ГЕРБ след срещите на Габриел: Обсъждахме политически формули, но не министерства и имена

"Бяха обсъждани проблеми, рискове, възможности, политики, възможни и невъзможни формати", обобщи Томислав Дончев

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ след срещите на Габриел: Обсъждахме политически формули, но не министерства и имена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре на Боко че му напълнат Кутийките. хахахах

.................. ВЛЮБЕНАТА ДЕСИ ..........................

Мутрата от Банкя - в затвора !

Тя и Душана Здравкова навремето заложи на Тиквата, ама изяде хурката ! Няма отърване !

Това същество Габриел е по-тъпо от пеперуда еднодневка!

Тамън да ми го вкара до макарите и той взе че не дойде на срещата.Питама го по телефона що не е дошъл, той се оправдава, че съм била хем грозна и тъпа хем и крадлива. Той ше ми каже! Правя свирки на всички и щото съм профешънъл ме оставят да ги крада на спокойствие, само той не искал!! И не е вярно, че съм уличница - на крака им ходя по посолствата! По три пъти на седмица!

Брависимо, че Израждане въобще не бяха поканени на тези разговори. Така ще постъпят и всички други партии, защото те са про-европейски, а не про-кремълски!

Изгубен ден.

Сачева и Деса Флейтата толкова се мазнеха на Борисов, а той избра Калинка Габриел! Само им вижте физиономиите!

Нинова: Истанбулската конвенция въвежда 3-и социален пол Тя призова за подкрепа за започналия референдум за забрана на джендър идеологията в училищата Нинова: Истанбулската конвенция въвежда 3-и социален пол 6123 | 11 май 2023 | 11:17 Според лидера на БСП европарламентът ратифицира конвенцията, което означава, че това става съюзно и европейско право, което стои над националното "Вчера Европейският парламент подкрепи Истанбулската конвенция. От БСП в четвърто поредно Народно събрание внасяме Закон за борба срещу домашното насилие, но зад паравана на тази благородна кауза Истанбулската конвенция въвежда в европейското законодателство трети социален пол, различен от биологичния мъж или жена", заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите ѝ ЕП ратифицира конвенцията, което означава, че това става съюзно и европейско право, което стои над националното. "Съдът на ЕС през 2021 година потвърди, че ЕС може да ратифицира конвенцията без държавите членки да са го потвърдили единодушно. 6 държави сме против. Съветът ан ЕС поиска ЕП да приеме решението и вчера бе прието с огромно мнозинство. Вчера български евродепутати от всички парламентарни групи гласуваха "за". Вчера Сергей Станишев и Елена Йончева са гласували "за", а другите колеги от БСП са се скатали. За тези хора, наши и ваши, няма Конституция на България и решения на Конституционния съд. За тях няма значение мнението на 80% от български граждани и на вероизповеданията. Няма национален суверенитет", допълни Корнелия Нинова. Тя призова за подкрепа за започналия референдум за забрана на джендър идеологията в училищата. Вашият подпис днес е инвестиция в живота и бъдещото на децата и на България, подчерта Нинова. "Утре Станишев организира конференция за модерното ляво. Това не е модерно ляво. Това е тяхното ляво - джендър идеологията. За нас модерното ляво е друго – право на трудещите се, екология, здравословен начин на живот. За нас това са прогресивни теми. За тях джендърството е прогресивно ляво. И затова е тази атака срещу БСП. И тази битка е част от срива на БСП по време на изборите. Вие не знаете какъв е този силен външен натиск. БСП е единствената партия, която е против от началото до края цели 6 години, но това не е партиен въпрос, а национална кауза, бъдещето на децата ни", каза още Корнелия Нинова.

Обсъждаха как да крадат еврофондове вероятно, а и как да съсипят народа.

Ха ха, къде са Кирчо и Кокорчо? На екскурзия? Айдеее, Пепейци, къде сте? Отворетковци. Не втори, ами последни ще станете.

Всичко, което твърдят ПП от първия ден за Бойко и Гешев, се потвърждава все повече. Само напълно неадекватни хора могат да продължават да вярват на лидера на ГЕРБ и неговата шайка след събитията от последните десетина дни...

ГЕРБ-ДПС са бита и евана карта. И САЩ и УК и европейския парламент се отказаха от шайката. Който е влязъл в коалиция с тях си е отишъл. ИТН влязоха на късмет заради ниската избирателна активност.

