Цветанов: Цецка Цачева може да е кандидат-президент

ГЕРБ ще участва самостоятелно в президентските избори, Цецка Цачева може да бъде обсъждана като кандидат-президент, каза Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Цецка Цачева може да е кандидат-президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе няма ли да предложите някой свестен човек? Преди Плевнелиев, сега Цецка Цачева... Аман!

Не си прав! Не става каквото каже ГЕРБ, а става това, което каже Вождът!!! Е те това се казва "евро-атлантическа" партия с ориенталски привкус на авторитаризъм! Тая "партия", а по-точно е да се нарече "ОПГ", е за лично ползване от двама души, единият е ББ, другият е...сети се кой. А останалите намазват от изпадналите трохички от трапезата на тия двамца...

Ь дано пък Цачева не бъде следващия президент.Това, че за два мандата научи правилника на Народното събрание не я направи добър политик и дипломат.Вие в ГЕРБ все едни такива като Плевнелиев си ги измисляте, а после се чудим как да им събираме срамовете пред света.

място, в една партия, много е

Цветанов се шегува, това беше, сега е вече друго, света се променя, за дни. Трябва ни генерал (война е), с политически опит.

ЗАЩО И ТРЕТИЯТ ПОЛ ДА НЯМА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ПОЛИТИКАТА ?!А ТУК СПЕЦИАЛНО СЕ ПРАВИ ВНУШЕНИЕТО : РУСА ЖЕНА,ДЕТО СПОРЕД ВАНГА И СИЕ,ЩЕ ИЗПРАВИ БГ НА КРАКА!!! САМО,ЧЕ ПЪРВО: НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО РУСА И ВТОРО: НЕ Е ЖЕНА!!!

Най-добре: Цецка Цачева - Президент; Цветан Цветанов - Вицепрезидент

ИНТЕРЕСНО КЪДЕ Е ИЗРАСНАЛА ТА СЕ НЕ ВИДИ И ИЗОБЩО КОЙ Е ТОЯ ДЕТО Е ИЗРАСНАЛ ОСВЕН В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ КАТО ТЕБЕ УРУНГЕЛИ

Тия са такива карикатури, че орезилиха цяла България пред света и в очите на обикновените Българи. Истински започва да ме е срам, да се нарека сънародник на тия клоуни. СРАМА НЯМАТ ЛИ? Няма ли някаква граница, тая простотия? Господи!!!

БКП - ковачница на кадри за ГЕРБ

В тефтерчето пишеше ЦЦ, кой беше това последно.

Предишния кандидат на ГЕРБ беше комсомолски скретар, а сегашния партиен секретар на БКП. А така браво другари.

Може . . . . Ама НЯМА!

Ами Герб да я номинира. И ще си остане само с кандидат за президент.

БЕЗ КОМЕНТАР! И НА ДЯДО МАГАРЕТО СЪЩО МОЖЕ...

Много бях прав. И първия път бях прав, и втория път бях прав. Първия път казах, че по-просто нещо на по-високо място никога не сме имали. И бях прав. Но втория път бях още по-прав, като казах, че по-прости неща на по-високи места никога не сме имали. Не мога да си обясня, защо теоретично мъдър народ като нашия си избира управляващите все от долните клони на еволюционното дърво.

Отговора е лесен: Някой ни пречи да изберем свестен човек. Нормална практика е на външните сили да спонсорират зависими хора и мекерета, за да ги командват после. Случва се в почти всички малки и зависими държави.

Вие луди ли сте бе ???

Не се къхарете Буда,чрез шмекера Цвъки Тъщин проучва изборният терен.В окончателният вариант Буда Борисов ще се самопредложи за кандидат президен от някоя регионала партйна групировка на Герб.

Е, щом за Премиер имахме Цар и Пазвантин, що пък след "магарето на ГЕРБ", да нямаме за Президент и Баба Яга? Много ще ни отива такова "представително лице" начело на държавата! А с такъв Главнокомандващ на армията ни, ще всяваме ужас във всеки потенциален враг!

Защо не! След като имаме за премиер и лидер на най-голямата пост-комунистическа партия, пожарникарят-комунист БеМеБорисов, защо президент да не ни е звездата на РабФака, ловешкото правно чудо, цъфналата с ГЕРБ, тетка Цачева? А някои казват, че сме паднали толкова ниско, че няма накъде! Вижда се, че има!

Мислех си, че запазената марка за грозна жена-политик Меркел няма как да бъде надмината! Доказваме за пореден път, че за нас невъзможни неща няма!

Веско Маринов президент

Много зле...

народът много обича стругарката баба "цИцка цаКева" и я издига за Президент, щото най-яко "стругова" народа! Затова: за "Най-Ефективно Нищоправене", е удостоена с най-тлъстата заплата!

