Германия е предложила осми пакет санкции срещу Москва

В Берлин не са склонни да подкрепят пълно ембарго върху руските енергоносители

Обратно в новината

Коментари - Германия е предложила осми пакет санкции срещу Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже в статията се споменаваше Индия та на скоро четох че някакъв индиец бил трети по богатство в света И докато другите милиардери от англо саксонски произход губели пари той трупал Интересна работа

пак по -тарикати: Русия одобри придобиванията на дялове от японските корпорации "Мицуи" (Mitsui) и "Мицубиши" (Mitsubishi) в новия оператор на проекта за втечнен природен газ "Сахалин-2". И това равно на 4 % от световния добив. На японците ще налагат ли санкции, че работят с руснаци?

Някой вече го е писал по-долу. Все пак се чудя - политиката да определя икономиката не беше ли похват от едно друго време и политически строй.

Как изобщо можете да поддържате и подкрепяте бандеровския и фашистки режим на укритие, който всеки ден избива и ранява невинни дечица в Донецк? Всеки божи ден тези нещастници и безбожници стрелят по детски градини, училища и болници. От осем години го правят и руснаците ги търпят. От 8 години. Но търпението им свърши. Зеленеца го чака трибунал а неговата фашистка клика ще бъде унищожена. И това е неминуемо, каквото и ще да направят западните им поддържници

Отстрани е забавно, когато млада булка сама си го слага

Май пак ще се ходи до Берлин с танкове....немците само от бой разбират...

После орките ще плащат 100 години репарации на Европа.

Спри наркотиците. Време ти е.

Еврогейовете ебът здраво зануленото бункерно фаше

некадърни палячовци, видя се колко сте велики.

Ама, нали напредваме по всички фронтове, нали громим врага с хаймърси, нали бяга панически.... Какви са тези санкции сега? Докато същите влязат в сила и Масква е наша..

изтрихте ми препоръката за за домашно специализирано военно четиво. Не искате хората да бъдат информирани правилно, трябва само да бъдат манипулирани както вие изберете. Преди да цензурирате другите, цензурирайте вашите неграмотни писачи, които в почти всяка статия стават за смях с тяхната неграмотност, не невежество. Да си неграмотен е по лошо от да си невеж.. невежия ще прочете и научи, а на вашите писачи им липсват години от началното у-ще.

Тая малоумница явно напълно е откачила. Бог да пази Германия от такива. "Я обещала людям Украины, что мы будем с вами столько, сколько нужно, и я хочу сдержать это обещание. Неважно, что думают мои немецкие избиратели" (с) глава МИД Германии Бербок

Като наближат изборите ще сепсети че е важно но ще е късно...

ауууу какъв рев от руснаците засанкциите ха ха ха ами то тази тема е най посещавана и коментирана.. защо ли ха х ах ах ах

ЕС скочи от 3тия етаж и се натроши. Сложи патерици, гипс... и отива да скача от 20тия етаж. Да е сигурно... Ама нали САЩ не приемат Не за отговор...

и малките деца го разбраха, но те упорито водят EU към фалит и социални размирици. Дали няма да се стигне до екзекуции както на Чаушеску, Садам и Кадафи..знае ли човек, вече всичко очаквам.

А после що се чудят, че няма газ? Щели да наложат таван на цените за Индия! За Индия ли се загрижиха? Що не гледат какво става в ЕС и да се грижат за хората?

за Русия в последните 2 месеца се е увеличил с 70%. Китай замества напусналите Русия мултинационали и индустрии. Тогава, яс съм си прост, обаче въпроса ми идва спонтанно...кой в случая е хем прецакан, хем приебан. Никой не е незаменим, зависи обаче от цената.

"Русия одобри придобиванията на дялове от японските корпорации "Мицуи" (Mitsui) и "Мицубиши" (Mitsubishi) в новия оператор на проекта за втечнен природен газ "Сахалин-2", съобщиха световните агенции." Има ли нужда от повече коментар?

като им трЕснат санкции от ЕС:)))))

Аналена се готви да настъпи мотиката за 8 път...

Не знам защо, но по украинските канали пълна тишина за контранастъплението. Няма думичка. Явно положението е катастрофално.

