ГЕРБ утвърди кандидат-кметове и листи, Иван Тотев се оттегли от лидерския пост в Пловдив

Партията ще подкрепя, както независими кандидати, така и номинации, издигнати от инициативни комитети или местни коалиции, е решила Изпълнителната комисия

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ утвърди кандидат-кметове и листи, Иван Тотев се оттегли от лидерския пост в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо на снимката виждам само ядна оядена, безмозъчна свиня и няколко, които и се кланят като гладни простаци?

за да си подаде оставката? Сигурно си е изтеглил пенсионното осигуряване в кюлчета от Банка ББ.

Вие вярвате ли, че някой пита тези в комисията бат боко какво каже това е.

Не мооже1/3 от българските избиратели да вървят срещу народа си техният избор не е наш, и никога няма да бъде,ние сме источното стъпало на европейската цивилизация,и ще го запазим чужди натрапници не ни трябват!!!

ГЕРБ е клеймо... Затова мнозина ГЕРБ-кметове(макар и успешни), ще си отидат....

Мутрата от Банкя - в затвора !

И биволицата също, заради Импекс, Булгартабак и много други...

Дуловчанката е жена от всякъде…

За да има за всички келепир и мир БОКО тиквата в Измир

Завяхващи

По точно Изгонихте го

за да си подаде оставката?

Колкото си дал

Добре, де, а кой ще е кмет на София, не казаха ли?!

Абе хора ,вие разбрахте ли кой е кандидат-кмета на София,издигнат от мутроидите на Боко?? Щото аз не разбрах...чел съм само...Винету...като наш Боко...ха ха ха ..

Залагам 10 към1 че не си чел Винету той какъв е?

Винету е писател, бе, лимонка! Щом го четем, начи е писател!

Винету е литературен герой, създаден от немския писател Карл Май. Той е индиански вожд на апачите и се появява в множество приключенски романи и разкази, написани от Май. Винету се описва като мъдър и справедлив вожд, който често се бори за правата и свободата на индианците. Героят Винету стана изключително популярен в литературата и киното, а книгите на Карл Май, включително тези за Винету, се считат за класика в жанра на приключенската литература.

Тия бандити, начело с тиквата още не са в затвора.

А ще ни кажат ли гербаджиите с колко имота напускат Тотко и Зико,а?

Дуловицата вчера пак обясняваше как "не било време за оставки." Точно същото го говореше при порденото герберастко осиране, довело до масивни наводнения. Кога е време за оставки според герберастието, когато не остане нищо заради крадене и некадърност ли. Боко да каже, да поеме отговорност кога в партията на простите е време за оставки.

Кажи за седемте джуджета. Как взех те на хората бизнеса. За Барселона гейт. За магистралите и сканирането. Колко пари откраднахте. И всички други далавери

Я, ЕРАТА "Тотев" свършва; НАРЪЧНИКЪТ "Тотев" КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ остава...

БОКО кажи за КИЛЧЕТАТА и как ВЛАДИ ГОРАНОВ взимаше по 1 МЛН месечно от изнудвани фирми !

Бил Утвърдил моя ! Тиквата си е Тиква , Вари я , Печи я ! Никой не го иска , А той се натиска !

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се запише в Конституцията . Имат ли Конституционно мнозинство? Имат. Ако другите си съберат конституционно мнозинство да си изменят Конституцията. Сега някакви си там рашисти да не се обаждат. . 1. Първо и най-важно от всичко: Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се запише в Конституцията . 2. 24 май - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК . 3. Да се махне Президентската Институция като вредна и безполезна . 4. Да се направи Горна Камара на Народното Събрание Държавен Вестник да премине към Горната Камера на Народното Събрание . да се забранят референдуми за напускане на евроатлантическите структури да се забрани участието на евро-скептични и анти-европейски организации в Европейски Избори . https://www.youtube.com/watch?v=eKy-GG-SYL0 . ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Артемида, се случва непременно . Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Много шум за нищо!

Пази боже от психично болни ...

За да просперира България и да привлича инвестиции, трябват няколко основни неща: 1. Ниски данъци - това вече го има. 2. Добра инфраструктура - да се достроят магистрала Хемус и Струма, да се построи магистрала Черно море, и т.н. Тук има работа за 10 години напред. 3. Вътрешна и външна стабилност - България да стане ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН член на НАТО и ЕС. Така няма постоянно да се люшкаме между цивилизацията и Евразия. 4. Английски език - да се въведе като втори официален език. Ако направим тези стъпки, след 10 години ще сме двойно по-богати от сега, а след 20 години може да сме една Ирландия, но с по-хубав климат.

Забрави да добавиш да станем щат на САЩ и да изпратим войска в Украйна.

Ти знаеш ли какво означава да въведеш втори официален език? Т.е. като влезеш в магазина и ако не разбираш английски, може и да не те обслужат! Що за глупак може да предложи такова нещо?

БОКО кажи за КИЛЧЕТАТА и как ВЛАДИ ГОРАНОВ взимаше по 1 МЛН месечно от изнудвани фирми !

Съда доказа, че снимките с килчетата и евраците са били фалшиви.

За какво му е на мамин Ваньо политика, нали строи цялата бирена със апартаменти. Въпроса е как придобиха тоя огромен имот и кой дава кредитите?

Обречени сте, деца! Заради задника на началника ви, предадохте държавата и най-вече избирателите си! А избирателите на ГЕРБ въобще не са като тези на ПП-ДБ. Няма да ви го простят!

Нещм ГЕРБ в Пловдив ! И Тотев, и Зико направиха града отвратно място

Абе хора, днес долях повече масло на колата. Някой може ли да каже дали е проблем. Щото се притеснявам да не хвърля двигателя по път.

Власт със думи, и културни действия не се взема!

Тези от снимката са едни лъжци,мошеници,крадци ,и разбира се не на последно място национални предатели начело с банкянския престъпник !!! Това се отнася и за останалите парламентарно представени партии !!! Всички...са такива и те нямат абсолютно нищо общо с интересите на България и на българите !!! Имат имунитет и се чувстват безнаказани !!! Правят каквото си искат и каквото им поискат от чуждите посолства ,които ги държат за "топките" и провеждат желаната от тях политика !!! Този модел е абсолютно сбъркан !!! Изборите са един театър за пред народа !!! Затова и 60%-та от българите не гласуват и 20%-та гласуват с "Не гласувам за никого" !!! Страната се управлява с гласовете на едни 29%-та заблудени !!!

Шибаняци, държавата се разпадна, тия обаче още редат списъци на "кметове" да точат еврофондове, данъци и да секат гори за пааариии да ти приседнат, мутро проста и на всички usраински простаци, набутани с фалшиви избори по държавните постове ....

Продължавайте промяната!!!

МВР пенсионерски клуб 8000 памперси на пенсия и заплата и извънреден и празничен труд и осигуровки от държавата. На месец 4000 лв на годината 50 000, за 40 г служба 2 милиона и 20 заплати 50 хил.на калпак. Докога бе докога. Пенсионната система е на червено с 50 процента

Няма ли поне един симпатичен човек в ГЕРБ??? Тези плашат децата като им пуснете грозните мутри!

Крадеца Тотев заедно с олигофрена Здравко и гуруто им Тиквун отдавна трябваше да са в затвора, ако имахме нормална държава.

а Тиквун защо не се разхожда из витоша?

Защото откриха ловния сезон...