ГЕРБ планира да има над 100 кметове след местните избори

Тази година ГЕРБ се стреми към 14 до 18 областни кметове, над 100 кметове и над 1700 общински съветници. Слоганът на партията е "Видими резултати за България".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ планира да има над 100 кметове след местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невидимите видими и видимите невидими резултати от дейността на Войнстващата Посредственост.

ОСТАВКА за алчните ГЕРБЕРИ кръвопийци.Фъндъкова некадърната кога ще оправиш Цариградско ?с тая физиономия на разплакан пекинез.по нея ли те избираха?щот друго в теб няма

но с най-добри чувства! Моля променете заглавието като напишете "кметове". В мн.ч. всички съществителни, които означават лица, нямат бройна форма. Позволявам си забележката, защото много хора Ви четат.

delly

Прав/а сте, благодарим Ви за добронамерената забележка!

Отговор на професионалисти! И аз благодаря.

ПРЕСТЪПНИК ЦЕЦО КУМЕЦО НЕ Е ОЩЕ В ЗАТВОРА, АМИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА БАНДАТА ГЕРБ? Който гласува за този и подобните му, е престъпник като него!

Мути функционален кожен волан с бутони за смяна на скоростите...

ГЕРБ ще спечели в големите градове, където са младите и образовани хора. В смесените райони ще спечели ДПС. За БСП ще е успех да спечели в някой малък град. Вероятно ще има кметове и в села с престарели и оглупели червени бабички. Със смяната на генерациите вече няма място за тези некадърни и елементарни индивиди.

на простите герберастки тролове като теб, ГЕРБ е спечелил последните избори във всички големи цигански махали, като Столипиново, Факултето, талибанската махала в Пазарджик, в махала Кремиковци - Гърмен, естествено с купуване на гласовете. Така че се вижда колко си интелигентен, но не се притеснявай, тъпанари като теб са всички, които са гласували за мутрите и престъпниците от ГЕРБ!

10 .I. Дали Цвъки това има пред вид , като повече от 100?

Ей туй на снимката е най-видимия резИлтат.

ОСЪДЕН НА 4 ГОДИНИ РЪКОВОДИ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ :) ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ ПУТИН И КГБ!!!

А БСП и Атака са най-големите борци против Путин и КГБ. Те взимат рублите с отвращение.

Като се има предвид манталитета на герберастите, почти идентичен с този на старите комунисти от БКП, не от БСП, направо са за другарски съд за пораженчество отговорните за кампанията! И Вожда, и нисшите другари ще са недоволни...

Много ясно - знае се точната бройка.Точно толкова са замислили и работят по въпроса- отново фалшиви и манипулирани избори!

Цветане имай предвид че поръчаните бюлените гарантират едва 400 000 гласа в полза на ГЕРБ, ,ще трябва да поръчате още бюлетини ,ако искаш да запиша още 400 000 към поръчката

Значи ще има закупени нови над 100 броя луксозни "кметски" лимузини за по 100-150 хиляди лева от нагли гербаджийски кметове, като оня от Балчик!Стандарта български се покачва! Ама само за някои!

Важно е да бъдат натикани на мурджо в ауспуха сарайските мекерета гея ,капута и сидераста за поне 50 години! Блицкрига на Герб да мачка безмилостно гащниците от атака и бсп!

с Цецо и тиквуна ще станем колеги по килия

Като германския "блицкриг" от Втората световна? Едно голямо осиране?!

До сега не съм виждал гологлави и избръснати тигри и пантери, но щом казваш...

ГЕРБ е нашата надежда, ГЕРБ е нашата мечта, ГЕРБ живота ни подрежда, с ГЕРБ долита радостта! ГЕРБ създава и съгражда, ГЕРБ е сигурност и ред, с ГЕРБ страната се възражда, ГЕРБ е пътят ни напред! ГЕРБ е порив и опора, ГЕРБ е воля за възход, с ГЕРБ са всички честни хора, с ГЕРБ е целият народ!

Мартинчо, Славейков пасти да яде! Докарал си го на "Кат Русия няма втора...", ама не се вписваш в "новите евроатлантически ценности" на партията, бе!;о)))))))))

че не е целият народ, а само плазмодийната му част, която е долу-горе около милион (с купените цигани)!

ЯВНО ГЪЗОЛИЗАЧЕСТВОТО ВИ Е НАВИК ОТ ПО-РАННИ ГОДИНИ...

Ша да го творил Веско Маринов за Евровизия

Дружно братя българи,с нас е САЩ във мир и бой,любимата ни ГЕРБ ни води към нашия победен строй.