ИТН влязоха в последния момент. Цял ден от Козяк умуваха кого точно да набутат в НС - Бастун Янки Кенедито или МутроЧалгаря. Накрая все пак решиха да бъде Мутрьо Мутрев от село МутринДол. Почовъркаха малко менюто със Settings на машините за електронното гласуване и те така - Мутрьо се оказа депутат. После се отказа, ама все тая.

Чравената Лисиса яздеше към Одрискания форт с бистрата вода Спомените му от посещението при Пърдящия Бик бяха ужасни Всеки път когато му подаваха Лулата на мира поредния старейшина преди това я мушкаше в гъза си Егати мира егати лулата

На българския Джовани Фалконе, вездесъщия, безстрашен и единствен борец с мафията и олигарсите, възхваляван до небесата от ГЕРБ лели, каки и батко до вчера, днес самите те вече му искат оставката, защото бил уронил престижа на прокуратурата! ХА-ХА-ХА-ХА, О ЛЕ ЛЕ, МАЙКО! След събитията от последните 10-ина дни, ако все още има останали искрено вярващи в непорочното зачатие и добрите намерения на лидера и водачите на ГЕРБ, крайно време е с бодри стъпки да се запътят към Карлуково...

Що не се разкарате,тъпи шунди от Дулово и Хаджидимово. Не е ваша работа политиката. Ай сиктир.

Хубавото на тази уйдурма е че БКП ще умре веднага. Малкото червени чутури, които гласуват за БКП мразят ГЕРБ и Бойко в червата.. БКП отива при ВМРО а Лъжата отвъд океана с пълни банкови сметки.

ГЕРБ и БСП са два червени клана

PEYTSCH

Партиите се услушват, а ПП изчаква нарочно да види накъде духа вятъра...Празни настояване на конкретика след като им беше казано че ПЪРВО се предлага рамка от Габриел, а следва тази рамка да бъде обсъден и запълнена от партиите. Ако не знаят как и защо, толкова по-зле за всички...

чешат си езиците или .....топките...

МГ да не би да е внучката на MG 42 (съкратено от немски Maschinengewehr 42)? тогава край с туземците!

Гешев беше в САЩ. Те поискаха от него да унищожи българската политическа мафия, тоест да ликвидира тези хора, които го назначиха и които той покровителстваше досега. Той се съгласи. Запасете се с пуканки и бира в очакване да видим дали българската политическа мафия ще бъде заменена с американска такава.

тия трите на снимката да не би да са главите на Триглавала Ламя? ако е така, ще ни изядат и с парцалите и с Вазелина!

РУСКИТЕ ПОДЛОГИ И ЧЕРВЕНИ БЕЗРОДНИЦИ ОТ “ИЗРАЖДАНЕ” ГАЗ ПИКАЯТ!

Пригожин призна: Губим Бахмут, случва се най-лошият предвиден сценарий

Е, нали според Радев Крим е руски! Той ще е следващия!

Пригожин: Как ще спечелим тази война, когато зависим от един дядо-тъпанар?Пригожин: Как ще спечелим тази война, когато зависим от един дядо-тъпанар?

Войници на „Азов“ разбиха две руски роти в БахмутВойници на „Азов“ разбиха две руски роти в Бахмут

Великият Вожд тупка топката, всички около него прибират парички, а туземците пестим за Вазелин!

Както се казва, вече сме го гледали този филм. Е, не точно същият, но от същата поредица. Пробира се у дома всепризнат европейски чиновник, блестящ еврокомисар, кавалер и конник на разни държавни ордени, и създава нова партия. Е, тогава нямаше как направо да вземе властта защото движението, която го беше издигнала за комисар вече беше в блатото. Ако още не сте се сетили кой е този бивш комисар, става въпрос за Меглена Кунева-Пръмова, а новосъздадената тогава партия Реформаторски блок. Видяхме докъде я докараха с този проект, дотам че се на;ожи след като се провалиха осиротялите й протежета да си търсят други приемни семейства. Основната част от тях намери подлон при ГЕРБ. Да не изброявам имена. Привидно изглежда да е долу-горе същото. Европейски чиновник идва управлява едва държава без да познава тъмните механизми по които тя функционира. В действителност обаче, Мари Габриель може и да не познава тези механизми, но покровителят й, който я издига за министър председател много добре ги познава?

