Коментари - Германия, Франция и Англия предупреждават за разпадане на иранската ядрена сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За случая имаме хубава българска поговорка - С трици маймуни не се ловят. Тия три страни са безгласни букви, дотолкова, че са зависими от САЩ и щом Щатите се оттеглиха и наложиха срамните си санкции, то тия веднага клекнаха и си закриха целия бизнес в Иран. Не виждам с какъв сурат правят тия изявления, след като играят една игра със САЩ.

Ай стига бе! Тия верно ли използват още мозаични панели в командните зали???

на снимката индианец гледа пишеща машина

Щото съм прост като ОНЯ ще ви издам тайната. Ако искаха кукловодите да има мир в региона щяха да разоръжат, а не да въоръжават всички. На първо място Израел и да гарантират непрекосновеноста на всички страни в региона. Да ама не. Там има нефт. Богатство и проклятие.

Сделка няма от година. Рижия я разтури, пуделите не знаят какво да правят.

Колкото в Ирак намериха , толкова и в Иран ще успеят. Луди ли сте бе . Когато един диктатор е послушен го галят , когато скача унищожават държавата му. Ирак Либия Сирия Африка. Афганистан. Уж демокрация . Ей глупендери . Каква демокрация? Че то в Европа няма. Тръмп е избран диктатор. Това е разликата. На всеки пет десет години се сменя политиката. Слепи ли сте

Светът е далеч от ядрена война, което е жалко. Хубаво е да бъдат намесени всички азиатски ядрни държави, за да стане интересно. Ще остане малко от Сибир, другото ще е застъклена повърхност за хиляди години, но човечеството има нужда да се редуцира да милиард. Предстоят интересни месеци, но много се разсрочи Апокалипсиса.

Какъв ти е проблема - редуцирай се .

...’ всички въвлечени да спрат за момент и да обмислят евентуалните последици от действията си...’ Тва е невъзможна задача за Тръмпича, да мисли.

А кой е казал , че не може да си правим сами атомни бомби и това е приоритет само на някой избрани държави? Проблемът дори не е в изготвянето на самите бомби, а доставката им до съответният консуматор, при това цели и в изправност! Само чичо Ким засега има изправни ракети носители и е в състояние да достави пратката до САЩ и всички потенциални врагове. Ако Иран създаде носител на бомбите,следва край на изнудването от когото и да било!

Ами на луди дебили, които с повод и без повод заплашват че ще унищожат Изрел, в ситуации в които Изрел няма нищо общо, не трябва да им се позволава да имат атомно оръжие

Тия дебили не подкрепиха умният Тръмп когато искаше да предоговори условията, а дочакаха като последни тъпаци да видат че Иран не е възнамерявал да спазва никаква сделка, и си е работил тайно в нарушение на сделката. Иран първо тах ще ги издруса с атомна бомба, понеже са мега тъпи. Това и Ванга го е предсказала

А ти наверно си СУПЕР ЗОМБИ!

Де бе, евреина, айде кротко с лъжите.Самите западни диктатури признаха, че Иран плътно спазва ядрената сделка. Дори по една проста причина, на тях така им е по-изгодно, от колкото да правят ядрена бомба. А и що си решил, че българите сме туземци? Къде са доказателствата за Иран. Вие сте невероятно тъпи и крадливи същества! Като оня чук Нетаняху, дето нарисува една бомба и написа на листа Иран пред ООН. Което представляваше доказателство, че всъщност Иран има ядрено оръжие!!!!!!!!!!!!! Иска се пълна ревизия на ядрените съоръжения на Иран. И контрол. Успоредно с това пълно разкостване на всички ядрени съоръжения на Израел, пълна ликвидация на всичките им атомни бомби и постоянен и пълен контрол на всяка една тяхна ядрена програма. Тогава можев да се говори за мир в региона. Не се правете на големите тарикати.. Щом имате ядрено оръжие, Иран задължително трябва да си произведе. Не трябваше да се отказват. Зверски тъпи сте

Париж, Лондон и Берлин също не спазват ангажиментите си по сделката и се включиха към американските санкции. Единствената държава, която до скоро изпълняваше ангажиментите си по сделката беше Иран. Което е малко глупаво. Освен това Иран обявява, че е принуден да се изтегли. Но има готовност, ако западните страни се върнат към изпълнението на договора, и Иран няма против да продължи спазването на ангажитентите си. Та кой е виновни и на кой да се търси сметка. Във всеки случай, не и от Иран.. И защо тези запдни диктатури се обръщат към Иран, а не към САЩ? След като именно САЩ разваля договора и вината е изцяло и само на САЩ. Но към САЩ не казват нищо. Това някакъв майтап ли е? С публиката.

Ето какво постигна Тръмп с Иран. Радикализация. Същевременно Иран се чувства силен заради подкрепата на Русия.И видяхме как света стана по опасен. На Иран трябваше да е ясно заявено че проблема е участието в Сирийския конфликт а не нещо друго.

Ами да се вземат в ръце тези Европейски фусти и да спрат да коленичат пред американските дрисльо и.

