха 5 американски дипломати защото САЩ са подслушвали целия телефонен трафик на французите... десетки милиони разговори от мобилни и стационарни телефони;)

:: Марешки: Предполагам, че съм един от основните подслушвани - Здравей, България (25.05.2021) усещал по промяна в сигнала :))

Къде сте бе. краварофили?! Под други статии коментарите ви се изсипват като водопад. Айде кажете нещо в защита- САЩ пазят демокрацията, те са ни най-добри партньори и т.н. Не ви ли иде на акъла, че всяко залитане в едната или другата посока не е в полза на България? Трябва най-накрая да се постави родината ни над всички и да вземем пример от Борис 1- разделяй враговете в полза на България (издейства признаване от Рим)!

Русия била шпионирала! Когато някому нещо ме изнася винаги Русия е виновна. Тези които винаги обвиняват Русия, използват за параван нападките си срещу нея, за да вършат задкулисно намеррнивта си.

Да скара съюзниците и да си прави каквото иска. Очаквайте скоро фронтална атака от СССР и всички ще я проспят.

Като има бол еврогейски подлоги така ще шетът из европейската територия краварските агресори защитени от всякаква отговорност за действията си...Ама иначе все Русия ''шпионира, избира , налага'' както се вижда само на основа краварски приказки.

Гоем праз! еми ще си послушват,като могат, то същото като техните десантчици в български цех. И в европата ще пуснат некви ноти и нищо. Да ги питам, абе що не обявите някоя пресона нон грата , некой хамерикански посланик.Нема да обяваят сериозно! едно мрън-мрън и толкоз

Най-гротеското в случая е че технически е възможно да правят подслушването. А всъщност да не могат да го правят е тривиално. Еднократно криптиране в крайните точки. Да не говорим че Х-Рейтинг изобщо не е нужен за телефонни разговори. Това е рейтинга дали един емайл например е спам или порнография. Няма никакво приложение при телефонни разговори между двама човека. Е ама нали европейците много напреднали че даже телефон не могат да си произведат... Сигурно ги е гнус да им завият винтчетата.

Освен руски шпиони в България се подвизават и американски, турски и др. шпиони от така наречените приятелски страни, които подслушват както американските в Германия

Ами, подвизават се, за какво да харчат пари, ние сме им колопния, има си тук назначени марионетни правителства, които им снасят всичко надлежно и мазно, за какво са им шпиони.

Тъй, тъй! Демек това, което е правил Боко не е по-различно от което вършат всички останали. Поняли целтта на статията. Давай нататък.

Затова да се слага масово Китайски хардуер и да се отрежат пипалата АНС

системното подслушване от не0либералната глобална фашистка империя е най-демократичното подслушване на света, нали ;) ? така ,че не рипайте васали, протекторати и колонии ;) ! освен тотален шпионаж има и тотален контрол, тотално разпореждане с ресурсите, например - в Сирия империята пази сирийския нефт от сирийците

Е нали беха руски хакери?

Ще се гонят американските шпиони, а?