ДО 94-ТИ СТРАШНО МЕ РАЗСМЯ!ГЕРБ- "ИМА МОРАЛ И ДУХ"В КОМУНИСТ ОТ БКП-Д.С.ТЕЗИ ДВЕ ПОНЯТИЯ СА НЕСЪВМЕСТИМИ!ВИЖ САМО КОЛКО ФАЛОВЕ НАПРАВИХА В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ?БОЖЕ,БОЖЕ КОГА ЩЕ МУ ДОЙДЕ УМА НА ТОЗ НАРОД?

VENCEREMOS

Гледам новия сарай на Доган в парк "Росенец", достъпен "само по море и въздух", дивя се и се чудя - сарая сега ще му избираме ли кмет или бургаския ще го стопанисва?!

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

Кой ще спечели няма никакво значение вече.39 милиарда евро е външният дълга на България до май 2015,според статистиката без новите 8 милиарда .Да са ти честити и на теб т.н.94.

ЧЕСТИТО ТИ НА ТЕБ КОМУНИСТЕ!!! АКО НЕ БЕШЕ ПАГУБНОТО И РАЗРУШИТЕЛНО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО ОТ ОРЕШАРСКИ И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЛАГОДЕНТСТВА И НИТО ЛЕВ ДЪЛГОВЕ!!!

Всеки да гласува кой както ще, но ГЕРБ пак ще спечели пак ще победи!

И кого ще "победи" ОПГ"герб"?... Сигурно окончателно ще "победи" и ще унищожи всеки и всичко, което не е просто, тъпо и гьонсуратско като тях....!!!

Какво е това ОПГ, ще обадиш ли?

Много кефиш с тоя ник

Докога тази мутра Цветанов ще се показва, или вече си уреди оправдателна присъда и изпълзя като гущер на припек, на този мястото му е в затвора, когато такива като него наглеци и крадци бъдат осъдени и вкарани в затвора България ще тръгне нагоре и ще се оттласне от дъното в което ни завлекоха крадливи мутренски политици

Този човек има влязла ефективна за 4 години , не е ли вътре?

БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ТОТАЛНА РАЗРУХА!!! ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ Д-Р БОРИСОВ ЗАПОЧНА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ ГИБЕЛНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО Я ПРЕВЪРНА В ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТТА И ПРОСПЕРИТЕТА В ОКЕАНА НА БУШУВАЩАТА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПРЕСТЪПНОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ ОПИТА ДА ВЪРНЕ РАЗРУХАТА И ДА УНИЩОЖИ СЪГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ!!! НО ОЩЕ С ПЪРВИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЪВ ВТОРИЯ СИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ БОЙКО БОРИСОВ РЕШИТЕЛНО ДЕМОНСТРИРА НЕПОКОЛЕБИМАТА СИ ПОЛИТИКА И ВСЕОТДАЙНИТЕ СИ ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ТЕБ И ТЕ ОБИЧАМЕ!!!

Ето го още един типичен глупак при него глупостта еволюира до кретенизъм

Бъдещето на България принадлежи на ГЕРБ! С всеки изминал ден ставаме по-силни и структурите ни в цялата страна се разрастват! На местните избори ще спечелим колосална победа, за да можем още по-уверено да водим България по пътя на разцвета и благоденствието! Гордеем се с ГЕРБ!

Винаги съм се чудил на избора на Асен Генов. Какви са критерийте му при избора на драскачите тук. Може би ги избира по глупост и тъпизъм. Общо взето идиотизма им е основно качество. Кат се сетя само за Митенцето Пешев- идиотчето на дира

Сега НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ БЪДЕЩЕ.... ТО БИЛО ПРИСВОЕНО И ПРИНАДЛЕЖАЛО САМО НА ОПГ"герб"...!!!

По думите на Цветанов всеки избирател в София може да се върне назад и да види откъде е започнал още Бойко Борисов като кмет. А на Станишев първият му работен ден в живота започна като министър преседател.

да не стане някое oxi ;)

бсп и кмет на софия - от сега насетне е оксиморон

Ами хубаво, изберете си ги пак. Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.

крадене на европроекти и реинвестиране по предназначение, ГЕРБ здраво се окопават във властта. ромите също ще се радват - с такава висока цел - много кебапчета за ромите ще се печат.....

Гласувайте за ГЕРБ навред и всичко ще ви е на ред и когато дойде зима работа за нас ще има

Едва ли има нещо по- гнусно от ГРОБ?....А може би има.... Реаниматорския Блок и Паричния Фонд...:)

Има и това е Атака - национални предатели на руска ясла. Ще съществувате само, докато руснаците ви плащат за проруска и антибългарска дейност. Избрал си долнопробна професия, момко.