ГЕРБ изгря през 2009 г. От 2009 г. Марийката работи в ЕП. И Бойчо я КУРДИСА за ПРЕМИЕР на България?!

Бойко Борисов се завърна на кормилото на държавата и веднага си пролича. Избра за премиер политик с най големия рейтинг в държавата. 56% одобряват Мария Габриел за министър председател. Това означава че ще е следващия Президент на държавата.

С писма до САЩ и Европа: Скопие ни обвинява в нарушения на човешките права

Sm3hurk0

И след време ББ ще каже.. : Която и магарица да бях предложил, щяха да я изберат :))))

представителите на бандитските кръгове си назначават излъскан представител , сякаш това променя същността на управлението

Пунта Мара Габриел.

Тая може ли да прави нещо друго освен тъпо да се хили? Напомн ми на онези, тризначките, от Биг Брадър. И на трите едновременно.

Хей, Гешка, още ли те е шубе бе, бате?? Казват, че шубето било голям страх. Докато се ослушваш и те е шубе ТЕ ще те сготвят. Всъщност първо ще те изперат(без накисване) и чак след това ще те сготвят. Точно ТЕ ти сложиха бомбата на къра в гората. Набухай им го мазно в дупарите не с 200, а направо с 1000. Започвай ги всички подред: тикви, микви, кирчовци, мирчовци, кокорковци, лореали, гуцита, муцита, курнели, узунки, копринки, мунчогадевци, герговци и всичката останала мръсна сган. Имаш материали и доказателства. Пускай ония видеа от МС с оргиите и пиците с кристали. Сега е момента за действие, после ще е много късно. После може и по-голяма бомба да ти сложат мръсниците!

Говори се че Главният шаман не напразно е прекосил Голямата вода Там е пушил лулата на мира с Белия вожд и старейшините Очаква се кът са върни да фърчат космаци като палци из трънаци

Кви формули бре чича ми? Луд ли си или на луд капата носиш?

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

Тъпо Седларов, много тъпо.

ами му отговори !

Защото нормалните хора са гнусливи.

ААА,най-високият кредитен рейтинг,който Б-я притежаваше по времето на Борисов.Дано М.Габриел го върне обратно!

България не е имала дългосрочен кредитен рейтинг, започващ с А, след 1989 г., независимо кой е управлявал. Историята на рейтингите е лесно да се намери и прочете на страницата на Министерството на финансите. Обаче, чукча - писател. Или тролъ

Триста хуя триста путки тръгнали са за гугутки

Ау това ме кефи

Само като ви видя лукавия поглед и ми е ясно какво сте намислили нещастници долни. За 33 години управление успяхте да изгоните близо 2 милиона българи в чуждина и продължавате да съсипвате държавата с темпове за които дори дявола може да ви завиди. Мърши ще гниете обесени на площада !!!

Има вероятност Геш да развали уйдурмата. Че видим. Вървят слухове че некой ора че се намхнитат.

Ама кого ще излъжете , бе??? Борисов и Доган, лидери на "намагнитените" Горанов и Пеевски ще правят съдебна реформа и ще сменят Главния прокурор..........ти да видиш! Спасяват кожите, като бързат да сложат свои удобни и послушни "реформатори" .

Бойко, Доган и Учиндола са се разбрали. Остана само да баламосат Лъжата.

Няма да мине тиквената госпожичка. Само дето ГЕРБ официално започна война с Гешев. В ход в взаимно вадене на кирливи ризи и молби пред чичо Сам за милост.

Без Правителство няма да съмне, слънцето няма да изгрее, петлите няма да Куукригат. Тази сказка на Бойко вече ми стана досадна.

Глупости! Официално са се договорили граб депесе бсп и.тн, разпределили са министерства дори.

Три А - три изпразнени от съдържание лозунга - в типичния стил на госпожата.

Алелуя,правителство ще има и без аматьорите от ПП!И слава богу!

Герб нали внесоха чрез Барни Ръбала проект за нова конституция, в кайто бяха объркали номерацията на параграфите.....Та сега май подгОтвят още от същото ....УМИШЛЕНО САМОСАБОТИРАНЕ. Реформа - дървено желязо, или нещо като млад дядо. Общо взето се интерисоват само от пари . А за нас една европейска Пунта Мара да на радвя. ..

който има пипи разбрал, който не се плюнчи...