Днес Италия направи рекорд. Италия закупи от Европейската борса електричество на цена от 500 Евро за Мегават час!!? 1000 лева за мегават!! Германия и Франция днес закупиха ток за 2023 година цена от 1000 Евро или 2000 лева за мегават час!!! Чухте ли? 2000 лева!! Бизнесът в България обяви че цена по-висока от 250 лева значи ФАЛИТ на бизнеса и държавата! БулЕкзит от ЕС и НАТО!! Бързо и без да поглеждам назад!

с нейните ядрени централи купува ток за 500евро.

ЕС членът Франция, е Длъжен да си даде тока в борсата и да си го купи обратно на колкото нагоре стигне. ЕС закон.

Ти явно не знаеш за какво говориш нали?

тия всичките пакети от санкции да ги публикуват в книгата смешки и вицове

са тва еврогейците; явно са им малко последствията от санкциитекоито имаха единствено постижение че сринаха европа и практически укрепиха рублата... явно и тия ше продължават промяната до последния германец

Германия е предложила 8-ми пакет полу санкции на Москва.Ако може да не бъде включен природния газ защото фалираме

чета точно Германия от къде се запасява с газ.. С руски газ от Китай. Дано много си дадат сметка за игрите на EU, за сметка на милиони данъкоплатци и, за тяхната двулична ,фалирала и трагикомична позиция за санкциите. Само и само да не се признаят за фалирали спрямо Русия и санкциите, отиват пак да купуват руски газ от Китай, но вече много по скъп.

Но тя не е Поставена там да се грижи за хората на Германия, а да обслужва интересите на тези които са я поставили там. Демокрация ли?

Тази докато си чеше егото дори не забелязва, че еврото се срина до 1 долар и продължава да бълбука. Мисля, че е време фамилията на клетата женица да стане Бълбук!

Но тя не е Поставена там да се грижи за хората на Германия, а да обслужва интересите на тези които са я поставили там. Демокрация ли?

50 г . санкции и атентати не можаха да ме гътнат, та Русия ли бе глупци?!?

Мен 50 г. се опитваха да ме гътнат със санкции и атентати и така и не разбраха, че това е пълна глупост.

Анал Лена, нещо наглее..не стига хленченето ,че им трябва газ..ся пък бил скъп,Анална Лено, същата като оная Фон Говнен.. май сте изнервени нещо.Кранчето на евтинията се строши.Я виж ти вашето имане е било плод на немането на другиго.Ти да видиш.Че тока в Русия е 20 евро ма.. да не би Путин да измисли енерго борсите...дето сега искате да им слагате таван. Та и нашия Петко с пенделите...то мъже в Еу няма..Я изпърво кажете къде отиват кинтите от скубането на раята.Тогава мисли за санкциите.Пък и се дървят,..що не се дървите на Фашингтон ?и още траете за каквото сте подписали след ВСВ.. Гони ли ви някой с хартиите за дългосрочен договор, гони ви, искахте ли , не искахте зелени ще били газа ни трябвал сам оза тази зима...добрее... Бегай борсата тогава.Без хленч... и гащи долу.

Не си слушате народа еййй: The majority of Germans want the West to take concrete steps to initiate talks with Russia to end the Ukraine conflict, a recent survey has indicated. Published on Wednesday, the poll commissioned by Germany’s RTL/ntv-Trendbarometer was conducted from August 26 through August 29, with 1,011 people taking part. According to the survey, some 77% of Germans believe that the West should make concrete efforts to try to launch negotiations with Russia, which could help bring an end to the conflict in Ukraine. Only 17% would oppose such talks. When asked whether it is the right thing for Western leaders to keep phoning Russian President Vladimir Putin, 87% of the respondents replied in the affirmative, with 11% against.

Народът ще им го каже пак на изборите

Бошинството германци не споделят това, ама хич не го споделят.

ти пък кога научи германски та почна и да ги питаш..ха.ха

новини от ГДР-о и Хоникер не се брои..ха.ха

Щерев,да те светна - държавата се нарича Германия, но езикът, на който говорят в нея, е немски, а не германски. Германски езици е нещо съвсем друго.