"Сириза" - гръцката "Атака"... :)

Мдаа, показахте как нагло се краде. Мда, показахте че сте некадърни. Мда, показахте че мутрите се завърнаха. Мда, показахте че 16 млрд. могат да потънат в незнайно чии джобове. Мда, показахте че дори и давите българите те ви благодарят. Мда, показахте че може да спирате изгодни за България проекти щом ви наредят от сащ. Мда, показахте че може да плямпате за реформи, без да знаете значението на думата. И най-вече показахте, че овцете в България хич не са малко!

така едно време пишеха оди и дитирамби за партията наша -бкп !! сега пак същото ,само ,че за герб,явно поетите са сменили партийната си принадлежност по целесъобразност !!смях !!!

Герберастите- подлоги номер 1 на пиндо и еврогейовете,както и на ислямистите! :)

ОКТОПОД!!!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!! СЕГА СМЕ ОФИЦИАЛНО МУТРЕЛАНДИЯ!!!

Защо трябва да се дават пари за избори.И без това резултатите вече са известни.Най-добре ще е на 25.10.2015 просто да се публикуват имената на назначените кметове и от следващия ден да започне раздаването на договорите на спечелилите обществени поръчки .

На Кмета работата трудна ли му е,че гледам има доста Цигани които са кметове със сигурност и средно,нямат,ама карат служебни коли за по 150 хилки от народна пара.Герб няма ли да сменят този закон Кмет да има право на служебен автомобил,ако трябва и пеш ще си ходи.

ПО-МАЛКО КМЕТОВЕ И СЪВЕТНИЦИ ЧЕ ЗАПЛАТА НА ЕДИН Е КОЛКОТО НА ЦЯЛ ОТДЕЛ ДЕТО ВЪРШИ СЪЩИНСКАТА РАБОТА В СЪВЕТА.......... ПОЛИТИКАТА ДА СЕ МАХА ОТ ВСЕКЪВ ВИД АДМИНИСТРАЦИ.......... СТИГА РАЗНИ НЕГРАМОТЦИ ДА СЕ ПУСКАТ В РАЗНИ ИНСТИТУЦИИ И ДА НЕ ЗНАЯТ КОЙ ДИРЯТ ТАМ

Този господин защо не е в затвора?

защо толко малко области бе ,цвъки !!давайте 100% както при бай тошо,нали герб се стреми да замести бкп, а тиквата учителя си !! така хубаво ръководите/крадете/ държавата,че няма начин народа да не гласува за вас !!ско ще вържеме,само гледайте какво става в Гърция,а дано и в нас !!!

А сега Цв. Цв. /Цецо-апартамента/, да излезе и каже от тези 100 кмета - колко са били и са само от ГЕРБ??? Сигурно - 15-20, всички други са се пребядисвали поне 2-3 пъти, а има и рекордьори - 5-6 партии сменили само и само да е кмет! За какви принципи, за каква честност и прозрачност става дума? Крадлива - пасмина са всичките!

Пример кмета на Летница единия от 100те: През 1999 г. д-р Джонев се кандидатира от името на Земеделския демократичен съюз. Тази партия е коалиционен партньор на управляващата по това време СДС, която съответно го подкрепя. През 2007 г. е кандидат на БСП, също управляваща към този момент, а сега е издигнат от инициативен комитет, който се подкрепя от ГЕРБ. Единствения път, когато Джонев се е явил на вот срещу властта, е през 2003 г. Тогава е независим, подкрепен от БСП, а управляващите НДСВ са имали кандидат срещу него. Самият той отказва да дефинира личните си политически убеждения публично, тъй като не иска да обиди някоя от подкрепящите го партии.

Кметове ще имат, ама граждани дали ще им останат ?

ОПГ"греб" планира да има най-малко сто свои кметове, а "лошия мат'риал" се надява те да бъдат своевременно осъдени и вкарани в ЦСЗ...!!! :::))) Дай Боже всекиму заслуженото...!!!

нашия кара втори мандат вече като гербер и селото е надупчено като швейцарско сирене. Осветлението се включва в 18:30, но за сметка на това се гаси в 09:30. Има няма 6 часа работи излишно по светло. Ако питаш обаче общината няма пари и няма нито една работеща обществена чешма . Пирфекна рабута ма герберастка!

Асене, чета с любопитство, какво добро си направил за вашето село. И се оказва - нищо. Що не свършиш некоя работа, а? Иди в общината и без да се караш им направи забележка за тока поне.

е колко пъти?! Дори и в сайта за нередности са пускани тези неща , дано от там ги видят, като ги гледа цяла БГ да се засрамят и да ги свършат, но не би.

Но под сянката на магнолията Бочко и Цеко мечтаят...Първият да нему избягат коалиционните катъри, а втория да отърве панделата! А общите им мечти: Вся власт совйетом!

ОХІ, баба Цецка, И, Цялата герберастия, смучеща ни, като гладна Въшка! бабички, на по 120 (Чиста пенция)