АБВ, Народен съюз и Гергьовден създават политически съвет

Създава се политически и парламентарен съвет между АБВ, Народен съюз и Гергьовден. Tова стана ясно на съвместна пресконференция на трите партии.

Обратно в новината

Коментари - АБВ, Народен съюз и Гергьовден създават политически съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събрали се циркаджии Съвет да правят. Съвет-ска власт ще установяват.

АБВ, Народен съюз и Гергьовден създават политически съвет Лидерите на тези три формация , са типичен , най ярък пример как група фалирали политици се борят за "вимето" на народа. Тези нямат принципи и морал.За тях всичко що е изгодно в личен план е морално. Любен ДИлов син с какви ли не формации се коалираше , само и само да усети сладостта на властта. Този Светлин Танчев, беше към БСП, после неговият Народен съюз от един файтон хора/то не че Гергьовден са повече/ отиде при Бареков, а сега с московските подлоги Първанов и пикаещият във фонтана. Абе боклук до боклука.

даите им наградата клинична етика!!--- то се видя на къде

новия бардак..

и търсят съмишленици за интриги. До пълното затриване на парламата.

Путлеристанска паплач гарнирана за цвят с безгласни букви. Тия няма да вземат и 4%

Краставите магарета център-ляво се намериха ХА ХА ХА

А сетих,се-оня с папионката и чистия говор...

Гергьовден вече мина, Първанов и той ..

Абе това момче на снимката на колко ракии е?

Той не пие.Само пикае по фонтаните.

Само мошеници.

someone

чудно ми е на малка страна за какво са и толкова много партии.

с дружина на субсидии.

ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.НЕЩАСТНИЦИ.

ПРЕДЛАГАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ:И ТОЙ Е:РУМЕН ПЕТКОВ!ЧОВЕК ОТ СОЙ И БОГАТА ЛИЧНОСТ СРЕД МАФИЯТА,РОМЕИТЕ И ТУК ТАМ НЯКОИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ ОТ БКП!ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ!!!

САМО В Бг .

Първо ще падне голямо корективно къркане, след което голямо корективно пикане във фонтана под ръководството Румбата Петков!

Толкова компрометирани да се съберат не е лесно ! СЕГА СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА КОКЪЛА , А ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ДА СЕ ОТЦЕПВАТ В БУКВАЛНИЯ И ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ ! много боклуци и то големи . ЕХ , КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА , КЪДЕТО ТРЯБВА !

Политическият съвет ще се казва "Сульо, Пульо и Атанас". БЕЗ МЕН!

аззз

само изпадляци

А социологическите изследвания ''хващат'' ли ги тези?Или изследванията трябва да се правят с микроскоп?Щото ортак Сидеров вече не го хващат..Само БСП още се виждали..Макар и трудно

Възможно е тези "изследвания" да се правят и с телескопа Хъбъл.

Лелеѝѝѝ като си представя само че Румен ПЕтков Запалката ще бори корупцията ме напушва на смях .Ама наистина тия имат безсрамни очи с които гледад хората ,както казваше баба ми /бог да я прости/ бивол да стъпи на тях няма да се спукат .То бива бива наглост ама това вече не се търпи

"По думите му ( на Гоце) това е един формат център-ляво, център-дясно." Гоце, поздравявам те с едно детско стихче : Гоце кара колело, а насреща му - лай.о! Ха у ляво, ха у дясно - право през лай.то прясно!

Ами той самият Гоце си е едно голямо лайно, макар и не прясно с 26 г. история.

Е, 26 г. е само "демократично лай.о", не трябва да изключваме и лайнян.та му партийно-доносническа кариера и преди "демократичните промени";)) Изобщо тоя торен бръмбар много си е повярвал нещо!

Ние с комшиите всяка вечер правим политически съвет , но нали сме скромни .... Може да се спори кои са повече , ние или горе споменатите !

Тия и с дявола ортаци стават само и само да има трапеза с нашите пари. Може и със заемите.

