Германия арестува учен, шпионирал за Русия

Издавал е информация, касаеща университета, в който работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хамерикансите ни студенти?Закона “магнит”?Пак се започва с Р. шпилони,е да има новини

Стига с тези истери просто са му давали са му пари да купи пури и ром,

Ако Германия си имаха пРезидент тип "Румен Радев" щеше да има "Мутри вън"! Оставка на главиня прокурор на Германия! Оставка на директорите на немските служби, за "уронване престижа на институцията", "Велики Народни Въстания" и т.н.

Не е зле и в България да правим списък на руските шпиони и като дойде удобния ден да им търсим сметка на тях и на роднините до 9-о коляно..

В българските университети шпионите се разхождат свободно и извличат всякаква информация за работата на университетите и на държавата като цяло. Обикновено такива са българи, завършили в Русия (СССР). Повечето са вербувани докато са учили там. Някои от тях са бивши или настоящи членове на БСП. Има и такива, които са работили за ДС, без да са членове на БСП. Изобщо университетите са един от бастионите на БСП и ДС. Те са като разграден двор за руските служби, които управляват задкулисно университетите. Доцентите, професорите и ръководствата на университетите най-често са от техните среди.

Информацията за коята се говори, може да се намери на сайта на университета

Германиялык прокурор университетте иштеген россиялык кишини тыңчылык кылды деген шек менен камакка алды. Илнур деп гана аталган бул кишинин жашы жыйырма тогузда экени айтылууда. Ал маалыматтарды Орусияга берген деген айып боюнча өткөн жума күнү кармалды. Короче: киргизкий немец работал на русскими.