Гергов получи пълен контрол над акциите на Пловдивския панаир

Курник няма да направя, камо ли да застроя панаира, категоричен бе бизнесменът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко си го купи този корумпиран и корумпиращ бивш социалит Гергов още при управлението си с 40 милиона за една Варненска дупка. Свинаря при СДС Гергов като бивш областен на БСП не е спечелил нито един избор било общински било за парламент.Този олигарх трябва да го пържат на бавен огън и то по- дълго.

Да го преустрои на гробище за домашни любимци и прасета.

Сего остава и да върнат изцяло хартиените бюлетини, да върнат спецправосъдието и инхаус поръчките. Бравос! Така се бори Сорос, хаха!

И тоя дочака промяната, толкова борба толкова години и накрая дойдоха умнокрасивите, разбутаха държавата и Гергов завърши мисията си..

За едно нещо поне е прав - цитирам: "Съветниците не искат да приемат устройствения план на града, какво вършат всъщност?" С пълна сила това важи за 99% от всички стотици хиляди държавни паразити, пардон чиновници, назначени по партийна, сексуална или шуро-баджанашка линия, които се отличават с безмерна некадърност и тотална некомпетентност. Лакомията и мързела им са пословични, увиснали са като залоен кърлеж върху оглозгания скелет на гърчавия данъкоплатец. Това е истинския проблем на България.

тоя не се наплюска за 30 години . Дано му преседне дано , да еба и лакомия комундел селски.

Панаирите навсякъде по света са в подем. И ние ходим по света и виждаме каков става. Такава чутовна некадърност ..

ай стига с теzи приватиZации ! какъв е тоя Гергов , при това руски гражаданин ? не му стига цум , неналапал се !