ГЕРБ: Зад провокациите в Шарково стоят Нинова, Радев и "белградският крадец" (видео)

Управляващите питат Нинова познава ли хората, организирали протестите, може да я дадат на прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Коминтерна, международното положение, Путин - къде ги? Без тях олекваме Тома Биков ли, Овчев ли, Козарев ли.

Голям страх ви тресе, герберски цървули!

Тъпичък горкия, става само за милетчия!

Боже, Боже, ела си прибери вересиите!!!

Тоя само папата не е обвинил. Голям тандем стана с Тони шайката. Плужек.

Хайка за вълци или шайка за овце ?

Санитарите!

Нормално Нинова да защитава чумавите овце, че д не и тя да попадне в списъка за евтаназия. Все пак по-голяма чумава овца от нея няма в България, че и Европа

И тая хотелиерска труженичка, иска властта...хахааа

тоя шибан гробарски политкомисар беееее. Пази боже - Антон Тодоров и тоя треторазреден артист да се вземат пак на сериозно. Измет. гробарска политдружинка от ялови крадливи калинки.

Помиярът надмина и учителя си - антон тодоров! Това е елита на гроб! Шайката е пълна с тикви, пъпеши и алабаши!

Добре бе , биков , може и така да е ...::) Само че , ме н ме интересува повече- защо Боко и вие ОПРОСТИХТЕ 58 милиона лева на домусчиев ?? А 500 милиона лева - за министерството на ДПС - за язовирите ?? А неплащането на данък печалба от ЛУК - за 10 години назад - над 500 милиона лева, - ГОДИШНО - при годишен ОБОРОТ от 5.8 милиарда лева - за тази година !!?? Или нещо за мис бикини , или за ..неща , които ни СТРУВАТ стотици крадени милиона ГОДИШНО - на нас - на бюджета български !!!?? НЕЩО затова да кажеш ?? ::))

Решетников, прибери си и жената и отрочетоо...

За тоя екземпляр, Антон Мумията и още 2-3 "анализатори", явно има раздадени дежурства от щаба на ГЕРБ и в почивните дни. Важно е да се лее помия нонстоп. Само че как да приемеш на сериозно хора, които до вчера искаха да вкарват Борисов в затвора и наричахо партията му шайка, а днес му целуват задницата?

"Очакваме отговор веднага от г-жа Нинова. Тя трябва да отговори на следните въпроси - познава ли този човек (Тодор Атанасов) и общувала ли е с него"АМА ТОЙ ОТГОВОРА Е ЯСЕН БЕ! ТЯ НИКОГА НЕ СЕ СРЕЩАЛА И С ГЕН. РЕШЕТНИКОВ. ГОСПОЖА ЛЪЖА Е ЯСНА, АМА И ЧЕРВЕН РАДЕВ СЕ Е ВТУРНАЛ КЪМ ВТОРИЯ СИ ПРЯКОР "ГОСПОДИН ЛЪЖА".

...и Парцалка армаган

"Имаме видео доказателство, че провокациите, които се случат в село Шарково, " А аз имам видео как представител от ГЕРБ купува "Чумичок" от Солсбъри, и после го ръси в Шарково!

Има телефонни записи от Нинова до овцете - да се правят на здрави и да не умират, за да се компрометира повелителя на Западналите Балкани Дон Боко Али Баба.

Направо се влюбихте в този пожарникар! Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме!

Бедни ми Бик..офф. Остави я тази Нинова, мани го и този Президент Радев, ами обясни защо овцете и козичките не мрат бре ? Близо месец как ги таковат ветеринари, служби, щабове, областни и кой от където да го хванеш, а хайванчетата до които все още не е играла иглата на ветеринарите, не мрат и не мрат. То бива овча и козя конспирация срещу властта, ама това вече е непоносимо. Двета/триста дребни ще правят властта на .. БИк..ООФ , намеси се на терен. Иначе нема да стане. Отивай на място и ...каквото сабя покаже.

Пропуснахте Путин.

ГЕРБ тотално отърваха козите и сега всички безумни дебили ще влязат в телевизора за да замазват каквото там е осрано.

Абе Биков питай ДАНС те ще ти кажат

Тома Неверни, Тонката Мумията - действайте, не се майте. Заклати се здраво властта на Гроб и шайка. Падне ли Дон Боко Ага Банкянлият, майка ви жална. Народът ще ви затрие като чумаво стадо.

Защо, защо - явно при първите "проби", инжектираната зараза не е хванала. Затова искаха втори проби, този път наистина да заразят хайванчетата.

Аз мислех,че това ,което излиза от устата на тези дрис…,не е измислица на болни мозъци, а остатъци от "кафява чума",която е объркала изхода.А пък отначало беше жълта,като гербер.

Бедни ми бедни Цецо , защо не намери един свесен коч за вашето стадо .

ето, ето- ка-те-бе-то!