При валидни санкции на САЩ срещу Иран, няма ядрена сделка и Иран няма забрана за нищо. Сделката беше за да бъдат премахнати санкциите. Подробностите за сделката не се споменават - става въпрос за сделка Иран да продава своя необогатен уран и да получава обогатен до 5% уран за своите ядрени централи и обогатен уран до 20% за медицински цели - лекуване на ракови заболевания на пациенти. За ядрено оръжие е необходимо урана да се обогатява до 90%. Но щом вече няма сделка за необогатени уран - Иран не може да си го получава с обмяна за своя необогатен уран и следователно трябва сам да си го обогатява. Иран, поне в последните 200 год от своята история не е нападал друга държава, трябва ли тогава да бъде наричан от САЩ "терористична" държава? Става въпрос за поредната медийна кампания за нова американска война и фабрикувани в медиите лъжи! Англия се прояви като терористична пиратска държава, като извърши военно нападение и завземане на ирански танкер с 300 000 тона нефт в международни води! Няма никакво оправдание, защото европейските санкции срещу Сирия (които не включват хуманитарни акции) са само за ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, а не са ектратериториални санкции като американските ("задължителни" за всички подчинени на САЩ държави в целия свят). Иран не е член на ЕС. Следователно ПИРАТСКИТЕ ДЕЙСТВИЯ на Англия са си международно престъпление, да не говорим, че всички икономически санкции са престъпление по международните закони.

По тая сделка има подписи на ЕС,. Русия, Китай и САЩ освен Иран. Само психопата в Белия Дом се е отказал от сделката. Чуйте някое изказване на Руски или Китайски същото ще чуете от Френските и Немски дипломати. Имаме един безумен режим в САЩ, който застрашава световния ред.

Да, допълним, че медийната кампания срещу обогатяването на уран в Иран не споменава нищо за официално съществуващите между 80 и 200 ядрени заряда в Израел, срещу Израел ОБАЧЕ НЯМА САНКЦИИ? Защо не се включват в преговорите за спиране обогатяването на уран в Иран и премахване на ядреното оръжие на Израел?

Иран потдържа Хизбула и всички шиитски терористични движения. С хизбула мир в Сирия и Ливан никога няма да има. А войната между Иран и Ирак? Йемен? Атентатите в Саудитска Арабия? Мините стоящи отстрани на пътя убили межди 10000 и 20000 човека в Афганистан и Ирак? Е Иран не е чак толкова мирна страна.

Ще вадим кирливи ризи ли? Е хайде, 1000-та роботи т Холандия, българските амуниции за Грузия, български оръжия за сегашните войни, Силкуей самолетите с американски пари - това е все хуманитаризъм, нали?

Може би първо трябва да споменем Израел, преди да обвиняваме палестинци и сирийци за терористи... На практика признатата от ООН Палестинска държава е обсадена и се извършват постоянни терористични атаки от Израел срещу Палестина. Трябва ли да споменаваме поне 200 терористични ракетни и бомбени нападения на Израел срещу Сирия (без отговор) и окупираните Голандски възвишения, които Израел не отстъпва дори на войски на ООН? За войните на Израел срещу Ливан да не споменаваме.... Войната в Сирия бе започната от коалиция от Израел, Саудитска Арабия и САЩ, като Турция също се беше включила в точенето на нефт чрез ИД от Източна Сирия, дори лично семейството на Ердоган... Бяха хвърлени там терористи от над 90 държави и не става въпрос за "сирийска опозиция" а за вакхабистки ислямски ТЕРОРИЗЪМ финансиран и въоръжаван от Запада! Да, България също доставяше терористи сражаващи се за ИД, както и стотици тонове български оръжия за ИД, в коалиция със САЩ и Саудитска Арабия. Колкото до войната с Ирак, спомни си, че Ирак насъскан, финансиран и въоръжаван с химически оръжия от САЩ и Англия нападна Иран (около 1 млн убити в тази война), затова САЩ и Англия знаеха със сигурност за доставените от тях химически оръжия в Ирак и после започнаха войната с Ирак... Но преди да обвиняват за химически оръжия Ирак или Сирия, нека да си спомним, че Англия и САЩ никога не са унищожили своите химически оръжия, въпреки международни договори за това... Последно Ирански редовни войски при редовни бойни действия помогнаха много повече от терористичните фосфорни бомбардировки на САЩ за разгромяване на ИД в Ирак, това го знае всеки... Хизбула също помогна в Сирия за разгромяване на ИД, сега се изтегли вече в Ливан, защото се очаква нова война на Израел срещу Ливан.

Цялата тази какафония е предизвикана от един единствен човек ! Дават ли си сметка “съюзниците” какво струва на целия останал свят тази неуравновесена , непоследователна и неясно накъде водеща политика на този човек? Може ли целият свят да стане негов заложник ? И да си “трае” мирно и колепреклонно до не се знае кога ? Единствената аналогия която ми идва на ум е тази с Хитлер !!!

Наистина ли мислите, че такива решения се оставят на един човек? Или гледате много филми?

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ!

Германия, Франция и Англия кога ще спрат да бъдат американски подлоги?

Да бе би Русия или Китай да са на друго мнение? Оня психопат в Белгия дом го било яд, че видиш ли някой друг подписал договора с Иран и го развали....... Супер опасни са олигофрените на отговорни позиции. За съжаление са много модерни. Може да почнем с пожарникаря, после да продължим Орбан и с Орангутана в Лондон, с психирите в Италия и ония нереализирани нацисти в Полша.

че що да им вдигат санкциите? да минат като алкашите на импортозамещение и да си просперират!

мдаааа, явно и алкашите не просперират със санкциите и импортозамешчението

"преговарят" от позицията на силата ... Проблема е, че все повече държави им се противопоставят ...!

ЯИЕ НАИСТИНА ДА НЕ СТЕ ИСЛЯМИСТКИ САЙТ?ВСИКИТЕ ВИ НОВИНИ ЗА ЧАЛМИ И ДРУГИ АЗИАТСКИ ПРИМАТИ! И ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОМЕНТАРИТЕ, ЧЕ ИМА ДИРЕКТНИ ПРОВОКАЦИИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, АКО МЕ РАЗБИТРАТТЕЕ.. АКО НЕ- ...ЩЕ ВИ СТАНЕ ГОРЕЩО...

И кого точно призовават? Филанкишията? Или тоя дето излезе от споразумението - САЩ?