Тия санкции вече ги чета като вицове.... С гол задник санкции на чеп ще налагали? Аз само за един вид санкция се сещам- да го облекчат! Европа няма ресурси, американците крадат от цял свят, но и те нямат достатъчно, така че тази политика на санкции е обречена още преди да е започнала. Тия от Европа да не си мислят, че ще е вечно лято.... Зимата като вземе да мре народа от студ и глад да видим за кой пакет ще си мислят. До сега да си бяха признали грешките и да се извинят за грозната политика, която са водили и водят чрез Украйна срещу руския народ, но няма чест и няма достойнство в Европа, тя отдавна е умряла като фактор. Китай и Индия сега здраво дърпат с евтините суровини, които са в изобилие- после да не реват, че Китай няма да има стигане!

тия глупаци он Кремъл си мислят че само Русия има газ и нефт..ха.ха.ха

Много са 19 градуса за зимата, сложете още санкции да паднете на 10 градуса и гледайте да се не препотите идиоти.

абе нещо е гръмнало на Крим днес от незагасена цигара..ха.ха много рушат тия руснаци..ха.ха.ха

Как може да сложат тази проста жена за външ. министър. Ей затова Германия ще види евтина газ през крив макарон. Може и въобще да не види Руска газ.

затова русия ще гледа евро и долапи през крив макарон..ха.ха

Айде почна ловът на врагове с партиен билет :)))) Двама служители на германското министерство на икономиката, които заемат ключови позиции в сферата на енергийните доставки, са заподозрени, че работят за Руската федерация. Сега техният случай се разглежда от Федералната служба за защита на конституцията на Германия (BfV). Това съобщава агенция Die Zeit, позовавайки се на източници.

Еврото ще се срине още, а Дойче Веле да спрат да реват, че Русия гори газ вместо да им го праща хахаха

защо ли руските мечти все започват с ЩЕ?..ха.ха ха ха

Тов никога не е било в Германия, да чакаш за нова кола 18 месеца и става още по-зле.

Бербок: Офте мофте!

В Германия нема лади ама има ще има много студ и некъпани путки ХИ хи хи хи !

виж,майора и щерев са друга бира,;)Ей на това се вика путки,че и непоръбени:)))

Само дето Полша си даде старите руски танкове на укрите.. Пък Германия обеща да даде на Полша старите си ЛЕОПАРДИ.. Ама после немците не си ги дадоха.. Щото нямали ТИТАН та да произвеждат нови Леопарди.. Пък титана и сплавите от него Германия си получавала от Русия. И що ли НЕМЦИТЕ за урана, титана и титановите аеросплави дума не отронват? Щото ЕЪРБЪСИТЕ няма да се произвеждат. Френската атомна енергетика - дето веч е полуумряла заради пресъхналите реки напълно ша гушне букета.. И френски атомен ток няма да заменя спрените ТРИ немски АЕЦ-а..

А кога 9ти и 10ти. Дали вече мислят за 11ти? Ще им трябват дърва за зимата. Стретигията включва разпад на Русия и ограбване на територията....но ако не стане Германия се връща в 18-19 век! Май ще има връщанка ;-)

"Северен поток 1" спря да доставя газ до 02.09., а дано завинаги.

амин... дано.

Само аз ли виждам връзката между ВАКСЪРИ, ДЖЕНДЪРИ и СОРОСОИДИ-РУСОФОБИ?

В Германия газъ струва 3000 евро/куб ха ха ха ха, хи хи ама фи

що им се иска на руснаците да имат евро не рубли..ха.ха.ха

САЩ е толкова добре, че ползва само азиатски телефони произведени д руски ресурси, и купени с напечатсни пари Прости руснаци една печатница за долари не могат да си направят и тогава продават всичко за тия долари .. даже и рускини можеш да си купиш ..

А ха, осми пакет мерки казваш, а кога ще предложат деветия пакет??

След някой и друг месец тая зелена майумуна ще се чуди къде да бяга от гнева на озверелите от глад и студ тъпли. Едиствения въпрос е точно на кой пореден пакет от санкции ще се случи това.

Аналена йес, шпритцен зи махен. Йес. Зануляване на балъците. Йес.

Има нещо инфантилно в тия германци. Така си повярваха и тръгнаха с "рого" и през 41-ва година, така и сега сами си вкарват големия в задния двор. Видяхме как завърши първата история, много ми е интересно как ще завърши втората, но в никакъв случай няма да е добре за тях. Айде хаил Барбок!

Германците са големи мазохисти, да събират дърва като са им кухи кратуните