Ха ха, като гледам бързо растящия брой на коментарите във форума, явно това е обединителя на нацията, когото визираше премиера.

Що, бе? То и сегашният комсомолец обединява и канализира хорските низмени чувства и желания доста добре. Но явно е намерил нещо по-добре платено и спокойничко в Европарламента, като награда за това и не иска да ни обединява повече! Но и Цачева , както отбелязваш, ще се справи добре! Сигурен съм! Има потенциал!

Фидоска президент ( има по-внушителна външност ) , а Цецка вице!

за Румяна Желева не остана място

ФИДОСОВА Е ПО ПОДХОДЯЩА!

Колко е всеотдайна - не мога да преценя, за съжаление - ерудиция трудно се забелязва.

а мен ми се струва, че някак в мединото пространство се подготвя Елена Поптодорава. Ако става дума за ерудиция - тя е. Освен това е и дипломат - била е пълрномощен министър в Рим и два мандата посленик на България в САЩ. Да си президент трябва в голяма степен и да си дипломат. Освен това тя никъде на зададения въпрос за президентствуне не отговаря категоримно - не.

Да бе,само президент още не е била.

Лошото е,че всички патрии се вързаха на селските номера на ГЕРБ и поради това имената на кандидатите за президент ще ги научим в края на деня за размисъл.

Красива жена начело на държавата ни.

Тази жена е много мудна, не става. Там трябва някоя оправна. Мисля, че е само слух.

пази боже от издухана стругарка да стане президент,цицка цицева може да стане само модел на модна къща "евгения живкова"

кьор фишек. До септември няма да обявят истинския кандидат. Каза Бойко, а той каквото каже - това става. Цецка не я обичат. Ако ГЕРБ спечели и следващитке парламентарни избори, тя е железната лейди за председател на парламента.

Будалка ни!Бойко каза,че ше бъде единствен .

Хората я освиркват,доста неприятна е.

Цецка може да бъде избрана на кукуво лято

Според мене Цв.ЦВ хвърля димки и прави мъгла за заблуда. Кой знае кого готвят в действителност. Той нали е от стара ДС-коза яре - знае ги тия работи с лъжите.

Сега ни управлява тодорживковият клан на мафията-партия.Това е кръгът "Правешка баница"-деца и внуци на приближени на Тодор Живков хора-негови охранители,шофьори,снабдители,съпартийци,земляци,съветници

Ще я предложат и ще си я изберат. В крайна сметка и свиня да сложат за кандидат президент - ще си я изберат... щом краля-слънце е казал така...

Ако искате да изгубите изборите-точно тя е вашия човек!!!

Цв,Цв, Президентът на България , освен да защитава " евроатлантическата и идентичност", не трябва ли преди всичко да обича и защитава България? Толкова ли ти изпиха моЗЪка последните посещения?

Цвъки да каже, че някой е бил ерудиран, си е направо обида. То, не че Цецка не я заслужава тази обида, ама някак си майтапчийски звучи.

"Той подчерта, че се ценят изключително високо личните й качества ".Ами така е. Тези от БКП-то едно време не са били глупаци - издигали са за комунистически секретари умни и кадърни хора. Затова сега Цецка върви напред - на фона на сивотата в ГЕРБ- тя е МИС" БКП -президент"

аааааахахахаха аааа хахаха, стига бе хора тоя ли Флинстоун за президент, не че онова недоразумение мистър йес е по-читаво ама това вече на нищо не прилича

При такъв главнокомандващ никой няма и да си помисли да ни напада! Руската "Булава" пасти да яде. Хем е по-маломощна, хем по-хубава.

Блестящ полет на мисълта - БРАВО!! Чи тя и Меркел ще по- хубава от нашта!!

Цецка Цачева главнокомадващ?! То вярно че не е много по-смешно Плевнелиев, но все пак. Пуснаха я в началото на годините, май покрай честаванията за априлското възстание да крачи пред войниците, ама офицери да и рапортуват си е нелепо.

Ако искате да изгубите изборите-точно тя е вашия човек!!!

това е голяма смешка, свършиха ли им се кадърните, обаятелни хора на герб че прибягват да тази баба

Пояснете кога в герб е имало кадърни, че и обаятелни хора. Посочете няколко имена - явно днес е ден за вицове и много смях с тия герберасти.

Томислав Дончев

Голям смях!

е то с това "нещо" дето му викат президент не е ли смешно а

Пъпешоглавия пак се изказа в характерния си глупуват стил. От тази радостна новина само не разбрах кой предложи цеца Драганска за президент - герб или ЛГБТ/наскоро имаха пищен парад в евроатлантически ориентираната ни столица/.