и на следващите избори вън от парламента

Най-големите лъжци и крадци от АБВ ще се ''борят'' с корупцията...То наглостта,изтичаща от селянията граници няма...Поне от хорски срам да си замълчат,че и резила им голям

Толкова са противни,лакоми,готови да минат през трупове ,за да се дакопат до власт.любен дилов е неприятен тип.мързеливец,нищо неправещ,за нищо не струващ въобразяваш си ,че е някакъв фактор.Фукльо лежащ на стари лаври??????на някакъв си фантаст и привилигирован с по 1 година "творчески" отпуск на морето по царски резиденции.И сина ,който не струво 5 пари,несмислен и неприятен, за другите ,които сучат въже от пясък само и само да се докопат до мекото и които нищо не са работили в живота си да не говорим.Какви са яки,здрави ,прави да се хванат и да орат земята да не пестее-по-им отива.И без това са от бедни селски семейства.

В Бг ,вече 26г., всички политически партии се оглавяват ,от ПРЕСТЪПНИЦИ , КОИТО ПОСТОЯННО РАБОТЯТ, ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ....

Това ми прозвуча досущ като новината, че Цвъ Цвъ, жена му и тъща му, създават фондация за спасение на България! Др. Седефчов трябва да направи строга забележка на др. Препикфонтанов, да не влиза в колаборацийки с измислени и световно неизвестни кръжоци!

Та, колко комунистически формации имаме в момента, дали знае някой?! Ако знае - да каже, че аз вече се обърках - то не бе БСП (Станишев, сега Нинова), АБВ (Първанов и м-р Пиш), "21 век" на Татяна Дончева, Гергьовден на Дилов-син, и още няколко синове и дъщери на комунистически интелектуалци от соца, тоя "Народен съюз", който е само за масовката по изборни времена, един Съюз на офицерите от запаса, кръжеца "Монтерей" на КДС-полковници и генерали, .... може и да съм пропуснала някого ... А, имаше и една "Комунистическа партия" на един пенсионер, който бил адски автентичен - по неговите собствени думи ... (ако още не е умрял, то сигурно още си съществува по регистрация, макар да не се чува по медии ...) И като се сберат всичките - пак не могат да го вдигнат над 10 % - според последните социоложки допитвания на доста народ по телефони, от цялата страна ... МЪКАААА, МЪКА! Измря естествения електорат на партията-дъртофелница, пък нов не се наблюдава, колкото и да им се иска на агента Гоце и на м-р Пиш пак да се видят в коридорите - и особено на хранилките - на властта!

Нещо си загоряла - говориш само за пишки и че някой не може да го вдигне.Не че нещо- ама ако ти се сека кажи си.

Най учтиво ще ви замоля да вземете и Велизар Енчевия, Бареков, БАСТА, Кадиевото и от Кобурга квото остана!

Може ли и мен да ме вземат заедно с гаДОСТ.

Екскюз ми ефенди! Разбира се че тази група ти подхожда.

АБВ, Народен съюз и Гергьовден създават политически съвет Лидерите на тези три формация , са типичен , най ярък пример как група фалирали политици се борят за "вимето" на народа. Тези нямат принципи и морал.За тях всичко що е изгодно в личен план е морално. Любен ДИлов син с какви ли не формации се коалираше , само и само да усети сладостта на властта. Този Светлин Танчев, беше към БСП, после неговият Народен съюз от един файтон хора/то не че Гергьовден са повече/ отиде при Бареков, а сега с московските подлоги Първанов и пикаещият във фонтана. Абе боклук до боклука.

Ако бг политика е плод-зеленчук всичко са ГМО. Единственото,което можеш направиш е да не купуваш.

Как ще я караме без "зеленчуци".

но не по Доньо Донев!

ЗА ВСИЧКИ ВАС ТРЯБВА НАРОДЕН СЪД , .....ПРОДАЖНИ ПСЕТА !

"ще организираме различни дебати по различни важни теми" Не е зле и малко работа да посвършите, че от приказки ми е втръснало... Общественици...

Аама че си глупав Красная! Тяхната задача не е дебат по важни теми за да са в полза на обществото, най ще да е опит да се избудалка народа да се нахендри на Аамбубата!