17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОЙ не обича ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!! ПРЕДАЛ си веднъж, ще предадеш и ВТОРИ път, и ТРЕТИ, и ЧЕТВЪРТИ и т.н. !!!!!

Едните плюскат кюфтаци, а другите маат суджуци ! Да са живи и здрави !

А-а-а-а-а, червените бачкали за герп.

Абе, Цурко, к'во се занимаваш с БСП - "вземете" им и останалите от квотата за ЦИК и направо преминавай към резултатите от изборите! Закачай поредния подарен часовник за поредната ти "изборна победа" и да вървим напред;)) Ще спестим пари от избори - таман ще има повече за ..."националната сигурност" в лицето на мюфтийството!

ГЕРБ подканиха БСП да дойдат в парламента, дали ще се яват на работа червените? или ваканцията продължава???

абсолютно вярно, така щяха да направят бсп, така сме свикнали да става..

купувачи.....

даже са накупували и 20 тина модератора цензуристи , на едро за по ниска цена ,от грижи за сигурноста

Ако ще цялото ЦИК да е съставено от членове на ВС на БСП, Нинова ще признае изборите за честни само ако БСП ги спечели.

Абе, Корни, какво сте щели да направите от БСП е в бъдеще време;) Ние гледаме какво тук и сега правят управляващите;) Те са нашият "еталон за морал и законосъобразност"!;)

Брей, 25 години победи на БСП и ДПС - не ревахте за мъртвите души, депутат от БСП втора година стои в Парламента с дело за купуване на цигански гласове - нито дума.

ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ, НА ВСЯКАКВА ЦЕНА !!!!!!!!!!! ЛИЧИ СИ ПО УПЛАШЕНИЯТ ПОГЛЕД НА БАНКЯЛИЯТА !

Защото има неприятни спомени от Панкрац!

Абе като погледнеш не той е в паника... Нинова и Радев реват ката ден, Бойко си трае. Не олигарсите на Бойко търкат наровете в арестите и ги издирват в ЕС.

Нинова дълбоко в себе си не иска да спечели изборите!

..ама я няма Червената армия... мъка...

Както важно и дълбокомислено декларира изборният математик Мишо- от ЦИК нищо не зависи. Затова сега ще си скубят перушините и хвърлят каскетите кой да бъде в ЦИК. Тарикатска работа- слагаш бурмичките, смазваш с големи кинти за поне един мандат и береш кайсиите. Червените бамбини трайкат, патариотите са задоволени, хидрометеоунженера утвърждава. Всичко е нарисувано точно по правилата!

Бъдеще време в миналото :))) НЕ се подвеждай, това че ГЕРБ ще изядат хурката поне частично, не значи, че БСП ще спечелят.

наш човек, милиционер, баба му милиционер, милиционер и т.н.

От изказването ти става ясно, че и боеко ИМА ОЛИГАРСИ... Ще се наказваме, ще се наказваме...

Изобщо нямаме спор по въпроса за хурката и спечелването на изборите - аз за това съм закичила вече Повелителя на Структурите и Победителя на Изборите с нова цъкаща придобивка;)

Ъхъ, хич не иска ;) Ама в името на добруването на народа се старае, милата... Само затова мисли!

Отдавна препоръчваме в управлението на държавата да се завърне авторитарното, еднолично управление от ерата на успешния социализъм. Преливам от щастие, наблюдавайки, колко усилено този модел се налага. Значи -има някаква вероятност държавата да се пренареди. Не напразно са минали годините на прякото менторство на бай Тодор, над чирака Бочко.

Така де , да разберем кой е бил троянския кон.

Колко му?! Една поправка в Конституцията и връщането на заветния ЧЛЕН1 за "водещата роля на партията";)) Ще сменим само името на Партията и нищо друго няма да пипаме;)Таман заспалия по избори бг народ ще се събуди и ще гласува за Партията на 99,9%;) Давай, Цецоуу, сега е момента докато БСП-то ги няма в парламента;)

Александър Андреев от предишната квота на БСП в ЦИК, сега отива в квотата на герб. В частност този случай е посазателен, защо толкова вдигаха пушилка, старият ЦИК да се запази...