100 млн за подслушвания, а ни прецакаха с някаква чума по овцете. Децата са по- маловажни - видно от помощите. Затриването на българия се ръководи от 240-те проститутки на мафията май, май и през юли!

Освен Путин пропуснаха Ленин, Сталин, Коминтерна, обилните дъждове, сушата, международното положение, световното по футбол и прочие.

Няма обществена сфера,в която ПП ГЕРБ и сие Патриоте,да не са доказали,колко са бездарни и неграмотни.Накрая,естествено са виновни Орешарски и Нинова.В първия мандат на Хаджията,всяка втора дума беше за Станишев. 2-те"остриета",пак намериха партизанска теория на конспирацията-Нинова по чехли и забрадка,седнала на завет в каручка,обрамчила "Шмайзер",със сърп и чук в нозете,буни селските маси към бунт......е,жалки сте! Що не коментирате докладът на ДП на САЩ,базиран върху заключенията на Конгреса....титулно се мъдри"В България корупцията е ендемична...."Що не коментирате,двамата,защо след 30 г.,Свободна Европа се завръща в България....само и в Румъния....от ЕС....иначе по козите и овците сте много силни!

браво Нинова ,задръж още месец убийците на здрави ,нечумави животинки .така ще се докаже геноцида извършван от франция и ес в България ! унищожиха ни държавността и вече избиват -прогонват всичко живо оттук ,за да си поканят арабите ,които те окрадоха и избиха родата им на тяхната територия .

Нинова и социалистическата блокада на козето стадо, са преносители на заразата от чума. На тях не е извършена дизинфекция и се очаква да заразят здрави животни в другите области. Всички другари които са били до заразените стада, да се отделят в карантинно отделение за 20 дни колкото е карантината за животните.

Чумата при прасетата покосява 95% за 48 часа според приятели гледали прасета - а тази при овцете май с месеци...

Че то това е ясно и видно. Чудното е, че стопаните не съзнават опасността и после пак държавата ще им е виновна за липсата на мозък.

В Труция има огнища на чума, достигаща 25-30% в дадени райони. Ваксина и днес в Турция има 47 000 000 овце, трета в света. НРБ с ТКЗС имаше 10 000 000 овце, днес РБ в ЕС - под 1 000 000. Демокрадичната чума е много по-страшна от обикновената чума. Тома Биков, ти май беше седесарче? Кой унищожи ТКЗС-та и съответно земеделието.

Глупаци, които не могат да мислят и да пишат седнали да коментират —само стойте и гледайте на каква висота са умствените им способности. Високи, даже много високи,то иначе как ще подкрепят побеснялата шефка,която всеки ден е с ново20

Ми гледай овце, де! Що не щеш?

За ТКЗС-тата ли плачеш...ТЪПЪНАР

Хаджи Иванчо Хаджипенчович сЪ бил преродил.

ОСЪДЕТЕ ГИ ТИЯ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ... АМАН ОТ ИВАНЧЕВЦИ

21 юни 2012 „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател." 20 септември 2013 „ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ЗАВИСИ ОТ МЕН, БОЙКО БОРИСОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕДНЕ В КРЕСЛОТО НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!"

проблемът е ,че изобщо не трябва да се вярва на фр. лаборатории . тяхната цел е да обезлюдят по-скоро Бг , за да решат мигрантската криза на Европа .

За да ми ги избият хайванчетата и да ги изплюскат циг.аньорите-санитари? Не, благодаря многу, мерси и тенкю баби. Не съм балама.

Егати кьопавата кон-спирация. Другарката Н. се изложи.

По-скоро Киряк Стефчов.

до соц. тролове Пишете глупости и си слагате точки. Знам че пишете за коричка хляб. Нинова не е по даването. От пасквилите ви файда йок. Продължавайте другарЕ. Глупоста няма почивен ден.

Същият като баща си! Полковник Биков е бил последния преди 10 ноември директор на затвора в Белене.

Нека земеделският министър Румен Порожанов, да каже познава ли Министър председателя и какво са си говорили ? Нека да обясни как в протокола за резултатите от анализите на взетите проби от стадото овце в Болярово има вписани 17 кози? Тези кози не са ли на щат в повереното му министерство? Да обясни защо след като тези кози и овце са болни повече от месец са все още живи ?

Версията преди 2-3 дена беше, че Порожанов като агент на Москва ( или Путин) в съдружие с Ердоган измислят тази чума по добитъка. Целта е да се изтреби добитъка, хората да напуснат домовете си и там да се настанят арабски мигранти. Но в един момент се появява другарката Нинова, Мая Манолова и президента Радев и истината излиза наяве. Доброволци от цялата страна се стичат да пазят останалия добитък.......Сюжета е същия като във фентъзи филма "Приказка без край" Там приказната страна Фантазия е в беда. Странна сила, наричана „Нищото“, настъпва от всички страни и унищожава всичко. Обитателите на Фантазия търсят помощ от своята владетелка.....