Няма да се навиете, но в името на олимпииският принцип- " Участвай, победата не е толкова важна", давайте да им направим малко сечено. Да отиваме и пускаме пустите бюлетини, да се правим на малоумни и да верваме във всичко,даже и в тотото.Нека да наблъскаме в урните листчета, те да броят, да пишат, белким им свършат химикалките и гумичките. Е така, напук. Да видим кво ще стане.

но не разбрах ,кой е кръчмаря и дали има изобщо такъв !?

Аз предлагам Корнелия Нинова за Патриарх и да миряса най-сетне...

тя досега е отговаряла за изборните процеси и обществените поръчки........Няма начин да не се оправи и със новите предизвикателства, както казваше надето михайлова

ГолЕмо самочувствие имаш - ТИ ще предлагаш! Ти! Че кой си ти бе - най-обикновен трол!

Надка, след като забъркаше някаква простотия казваше - Нека гледаме на това като на предизвикатерство!

техния си човек.

Цурко , Цурко , тъпо парче си беше , тъпо си и остана.

ГЕРБ няма отдавна, останаха единствено вече тънички сметчици, в предвид създалата се какафония напоследък. Закономерно е, че като опреш до услугите на ДПС, си отиваш безвъзвратно. Хак да му е на борисов- голям го вадеше като разправяше как не щял да има нищо общо с турците. Е, ние пък виждаме друго. Значи е дошло време да изчезва в небитието! Освен с простотиите си, с нищо друго няма да бъде споменаван от сънародниците си!

В държавата на султана патриарха не важи!

Герб имат вече 10 члена, а и на т.нар.бсп са спорни...Т.нар.ОП са на герб, както и ячков в парламента

НИКОЙ не обича ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!! ПРЕДАЛ си веднъж, ще предадеш и ВТОРИ път, и ТРЕТИ, и ЧЕТВЪРТИ и т.н. !!!!!

и все от библиотекарския и АОНСУ луди ли сте хора

Този Пич е само воал да прикрие истинските намерения на ГЕРБ ! Стари Номера от Селски Вечеринки ! ЦвЦв нещо ново направи ,щом е бил от квотата на БСП в Конституционния Съд , нищо не ми говори ! И по-хубаво ГЕРБ да си дава Оставката и да върви по Дяволите ,наслушахме се ,нагледахме се на техните Афери и сеири ,дайте почивка на народа !!!!

Нали нямаше да сменят своите защото били много ''кадърни и незаменими'' ама сега ги шкартират че нещо други по ''дашни'' са си намерили.. Незнам до кога цвък все с БСП ще си бърше задника, защото так и не разбрах в какъв контекст пак за тях говори а не за себе си...

Най-големият изборен бандит след 10.11.1990г.Цетан Цветанов -пъпешогалавия и корумпираният с апартаменти псевдо политик се изтъква ,като доброжелателен изборен моралист.

Този Александър Андреев не беше ли от БЗНС "Ал.Стамболийски"?

Цецо Дебилният каза, че Стоева е одобрена за ЦИК, защото герп предлагали само доказани професионалисти, с високи нравствени и морални качества. Как тогава Дебилният и Боко Тъпото са начело на герп като и давамата са доказани смотаняци - Дебилният има речников запас от 10-15 изречения, а Тъпото с каквото се е захванал, никога не го е изкарал докрай. Дебелокожието, безпринципността и наглостта са основните "качества" на Тъпото и Дебилният - чудно от къде Дебилният знае тези думички, след като двамата с Тъпото години наред доказват, че са оперирани от морал и нравствени ценности.

ГЕРБ взел от БСП говорител на ЦИК :) Лошо...Много лошо :))) Свършила дългата герберска скамейка и освен депутати Цвъки пазарува и говорители....